tirsdag 16. september 2008

Høstkveld og refleksjonJeg har ikke så mye å skrive om her for tiden. Det begynner å bli kaldere i luften, og vi har begynt å fyre litt i peisen om kveldene. Hver gang jeg viser bilder av disse zinkhusene får jeg spørsmål om hvor de er kjøpt. Mine hus er kjøpt hos First Floor, og er av merket Walters og Co. I følge Gunnhild fra Something Blue kan de kjøpes hos den danske nettbutikken Frk Mage og sikkert mange andre steder også!Emmelinemannen har bestemt seg for å reise til Sørlandet i høstferien. Han skal inspisere kjøkkenet som i følge ryktene enda ikke er påbegynt! Jeg har ikke ferie og må jobbe hele uken. Dette betyr at nedsliping av stuegulvet er utsatt på ubestemt tid igjen. (*Det skulle vært gjort i høstferien i FJOR!!!) Muligens betyr det at jeg må gjøre det selv, IKKE SÆRLIG FRISTENDE om jeg skal si det rett ut! I høstferien må jeg uansett male listverk og andre flater. Sofaen må også få seg en grundig vask, for det trengs virkelig. Det må innrømmes at kombinasjonen hvite vegger, hvite møbler og fire ikke fullt så Blendahvite barn er ensbetydende med mye vask og malingsarbeid.


Jeg har det faktisk sånn at jeg syns det er vanskelig å jobbe i huset når det er mye folk her, og det er det jo bestandig. Dermed blir det en gylden anledning til å få huset litt mer i orden når halve familien drar avsted!I går surfet jeg på svenske interiørblogger. Jeg må si at jeg ble veldig overrasket.
Hvis man surfer gjennom de trehundre bloggene på Norske Interiørblogger så er det en salig blandig av barnebilder, eplehøsten, roser fra hagen og hytten på fjellet, min furustue fra 1989 i ny hvitmalt versjon, lykter i nærbilde, quilting, scrapping, bakverk og Greengate pluss Karna sine New England pledd--og litt til selvfølgelig;)

De svenske bloggene er veldig like. Det er helt facinerende. Det er få farger, nesten alt er hvitt på hvitt. Det er mange som satser på madonnafigurer, fattigmannssølv og zink. -Jeg må innrømme at det er mange som har LEKRE hjem! De har lerretsputer med franske trykk, og store gamle skap med fine glasskarafler.
Alle er pene og blonde og slanke, og går barbeint i hvite kjoler og det er sommer hele tiden...
Det siste er vel helst en Emmelinesannhet -men ellers fikk jeg et veldig hvitt inntrykk etter å ha surfet meg gjennom 25-30 ulike blogger! Hvordan kan de svenske interiørbloggerne være så ensartet, mens vi er så forskjellige? Vi er jo naboland! Noen som har en god teori om hvorfor det er slik?


Jeg forsøker å kutte litt ned på antall timer som blir tilbragt foran datamaskinen for tiden, og forsøker å bruke litt mer tid med hekle-og synål. Men klarer jeg det??? TJAAAA--det er ikke helt enkelt når man er hektet på blogging! Håper dere nyter deilige høstdager alle sammen!
PS: I skrivende stund sitter Emmelinebarna og Emmelinemannen og humrer foran TV skjermen. En av bøndene fra bonderomantikk forteller med stort alvor at han har hatt interiøreksperthjelp for å plukke ut fargen til kjøkkenet sitt, og det var visstnok veldig GRØNT;)

39 kommentarer:

Tara sa...

hurra for at vi er forskjellige!!! jeg har f.eks knallgrønt kjøkken, og stortrives med det;) (men har ikke hatt eksperthjelp, da...)
nyt kvelden:)

Anonym sa...

vittig at du skriver det du skriver om de svenske bloggerene for jeg syns dere har stort sett like hus innvendig alle sammen... både norske og svenske. Blomster, blonder, green gate og HVITT!!
Leter selv etter noen som har et litt mer personlig preg på huset sitt, som gir inspirasjon utenom hvit furu og ikea møbler:)

Astrid sa...

Hmmm... Skal tru kvifor dei svenske bloggane er så "einsidige"?

Kanskje dei er redde for å skilje seg ut, så når dei kikar på andre sine fine, kvite, trendy bloggar, så er det dette dei leitar etter i sine heimar for å vise fram at dei er like trendy? ;)
Svak teori dette, berre ein tanke som slo meg.
Eg synest i alle fall det er flott med mangfald, og det har eg funne i dei mange bloggane eg har besøkt.

Ha ein fortsatt fin kveld. Her går det i "So you think you can dance", boderomantikken må vi sørge for sjølv:)

Astrid sa...

Bonderomantikken ja;)

Emmeline sa...

Hei

Happy in pink; hehehe...jaja, jeg så ikke kjøkkenet, jeg hører bare latteren fra stuen. Men det er bra vi er forskjellige for anonym her under syns jo at vi er så kjempelike...

*ler!!!
Ja anonym; Jeg skjønner jo at vi tydeligvis er veldig like for alle som kommer "utenfra".
Det er ikke første gangen noen har skrevet det her hos meg!

Det blir sikkert på samme måten som når jeg surfer over svenskegrensen vil jeg tro!--- og det har jeg ikke tenkt på engang;)
Ha en god kveld begge to!

BO sa...

Nå ligg du øverst på Norske Interiørblogger, eller nesten øverst då, for eg er visst oppå deg!!! Hahahahhahahahahhah!
Ja, hadde eit enormt besøk den fyrste veka! :-)(Trur da var 1000 stk...).
Eg har eit veldig gjevnt besøk, og av veldig mange som ikkje har bloggar.
Det er ikkje mange dagane før du er rett der på sida av meg, og så ser eg at du forsvinn der framme i periferien.
Nå får eg opp å sjå på bøndene eg og, om det er eit sånt program som eg ofte må holda meg for augene for + holda meg for øyrene. Ikkje fordi det er skummelt, men fordi eg får så ekstremt vondt av di...men da er vel nesten som å banna i kyrkjo, for nesten alle eg kjenner elskar dette programmet.

Ha ein kjekke kveld!

Utrulig koselig i stovo di. Og ja, enig med dette med kvitt og ungar. Eg taklar flekkar, men nå når sofaen ser ut som ein sebra, så byrjar eg å lura om eg tørnar eller taklar!!!!

Melissa sa...

Hahahaha, jeg reagerte også på den grønnfargen der!
Og tenke hmm, kansje jeg kan komme og pusse opp litt... hihi...

Ha en super fin kveld.

Klemmer

Siv sa...

Virker ikke som om noen av de svenske bloggerne tør å skille seg ut... Hvitt hvitt og litt grått å se over hele linjen, utrolig duse bilder!
Når jeg kommer her med alt mitt røde blir de vel blendet. Har ikke fått noen svenske kommentarer ennå så.... :)
Nå fikk jeg veeeldig lyst på sjokolade gitt
Ha en trivelig tirsdag!
*Siv*

fru vims sa...

jeg tror sannelig du må ha sett på feil blogger jeg, for jeg ser jevnlig på FARGERIKE blogger fra Sverige! :)mte flott skal jeg si deg ;)

Jeg er igrunnen kanskje litt enig med anonym, at det er mange like blogger her i Norge også (veeeldig mange hvite med green gate og hampnøster til pynt). Men det har vel mest med hvor man leter tror jeg.

og en ting til, jeg er imponert over at du har alt hvitt!
Jeg hadde aldri orka all den vaskinga!!
jeg bøyer meg i...kremt...ja, støvet ;D


goood tirsdagskveld til deg!

Min Still By Maia sa...

Hei på deg!
Artig refleksjon det der. Det er litt rart. Har de holdt på med blogging lengre enn oss tro? Det er kanskje flere bloggere som er i bransjen (stylister/butikkeiere) og ikke så mange "hverdags-bloggere?" Moro med Bondeliv, ikke så mange som er inspirert av Fransk Landliv der ;-) KLEM

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

He he, helt klart mye hvitt , men like stor forskjell i nabolandet som hos oss egentlig... men man må lære de å kjenne.
Synes kanskje de er litt flinkere til å skrive mer om livets oppturer og nedturer uten å bli sutrete, jag gillar :o)))

Duuu... siden teppet mitt er i lysblå, turkis, beige, hvitt og litt rosa kom jeg på at en byttehandel ikke hadde vært så dumt .. når jeg har lyst på greengatefarger sender du bare ditt ut i luften..det kan vel fly, det kan alle ordentlige tepper, så får du mitt i retur ..og sånn kan vi holde det gående etter behov og humør hihi....sparer oss for masse arbeid, indeed. Skal bare feste en million tråder først deretter hekle ca 60 lapper til, hittil har jeg brukt 2 år på dette prosjektet..ikke fristende å hekle flere...puh!
Klem

Ann Helen sa...

Hihi, ja det grønne kjøkkenet lo vi litt av her også! Typisk arkitekthjelp da..;-)
Mange fine og hvite svenske blogger, men også noen skikkelig herlige fargesprakende; Persilja i Fyrabarnsmaman f.eks. Henter litt inspirasjon overalt jeg. