lørdag 18. april 2009

Litt nytt i melaminI dag har jeg ryddet skapene mine. Det var overraskende fullt, så nå har jeg stablet i høyden. Det liker jeg dårlig. Derfor må jeg fra nå kjøpe KUN det jeg trenger. Det er ikke enkelt. Jeg er nemlig en sånn type som ofte trenger ting bare fordi de er fine, eller har riktig farge!Nye skåler fra Ikea for eksempel. Som både var billige og fine i fargen. Men hva kan de brukes til? Cornflakes kan jo være et godt forslag hvis man har noen i familien som spiser cornflakes--og det har jo ikke jeg. Nå har jeg iallefall skålene klare, så da er jo muligheten til stede.


Dette store fatet i melamin kommer fra Greengate, og er kjøpt hos Berthas Oldebarn. Mønsteret heter Molly og dette er vårt nye Pizzafat. Vi spiser lite cornflakes, men til gjengjeld alt for mye Grandiosa, så dette fatet kommer nok til å bli flittig brukt! 
Salatbestikk fra Greengate passer perfekt til den nye salatskålen. Kjempestilig design både på skål og bestikk, som allerede har vært i bruk flere ganger på kort tid!  Håper dere har en fin lørdag i solen, det har iallefall jeg:)


24 kommentarer:

Lappesola sa...

Ja, jeg venta jo på at du skulle kjøpe Greengate i melamin også ;)
Skelne fra Ikea er sikkert perfekt til jordbær med fløte.
Hilsen Sol

Bdicte sa...

Ja, den er litt li den trangen til å kjøpe ting kun fordi det er fint.......jeg kjenner til den, ja:)

Ha en flott lørdag!

Anonym sa...

Trekker på smilbåndet her jeg sitter ja; for jeg har også ryddet litt i mine kjøkkenskap i formiddag og finner saker & ting jeg sjelden bruker; Kjøper i bøtter & spann fordi det er så fint og matcher så bra og alt det der; men det er jo gøy også da å kunne variere og ha litt forskjellig å by på; vi spiser jo litt med øynene!

Nydelige saker du viser frem både skålene fra Ikea som var veldig sommerlige; for ikke å snakke om Green Gate tingene, og salatbestikket var det morsomste jeg har sett, så artig fasong! Det skal jeg ønske meg for her i huset spiser vi salater ofte :):)

Ha en super lørdag, det er dessverre grått i Oslo idag, så det blir grilling ute og spising inne ;)

Klem Ann-Christin

Landcharm sa...

Nydelige vårfarger på varene. Nyt helgen!

Fru Fryd sa...

"Pizzafatet" var rå lekkert, samme var salatbestikke. Så nå står det på ønskelisten min:0)

Men kanskje jeg skulle gjort som deg? Sjekket ut hva jeg har i skapene først? gruble, gruble

Bouvbear sa...

Hva med jordbær med fløte i de fine skålene dine..?? eller fylt med is og sjokoladesaus..ja jeg kan nevne i fleng he he..
Ha en fin helg og takk for stadig morsom og fin blogging :-)

Jeanette sa...

Molly mønsteret til Greengate er så fint! Ønsker meg også slikt ett fat.
Ha ei fin helg:)

frøken olsens drømmer sa...

he he,du har iallefal ryddet i skapene dine..ja vi jenter er jo litt rare sånn når vi ser noe vi likerOg ikea er jo ikke den dyreste plassen men fy fader å mye fint de har fått etterhvert.
Men Greengate er jo Greengate da,vet ikke om du noen gang har vært på messe nåa de har alle varene utstillt det er bare en drøm å se...
Her er det også sol idag men hva har jeg gjort ..jo jo har vært på jobb noen få timer men da jeg kom hjem var det så godt å slenge seg litt på soffaen,så det blir litt sånn i dag..i morgen i morgen men ikkje i dag ha en fin fin lørdagskveld :)

Hulda sa...

Jeg har også kjøpt endel fra Molly-serien til GG, den er skjønn altså! :) Har også kjøpt to asjetter og beger i melamin. :) Supre og innbydende bilder! Kunne veldig godt tenkt meg pizzafatet du har.

Cathrine Aksnes sa...

så mye lekkert da.. man kjøper allid mye man ikke bestandig har så mye bruk for... men morsomt er det;)

Hulda sa...

Hva er prisen på pizzafatet?

Bente sa...

Lekkert malamin-fat!

Charlottes interiørblogg. sa...

Skålene fra Ikea var søte:) Enig med Lappesole at de passer perfekt til jordbær og fløte:)

Ruth Bernssen Bø sa...

Kva med salat i skålene dine?

Emmas Verden sa...

Flotte ting fra Greengate..rene sommerstemningen ;)Ha en fin lørdagskveld!!Klem Anne ;)

Rosa sa...

Ahhh -herlege sommarfargar og -mønster! Grandis vert det eindel av her òg, er eg redd. Men når den vert servert på eit SÅ fint fat kan det jo ikkje gjere noko?

God helg!

Hem och Lycka sa...

Nej, att bara köpa det som man behöver är inte lätt ;-) Det blir gärna lite till.. Älskar Greengate!

kram

Anonym sa...

det dukker stadig opp flere ting (de bollene var fine og HER spiser vi cornflakes!!) opp som folk har kjøpt på ikea som jeg ikke så på den haste turen min sent en kveld - så enten hadde jeg det for travelt - eller så finnes det ikke på den Ikean jeg har nærmest - MÅ bare se om jeg får tatt meg en rolig og lang tur på ikea SNART!!

Unknown sa...

Lekkert ~ en tid var vi så mye på IKEA, at vi bare omtalte stedet som hytta... Jeg mener, vi var der hver helg når barna var små, for vi trengte ditten og datten..

Nå er skapene fylt, som dine, tømt for litt, fylt på nytt, bl.a. av loppisfunn i dag (i går...det er visst natt..). Selv er jeg ettertenksom etter en tur innom siden til den unge jenta som det sto om i Dagbladet fredag, Regine med alvorlig beinmargssvikt. Jeg har reflektert litt over disse verdenene vi befinner oss i. Og det er plass til alt, det er noe med det rike og utfordrende livet bærer med seg, tenker jeg..
Jeg skulle egentlig bare kommentere de friske fargene på innlegget ditt... jaja.
God natt fra ettertenksom interiør - og livsblogger Nanni

Unknown sa...

... trøtt Nanni må få poengtere med disse verdenene vi lever i: interiørbloggeverdenen og Regines verden ~ som vi jo også alle er en del av. Det forekommer meg at dette også burde vært skrevet på min side ;o)
Nå er jeg trøtt :o)
God natt igjen ~

Ingunn sa...

Så flotte farger på fat og skåler. Vi har også ryddet i dag, og samlet alt som skal bort (via finn.no eller loftet eller loppemarked).

Vi tok bilde (kommer på bloggen i morgen) av det i dag fordi det så lekkert ut med en haug med dill og dall. Mye glitter - kanskje jeg har trodd det er jul til nå?.

Ha en fin søndag.

Nina i Paradiset sa...

Så du begynner å få plassmangel i skapene dine....! ;)
He he...
Det var akkurat det jeg prøver å unngå vel å legge ned personlig forbud mot å kjøpe Green Gate-servise! *gliser bredt!*

Men jeg er ikke dårligere enn at jeg har funnet ut at mamma liker G. G. veldig godt, og hun skal pusse opp kjøkkenet om ikke så lenge. I tillegg begnner navnet hennes på G noe som passer meg fint! G for gave, G for Green Gate! ;)

Ha en strålende søndag!

Klaffen sa...

Ja der kan du se du er ikke noe annerledes enn oss andre, heldigvis:) Man bare MÅ ha noe, sånn er der. Om man får stable i høyden - ja så får det være!

Har samme brettet, og det funker bra til pizza - og som litt senere i dag - kanelboller!! Melamin er tøft synes jeg, og ikke noe man trenger å være forsiktig med:)

Ha en supeduper dag da:)Klem

[morgrethe] sa...

Ha ha.... Jeg tror det ikke før jeg får se det. Sitat: Derfor må jeg fra nå kjøpe KUN det jeg trenger.

Ha en fin søndag, og lykke til med kurset ditt. Husker ikke når du skal dit, så skriver det like godt nå jeg. Har forresten snakket med en pustende og pesende Åse-søster som var ute på tur akkurat nå. Jeg får gå tilbake til kaloribombene mine jeg. smil

Related Posts with Thumbnails