torsdag 3. juli 2008

Statusrapport for feriens første dagerEndelig er det ferie:) Solen skinner og man kan nyte late dager på stranden. Hos oss følger vi tradisjonene; I fjor hadde vi uendelig mange mus som ville besøke oss på hytten. I år er det ingen mus; men flaggermus. Hipp hipp hurra! Det blir liksom ikke sommer uten at man ligger stiv av redsel i sengen, og tenker hardt på at det finnes kryp som kravler rundt et sted. I år er det altså inni taket det skjer:) Vi har så langt prøvd ganske forsiktige metoder for å kvitte oss med gjestene. Min yngste sønn spiller tromme med pinner mot taket, mens vi sitter utenfor og sjekker om noen forlater bygningen av den grunn --men neida; Flaggermusene elsker tydeligvis å bli trommet for... Har du et knallbra råd for å få bukt med plagene så blir jeg veldig glad!!!Ellers har jeg i løpet av mine første feriedager allerede vært innom Annas rom på Langenes i Søgne. FOR EN FANTASTISK BUTIKK. Jeg ble faktisk helt sjokkert, for Anniche har altså tusen fantastiske skatter i butikken sin som jeg ikke har oppdaget på nett enda;) Jeg gleder meg allerede til å komme tilbake:) Nøkkelknaggen, fin lykt ble kjøpt litt sånn i hurten og sturten med både mann og barn på slep. Ikke rart man må dra tilbake....Ikeatraileren kommer på mandag. I serien; Vi gjør ting uten å si noe til darlingen har Herr Emmeline laget seg en gedigen terasse utenfor hytten... Så her er det stadig noe nytt på gang som kommer som en overraskelse, enten den ene eller den andre veien:)Men alt i alt har jeg det knallbra:) Det er seint på kvelden, og jeg blogger i bilen på lånt nett; Med andre ord...Det er SOMMER:) Kos dere alle sammen.

35 kommentarer:

Nr. 5 sa...

Jippi, endelig ble jeg førstemann :)
Høres ut som om dere koser dere på hytta. Vi begynte ferien vår i dag vi, så nå er det late dager her også fremover. Herrrlig!!
Ha en fortsatt fin ferie.

Klem fra nr. 5

mali-mo sa...

Ser herlig ut! Koselig hvitmalt hytte på Sørlandet, nå også med stor terasse...og sommervær!

Solen skinner faktisk i Bergen også, så vi har vært på stranden og latt lillegull bade og bade og bade og bade...noe hun ikke hadde prøvd før men som hun raskt fant ut var selve lykken ;)

Har siste arbeidsdag imorgen, og på onsdag går startskuddet for biluren fra...med en noe lite bilglad lillemali i baksetet. Hele veien til Telemark. Urk. Blir nok en overnatting på veien.

Men Søgne, det er i nærheten av hva? Kan likegodt innrømme at geografi ikke er min sterke side (selv om det jo blr temmelig åpenbart her). Vi skal til Sandefjord, Kragerø. Er det i nærheten? Bestilte noen varer fra nnas rom her om dagen og venter i spenning på pakke i posten...

Nyt ferien Emmeline!

Jeanette sa...

Så herlig med ferie, deilig med late dager men også gøy å pusle på med interiør:) herlig...
Jeg har flyttet pc`n og et glas vin opp på terrassen og nyter utsikten og det herlige veret i Bergen by:)
Ha en strålende helg!:)

Gunhild, NO sa...

Hei!! Der var du på plass på hytta. Så herlig. Men flaggermusene unner jeg deg ikke. Vi hadde en sommer med flaggermus rundt forbi i huset. Jeg har aldri vært så redd i hele mitt liv!! For eksempel når jeg skulle legge meg og det sitter ei på dørkarmen med vingene godt ut. Eller ligger på sofaen og det krasler bak... Eller at de flyr rundt inne... Var ikke meningen å skremme deg. Godt du har de i taket og ikke inni huset. Jeg har ikke noen råd. Vi ble kvitt de ved at når vi fant en som var i koma, så ble det hevet et håndkle over og den ble bært ut. Ikke jeg som gjorde det. Men sett ikke opp vinduer på vidt gap om natta. Det var det vi hadde gjort. Ha et gardin foran. Det er jo i mørket de er aktive.
Jeg skulle skamme meg, har jo bare vært hos Annas Rom ei gang. Men det er sant hun har mye i butikken som ikke er i nettbutikken. Ikke alt hun får lov å selge på nett, for noen har enerett eller noe sånt, tror jeg. Skal du dit senere i løpet av ferien?? Vi kunne jo hatt et lite bloggetreff på utsida??!!
Har en liten følelse av at du gjerne skulle hatt litt å si i forbindelse med terrasseprosjektet...

