mandag 13. april 2009

SpenningI morgen kommer foreldrene mine hjem fra syden. Du verden så spent vi er på reaksjonen deres. Den nye spisestuen har kommet på plass med klabb og babb. Kort fortalt mistet min lillebror et skrujern i bordplaten da alt var ferdig malt. Dermed måtte min søster pusse ned bordplaten, sparkle og male igjen. Så viste det seg at rullen loet forferdelig. Neste dag måtte bordplaten pusses og males igjen. For sikkerhets skyld med en ny malerrulle som også loet. Dermed kunne vi  konstatere at bordplaten etter fire strøk burde males IGJEN. Da var det jo påske og vi hadde kun en pitteliten lånt malerkost og en liten klatt svartmaling igjen. Likevel prøvde min storebror å fikse bordplaten så godt det lot seg gjøre.


Summa summarum må vi gi bort bordet med et følgebrev i morgen. Der står det at malermester Emmeline snarest skal komme på besøk med ny maling og rulle for å få den perfekte finish. (Seks strøk -er det mulig?)Bokstavene fra Wallwords har heller ikke dukket opp. Heldigvis har vi alliert oss med nattskiftet på Posten. De skal egenhendig sjekke posten nøye i natt for å se om bokstavene ligger klar til utlevering. Er jeg heldig kan jeg klistre dem opp i lunsjen i morgen:)  Som dere skjønner er dette rene trilleren. I syden sitter min far og er bekymret fordi han har hatt en drøm om at han ble satt på glattcelle etter å ha hatt en kilo overvekt i bagasjen. Det var visst et par sko som utgjorde overvekten. I drømmen ble han likevel idømt fengselsstraff. Dersom han mot formodning er sanndrømt, så har vi jo selvfølgelig litt ekstra tid til det siste malingsstrøket. Med tanke på det faktum at min mor har brukt hele ettermiddagen til å veie bagasje i resepsjonen, er det nok liten sjanse for en ekstrarunde i kasjotten;) Så det får bære eller briste! Lurer du på hvorfor jeg har bilde av The Spooky Buddha? Han er min mor sitt nyeste interiørkjøp og koster en hel formue. På mange måter er han min nye bror, så han må bare aksepteres -selv om han slett ikke er min type;) SEE U!

25 kommentarer:

Tone Yvonne sa...

Så fint det er blitt!!!
Seks strøk maling er den del - for ett bord, men det bør tåle det meste etter dette :o)

Vet også at de kan være harde når det gjelder å ha med seg overvekt i kofferten fra syden og hjem...... vi satser på at han ikke sanndrømmer.... ;-D

Ha en fin uke!!

klem

Bdicte sa...

Som jeg gleder meg til fortsettelsen på denne thrilleren:)))
Det har blitt knallfint, og det blir nok noen lykkelige foreldre imorgen, ja!

tinemor sa...

Så fint dere har gjordt det!
Spennende å høre hva de syns når de kommer hjem i morgen...
Lykke til
Klem

Fru Fryd sa...

SÅ flott det ble. Tipper det er to som blir kjempe glad i morgen over det flotte bordet og den nydelige lampen.

ANETTESHUS.COM sa...

Det ser jo kjempe-flott ut!! Håper dere blir helt ferdige! Lykke til!

Klem Anette:)

Anonym sa...

Jeg må le av deg Emmeline og din bror Buddhaen:0)
Din mor og du har veldig ulik stil, hun har det stramt og du har det mer romantisk! Derfor er det kjekt å se at dere har klart å lage en spisestue som passer til resten av interiøret.
Vi får håpe at nattskiftet på posten (hehe) gjør jobben sin, og at din far kommer helskinnet hjem med kofferten.
De blir nok glade uansett. Det er flott gjort å ordne med en ny spisestue slik dere flinke barn har gjort. Klem fra oss i Kolstien

umulie sa...

Artig liten følgetong dette her. Jeg venter i spenning på finalen! Ha ei fin arbeidsuke.

Jorid + NOE Blog sa...

Gleder meg på oppfølger :-D

Klem J

Løvetann sa...

Svarte katten for et styr. Og berre for et bord... Me ventar i spaning på neste episode! He he!

Tone sa...

Uff, du har min dypeste medfølelse... Sånn holdt jeg på da jeg beiset og lakket kokeøya vår. Tror vi pusset ned til treverket tre ganger... Og ja, jeg kan alt om ruller som loer, støv i luften, osv, osv. Til slutt blir man nesten helt manisk (ihvertfall ble jeg det). Masse lykke til, la oss håpe neste strøk blir det desidert siste, klem :-)

Malin sa...

Snille der er som overassker dem!
6 strøk! Værste jeg har hørt!!

