lørdag 6. september 2008

I avisenI dag kom det berømmelige intervjuet på trykk i avisen. (Bergens Tidende - Magasinet) Jeg har fryktet litt for hvordan samtalen ville se ut på trykk, men det gikk overraskende greit. Heldigvis slapp jeg bilde i avisen (PUH-herlig) Artikkelen var istedet illustrert med en fantastisk tegning.Jeg har ledd godt av illustrasjonen. For her er vi bloggedamer fremstilt som Tildadukker, og jeg regner med at damen i sofaen der på toppen er selveste Emmeline. Se hvor skummel look jeg har? Ville Tone Finnanger godtatt dette ansiktet mon tro?Emmeline er Tildaslank, men har en brukbar bred rumpe der hun sitter på toppen av interiørberget. -Som en prinsesse på erten, i rosa Ektorp, med druer (-sikkert for å tekkes Grete Roede) og med rød og hvitprikket kopp. Man kan skimte Den gode Feen sitt hvit og svartrutede gulv, og hennes Tolixstoler litt lengre nede på rangstigen. Kommoden er pyntet med polkadot knotter, og bestemorsrutene er fremdeles ikke montert....Og helt nederst strever Ikea sine ansatte med å nå opp til Emmeline med gavene sine, de må bruke STIGE ( -og jeg er 1,60 høy) Er det rart jeg har hygget meg med artikkelen i dag?Jeg skal forsøke å få tak i hele artikkelen i PDF format, så kan de som ønsker lese den selv. I morgen blir det visst enda et innlegg-det jeg skulle ha skrevet i dag, om verdens beste fotograf. Nå skal jeg surfe litt hos dere;) Ha en fin lørdagskveld!

48 kommentarer:

Anonym sa...

Hi,hi...PDF-format heter det vel?????

Unknown sa...

Stilig!! Hadde fått med utrolig mange morsomme detaljer, da. Green gate kopp...artig...ha ei fortreffelig helg, hilsen smøla.

Emmeline sa...

UPS---Takk for PDF rettelsen;

Jo det heter PDF, jeg var litt kjapp på tastaturet!

Synnøve sa...

Åh, jeg døøør...! Haha! For en fantastisk illustrasjon!! Og under står alle de andre Tildaene og applauderer ukritisk til alt fra umonterte bestemorsuter til tallerkenhyller med bøker i, fnis :) Den var god synes jeg! Og ja, jeg er medlem på livstid i Pelargon-klubben, så jeg må si meg litt skuffet over at den ikke har blitt med i denne illustrasjonen!! Bloggeblomsten over alle bloggeblomster...! Hmph. (Mon tro om hun endret overskriften fra "makt" til "status" etter ditt innlegg?? Hihi... Fortsatt god helg til deg Emmeline, håper på å få lese hele artikkelen :)

liven sa...

Så vittig då.....har ikke lest avisen i dag jeg:O)
Den skal jeg jammen kose meg med i kveld:O)
Så dette er altså deg Emmeline??

Ha en fin lørdagskveld:o)

Hilsen Bodil F.T. sa...

Råtøff illustrasjon!! Her kan enhverbloggdame finne noe av seg selv :) Gøy at du ble intervjuet da!!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Stor stas Emmeline!! Illustrasjonen var knallstilig... tatt på cornet!..nesten som Audun Hetland ! Jeg jubler!!
Klem

krinkelkroken sa...

Ha ha, stilig, må få min mor til å spare artikkelen slik at jeg kan lese;)
Ha en herlig helg Emmeline;)

Unknown sa...

Ubegripeleg flott illustrasjon, og den treff skikkeleg spikeren på hovudet;=)
Har klart å få med utruleg mange detaljar på det norske bloggedamer interesserar seg for!!
Gledar meg til artikkelen...
Fin kveld til deg:)

sa...

Ja den passer jo perfekt den illustrasjonen der, nesten alt blogglandia blogger om det der! Håper du klarer å laste ned ned så vi får lese :)

hvorfor ikke... sa...

HAHAHA! Der sitter bloggdronningen øverst oppe, ja! Hærlig!!!
Morsomt at du deler den detaljrike tegningen med oss, da.
...og du har nok litt makt skjønner du, hehe, for jammen hakke jeg godt bort og kjøpt meg TO Ektorp sofaer, hehe!
HA en super duper lørdagskveld!
smil Torunn

Prinsesse Elin sa...

Jeg gleder meg virkelig til å lese dette. Jeg sliter med skikkelig galliano hodepine og sitter her med angst. he he
Vurderer å begynne å male møblene mine jeg:O)

Thea's lille verden sa...

så gøy med litt publisitet.:-) liker bloggen din. Du skriver på en himla gøy måte..det gjør at det alltid er gøy å lese innleggene dine.
Ha en fin helg.:-P

Anonym sa...

Så fantastisk artig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MEGA TØFF ILLUSTRASJON DA!vet du var nervøs for artikkelen, men det går som regel bra vetdu!Legg den ut så vi langt unna BT også får lese!! greengate kopp og hele pakka!! STILIG! klem- inkala

Kari sa...

Herlig illustrasjon! Jeg er en ivrig leser av bloggen din og forstår godt at du får mye oppmerksomhet. Jeg koser meg hver gang det kommer nye innlegg. Hilsen fra Kari

hvorfor ikke... sa...

TAKK for koselige ord, Emmeline, de varmet virkelig!

Gunhild sa...

Veldig morsomt det bildet!! Veldig tatt på kornet. Kjente igjen gulvbelegget :) Alltid så gøy å se innom og se at du har oppdatert.

@__EY__ sa...

Hei igjen.

Knalltøff illustrasjon,
tegneren er sikkert
en blogger selv,
siden alle viktige
detaljer var tatt med.
Morsomt.

Au revoir.

Fru Fryd sa...

Flott artikkel Emmeline:-) og "tidig" illustrasjon, virkelig tatt på kornet!! Hi, hi

Den gode feen sa...

Knall-løye! Illustrasjonen er fantastisk, og eg kjente meg igjen i mykje der. Christine Sandtorv som har laga illustrasjonen er jo ei av syngedamene i Ephemera. Ho er også grafisk designer og er innom bloggane våre av og til (trur eg). Kjempekjekt intervju Emmeline :) Klem

Olstad sa...

He he for en fantastisk illustrasjon en hver blogg dame burde jo hatt den inrammet på hjemmekontoret eller i bloggekroken.

Snakk om tatt på kornet jeg personlig likte også godt merkelappen jeg da.

Blåbærpai sa...

du og du! Her har eg lese heile artikkelen og ikkje studert illustrasjonen som jo er krona på verket! Eg lyt kikke nærare på den i morgon!Bra!
Det som er så utrulig flott med deg , er at du er så jordnær og veldig lite sjølv høg tidlig tiltrass for ikea tur og høg blogge status og mykje publisitet!*klapper*
Eg koser meg med innlegga dine! GOD HELG!eller retterre sagt:god søndag!

Anita sa...

Såå utrolig kult bilde, så innholdsrikt og riktig:o) Håper vi får se hele artikkelen! Håper alt er bra hos dere!! Nå skal jeg på dagvakt! Ha en flott søndag!

Mitt hvite hus sa...

Stilig illustrasjon.... skal rett bort til naboen å låne avisen når hun våkner:O=)

klem =)

borghild sa...

He he, denne illustrasjonen er bare genial! Det er INGEN tvil om at kunstneren har truffet innertier med alle detaljene. Han/hun kan sakene sine, og jeg blir nesten fristet til å tro at han/hun selv er interiørblogger!;-) Ha en flott søndag!! Borghild:-)

Tove sa...

Ja takk - dette vil vil lese! Ser ut til å vere ein flott artikkel! Super illustrasjon! No ventar eg og mange andre bloggarar i spenning på å få lese den!

Muskatt og kardemomme-Kjersti sa...

Go søndags morgen,og GRATTIS med gøy innlegg i avisen :0)
Og så 800 treff om dagen,steike meg,det er jo fantastisk!
Skjønner det godt,for jeg koser meg her,på besøk hos deg ;0)
Ha en hærlig søndag!
PS:Kom gjerne på bloggbesøk hos meg.I mitt siste innlegg kan du få over 40 sider med deilig interiørinspirasjon ;0)
Det er fra nyåpningen av First Floor.

charm design sa...

utrolig kult bilde,ja her kunne man virkelig kjenne seg igjen.Man er jo den som troner på toppen med det utrykket i ansiktet.En utolig flott ilustrasjon.Gleder meg til å lese artikkelen.
god søndag til deg.

Villa Luftslottet sa...

Ha haha, for en festlig illustrasjon, og et artig innlegg:)
Ha en herlig søndag:)

Anonym sa...

