onsdag 17. september 2008

Den grønne kjøkkenkrigenJeg har jo av og til opplevd at det kan blåse storm i et vannglass på enkelte blogger. Så langt har det ikke blåst så veldig her hos meg, men ENDELIG er det en liten storm iallefall;)
Da jeg skrev at Emmelinebarna lo av det grønne kjøkkenet i forrige innlegg tråkket jeg visst noen på tærne. GANSKE GRUNDIG! Til dere må jeg bare få si beklager -alle sammen!

Jeg har hatt blått kjøkken i mange år, nå har jeg hvitt. Det betyr kanskje at jeg er kulturløs? Det betyr imidlertid ikke at Emmelinemannen skal sendes i krig mot Riksantikvaren som frekventerer Normørslåna, --med en kost dyppet i hvitmaling som våpen!


Happy in Pink har tidligere blogget om sitt grønne kjøkken. På dette innlegget har hun fått en kommentar som jeg ble litt overrasket over...For den handler om MEG (som dere underforstått skjønner er veldig selvopptatt) -og kommentaren er ganske grei den!
Les bare: Hei Herlig m farger...........Som deg er jeg mor til en gutt m autisme (Aspbergers syndrom)Jeg tror ikke vi kan forvente oss at andre som er mere opptatt av hvitt interiør og å ha det mest mulig stylet,og ha 1000 besøk på bloggen pr.dag....forstår at farger gir glede.For oss er det andre verdier som teller.Ikke minst glede og lykke over hvert framskritt,tror du disse "hvite" damene har en så innholdsrik dag da ??? Hvilke verier viser du barna dine ,når de får lov å henge ut noen m grøønt kjøkken ?

Det er kanskje frekt av meg å legge ut denne kommentaren på bloggen min, med opp til tusen lesere...og stylet stue--og dårlige verdivalg for ungene mine ! Men jeg måtte bare. For jeg tror kanskje at noen av mine lesere ikke har godt av å lese bloggen min i det hele tatt.

Vi bloggere legger oss lagelig til for hugg, og det må vi bare tåle. Jeg ser klart at jeg kan virke blærete når jeg skriver om mine tusen lesere ( *det varte bare en dag gitt) , eller mener noe om retro interiør og barkrakker. Men jeg tegner livet med store bokstaver her på bloggen. Jeg bruker humor og ironi, både på egne og andres vegne, og jeg tror de fleste skjønner akkurat det!
Livet mitt handler nok om mer enn min stylede stue og mine tusen lesere... iallefall av og til;)
TUDELU til dere alle;) -og beklager igjen til de sinte.

65 kommentarer:

happy in pink sa...

hi-hi;) en liten høststorm er ikke å forakte...:)

Anonym sa...

Haha.. litt action er berre sunt. Kvite vegger eller grøne. Kanskje 4.verdenskrig tar utspring i interiørbloggane? Det skal ein ikkje sjå bort ifrå, i og med at det er eit ganske stort samfunn med interbloggere i Blogglandia.. Kvit malerkost vs. grøne. Hmm.. Skal tru hvilken farge som dekker mest og har mest makt..
Aiai..
Stå på! ikkje veiv med det kvite flagget vertfall ;)
(hehe.. ordspel..)

Solveig sa...

Alle er vi vell forskjellige! Å vært hjem reflekterer jo den som bor der:) Det er vell like greit;) Bare alle er fornøyde med sitt så.

Anonym sa...

Kjære Emmeline
Jeg syns denne kommentaren er preget av jantelov og misunnelse.

Det kan vel ikke være noe annet som ligger til grunn når folk blir irritert over at du har et stylet hjem eller over tusen lesere.

Det er vel en grunn til at så mange besøker deg, og det er IKKE fordi du er en kynisk og materalistisk jente som oppdrar ungene dine dårlig.

Jeg kjenner deg som en av de skjønneste og varmeste jentene jeg vet om. Du har alltid en artig kommentar på lager, og du har et stort hjerte for andre.
Jeg kan tenke meg at selv om du tar dette med godt humør så blir du litt lei deg innerst inne, og det skal du IKKE bli.

Til anonym: Hvis du mener at Emmeline lar barna sine henge ut noen med grønt kjøkken så må du virkelig lese bloggen hennes en gang til, og skjønner forskjell på et humoristisk utsagn og en verdidebatt. Kanskje du bør vurdere ditt eget verdisyn?

Jeg sier som Astri over her.STÅ PÅ EMMELINE. Ikke veiv med det hvite flagget, det har du INGEN grunn til! Klem fra Kathrine

tinemor sa...

