tirsdag 21. april 2009

Bor du på Vestlandet nær snøen et sted?Har du i tillegg et hjem som minner litt om dette? Eller vet om noen som har? Et slikt hjem etterlyses nemlig til reklameoppdrag. Man får selvfølgelig penger for å låne ut hjemmet sitt. Det skal fungere som en kulisse for en rekke vakre mennsker i vakre klær:) Helst skal de på en måte boltre seg litt i snø utenfor også har jeg skjønt (*man kan jo le litt av akkurat det) -men i disse dager er det jo kort mellom vår og vinter så man skal aldri si aldri!Jeg låner bare ut bloggen til etterlysningen, som kommer fra en god gammel kollega. Hvis du vet om noen som har et aktuelt hjem er det kjempekjekt om du sender et tips på emmeline@live.noEllers er alt som det pleier hos Emmeline. Sang er enda udiktet og kransekake er enda ubakt. Men den som venter på noe godt venter som kjent ikke forgjeves.... Ha en perfekt tv-kveld!

8 kommentarer:

Anonym sa...

åååh HVOR kommer disse bildene fra???
hadde jeg nå enda hatt et slikt hjem, nær norske kysten MED snøutenfor - så hadde jeg sagt ja i allefall - men er langt unna alle 3 tingene gitt - desverre;-)

Emmeline sa...

Hehehe. Jeg vet faktisk ikke hvor bildene kommer fra, og håper at jeg ikke får en smekk på fingeren... Guttene leter i blinde etter noe som ligner. Det skulle vel egentlig ikke være så vanskelig??

Anita sa...

Du kjenner ikke noen som har hytte på Kvamskogen,Voss eller i Nord-Hordaland? Der er vel kanskje litt snø igjen.

Emmeline sa...

En hytte som ser ut som dette??
Det er liksom litt sånn Osloaktig dette interiøret syns jeg!
Ikke Kvamskogenaktig..
Men kanskje jeg tar feil????

Anita sa...

Det finns sikkert på Kvamskogen også,tror du ikke?
De jeg vet om er mer ved sjøen,i Skånevik bla.

Nina i Paradiset sa...

Jeg har sånne tak....! ;)
Dårlig med snø her, gitt!
Kjolevær i dag!

something else sa...

hei
kommer med en gang på landstdet til min kusine på bømlo som ligger helt i sjøkanten, og hvor et av husene (stilig annneks/ naust)ligger helt i sjøkanten (røyksundkanalen). Men akk ingen snø, med mindre det er overraskende meterologiske forhold litt lenger sør. vel vel det var nå bare en tanke.

M sa...

Så fine bilder C, hvor er de fra?
:)

Related Posts with Thumbnails