onsdag 24. september 2008

I OsloDet er spennende å dra på kurs. Selv om programmet har vært tettpakket, har jeg klart å få tid til å storme gjennom Sandvika Storsenter. Søstrene Grene finnes ikke i Bergen, kun i Oslo og Stavanger. Derfor må jeg sjekke ut om jeg kan gjøre noen kupp når jeg er innom.
I går ble jeg stående lenge ved teppene. Trenger jeg et grønt teppe? Er det nødvendig å kjøpe et teppe bare fordi det er billig? Vil jeg angre når jeg kommer hjem hvis jeg IKKE kjøper det? Det ble til at jeg KUN knipset bilder av teppene, og så får jeg heller angre når jeg kommer hjem.I stedet utvidet jeg samlingen min av knøttsmå bakeboller. Den lille som jeg har hjemme i mikrostørrelse, har nå fått en bror. Broren er litt større, men likevel svært liten!


Videre ramlet jeg innom MOLS, og der fant jeg et skilt med MOM'S BED AND BREAKFAST. Trenger jeg et skilt? Vil jeg angre dersom jeg ikke kjøper det? Hvor vil det passe å henge opp et sånt skilt? Siden damen i butikken måtte gå opp på en HØY stige for å hente skiltet til meg, kjøpte jeg det av sympati for stigeklatringen! Tilbake på hotellrommet har jeg oppdaget at det er GRØNT, og ikke svart som jeg trodde. - Snakker meg om skjebnens ironi:)
Kort oppsummert har jeg kjøpt skilt, pute, mini bakebolle og sitronpresse (*som ALDRI vil bli brukt, men kun kostet kr 16,60) Puten var den siste de hadde av sitt slag på Søstrene Grene. Jeg skal nok finne en plass til singelputen, selv om det burde vært to like! ( Joda, jeg har kjøpt LITT mer---men ikke noe som er gøy å vise frem!)
Til slutt: Granny square fans kan glede seg over at oldemors hekleruter nå har nådd fashionavdelingen på Indiska. Hvis jeg hadde vært litt mer eksotisk og spennende, så skulle jeg ha kjøpt denne toppen, og gått rundt med mystisk ansiktsutrykk hele dagen. Denne planen funker desverre ikke for Mummimammadamer. Hvis man sprenger seg inn i oldemors hekleruter, blir det ikke mystisk i det hele tatt! Men det er iallefall et godt fashiontips for dere som har passelig fasong for en sånn plan. -For den var faktisk litt gøy, var den ikke? Lykke til:)

25 kommentarer:

tinemor sa...

Herlig i Oslo , -mye shoppingmuligheter!
Likte det du har kjøpt deg.
Kos deg videre.
Natta-klem
;-)

Mona. sa...

Den toppen var jo knallfin da,men som du sier....den kler jo ikke alle,tror jeg hadde fått rimelig høyt pustebesvær....desverre. Farvene var kjempefine,til og med.....men hva hjelper det...! Du hadde da fått med deg mye fint,har aldri vært innom Søstrene Grene,jeg,men det må gjøres noe med......ser ut som en spennende butikk :) Ha en fin onsdag !!Nattaklem fra Bodø :)

Villa Luftslottet sa...

Kjempefine bilder fra butikken og tingene du har kjøpt med deg hjem:)
Skal til Oslo på ekskursjon rett før jul, så da vet jeg hvor jeg skal dra...hehe;)

Fru. Fryd sa...

Alltid spennende med shopping når en er på konferanse, og det er en utrolig god følelse når en klarer å shoppe mye fint i løpet av en 30 min. lunsj pause. En føler seg så flink!! Fnis....

Mye flott du har funnet deg forresen. Kos deg videre i tigerstaden:0)

Kaos sa...

Lenge siden jeg har vært innom Sandvika Storsenter nå. MÅ ta en tur til søstrene grene snart.. kjøpte akkurat samme kopper, i rosa, og de var så skjønne så jeg må ha flere :)

Hvit Stil sa...

Det var det jeg ante meg at de lyseblåmålekoppene var midt i blinken for deg.

Du får si fra neste gang du er i Oslo/Sandvika, så kan Celine og jeg komme å hilse på deg.

Ha en fin dag Emmeline, Celine og jeg skal på babysasng i kirken og babysvømming. Joho som vi skal kose oss.

klem

Smineset sa...

Hihi! Lo godt av "hekle-planen" også de evinnelige spørsmålene "Har jeg bruk for det, kommer jeg til og angre om jeg kjøper ev. ikke kjøper..." hehe

Er vi alle sånn?

Ønsker deg en strålende deg! ;-)

Min verden sa...

Jeg tror du er en raus person som "unner" alle å vær på NIB. Ingen anklager mot deg - så er det opp og avgjort. Fine ting du fikk med deg. Det er ikke uten grunn at jeg holder meg borte fra slike steder :) Ha en fin kursdag. Hanne

Nyperosa sa...

Huff ja,

det værste er å være
i utlandet å tenke:
Vil jeg angre ???

India next for meg ; )
Takk for tipset,
men det betyr ikke at
jeg nødvendigvis kjøper,
men kanskje tenker:
Vil jeg da angre ???

Au revoir.

Anitas hus sa...

Vi har søstrene grene i nærheten og jeg må innrømme at jeg blir litt sånn som deg når jeg er der. Føler liksom at jeg mååå ha det fordi det er så billig. Har blant annet endt opp med den samme sitronpressa som jeg heller aldri kommer til å bruke, men den var jo så søt og billig;D
Ellers så synes jeg du hadde kjøpt deg mye fint.
Gubben hadde fått bakoversveis hvis jeg hadde kommet ikledd bestemorruter, selv om jeg er en liten My. Men helt sikkert tøft på noen.
Kos deg videre!
Klem:O)

Kari - My home is my Castle sa...

Jeg likte og det du kjøpte deg :)
Å så moro når det er så billig da ;)

Kos deg i Oslo..

BO sa...

Heheheeheh! Eit vandrande hekleruteteppe -det vil eg og vera! :-)
Ser ut som om du har hatt da kjekt i hovedstaden. Heldige du!
Vil jo berre så litt salt i såret, med å påpeka at eg har både far, mor,steforeldre, besteforeldre og kanskje ei oldemor i dette lyseblå Søstrene Grene settet! :-) I København hadde dei nemleg full pakke...
Ha ein fin dag!

Benedicte sa...

Heihei:) Jeg var også på søstrene grenes på sandvika for en uke siden. Kjøpte også den fantastisk søte blå målekoppen + en masse andre ting, da:)

Ha en flott dag!

Living White sa...

Var innom akkurat de samme butikkene da jeg var i Oslo i sommer. Jeg har bodd og jobbet i Sandvika mange år, så jeg er skikkelig sandvika fan og "butikenedemharfan".

Anonym sa...

Så flott og blogg du har. Så flink du er å få det koselig og personlig. Her vil jeg komme igjen. Ha en flott dag!

prinsessa sa...

Gikk vi to frivillig glipp av denne butikken sist vi var i Sandvika? Er vi to galne??? Den er jo nydelig.....vi må til sandvika igjen....bare jeg blir frisk.

Å herreguri så masse flott. Men jeg mener at du kjøpte alt for lite.....de lampene som du viste på første bilde???? de kunne du kjøpt til meg.

I dag er en sånn dag som bare er kjiiiip. Driter i ett sett og er dritvarm. Men så fikk jeg jammen en fin fin gave i posten fra luftslottet. Å det gjorde dagen litt bedre. Er hun evig takksam:O) Kos deg og nyt dagen:O)

Alex sa...

Ja ja ser at det har stormet her.
Har ikke vært på nett på ett par uker.
Ja som du vet kan leg allt om storm i bloggen.
Og det er jo dumt at folk skal henge seg opp i hva andra skriver.
Det skrevne ord kan jo tolkes på forskjellige måter.
Og du har jo mang som syns bloggen din er artig, fin og underholdene.
Jeg stiller meg bak dem ;)
Det er ikke rart at du har mang som leser den...men det har du fortjent.
Og gjennom ting du har skrevet og kommentarer du har skrevet.
vet jeg du er person som bryr seg.
Vi trenger flere mummimammaer her ;)

Bak en Sky sa...

Så mye fint!!Det skiltet var skikkelig stilig!Skjønner godt at du kom ut med det ja!Så flere fristende ting i innlegget ditt!
Den toppen/genseren fra indiska kikket jeg faktisk på i dag. Hadde tenkt åkjøpe den men ombestemte meg i siste sekund. angret litt når jeg fikk se den her inne hos deg igjen nå!hmmm....spørs om jeg ikke må på en liten handlerunde!;)

Vi jabbes

MonaLisa sa...

Ja det må jeg si du... Greia med hekla klær ler jeg av enda. Mummimamma eller ikke, hvem er det egentlig som kan "bære" sånne klær? Skiltet er flott, har det selv - i grønt... fnis. Skulle du angre på kjøpet av teppene så bor jeg 15 min fra Sandvika....og hjelper gjeren en venn i nød :-) Ha en fin fin høstkveld

Whoopsi Daisy sa...

Hei.
Så fint skilt Emmeline. Det digget jeg.
Herlig med en tur til Oslo selv om det er slitsomt med jobbturer. Selv kommer jeg meg aldri så langt som til Oslo, det blir med turer litt rundt Mjøstrakt'n. Er jeg heldig nå så blir det en tur i neste uke :o)
Go'kvæll
Mvh
Whoopsi Daisy

Anneli sa...

Hærlig shopping <3
Tror det må bli en Oslotur på meg i nærmeste fremtid.. (:
Ha en fin helg ! ( det er jo lillelørdag i dag )

mali-mo sa...

Søstrene Grene ja, det der teppet var slettes ikke så dumt nei. Jeg ar lagt til følgende jeg, et lite mantra jeg gjentar og gjentar hver gang jeg nærmermeg en butikk med SALGs plakater lokkende i vinduet; "Ville jeg kjøpt denne dersom den iKKE var på salg?" Funker som en kule!!!! Når det er sagt så syns jeg du har gjort noen flotte kjøp OG klart å værefornuftig og ikke ta av i tillegg. Ikke verst!

Gensertunikatingen var tøff syns jeg. Vurederer å prøve den selv om jeg vet det vil hagle med spørsmål fra folk som da tror jeg er gravid. Hmmmmf. Det er nemlig ikke alle som går ned i vekt av amming (oppskrytt slankemiddel)!!!!! Min mor beskriver det på en (hyggelig?) måte som å være "jamntjukk". Tror det er en omskrivning for å ikke ha midje. Jaja. Vi kan ikke alle gjemme oss bak en lyktestolpe hele livet;) God natt!

Rosa sa...

så kjekt å shoppe litt på andre butikkar enn du finn heime. Eg visste du ville klare oppdraget - å finne noko fint ;)

Eg har forresten tatt meg den friheit å stjele litt frå deg ikveld, så apropos mumimammadamer...

No håpar eg roen har senka seg i emmelineheimen - her er det rett i loppekassa!

nattinatt!

prinsessa sa...

Jeg sover ikke! Jeg sitter her å ser tv. Blir hjemme en dag til for å komme meg skikkelig og derfor kan man ikke sova bort sumar natta;O)

奇堡比 sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails