fredag 17. april 2009

SyngedamoSom kanskje noen husker hadde jeg en liten trekning før påske. Den ene vinneren ble Den gode feen som vant en bok skrevet av Alexandra Villefrance. Samme dagen fikk jeg en koselig epost fra Alexandra der hun tilbød seg å signere boken. Det ble nesten et slags kjedebrev; signer en bok og send den videre. På veien hadde Alexandra lagt ved enda en bok i pakken, og det var utrolig kjekt syns jeg! Tusen takk for generøs service:)


En annen av vinnerne i trekningen min var Den anonyme syngedamo.  Hun sendte adressen sin til meg, og spurte i samme slengen om min adresse. Syngedamo ville nemlig sende en hilsen tilbake. I går fikk jeg derfor en koselig pakke i posten. 


Sannelig viser det seg  at SYNGEDAMO også er kjendis, med egen nettside som du kan finne HER eller du kan sjekke MySpace siden hennes HER. Både jeg og min søster fikk soloplaten hennes til odel og eie. I tillegg har hun lagt ved to ulike CD-plater fra Ephemera.


Når vi først er inne på Syngedamo så viser det seg at hun er grafisk designer. Et av hennes kjente verk er en tegning av Emmeline som har vært på trykk i Bergens TidendeTusen takk for super gave Christine! Emmelinemannen har lenge vært Ephemeras største fan-og Girl keep secrets er min faste trimme rundt Tveitevannet sang:) Nå har jeg fått PÅFYLL og det er bare KNALLKJEKT:)  DU ER SUPER -og FLINK! Denne bloggingen fører stadig med seg kjekke overraskelser. I tillegg kommer man i kontakt med stjernene:) Det er jammen ikke verst må jeg si! 


Som om ikke det var nok: I dag ble jeg stoppet på butikken. Det var moren til Karoline Kruger som lurte på om jeg var Emmeline -og det er jeg jo. Jeg begynner nesten å få en kjendisvennegjeng faktisk.  Hvis man regner to eposter fra henholdsvis syngekjendis og interiørkjendis, pluss hilsen fra moren til en kjendis som bidrag vel og merke. VELDIG GØY! 


Er tilbake med litt nytt i morgen. Kos dere med helg så lenge:) 

27 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Emmeline. Ja du er virkelig blitt en kjendis i visse kretser. Jeg syntes jeg så deg på Spar på Vigeland på påskeaften og syntes det var spennende, men jeg vet nå ikke om det var deg da. Jeg er virkelig fan av deg og leser hvert eneste innlegg!

Emmeline sa...

Hahahaha.....
Så du meg på Spar på Vigeland????
Og så kom du ikke bort til meg for å si hei???????????????

Jeg kjøpte så UTROLIG mye usunt den dagen, vi var på vei hjem. Jeg la ikke merke til noen som la merke til meg:) Jeg forsøkte å LISTE meg gjennom Spar siden jeg hadde verdens styggeste joggebukse på meg...og barbeint i skoene var jeg også;) Hadde ikke flere rene klær nemlig:) hahahahaa

SNAKKER OM Å BLI TATT PÅ FERSKEN! Neste gang må du LOVE å stoppe og si hei:) For jeg handler MYE på Spar på Vigeland. Vi har hytte rett i nærheten, men det vet du kanskje?
Lattermild hilsen tilbake;)

Hege - BOLIGglede sa...

Tror nok du er bittelitt kjendis Emmeline;) C eller D kjendis eller noe..He he Men stiger nok til A hvis det fortsetter sånn;)
Du skriver veldig folkelig og bra, og ikke minst morsomt! Så det er ikke så rart. Jeg er en av dine mange leser! Så bare fortsett:)

Cathrine Aksnes sa...

kjendisfaktor ja;) ender opp i se og hør på vei hjem fra hytta snart, når du mangler rene klær;) hihi

Den gode feen sa...

Ja, me er fleire som diggar syngedamo :) Og eg syns det er stas å vite at ho kanskje stikk innom til meg også (sjølv om det er lenge sidan eg har fått kommentar frå hu...trur eg). Mora til Karoline har eg aldri møtt. Men eg og Bodil budde på KFUK i London samtidig som Karoline K. ein gong :)

Må le av at du er observert på Spar i joggebukse og utan sokkar på :) Kunne vore meg sjølv. Er glad eg ikkje er blitt kjendis som deg :) Stor stor klem

Emmeline sa...

*ler høyt av ABSURD situasjon....

Før man vet ordet av der er man blitt A-kjendis i en kort stygg joggebukse. KATASTROFALT!!!!

Det spørs om jeg ikke må holde meg litt langt nede i kjendisdivisjonene.. For eksempel en Y-kjendis eller deromkring!

Lisemoren sa...

Du er jo en kjendis selv du nå Emmeline, tro meg. Og det er vel fortjent. Det er den humoristiske pennen din som gjør det, og som gjør bloggen din så spesiell. Men jeg skjønner at dette var gøy for deg. Jammen er verden liten, God helg til deg.

Monica sa...

jammen meg er du kjendis ja. Jeg og min søster går jo av og til å sier i butikken... åhhh der er slik en emmelinekopp den er så skjønn å lignende hihi vi er mange som følger med bloggen din og for oss er du vår interiørkjendis vettu!

Fru Fryd sa...

Så artig!! Tenk nå er du også blandt kjendisene i Bergen! Det er deg vell undt! Snart ser vi deg i Se & Hør også, fersket på shopping i joggebukse... hi, hi, hi.

En venninne av meg fortalte hun hadde truffet deg på Stoff og Stil for en tid tilbake, og hun hdde en koselig prat med deg sa hun. Skulle jeg være så heldig å møte på deg så skal jammen jeg også snakke til deg:0)

Ønsker deg en fin helg

Anonym sa...

Stas å være kjendis?!

Emmeline sa...

*ler av anonym.
**ler ganske generelt av den såkalte interiørbloggkjendistilværelsen
***ler aller mest av at jeg PÅ HELT UFORKLARLIG VIS hadde sprayet beina med selvbruning som gjorde beina flekkete på påskeaften.
Da jeg gikk rundt i kort joggebukse på Vigeland.

Tror muligens jeg ikke egner meg veldig godt til å være kjendis. Men ler likevel!!!!!!!

LIVS LYST sa...

Ja, dette var gøy å høre!!
Hilsen Ljo :O)

Dagny- Heim sa...

Gubban! Gøy å få kommentere på bloggen til ein kjendis :-D

Hugs store solbriller og skaut neste gang du er på Spar!!

Sjanga la banga og god helg Emmeline ;-)

Anonym sa...

Hei din kusine anette. Hvilken matbutikk handler du i og når er det du storhandler?Skulle vært kjekt å treffe deg en dag . Sier jeg som er KUSINEN DIN VEL VEL ,ER JO VÅRE FORELDRES SKYLD AT VI IKKE HAR HATT NOE KONTAKT... VEL DU FÅR HA EN FIN HELG DU OGSÅ.

Emmeline sa...

Annette:) Du må jo ta deg en tur innom en dag. Du vet jo hvor jeg bor!

rod i hob sa...

Så fantastisk då :-)

Kjekk anonym syngedame....!! For en kjekk gave å få i posten.

Nei, her e de leggetid -koss e de hos deg???

God helg!!

Anonym sa...

Syngedamo Christine har en nydelig stemme. Jeg blir fristet til å sjekke ut både ny og gammel plate. Dette var virkelig en flott gave. Jeg skjønner godt at du er glad. Hilsen Kathrine

Anonym sa...

hehe så gøy at du begynner å vanke i slike kjendiskretser!
Snart kan du lage en blogg til, alâ Perez Hilton vettu ;)
God helg!

Janne sa...

Så gøy da Emmeline! Ja enig med andre her - for oss er du kjenndis iallefall.. Da jeg begynte å lese interiørblogger var du den som stod og forstsatt står øverst på listen. Du skriver jo så bra! Klem Lykkeline som endelig har fått egen blogg ;)

@__EY__ sa...

Morsomt : )

Her har vi både
B, C og D kjendiser.
Og du jo en A kjendis
i bloggeverden !

Liker også syngedamo.

Au revoir.

Siri sa...

Næææ, så stilig! Du er en liten kjendis bland bloggere ja, og de er det jo mange fler av enn vi faktisk aner ;)
*Digger deg*

Ha en fortsatt flott lørdag, og pass deg for papparazzi-fotografer! ;)

Ingunn sa...

He he. Morer meg over dine innlegg, og kommentarene her. I går tenkte jeg over blogglivet. Og der konkluderte jeg med at humoren din og skrivekunstene er en viktig suksessfaktor. Deilig med humor i hverdagen.

Stå på videre.

Tyra sa...

He he Så lenge du ikke blir for god for oss andre dødelige, vettu, så kan du jo omfatte deg med så mange kjendiser du bare vil!! Kjendis er du jo selv også, vettu! (Bloggkjendis, TV-kjendis, aviskjendis og hva annet vet vel vi;0))Så bare stå på, vær deg selv, og fortsett med å lyse opp dagen for oss andre med dine herlige, humoristiske betrakninger om livet!!
Stor kjendisklem til deg fra en ukjendis;0))

Anonym sa...

Heisan :)

Ikke rart du er kjendis...du har vært både på tv og BT og, ikke minst!..du har verdens kjekkeste blogg! Digger å følge med her på bloggen din! :)

Ha en riktig strålende helg! ;)

Klem fra en bergensjente.

Haust sa...

Så utruleg bra! :D

Ha ein fin laurdagskveld!

Anonym sa...

Eit lite sjakktrekk av "syngedamo" å bli omtalt på bloggen din. Blir spennande å høyra kor mange (fleire) treff ho har fått på nettsida si etter at ho sendte deg gåva. :) Fin musikk er det iallefall! Og illustrasjonen til interørbloggartikkelen i BT gjenspeilar deg og dine "artsfrender" på ein ypperleg måte. :)
mvh "Forglemmegei",

Anonym sa...

Hei Emmeline
Kom hjem fra Bømlo i kveld og så at du hadde svart på kommentaren min he he.
Jeg hadde nok stoppet deg på Spar hvis det ikke var slik at vi gikk inn i butikken og du akkuat gikk ut gjennom kassen. Skal nok hilse på deg i sommer en gang! Vi har hytte 15 min fra Vigeland.
La ikke merke til joggebuksa di jeg, men er nå ikke så opptatt av sånt :-) er det hytte så er det hytte (når det gjelder klær da, ikke interiør!)
hisen Olaug Brit

Related Posts with Thumbnails