Unskyld....
Hva har hvite og grønne kjøkken med barn med sykdom/autisme å gjøre???
En interiørblogg er en blogg om interiør, -eller tar jeg helt feil?
Det er klart, livet består av mye mere enn hus og interiør, men bloggen er en hobby, omtale om en interesse.
Jeg for min del legger ikke ut om hjerneskadet barn, sykdom, psykisk helse osv i min interiørblogg, men det gjør meg ikke til en overfladisk og "ikke bryr seg"-person. Jeg bare skiller mellom familie og hobby-blogg.
Det værste jeg vet er "bedre-vitere"
Dette svaret du refererer til var akkurat det, etter min mening.
Jeg tror overhode ikke du er en overfladisk person Emmeline.
En storm i ett vannglass, -hell det ut!
;-)
Klem

Anonym sa...

Hei Emmeline og ALLE dere andre "blogg" DAMENE;)

Takk Emmeline for en fin blogg!!-)

Jeg er annonym ja,men ikke mer annonym en at mitt namn er Astrid:-)Jeg er bare en tyvtitter i bloggverden jeg.....og jeg er innforstått med at det er slett ikke alle som setter pris på oss anonyme,men jeg håper det går bra!!
Men no har jeg brukt ca 30 min(noe som jeg tenkte først at dette er helt vekk kastet tid,men klarte ikke dy meg likevel;)men når jeg har lest ALLE kommentarene til det "grønne"innlegget til stakkar Emmeline..........Og da tenkte jeg............At det går an sier jeg,vaksne damer.....La Svenske bloggere gjøre som de vil,og så gjør dere ANDRE SOM DERE VIL!!!!Er dette noe å lage "krig"om?? Men at det kansje har gjort noen vondt,ja det "ser" jeg,men aller helst vil jeg tro at det har gjort godt for dere fleste;)
For meg hørest "lesest" det som om dere fleste skulle vert på Stortinget( det er vel ingen hvit rejerigng enda,men....kansje det hadde blitt bedre her til lands om det var det,og de treng flere damer der:) )men der er det heller ingen som har orden på alle fargene,verken grønn,rød,blå.....og enig vert de aldri heller;)
Ja.Ja damer;) HUSK AT SMAKEN ER SOM BAKEN,DEN ER DELT I TO!!!! ;)
Lykke til alle (DAMER) med den fargen som måtte passe for dere!!!
Og nart er det jul...Å i år er det spådd ei ekstra HVIT JUL;););)men husk at det kvikker opp med farger og.....tja,kansje rødt,sølv,gull,ja og for guds skyld GRØNNT hører julen til!!!Oss alle er ulike,husk det!! Ta vare på hverandre alle,som GODE BLOGG VENNER uansett hvilken farge dere liker eller ikke!! :-)
Helt sikkert noen som er uenig med meg,men men:o)
Men takk for at du las denne hilsen fra meg,det var godt og få det ut;)!!
LYKKE TIL ALLE!! :-))

Natta:-)
A.M.F

liven sa...

ojsann...........er det litt misunnelse ute og går her eller??
Håper nå virkelig ikke du tar dette innover deg og hva vet nå denne personen om hvilken verdier du gir barna dine??
Nei ...litt ironi.....og humoristisk sans det trenger vi!!

Stå på Emmeline:o)

Du kledde forresten veldig godt den grønne hatten:o)
Ha en fornøyelig dag:o)

prinsessa sa...

He he. Høst stormer liker vi.

Å det slo meg at jeg via din blogg fikk lyst til å skrive noe til denne anonyme for jeg rekner med at hun leserKjære Anonym.

1. Det er på grunn av slike som deg som at man har over 1000 besøkende hver dag!

2 Det viser jo bare at din dag har nok ikke vært så innholdsrik like vel, siden du har brukt tiden din på en slik hvit blogg, med et mest mulig stylet hjem og over 1000 besøkende!

3. Les det du skrev et par ganger til så skjønner du hvorfor mennesker reagerer på utsagnet ditt.

Hvite blogger har vi, men vi har iallfall alle hernecellene inntakte!

Tenk over hvordan du utrykker deg neste gang.

"ikke gå rundt å fortell at du er vegitarianer med en halvspist pølse i hånden"

Mvh- Prinsessa.
p.s
Du er hjertelig velkomment til å besøke bloggen når som helst, men ikke få sjokk om du ser ei jente som er dverg, eller en gutt i rullestol eller en annen som kun snakker om tallog har aspbergers syndrom.
Da er det bare 3 av dem jeg er tante til!:O)

Å deilig å få dette ut, Emmeline.


