lørdag 25. april 2009

Roser og romantikkEtter at jeg ble bitt av GreenGate basillen, har det blitt mange kopper. Med jevne mellomrom tar jeg en beslutning om å endre litt på kursen, men så ender jeg likevel med polkadotter og rosemønster. Her i vinter så jeg for eksempel noen knallstilige matter som Bodil hadde kjøpt på salg. De var fra GreenGate og dermed begynte fillerye/bademattene å leve sitt eget liv inni mitt hode! Disse lekre bildene er selvfølgelig tatt av fotografguruen BODIL:) og er lånt uten tillatelse på faste frekkamerakkelsvis!Badematter skal vel helst ligge på badegulv, men duger vel like greit på et nymalt hvitt hyttegulv tror du ikke? I skrivende stund har jeg derfor kontaktet GreenGate i Danmark for å høre om disse mattene fremdeles er å få kjøpt. Strandvesken fra GreenGate står også på ønskelisten:) For meg som skal på trimkoloni rett etter 17.mai hadde denne vært PERFEKT til badetøy! 


Da jeg stakk innom Berthas Oldebarn i dag hørte jeg at GreenGate skal slutte å produsere alle koppene som har denne fasongen. De skal erstattes med krus. Det er synd, for jeg syns fasongen på disse koppene både er stilig og praktisk!

Tiden får vise hva det blir til.  Håper dere har det fint alle sammen, i morgen skal jeg i konfirmasjon! TUDELU!

18 kommentarer:

Olstad sa...

Håper du røper om mattene fortsatt er å få kjøpt for det hadde vært perfekt på mitt bad. Sukk. Ikke noe flink til å få med meg slikt hva som går ut og slikt. Ha en fin dag i konfirmasjon

Hulda sa...

Oi, de mattene var herlige! Kom innom meg da vel, der er det mange kopper i dag. :)

Unknown sa...

Å nei! Krise! Skal de slutte å produsere disse koppene??? Og jeg som akkurat har begynt å spare på dem. Da får jeg vel skynde meg å kjøpe ferdig da, så jeg ikke sitter der med skjegget i postkassa... Kanskje vi skulle lage en gruppe på Facebook som er for disse koppene, så ville Greengate sikkert hørt på massene... Hehe.

Takk for en fin blogg! Du inspirerer! :)

Monica sa...

de bademattene var lekre:) Synd de skal stoppe med de krusene for de liker jeg også veldig godt:) Ønsker deg en fin fdag i konfirmasjon imorgen:)

Anonym sa...

Heisann! Du har hjulpet meg før ang Green Gate forespørsel. Håper jeg kan være til hjelp for deg da jeg vet hvor disse koppene fremdeles er å få kjøpt. Var på Holmehuset på Frekhaug i går. Der hadde de mange av koppene dine! Så du får ta deg en kjøretur til øyen å hamstre. Da får du heller la sykkelen stå... Hadde desverre ikke den sorten jeg skulle ha, men klarte likevel å svi av noen lapper... Rart med det når man befinner seg i Green Gate paradis...
Kos deg i konfirmasjon :-)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

2 kjekke linker:

http://www.systerlycklig.se/ListProducts.aspx?cat=210

http://www.elsashem.se/showProducts.asp?page=6&kat=27&_A=REA&


Mail kommer, skal bare sjekke kalenderen som er forsvunnet på mystisk vis, må lete i morgen i dagslys. Natti.

klem :O)

LIVS LYST sa...

Her var det sommerslig og fint. Herlige farger. Pasteller... I love it!

Hilsen Ljo

frøken olsens drømmer sa...

ja greengate er BARE lekkert,,håper du for muligheten til å være på en interiør messe og se utstilling de har, DEN ER HELT
UTROLIG ! Du, jeg skrev til deg litt tidligere i et annen innlegg at jeg har gitt deg en award.. du har ikke hentet den..du trenger ikke ta imot den hvis du ikke vil ha den,men minner deg bare på det hvis du ikke har sett det ;)
ha en god natt med mange greengate
drømmer...

Jeanette Jess1 sa...

blir i så godt humør av disse greengate tingene,her hvor jeg bor får msan desverre ikke kjøpt det noen steder,men har klart å skaffe meg noe likevel ;o)
Si ifra om du finner den strandveska noen steder,den har jeg og veldig lyst på ;o)
Ha en fortsatt flott helg!!

Aina sa...

Lekre matter, håper du får tak i de.
Nå ble jeg en smule oppgitt, skal visstnok slutte med Claire White også Green Gate, og nå de blå koppene?
Typisk at jeg samler på begge og det passer lommeboken litt dårlig etter div. bilkjøp og verandabyggeplaner å hamstre inn kopper;-P
Ha en fin dag i selsskap.

Nattaklem!

Emmeline sa...

Hei Aina.
Det er ALLE koppene med denne FASONGEN som forsvinner... Nå skal GreenGate visstnok KUN produsere krus, og det er IRRITERENDE!

Bling - our elf on the shelf sa...

Så flotte matter, håper du får tak i dem. Det lar seg nok ordne skal du se. Satt her inne å kosa meg med bloggen din i hele gårkveld, og må bare få sakt at jeg synes den er vannvittig inspirerende.

Anonym sa...

Har flere Green Gate kopper med hank som disse, og svært mange av hankene har falt av , ja, bare sånn uten videre. Kan holde en kopp i hånden, og plutselig kan hanken bare løsne av. Har klaget på koppene, fått nye, og det har igjen skjedd på flere

Anonym sa...

fin fine kopper. komentar på komentar hos Bodil. Sæbøvik sentrale strøk? ja ja for oss som har vokst opp på øyene der er jo Bergen ganske usentralt tihi.

Therese sa...

Hei Emmeline!
Vet du om noen norske nettbutikker som selger Greengate? Har falt PLADASK for de quiltede sengerandene til sprinkelseng, men såvidt jeg skjønte fungerte bare nettbutikken innen Danmark?

Klem Therese

beauty comma sa...

Mattene kjem nok til å fungere heilt utmerka på målt hyttegolv, dersom ein skal tru desse fine fotografia. Tvi tvi for positivt svar!

Kristin`s lille hjem sa...

GreenGate har jeg også begynt å samle opp av,fikk kjøpt to kopper u/hank med roser på og har to lyseblå m/prikker fra før.Gøy at ikke koppene er like :-)Og ikke minst er det flott og er bitt av basillen selv.Skal de slutte å produsere får jeg ta meg en tur imorgen og kjøpe to til,når en endelig har begynt å spare på noe så er dette veldig typisk. Ha en flott dag. Hilsen Kristin

Hvitrose sa...

Det er bare så herlig med roser og prikker!!særlig på denne tiden av året:)har lyst på alt da;)
Populære de koppene ja..søte!!:)

klem:)

Related Posts with Thumbnails