onsdag 8. april 2009

Jau, det kunne mi gjort på ei helg!I dag møtte vi på snekkeren. Vi kom kjørende forbi hytten og oppdaget plutselig at det sto en arbeidsbil der. I'm getting butterflies følelsen kom over meg på et blunk. Fremdrift. Det er jammen santen et knallflott ord syns jeg!Snekkeren har det med å snakke over hodet på meg, og henvende seg rett til Emmelinemannen. Han har trolig ikke forstått hvem som styrer interiørskuten hos oss. Muligens har han forstått det, og mener at jeg styrer skuten på feil spor. Dermed går samtalen som dette:Snekker: Jau, e har noen prøver her. Perlestaff og anna staff. Ka tykke du?

Emmelinemannen: Denne var jo kjempefin. Jeg tror vi satser på den. Velger en av staffene..

Snekker til Emmeline: E eggekvit kvitt nok for deg eller? *Smiler ned mot meg som kun er 1,60 høy -og derfor ikke er med på samtalen oppe i høyden!

Emmeline: Joda, det skulle være hvitt nok det. *Smiler litt beskjedent tilbake, og håper at snekkeren ikke er oppdatert på interiørbloggfronten!

Snekker nikker mot tørr plen og spør: Var det her dokke hadde tenkt å bygge ud eit ekstra soverom.

Emmelinemannen: Ja, men det får vi vel kanskje ta litt på langs!

PÅ LANGS? Det har jo pinadø tatt et helt ÅR å få nytt kjøkken, hvor lenge skal vi vente på neste prosjekt?

Emmeline -med et utrolig sjarmerende smil: Hvor lang tid tror du at det ville ta å bygge ut her da?

Snekker: Jau...Det kunne mi gjort på ei helg. Dokke e jo her i sommar, mi kan ta ei helg då.

Emmelinemannen gulper av skrekk og tenker på lommeboken. Emmeline tenker på følgende påskemysterium:
KJØKKEN = ETT ÅR! SOVEROM = EN HELG????

Emmeline snur seg mot snekkeren; Ja da får du rope ut når du er klar, så skal vi være klare!Så gikk turen til Kristiansand. I gågaten stopper jeg utenfor Hansen & co som har fått nye flotte lokaler. Emmelinemannen ser på meg og sier; Hvis det skal bli nytt soverom, så kan du ikke gå inn der. Jeg går likevel, og sjekker prisene på Lexingtonputene. De koster fremdeles 450 kroner per stk. Så går jeg ut igjen! Før eller siden skal de bli mine. Jeg skal bare ha et nytt soverom først!


Bilder fra Lexington *Velegnet for oss med soveromsdrømmer -og kjøkkendrømmer!

27 kommentarer:

Ingunn sa...

He he. Gleder meg til å se når det blir ferdig. På rekordtid håper jeg. Det er jo litt lettere med håndtverkere nå enn for et par år siden kanskje? Ha en fin dag! Hilsen ingunn

Anonym sa...

Det må nå bli ei langhelg,da): Toril A.

Rosa sa...

soverom på ei helg høyrest ikkje mindre enn fantastisk ut! men når ein er innstillt på det, og jobbar utan stopp, så e rdet utruleg kva som går!

og så får me håpa det vert plass og råd til lexingtonputer der når det er ferdig ;)

Anonym sa...

God morgen fra Bergen:) Måtte innom før jobb..Ønsker deg og dine en deilige påske videre:)
ps lykke til m sommerens fantastiske utbyggings planer.. *smiler* klem Tika

Vårt Hus sa...

Du er virkelig god på "Sørlandsk" Emmeline. Jeg er også innom Hansen og Co med jevne mellomrom- bare i tilfelle de skulle gå ut av sitt gode skinn å ha "salg" på lexington. Jeg tror egentlig ikke at det kommer til å skje noen gang- så jeg tenker som deg at en dag skal de bli mine...

Fjordheim sa...

Hehe. Ja det er utroli at med en gang det er snakk om snekring ol så er det liksom mannen som skal være ekspert. Det er som regele fruen i huset som vet hvordan det skal se ut fredig, så da hadde det jo vært mye greiere å bare henvende seg til henne med en gang. Ja ja. Håper de får opp det tilbygget på ei helg da. Tviler egentlig, men det kan jo være de jobber raskere enn enkelte andre snekkere. Lykke til
Ha ei fortsatt god påske :)

Linda sa...

Hei!Lykke til med kjøkken og soveromsdrømmer.Gleder meg til å se
når kjøkkenet er på plass....
Lekkert hos Hansen &Co...
Nå ønsker vi bare at tåka letter her i sør.Ha en fin dag!Linda :))

Trude sa...

Mye vil ha mer vet du...snart har du vel både kjøkkenet og soverommet klart...vi jenter klarer vel å finne noen triks for å få slike ting på plass:)Gleder meg til fortsettelsen jeg. Nyt påskedagene og planlegg videre... det er jo gratis.
Var også innom den flotte butikken i Krsand her om dagen, drømmen hadde jo vært å sagt; en av hver takk!! Koselige damer i butikken også, dit skal jeg tilbake til.

Dagny- Heim sa...

Hmmm...har jammen meg skjedd endringar i innstillinga til snekkaren. Finanskriseinnstilling?

Tenker du får fart på sakene, både soverom og puter :-)

Anonym sa...

jammen han kan hvis han vil da ser du;-)

strikkegal sa...

Hihi, soverom på ei helg hørtes typisk sørlending ut... Du skjønner, det tar MYE lengre tid å bygge om enn det tar å bygge nytt. Jeg kjenner fenomenet, så her i gården slår vi ned det gamle og setter opp noe nytt likegodt, det tar halve tida ;)

Sier de "eg" der borte i mandal? Trodde de brukte "e" der også jeg ;)

Strikkelaura sa...

Hehe :)

Bare synd det er så dårlig kvalitet på Lexington, og ikke verdt den dyre prisen for fem flate øre. Det er like stivt å ligge i som IKEA...men, fint å se på DET er det! God påske!

Anonym sa...

Kjære Emmeline!
Du redder påsken min i år! Huset er i et fullstendig oppsussingskaos. Rot og støv overalt og jeg vet ikke helt hvor jeg skal holde på... Så når man er skikkelig opppussingsdeperimert, med verktøy i spisestuen, regn ute og mannen ute for å kjøpe mer materialer. ... (Desverre ingen tapet eller andre morosaker enda....) Da kan man krype opp i den støvete sofaen og trøste seg med bloggen din. Lese at andre takler rot og kaos og da får vel jeg gjøre det også;-) Tusen takk, Emmeline - for at du deler dine historier med oss andre! Stor klem fra Lene

Olstad sa...

Ha ha ha, men jeg må tor som flere her at det må være en temmelig langhelg...

Hos oss går det ikke så fort om dagen. Kun latmannsliv. Så vi opperer også med perspektivet del 2 av kjøkkenet 1 år, så vi får vel begynne snart. Kanskje jeg skal begynne å rydde i påsken, en god idee.

Fortstt god påske

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Lurer på om snekkeren din kan være i slekt med elektrikeren min ?
... høres veldig kjent ut med å snakke over hodet osv.
Kos deg med malerkost, pysjamas og soveromsdrømmer :O)
Klem

Bitteliten sa...

He he - bor sammen med en snekker, og han brukte nesten to år på vårt soverom.. når han først kom ordentlig i gang gikk det fort vell å merke...

God Påske!

Vestlandsjenta! sa...

Hm, litt merkelige forhold der der da... Et kjøkken burde jo teoretisk sett ikke tatt mer tid enn å bygge ut og lage soverom da... Eller kanskje jeg er helt ute... Hehe!! Men uansett kjekt det går fremover!!

Ha en strålende tid på sørlandet!!

Hilsen fra landet sa...

Fremgang!! Jippi! Og han snekkeren blir nok raskere og raskere tydeligvis ja. Soverom: Lett som en plett!

God påske til deg!

Monika sa...

Hei!
Kjempe flott og inspirerende blogg du har!

ESMERALDAS HJERTE sa...

hehehehehehheehehehe..."hvis det skal bli soverom kan ikke du gå inn der!!"...hehehe...God den der:)

Ha en herrrrrlig ferieuke videre:) Klem

Cathrine Aksnes sa...

:) da blir det nok soverom en vakker dag. tror du ike? ha en flott påske med dine kjære.

Anonym sa...

Alltid koselig å stikke innom bloggen din:-))) Morsom det du skriver. Ha en kjempeflott påske. Alt det beste! M@y

MeyBiMe sa...

Du er jommen meg en herlig dame EMMELINE !!!!!!!!!
Ser det hele for meg her :-D
Lykke til meg den helga :-)
Kos deg masse i påsken da :-)
Her går det i stort sett sjokolade :-D

Den gode feen sa...

He he he, tipper du skamkosar deg på hytto nå :) Gledar meg masse masse til å sjå bilder av resultatet :) Lexington er desverre særdeles sjedan på salg. Til og med då Hilmers Hus hadde opphørssalg så var alt anna enn Lexington satt ned...

Ha ein flott skjærtorsdagskveld :) Stor klem,

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hahahaha, disse snekkerne ;))) Ha en fortsatt flott påske , utrolig deilig vær i dag da :)) klem

Nina i Paradiset sa...

Om du ikke titter innom bloggen min og leser innlegget mitt, kan jeg trøste deg med at jeg har hatt 3 menn i full jobb i hele dag, og det eneste de har gjort er å skjære ned en tuja!!! ;)

Fortsatt god påske!
Klem!

Akkurat passe Frø sa...

Det der med "gjort på ei helg" høyres kjent ut... Her i huset er det meste gjort på ei helg, det er berre så vanskelig å finne den rette helga... Når den så er på plass, ja så er ikkje resultatet mykje styla for å sei det sånn... Gjerne tett for ver og vind. "Resten" blir ei anna "rett" helg... MEN - og det er viktig - den som ventar på noko godt osv.; LIVET er HERLIG når alt endelig er på plass! OG jo lenger tid det tar - jo sterkare blir den følelsen! Kos deg med forventingane - planlegging med Lexington er jo knallkjekt!
Kos deg på påskeferie!
P.S. I dag var eg frista til å lage link i mitt siste innlegg til eit tidlegare termometerinnlegg hos deg... er det lov? :o)

Related Posts with Thumbnails