Juliann sa...

Vips så var du i ferieparadiset, borte fra by og blåmaling! Det gikk raskt gitt! Men ler litt når eg les at du er blitt bilblogger,.... køyrer du rundt og søker etter nett der nede??? Og blogger plutselig når du har sterke og åpne signal?? he he. trur vi må få vite litt meir om dette, kanskje det blir tips for vår ferie også? Kos deg iallefall med sommar, familie og med den kommande traileren!

Anneli sa...

Hei! Dette er mitt første besøk hos deg,("Fant" deg inne hos Karnas hus), men det blir nok ikke det siste!!Håper det er greit at jeg har linket til deg?
For en koselig blogg du har(liker godt måten du skriver på :)"smil" ) og for et vakkert hjem <3
Skikkelig inspirerende!
Håper du og dine får en deilig sommer på hytta <3

Hege sa...

Flaggermus ja, huff. Du kan jo ringe tipstelefonen til NIFF (Nordisk Informasjonssenter for Flaggermus) *ler* De har visst et flaggermusmottak ;)
Neste uke har eg planer om å være bilblogger og. Er jo avhengig av pcen, så den må med, sjøl på campingferie...
Kos deg på hytten!!

prinsessa1976 sa...

Ja jeg tviler ikke et sekund at du allerede har valfartet søgne. Hmmmm....la meg se hvor mange dager har du vært på ferie....2 og allerede rukket dette + vært på konsert( trommingen) Du kan hilse din kjære pode og si at denne dama har spilt i korps i 18 år og hva har hun spillet??? JEPP trommer!
Så vi to kan starte et bue korps i sommer for to trommer er bedre en en!
Han tar veggene og jeg kan ta taket.
Her har dama fri men er lys våken kl. 04.20. Plutselig slo det meg at" HJELP jeg reiser om et par dager og vi har ikke pakket"( vi høres så flott ut men jeg mener jeg har ikke pakket for vi)
I dag får jeg kameraet hjem igjen og det er jeg meget glad for. Dert er bare tull og blogge når du enten må hente bilder på nett eller bruke gamle bilser når man lager et innlegg....det der er demotiverende. Ha en herlig fredag så snx vi:O)

Rosa sa...

har du kjørt rundt nabolaget og leitt etter eit åpent trådløst nett å låne? ;)

Det er jo forresten fint at emmelinemannen har sine eigne prosjekt, for då vert det jo mindre og mindre å slå i bordet med når bilen frå IKEA plutseleg står der, fyllt til randen ;)

Ang flaggermus, så har eg faktisk eit råd. Me har 3 av slaget i vårt eige tak, men har ikkje prøvd å bli kvitt dei endå (sjølv om det eg trudde var eit angrep førte til knall og fall og DIGRE blåmerker både her og derfor min del). Men altså - finn ut kvar dei bur, heng opp eit nett der, som du rullar ned/opp om natta når dei er ute og jaktar. Når dei då vil inn igjen har dei ingen stad å bu /evt heng fast i nettet, (så for å ikkje drive dyreplageri bør ein nok sjekke om morgonen). Og utan ein stad å bu reiser dei ein annan stad. Har som sagt ikkje prøvd det, men det seiest å fungere :)

Annas hus såg ut som ein farleg kjekk stad å tilbringe ein feriedag - kos deg med det!

God feriedag!

Den gode feen sa...

Åh, så kjekt å høyra frå deg!!! Godt å høyra at du har det bra, og at du har mulighetar for å oppdatere din blodtørstige fanklubb med nye innlegg (kanskje ikkje blodtørstige, men bloggtørstige, hehe). Tusen takk for kjempekjekk kommentar. Dumt at den første ikkje vart lagra :) Slik nøkkelkrok vurderte eg kjøpe i Sandnes på lørdag. Men der kosta den 229 kr. Nå ser eg at Mollys selg den same til 145. Det er då ein vanvittig prisskilnad! Knallfin er den iallefall.

Ha ein superduper sommarferie! Eg er på jobb, men det går strålandes fint. Været er fantastisk og eg skamkosar med ungane frå kl 16 til 1930, hehe.

Ha det kjempegodt! Klem

Huset i skogen sa...