Klemmer Malin

adales verden sa...

Såå spennende, ble skikkelig fint.heldige mamma:)
Sjønner at du har mye spenning i vente, skulle gjærne vært på et slikt treningsopphold jeg og...det hadde vært lurt. Syns du er fabelaktig og modig som deler det også med oss.
Trenger du heia gjeng kan du regne med meg!Go Emmeline:)

Anonym sa...

Det hørtes bare deilig ut med syden.. Dine foreldre er heldige.. Kunne tenkt meg syden selv hehe..
Og spisestuen var bare nydelig..

Ønsker deg en flott uke vidre!

Anonym sa...

Jeg er sikker på at dine foreldre kommer til å bli kjempefornøyde!
Hadde det vært mine barn som hadde gjort noe sånt for meg, så hadde jeg grått en skvett også :)

Og blir de, mot formodning, ikke fornøyde, så står det sikkert en kø av bloggedamer utenfor døra som mer enn gjerne vil kjøpe bordet ;)

Lykke til i morgen, eller når fengselsoppholdet til din far er over :)

Klem fra Vibeke i Trøndelag

Anonym sa...

jeg syntes det skinte veldig i bordplata jeg til at dere ikke er helt fornøyde - uttrolig tøft gjordt også da - gleder meg til å høre om dine foreldres overaskelse når de "får" gaven!!

Villa Kos og Kaos sa...

Hærlig..som vanlig!!!

Nå skal jeg bare tvinge mine barn til å lese bloggen din...
som oppdragende virksomhet, mener jeg.

Da jeg har 5 eksemplar av arten, skulle man tro minst ett av de,
en gang i framtiden, vil forbarme seg, og tro at det er helt naturlig at en "stakkars" mor og far som kommer hjem fra solbading skal møte ett eksremt-ny-overhalt hjem....
Lucky parents<3<3<3

Cecilie sa...

Så flott det er blitt! Jeg er sikker på at de kommer til å bli fra seg av begeistring!!

Bordplaten, ja... er det en liten trøst om jeg forteller at jeg har slipt ned benkeplata på kjøkkenet 3 ganger i påsken, fordi det hele tiden ble noe feil da jeg tok på beis? Første strøk med beis avslørte stygge riper etter slipemaskinen. Så slipte jeg alt ned for hånd igjen. Ny beisrunde ble perfekt - helt til et IQ-hode i heimen fikk seg til å søle store vanndråper i den nylagte beisen. Så var det bare å slipe ned igjen. Det siste jeg gjorde før jeg la meg igår var å beise for tredje gang - og hvis noen så mye som har sluppen en fis på det kjøkkenet innen jeg kommer hjem idag, så kommer jeg til å klikke! Garantert! Så jeg føler absolutt med dere ;).

Gleder meg til å høre om reaksjonen fra foreldrene dine! Ha en super dag i spenning så lenge!

Klem

Anonym sa...

Så oppfinne og snille dere er!!!! Virkelig en fin overraskelse, heldig mamma! Lykke til med alt, det blir sikkert helt supert!

Anita sa...

Sååå spennende! Er dere tilstede ved hjemkomsten eller?? Ville vært morsomt å se ansiktene til dine foreldre! Håper du har fått bokstavene og klistrer nå:0) Klem!

Trude sa...

Bordet ble veldig fint, og med den lysekrona blir en ikke helt 100% bordflate ubetydelig...:-) Jeg liker forresten Buddhaen, jeg...

Beate sa...

Er spent på fortsettelsen.....

Men hvordan i alle dager har dere klart å få posten til yte service????? Har dere bekjente innafor eller?

Emmeline sa...

Beate:) Vi har en insider....

Kunne forøvrig tenkt å bytte ut postmannen siden han har så god tid at enten posten kommer klokken seks hver kveld---eller muligens ikke kommer likevel den dagen:)

Vårt Hus sa...

Dere er gode, jeg kan levende se for meg hvor spente dere er på om bordet blir en suksess... Det er jeg temmelig sikker på at det blir, spesielt med den nydelige lysekronen over. Gleder meg til å høre.
Hilsen Yvonne, Vårt Hus

hvitstil.com/Christine sa...

Er merkene kommet fra wallwords? Jeg er nervøs! Spent på å høre hvordan dette går. Jeg tror "mor i nord" hadde blitt dødsglad om jeg fant på dette. I allefall om jeg tok ett soverom.......stua.......vet ikke helt...... Jeg er spent på hva din mor sier.

Anonym sa...

Ser det hele for meg -ler høyt for meg selv her jeg sitter :)
Du og din bror buddhaen...:)
Blir kjempespennende og høre om de likte den store overraskelsen da -det gjør de nok.

Hilsen Hilde

Related Posts with Thumbnails