Så utrolig morsomt. Håper du får lagt ut innlegge i PDF format, hadde vært morsomt å lest innlegget
DU har en kjempe fin blogg. Er støtt og stadig innom å titter =)

Anonym sa...

Hei.
Jeg har ikke blogg selv, men kikker innom noen bloggere en gang i blandt. Du har en fantastsk måte å skrive på, og jeg ler så tårene triller når jeg leser om denne emmelinemannen. Du beskriver ting så livaktig at det er en fryd å stikke innom. Tusen takk for mange artige historier.

Ingrid sa...

Stilig tegning! Du troner jo som en liten dronning der! :) Og det gjør du jo i blogglandia også... du er jo dronningbloggeren :)

Hvitrose sa...

heisann:)
Så gøy,
hadde vært artig å lese hele artikkelen ja!
Virker veldig treffende da;)
Stilig!!

Ingunn sa...

Dette var artig!!Må få tak i den avisen!!;)

Verkstedet sa...

hei.
leste om deg i bt;)du er blitt rene kjendisen:) festlige bilder, deg verdig!!!! savner å blogge med deg og de andre, er litt bloggtom og jobber fra jeg står opp til jeg legger meg alt for sent med kun en pause på et par timer med barna mine, og de er jo ikke akkurat en pause heller da...men for all del, de timene gjør godt, for jeg er altfor travel for tiden. vet ikke om det er helt meg å være så opptatt....fikk nattkjole, te og sjokolade i helgen med beordring om å roe ned i helgen....herlig gave og jeg lyet godt, men nå må jeg begynne igjen...
håper alt er bra med deg og dine, jeg sveiper innom en fem minutter til deg og noen til en gang iblant, og hilser bare noen ganger nå for tiden, men ikke gi meg helt opp enda...bare nesten.
stor klem til deg, det er fremdeles en fyd å besøke deg!!!!

Haust sa...

Fantastisk illustrasjon! Skulle vore artig å studert artikkelen på nærare hald, ja! :)

Ha ein fortsatt god søndag!

Drømmen om en eplehage sa...

Hihi, den tegningen var beskrivende. Og jeg som akkurat beklaget meg til Feen om de 150 bestemorsrutene mine som ikke ligger ferdigheklede i kurven bak sofaen da...Nå ser jeg hvertfall hvor de er :o)

Flott reportasje, ha ei knall uke!

My home is my Castle sa...

For en herlig illustrasjon hihi...
Gleder meg til å lese... :)

Klem

☆Therese sa...

Helt herlig !!!!!!!

chevostar sa...

He he :) Utrolig stili bilde! :)

A Seaside House sa...

Gratulerer, artikkelen ser veldig bra ut, og illustrasjonene var jo bare så bra ja! Det ligger en award til deg på bloggen min:)

Min Verden sa...

Hehe - jeg synes det er overraskende at noen blir overrasket over at damer mellom 30 og 50 driver med interiør og innkjøp! Det er nesten for utrolig til å være sant. Det er jo vi som er "power-girls" og det er jammenimeg på tide at resten av verden "oppdager" det. Hvis man bommer på denne gruppen - bommer man på det meste. Flott innlegg både på bloggen og i avisa Emmeline og jeg må si, jeg lo godt av laksepølsene og smelly-cat :) Jeg tror at bloggene har mye større betydning enn det avisene kan tenke seg overhode (for ikke å snakke om Ikea!) Hanne

Lappestua sa...

Det ligger en hilsen til deg på bloggen min!

Photo-Me-Life sa...

Sier det på godt nord norsk, drit bra illustrasjonsfoto!!!!!

Kjempe ok artikkel Emmeline. Jeg tror nok blogging er på vei oppover i Norge. Jeg tror i vårt naboland Sverige at dem har kommet lengre enn oss. Lurer på hvor mange av "oss" som blogger om ett år. Blir det mer populært eller er det over???? Nyskjerrig på alt jeg...hmmm

tinemor sa...

Så kult!
Det hadde vært gøy å få lest hele artikkelen....

yanmaneee sa...

kobe 11
off white
golden goose
off white hoodie
bape outlet
off-white
yeezy boost 350 v2
golden goose outlet
golden goose sale
kyrie shoes

sowheau sa...

have a peek at this web-sitethis post Sourcedig this navigate to this websitehave a peek at this website

Unknown sa...

visite site next page this content high end replica bags try these out news

Related Posts with Thumbnails