Takk:O)

Lyst på livet sa...

Huff da...håper jeg ikke hørtes SÅ sint ut :-). Jeg leser hvert innlegg du skriver og liker det jeg leser, bare så det er sagt. Og jeg henger meg på å forundre meg over at folk blir så anonyme når de blir sinte....

Ha en fin dag, med eller uten folk som er grønne av misunnelse....eller noe sånt :-)

Torunn

silje-sin sa...

Fortsett akkurat som du gjør du emmeline:) Jeg digger deg:)

kari - carpe diem sa...

vi vil ha deg som du er, med akkurat så mye humor og ironi som du bruker!!!

Anonym sa...

Hei Emmeline

Jeg er en av disse anonyme som surfer rundt her uten egen blogg.Synes du har en flott og morsom blogg.Men denne gangen dro du det litt langt ,og det må du tåle å få tilbakemld på.
Hilsen Kristin

Living White sa...

Oida, litt action i blogglandia nå gitt. Nei for å si det slik Emmeline, har jeg ALDRI oppfattet deg slik! Du tuller både med deg selv og med andre, å jeg syns du gjør det på en FANTASTISK bra måte. Det er i allefall min humor og min greie det du gjør. Jeg ser meg selv i deg mange ganger. Jeg har hørt ala litt samme selv, men ikke akkurat den der, men selv om man har en blogg hvor vi deler det vi kjøper, det vi ser, drømmer og livet generellt har det ikke noe med å være selvopptatt å gjøre. Du er jo verdens flinkeste til å dele det du SER ute til oss og ikke alt handler om deg. Men det hadde vært vanskelig om vi skulle skrevet en blogg om andre enn oss selv.
Jeg tenker som så, er det en blogg jeg ikke liker, en bok, film, program etc. så ser jeg ikke på. Så enkelt er det.

Fortsett som du gjør, det er DET som gjør DEG og det er det som gjør din blogg så himla flott!!!

Anonym sa...

Hei Emmeline

Jeg er flittig leser av din blogg, selv om jeg nok ikke har en blogg selv. (dvs jeg har en blogg, men ikke en INTERIØR-blogg)

Jeg syns det er kjempeartig å lese nettopp din blogg, og syns man må få skrive det man vil på bloggen sin.

Hilsen Maja

PS: Har du tips om nett-butikker med Rice produkter?? Trenger sånne små kopper, og ingen butikker her i tønsberg har de...

LISBETH---<-@ sa...

Å kjære vene... vet ikke om jeg skal le eller grine.. Men smiler her jeg sitter....
Tror jeg må innom nrk og se om progr. ligger på nett-tv...Spent på hvilken grønnfarge det er snakk om... paddegrønt, spyfluegrønt eller neongrønt kanskje?
Ha ha, har sett for mange Monthy Pyton filmer....
Er det en mettet bondegrønn farge så fri og bevare meg vel, om hundrede interiørkonsulenter mener at det er fint så hjelper det så lite, jeg synes ikke det.

Er det snakk om en bonde med klare meninger om hvordan han ville ha det eller er han blitt overkjørt i fargevalgene sine?
Min onkel med stor kulturhistorisk gård hadde nok malt hele huset grønt, innvendig og utvendig + møbler , peis og tak.
Jammen santen tror jeg han hadde malt låven og hesten grønn i samme slengen om en interiørkonsulent hadde gitt et grønt råd...han skiter nemlig i hvilken farger han omgir seg med hi hi!
Kulturhistorisk meg både her og der! :o))))
Herlig storm Emmeline, herlig!!!
Klem fra meg som fremdeles ikke liker sologule sjenker!

Anonym sa...

Hei Kristin.
Hva mener du at Emmeline må tåle? Hun tåler vel det meste, og tar det med et smil som alltid!

Nå har jeg lest det forrige innlegget til Emmeline og forsøker å se hva du mener med at hun har dratt det for langt?
Hun har en kommentar om at barna ler når de ser Kathrine Moholt komme inn i kjøkkenet til en av bøndene i Bonderomantikk, og at kjøkkenet er grønt. Dermed får Emmeline beskjed om at hun og mannen er kulturløse og at de trenger å oppdatere seg på hva riksantikvaren sier.
Da lurer jeg på hvem som drar hva for langt??

Videre lurer Emmeline på hva som gjør at de norske bloggene er så ulike i stilen, mens de svenske bloggene er mye mer ensartet, og da må Emmeline tåle å bli kritisert mener du? For hun har dradd spøkene sine for langt?

Jeg mener at Emmelines lesere må kunne gå inn på denne siden og lese det hun skriver uten å gå ut av sitt gode skinn.

Å karakterisere henne som en person med dårlige verdier er helt bak mål. Dette er en interiørblogg. Den skal handle om inteiør, da kan hun mene noe om grønne kjøkken og det må folk tåle.
Det er bra du får litt støtte her også Emmeline, ellers er det mange som kan få utløp for sine smålige jantelov holdinger i denne debatten! Hilsen K

Fjordheim sa...

He, he. Ja jeg koser meg i hvert fall med å lese bloggen din. Syns den inneholder passe med ironi og humor. Og smaken er forskjellig om en har friske unger eller ikke. Jo noen kjøkken kanvære fine i grønt. Nå såg ikke jeg det omtalte kjøkkenet på tv. Får sikkert anledning til det en annen gang. Det viktigste er vel at en trives med det slik en har det selv. Det er jeg og min familie som bor i mitt hus. Dere andre er bare gjester.
Tror forresten ikke at ditt hus er så mye mer stailet til en hver tid enn de fleste andre. En legger jo ut bilder av det en vil vise frem.
Ha en flott dag :)

MonaLisa sa...

Hei" vennen" Jeg kjenner deg jo ikke, men av ren SYMPATI må jeg bare sende inn mitt innlegg. Er dette mulig? Dette er en interiør blogg, farger eller ikke... Dette tok helt av, og jeg vil si at du har min fulle støtte til å uttale deg om unger, farger og interiør framover - til krampa tar deg. Ikke bry deg om denne type skittkasting, det bunner vel ut i misunnelse?! klem

Anonym sa...

God morgen interiørbloggere

Dette har blitt en helt verdiløs verdidebatt,som har beveget seg helt bort fra grunnlaget den var tuftet på.
Ta til vettet damer og avslutt den.

Ha en fortsatt fin dag

Hilsen Berit S.

LISBETH---<-@ sa...

Såååå pop er bonderomantikk her i gården at jeg ikke vet hvilken kanal det går på engang, tv2 var det visst ....og der må en betale for å se grønne vegger og det gidder jeg ikke :O))))))))))))))

MissValentin sa...

Du, det var vel heller måten dette ble sakt på, på tv at folk reagerte på fargen?!
Vi har alle forskjellig smak, og det er jo lov, kjedelig om alle skulle vært like!

Ha en fin dag du.

Klemmer fra Melissa

Anita sa...

Prøver å få skrevet noe fornuftig til dette, men *sukk* blir helt sjokkert over hva noen klarer å trekke ut ingen ting!! Sier absolutt så mye mere om de enn om deg!! Stå på! I still love your blogg:o))))) Forresten kommer jeg stadig innom så kanskje du en dag snart igjen passerer 1000 besøkende;o)

Forresten trodde jeg at dette innlegget kom til å handle om hytte kjøkkenet deres, og gledet meg så til å se resultater *føler meg litt snytt*;O)

Emmeline sa...

Hei Berit.

I øyeblikket sitter jeg her og lurer litt på hvilken verdidebatt som skal avsluttes?? Og hvilket verdigrunnlag den opprinnelig var tuftet på?
*Og dette er jo min blogg!!!

Kanskje denne debatten egentlig bør handle om mitt hvite kulturløse hjem versus kjøkken fra normørslån, eller min kulturløse familie, eller våre dårlige normer og verdier? Eller noe helt annet??

Du mener at de som kommenterer her hos meg skal ta til vettet og avslutte debatten -og ha en god dag????

Jeg er helt enig i at de må ha en god dag, og kanskje du bør debattere på andre blogger enn min?

For det er vel et paradoks at både jeg og resten av mine lesere ikke aner hva debatten egentlig var tuftet på!

Rekkehuset sa...

Litt problemer med å se koblingen mellom kjøkkenfarge og livsverdier jeg altså... For ikke å snakke om motsetningen mellom hvit blogg og "ordentlige verdier".

Jeg er en av de som storkoser meg med bloggen til Emmeline, både bildene og måten du skriver på:-) For de som ikke liker det er det vel bare å styre unna da..

Therese sa...

Blir nesten litt måløs her jeg.....
Stå på Emmeline, fortsett som før.
Om du har hvitt el grønt kjøkken har ikke noe med dine "verdier" og gjøre!

Dessuten ditt hjem som jeg slett ikke tror er kulturløst, er jo fargerikt. Tenk alle de flotte farikerike putene du har, for ikke snakke om koppene!!!
Det er vel sånn at noen velger å ha fargene på veggene/innredningen og noen på "accesoriene" (det er sikkert ikke riktig skrevet :) ha ha, men pytt, du fårstår sikkert hva jeg mener)
Ha en supergod dag, jeg gleder meg til neste innlegg fra deg, stor klem

Anonym sa...

Hei Emmeline
Det var vel jeg som startet denne debatten inne hos happy pink med en kommentar der.Hadde nok ikke tenkt at dette skulle utvikle seg til en høststorm.
Jeg legger meg helt flat og ber deg om unnskyldning.hadde ikke trodd at en kommentar skulle vekke slike diskusjoner.

[morgrethe] sa...

Hallo Emmeline.
Jeg sitter her og ler godt og velger å ikke kommentere hverken innlegget eller kommentarene. Jeg orker ikke noen storm jeg, men er sikker på at du står oppreist i denne såkalte (for meg.... morsomme... kremt) stormen. Hurra for ytringsfriheten, både for bloggere og kommentatorer! Og ikke minst.....Hurra for ulikhetene. Hver morgen synger jeg med klassen. "Vi er ikke like, la oss være glad for det"

Hilsen en nordmøring (med mindreverdighetskompleks????) og sin egen Grethe-stil!

Emmeline sa...

Hei Anonym.

Helt i orden. Fint at du la igjen en hilsen. Jeg er ikke lei meg. Blir litt forundret over at en grønn kjøkkenkommentar kan utløse debatt.

Den var i utgangspunktet ment som en godmodig spøk, men det er helt greit...! Jeg tåler det du skrev, og regner med at de grønne kjøkkeneierne ikke tar mine barn sin latter personlig. Enten de har hentet inn grønn interiørhjelp eller bor på Nordmøre. Det er nemlig greie barn med mye humor:)

Ha en fin dag!!

Maria / Frøken Fryd sa...

hej Emmeline.

Tusind tak for at du evner at lave en lille storm :-)
Det glæder mig oprigtigt, og jeg har ladet mig inspirere af dig på min blog.

Vi er slet ikke enige, og det behøver vi heller ikke være. Jeg synes du er alle tiders at du gør det du gør !
Tomlen op for det !

Klem Maria

Lemi sa...

æ syns no at du ska få lov t å bestemme sjøl om du like grønt eller ikke, æ blir no iallefall ikke sur om du hadde sagt at furukjøkken va stygt, for d e d æ har altså. æ e fullstendig klar over at vi alle har forskjellig smak uansett ka d gjeld..

ps:sku gjerne malt kjøkkenet mitt, men d e en fryktelig stor jobb..

Anonym sa...

Hei Emmeline! Er det rart det er krig i verden?! Herregud...

Jeg har ingen egen blogg, men er opptatt av interiør, og eeelsker bloggen din;) Tar meg i å le høyt mange ganger under veis. Nei, drit i sure damer, og stå på!!!

Klem fra Annette
PS: Likte veldig godt den GRØNNE hatten til pusen, kanskje en ide til mine egne små? ;)

Veronica sa...

So what om vi er like, vi har det som vi har det fordi vi SELV liker det og IKKE fordi ANDRE skal like det?? Blir sprø av sånne som MÅ kommentere om slikt, dropp å lese de bloggene som iriterer da!!
(denne kommentaren er ment til de anonyme missfornøyde lesrene, men det skjønte du sikkert:)
Ha en super dag videre.

Flower Power sa...

Herligheten, her skjer det ting ser jeg! Er det virkelig mulig å få vridd ditt lille utsagn om grønt kjøkken til en beskrivelse av deg som person??!!! Jeg skjønner meg ikke på folk jeg.....når de først tar turen innom den flotte bloggen din, så må de jo kunne respektere dine meninger om interiør, (siden det er en interiørblogg og ikke en verdiblogg de har vært inne på)og dessuten var vel ikke din kommentar om grønne kjøkken og interiørhjelp så veldig dyptliggende seriøst? Herligheten!.....du fortalte jo bare om hva som skjedde rundt deg i skrivende stund. At noen lo av ett grønnt kjøkken på TV.
Her er det vel en stor dose misunnelse og jantelov ute å går. Dessuten er det alltid noen som tar seg selv litt vel alvorlig. Ære være de som takler en hverdag med spesielle barn, sykdom, eller store utfordringer i livet, men det er da ikke det dette handler om?? Dette er jo "bare" en interiørblogg, og ingen vet vel så mye om den hverdagen vi velger å IKKE skrive om her inne. Vi har vel alle våre utfordringer i livet, om vi liker et interiør i hvitt eller ett i farger har da ikke noe med verdier å gjøre??!....
Håper ikke du tar deg nær av alt dette, for vi som har fulgt bloggen din vet at du er et varmt og godt, samfunnsengasjert og vittig menneske med et stoooort glimt i øyet:)
Jeg har egentlig prøvd å holde meg utenfor sånne "debatter" jeg, men nå måtte jeg lette litt på trykket....hehe.
Nei stå på Emmeline! You makes my day:))))

Rosa sa...

Jaja, då var årets fyrste hauststorm eit faktum. Og den er INNOMHUS (eller kor er eigentleg internett....?)! fantastisk!

Ære være humor og sjølvironi, delt smak og ytringsfriheit. Verdidebattar og fargedebattar er for meg ikkje _heilt_ det samme. Kva likestillingsverdiar har f.eks. eg som er så opptatt av det rosa? Iiiik!

Eg har sagt det før, og eg seier det igjen - det er heldigvis heilt frivillig kva ein vil lese på nettet. Det er omtrent som med fjernsynet - ein kan skifte kanal når ein blir lei. Eg for min del kjem ikkje til å trenge "zapparen" med det fyrste, eg er meir eller mindre avhengig av dei herlige emmelinske innlegga.

Ha ein strålande dag!

Anonym sa...

Hei Emmeline!!

DU HAR EN SUPER BLOGG OG DU ER EN SUPER DAME,STÅ PÅ!!!:-)
Gleder meg til å sjå inn til deg KVAR dag,det lyser opp!!!

Kansje sitter Kathrine Moholt og leser dette og,skal tru da om ho smiler:-)

Men til dere alle som HAR blogg og skal til Bergen 11 okt: KOS DERE NÅR DERE MØTEST I BERGEN PÅ BLOGG TREFFET,DET ER BARE 3 UKER IGJEN DAMER!!:-)

Ha en super dag Emmeline!! Håper det er ok at jeg titter inn til deg:)

-Liv-

SOFIESHUS sa...

Du og du at folk gidder å holde på slik.Og om du eller dine små;) sier sin mening om noe, så må du/de små få lov til det;). Ja ja de med det. Jeg synes bloggen din er koselig og besøker den hele tiden uten og føle med støtt av noe. Synes heller du er flink som får ting til.

hvorfor ikke... sa...

Den som kun tar spøk for spøk, og alvor for alvor....har kanskje ikke forstått noen av delene?

Eller den som tror de kjenner oss og vet alt vi står for igjennom bloggen...kan nok få seg en overraskelse...heldigvis for oss;)

Klart tusen besøkende er litt stas...selv om vi IKKE bryr oss om lesere, neida...Vi er vel alle opptatt av å beholde vår "stil" uansett lesere, men hvis andre har glede av det vi skriver, hvem syntes ikke det er gøy da? (jeg tar jo helt av når jeg får utmerkelser- noen syntes nok det er kvalmt- men døra står åpen, et tastetrykk unna finnes andre blogger)

Fortsett i samme sporet, du Emmeline! Me love!

smil en som morer seg stort hos deg;)

hvorfor ikke... sa...

Må bare si, jeg er et høstmenneske, syntes faktisk det er litt morro at du byr på en høststorm, får litt kick av det, hehe.
Høstsmil, uten storm, Torunn

Anonym sa...

Jeg er også en av de anonyme leserne, og er titt og ofte innom siden din Emmeline.
Det kan nok være at tre av de tusen leserne dine forleden dag var meg.
Jeg er stor fan av siden din og alt det morsomme du skriver, og all inspirasjonen du gir oss lesere. Derfor blir jeg litt sånn- Du krummer ikke et hår på Emmelines hode. - Håper ikke noen fant dette truende.
Saken er den at det er din blogg, du må kunne skrive akkurat det du vil uten at noen skal ta det opp som at du diskriminerer dem fordi at de ikke har samme smak som deg.
Har dere ikke blogg for å kunne skrive det som opptar dere?
Jeg mener at de som ikke tåler å lese det, bør rett og slett styre unna. Grønt kjøkkenbord, hvitt eller blått- er smak og behag og vi må da kunne tåle å lese hverandres meninger ( er ikke det en del av bloggingen?) om smak uten at vi føler oss utenfor fordi at vi har en annen smak.
Stå på Emmeline!
Yvonne-Lyngdal

Anonym sa...

Ikke rart det er krig her i verden, når man lar seg irritere av et slikt ironisk utsagn.

Bloggen din er fyllt med masse humor og ironi.. Det er akkurat det som gjør den så interessant og morsom å lese.

Hvorfor er det da ca 1000 treff pr. dag?

Da er det vel flere som har den samme oppfatningen som meg!!

Det er DIN fantastiske skrivemåte som gjør bloggen din helt spesiell.

hvorfor ikke... sa...

Jeg kunne ikke dy meg, Emmeline...jeg måtte slenge meg på, siden jeg har dårlig med høststormer å by på selv. Er kanskje ikke noe vits i å lage storm i et vannglass....
men...ja, jeg linket til deg..og viser de IRRGRØNNE, STORE pottene i kjøkkenvinduet mitt, HAHAHA!

BO sa...

Eg har ledd av eit turkis hus ein gong. Derfor er eg kjenslelaus, litt ond og ei dårlig mamma...hmmmmm...

Stå på Emmelinemor!
Folk som har humor forstår deg og ELSKAR bloggen din!!!

Kaja sa...

Emmeline, du har mange lesere simpeltent fordi du skriver helt genialt! Jeg har opptil flere ganger ledd godt av dine innlegg, og har kunnet dele gleden over dine skriveferdigheter med mannen min. Så TAKK for det!

ENGEL sa...

smaken er som baken sier nå jeg,og jeg tror ikke et sekund på at du gir barna dine dårlig verdier!hvite eller grønne vegger eller ikke får vel være opp til hver enkelt. synes ikke at noen burde føle seg truffet av den grunn. du søte tid,her må man visst passe seg så man ikke tråkker noen på tærne!nei,en blogg er personlig etter min mening,og da må man få skrive hva man vil. helt greit at emmeline ikke liker grønt kjøkken,men HVORDAN ER PERSONEN SOM KAN KRITISERE DINE HVITE VEGGER DA?ikke det dugg bedre spør du meg!jeg har en meget god venninne med en jente på 6 år med aspberger. og HVITT KJØKKEN!hun liker å drive med interiør.hva er feil med henne da?har iallefall ikke sett at hun gir barnet dårlige verdier!nei,dette bunner i sjalusi!så det så!

torill sa...

emmeline klem til deg for en herlige blogg. Bloggen min er lite opptatt av interiør, men elsker å lese denne. variasjon er viktig, noen har hvite, andre blå, og andre igjen rosa vegger og trives med det.

forsett i samme stilen du....

:) ha en forssatt fine dag

Litt av Mitt, Jorunn sa...

Jeg kunne ikke dy meg for å legge igjen en liten kommentar jeg heller. Tenk å være så pinglete at du sier din mening om èn blogg på en annens blogg! Har du veldig behov for sure oppstøt, så rett det mot den personen det gjelder i alle fall. Baksnakking har vi ikke behov for. Og, ærlig talt, det er vanskelig å skrive om interiør og farger uten at noen er uenig i det du sier. Hvis man er så hårsår at man ikke tåler såpass, så får man heller gjøre noe annet enn å lese blogger. Ser at den anonyme har bedt om unnskyldning, og det skulle bare mangle. Så håper jeg vi slipper sånne episoder i fremtiden.

Anonym sa...

LOL, tror "Anonym" skal være glad vedkommende er anonym; her får den ene gjennomgå verre enn den andre! Skikkelig jentete dette her :-) Anonym Jente

Lappesola sa...

Fasinerende at en sånn liten vittighet kan bli til en stor sak. Jeg har også grønt kjøkken, men kom ikke på det en gang da jeg leste innlegget ditt.

Klem fra Sol

BeBe`s blogg sa...

Dere får ha meg unnskyldt, må bare innom med en liten kommentar; selv om jeg ikke er enig i det hun skrev, så syns jeg litt synd på henne som skrev den anonyme kommentaren, syns hun har fått mye "pepper" nå.

*Hege* sa...

Du har en flott blogg-og sannsynligvis rygg til å bære noen fornærmedes kommentarer;)

torill sa...

har nå skrevet en kommentar litt legger oppe jeg da,,, men leste meg nedover de siste og legger merke til at en har grønnt kjøkken....det har jo jeg også og det svev meg ikke engang nett som hu andre bloggeren....:) noen er desverre bare litt fryktelig hårsåre og det at noen ber oss her i blogglandia og avslutte diskusjonen....dahhhh...vår verden, min og din blogg !!!

klem

Anonym sa...

Nå er det nok pepper her.Denne diskusjonen startet faktisk ikke på denne bloggen ,men som en kommentar på en annen blogg.Den som skrev denne kommentaren har bedt Emmeline om unnskyldning,fordi Emmeline følgte seg tråkket på .Emmeline la også ut denne kommentaren i sin egen blogg.
Avslutt denne diskusjonen,og gå tilbake til norske interiørblogger sine tema.dette har tatt helt av.....

A-mora sa...

Høststorm i vannglass spør du meg. Ikke for og henge ut noen,men de som har barn med handicap har de liksom andre interieser og verdier en oss ? Jeg tror ikke det gitt. Jeg tror det er ei dame som gjemmer sine meniger bak sitt barns handicap.Trist synes jeg. Og hvorfor leser blogger hvis det er til iritasjon? Må bare si det at vi på jobb lo rått over grønt kjøkken med eksperthjelp. Det måtte være på 90 tallet. Ha en fin dag og fortsett som før.

Emmeline sa...

Hei du sinte anonym som vil stoppe debatten.

Du må la være med å gå inn på denne siden.

Jeg sitter akkurat nå og skriver et nytt innlegg, men vet du; jeg lar meg ikke diktere på min egen blogg...

Jeg har kommentert en kommentar som handlet om meg selv. Den som skrev kommentaren har lagt seg flat og ferdig med det. Det betyr ikke at du kan bestemme at debatten er slutt.... Det er akkurat derfor du ikke bør besøke denne bloggen--det er trolig ikke bra for deg.

Hvit Stil sa...

Emmelines blogg er best! Akkurat som den er!

Stor klem oversendes i høststormen.

NinaS sa...

Det er mye som kan skje i en sofa fra IKEA, men det er altså UTROLIG mye som kan skje i bloggverdenen også! ;)
Og jeg besøker bloggen din, fordi jeg er så glad i måten du skriver på, Emmeline! At du har hvit sofa er bare en bonus!!

Klem fra Nina

MeyBiMe sa...

Å HILDRANDE DU......
Her var det liv :-)
Dette er visst værre enn påskekrimmen dette :-D
Er det en fortsettelse også eller????
Ha en strålende hvit eller fargerik kveld damer :-)
Liker bloggen og deg Emmeline :-)

krinkelkroken sa...

Synes du har en fantastisk blogg Emmeline!!!Ler høyt hver gang;)
Det er jo interiørbloggere vi er , synes det er skjønt å kunne vise fram ting i hus/hage som jeg er opptatt av og ikke minst dele det med andre som har den samme interessen. Jeg har selv flere barn med spesielle behov men det er ikke noe jeg tar med i bloggen....Dersom noen ikke liker det du skriver er det vel bare å holde seg unna;)ha en fin kveld!

sandra sa...

ååå for noen fiiine flaske-lykter!! dine? hvor kan jeg få tak i dissa da mon tro...???

fru vims sa...

herlig høststorm, det er så moro at det er så mange meninger.
litt synd at de som er negative er anonyme.

fortsett som du gjør du, og gled oss andre med de herlige innleggene dine :)

LISBETH---<-@ sa...

Hei på deg igjen. Du må ta deg en tur inn til meg.... har et innlegg med link til en interiørguru som jeg har "elsket" i mange år,... klikk deg inn til henne og se på bildene, så mange fine rom i lysblått og skikkelig Emmeline stil.
Du vil garantert bli glad og få inspirasjon.. sjekk de herlige liftgardinene (kjøkken) på det ene bildet, rosete stoff med stripete lys blått for...sukk....kanon!!
Klem

Helene sa...

Uff da, har du tråkket i salaten....hi,hi.
Det er nå bare slik i denne verden at smaken er som baken, men en trenger da ikke bli så hårdsår at en drar inn sykdom og elendighet for det, eller er det bare meg som er en smule kort i knotten??
Noen mennesker liker rett og slett å ta alt i verste mening, men dem om det. Jeg må innrømme at jeg også lo godt av det grønne kjøkkenet med tanke på at en interiørkonsulent stod bak det hele, men for all del, det er helt sikkert både tidsriktig til huset, og i riksantikvarens ånd. I mitt hus derimot hadde det ALDRI kommet over dørstokken!!
Så stå på Emmeline, såpass må vi alle tåle;o)

Villa Luftslottet sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Villa Luftslottet sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Fru Fjeldhammer sa...

oi, action på en torsdag ser jeg....

klemz

Related Posts with Thumbnails