Flaggermus er like redd for deg som du er for dem om det er noe trøst hihi..Men noe vakre skapninger er de ikke, og ikke har jeg noen tips for å bli kvitt dem heller, den eneste måten gammeltanten min ble kvitt dem på var å stenge dem ute da hun hadde flaggermus i taket (men pass på at alle er ute først!)
Høres ut som dere koser dere på hytta. Herlig med ferie! Har igjen en uke jeg før jeg tar fri, og da drar vi til Tusenfryd:)
Sitter og venter på pakke fra Anna`s, og gleder meg til den ankommer. Hun har så mye fint.
Ønsker deg en fortsatt fin sommer. Kos dere og nyt fridagene!

Helene sa...

Så koselig at du er vel innstalet på hytta på Sørlandet;o)
Annas rom er vel verdt et ekstra besøk. Anniche har masse i butikken som ikke ligger for salg i nettbutikken, så det er jo bare gøy å oppdage alt det fine hun har der.
Kos deg videre i sommervarmen!!

tinemor sa...

Yes. Det er deilig med sommer og sol, og ferie.
Ser ut som du nyter dagene.
Her har vi kost oss med reker i kveld. Det har vært 32 grader. Hærlig
Ønsker deg en riktig god helg og videre ferie!

sommerfri sa...

Heisann,,
Stine frå Fedje her..
Har blitt totalt bitt at "surfe på blogg basillen" og eg absolutt forgudar sida di..
Sitt her på kjøkkenent etter ein lang dag i sola.. tenner i alle husets lykter og koser meg med bloggen din!!!Forresten så er din bror, Helge, og resten av musikergjengen nede i halle og førebur morgendagens revy og dans..!
Ha ein strålande ferie=)

Min verden sa...

Hehe - du er iallefall nr. to jeg hører om som sitter i bilen og blogger. Skikkelig gøy synes jeg. Lykke til med Ikeakjøkkenet. Blir spennende å se. Hanne

Living White sa...

Heldig du som enda har ferie. Vår ferie er slutt. Vi hadde en fantastisk uke i Bulgaria på en kjempe flott resort. Hotellet hadde alt du kan tenke deg. Vi kosa oss hvert minutt og jeg lengter tilbake.
Nå sitter jeg avflassa tilbake med støvsugeren ved min side og mimrer og ser på bilder fra turen.

Flaggermus ja....det er litt sånn småekkelt. Nesten verre enn mus. Flaggermusa er sånn styggpen, men jeg hadde neppe likt ha noen i hus selv. Har ingen råd å komme med bortsett fra ett jeg fant på nett:

http://nettbutikk.hoypuls.no/
products/Insektfeller++og+dyreskremmer/
Mus+Rotter+Flaggermus/Gardex_Proff%2C_mod
205_x/

Kos dere masse på ferie:)

BO sa...

Ser utrulig idyllisk ut i feriehuset ditt! Eit par flaggermus frå eller til er vel berre ein liten feriebonus!??
Eg sit framfor min nye 27 tommar dataskjerm og alt er litt "in my face". Må jobba, ettersom deadline på dei fleste prosjekt er i desse dagar...men fekk plaska litt i ungane sitt basseng i går. Passa på å gjera da når alle naboane var ut på tur! :-)
Nå lagar mann og barn frukost, så snart må eg opp til egg, baguettar, reker osv. Godt med ein huslig mann! (Eller rettare sagt ein mann som er glad i mat!).
Kosa dåke med shopping! (Me reiser til København med bil (stor bil) i sommar, så då skal EG handla!!!!!!

Landliv sa...

Spennende ferieoppdatering da! Er spesielt spent på dette med flaggermusen... men om jeg forsto rett så er den ikke inne i selve hytterommene - så da er det vel ikke så farlig -eller? Kanskje lurt om du ikke hyler høyfrekvent for da flyr den nok mot deg :fnise:

Ønsker deg fine, og litt late, sommerdager! :-)

KKannDesign sa...

Hei hei - igjen..

Masse fine bilder og fine ting! Morsom den nøkkelknaggen! - sånn vil jeg også ha!

Ha en strålende søndag!

SommerSmil fra KKann

Aina sa...

Hei Emmeline, du nyter vel dagene på hytta eller jobber flettene av deg, er spent på kjøkkenet og alt det andre av prosjektene du har;0)

Håper du har noen fine dager og at flaggermusene har emmigrert;-P

En ny flott uke ønsker jeg deg, med masse finvær og sommer!

Klem fra Aina.

Anniche ♥ sa...

Hei og hopp!! Hehehehehe, du sitter i bilden på "tyvlånt " nettverk ??? Ikke bare bare med sørlandssommer skjønner jeg ;)Men hva gjør man ikke når man får bloggeabstinenser ....

Var såååå kos å treffe deg så overraskende her om dagen atte !!
Så nå gleder jeg meg på nytt til neste gang altså.

Fy flate , stakkars dere som har fått flaggermus .....
Håper du har fått sovet de siste dagene ...vet dessverre ingenting om slikt , men lykke til ;O)

klem a

tara sa...

heisann!
digger bloggen din! Mye fint å se på!
klem fra sørlandet

Olstad sa...

Ha ha ha jeg må le ser for meg Emmeline som sitter å blogger i bilen. Synes også det er morsomt med overraskelsene som praktiseres noe for alle tror jeg:-)

Stakkars sjeler som har flaggermus i huset det er uten tvil det værste jeg vet. De er super ekle. Ett sted der jeg bodde som ung kom de inn i huset. Fytti...

Ha en superfin ferie.

Den gode feen sa...

Er sååå glad for dei kjekke kommentarane frå deg. Dei piffar opp i ei ellers søvnig bloggverd for tida. Ellers går det strålandes fint i min nye tilværelse som karrierekvinne. Enn så lenge iallefall. Har svigerinne (frk kreativ) på besøk. Ho passer Alma, henter Samson i barnehagen og rydder og ordner. HEILT HERLEG! Håpar det går bra med dåko, og at kjøkkenet vert fantastisk fint! Klem

Minmill sa...

Hei. Jeg tolker det som om du er på ferie på Sørlandet siden du har vært i butikken til Anniche. Jeg har også vært der. Fantastisk butikk synes jeg også. Jeg bor i Kristiansand, men siden det er et stykke å kjøre til Langenes er jeg ikke i den butikken så ofte. Hadde blitt fattig da.....Tenker du nyter finværet i sør i dag (Ironi). Har aldri sett så mye regn på en gang før. Ble forresten fint soverom med blå fondvegg.

Fortsatt god sommerferie.

Minmill

Hege sa...

Kan ikke la være å le,flaggermus plager ja,ja nå skal jeg ikke klage over myggen som dukker opp her inni mellom.Ha en super fin ferie,ser nå lekkert ut hos deg:))

Anonym sa...

Hallo smiley! Nå er venter vi i spenning på fortsettelsen!!!!!!!! Er kjøkkenet montert eller er dere oppspist av batman der nede?
Klem fra oss i nr 8.

Blåbærpai sa...

Flagger mus er EKLE! Har alltid høyrt at dei liker kvite ting, so for all del unngå å gå med kvite klede i myrkret!! Eg har langt hår og har alltid vorte skrekkslagen med tanke på at ei flaggermus skulle forville seg inn i det og verte sitjande fast:VRÆÆÆL;-)
For ei idyllisk perle de har.Kvit hytte på sørlandet*bonk* eg svimar av i misunning!
Fortsatt god ferie!!

Minmill sa...

Hei igjen. Regner med sommerferien har tatt deg litt. Det ligger en award til deg i bloggen min. Ta en titt på den da vel.

prinsessa1976 sa...

Hallo
Jeg har funnet en internett cafe!! juhuu Den er på en MENY butikk. Livet er herlig kan det bli bedre. Her har pengene fløyet og livet er goooooood. Send meg en sms. Knib:O)

Jennifer P. sa...

I understand "keys" :)! I wish we had something to hang our keys on here that said "keys" in Norsk!

Tove sa...

Kom tilfeldigvis over bloggen din i dag - du verden kor mykje fint! Tillet meg å legge ein link til bloggen din på bloggen min!

Ha ein strålande dag!

Mvh ToveHD, Ørsta

LISBETH---<-@ sa...

Hallo Prusselusken! ...Flaggermus hmmm, ja men de er da ikke farlig,.... lygekors på ryggen og guuuuuuu ko gla eg e for at det ikkje e min hytte ;o)))
Håper de har fløyet sin vei, eneste jeg kan om flaggermus er at de alltid flyr ut av hyttetak til venstre, så hold deg til høyre. Og at de er høyfrekvente, så snork i molldur. Og at det finnes flaggermuskasser, , kanskje i forskjellige koselig design alla fuglehus.... om ikke det finnes i lekre design har du nå fått en flott forretningside her, snekre søte flaggermushus så de kan bo alle andre steder enn i dine tak hihi!
Misunner deg altså ikke glattnesedyrene, men turen til Anniches butikk, jo der skulle jeg gjerne ha vært.
Kos deg videre.
Stor ferieklem

Gunnemor sa...

Skulle gjerne vært flue på veggen da traileren fra IKEA ankom, men håper det gikk bra! God ferie, og nyt dagene, ikke bare til opppussing, men også til solslikking. Om en uke er det Danmark for oss, og jeg gleder meg som en unge. Skal bli deilig med ferie nå. Kos uke til deg!

奇堡比 sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails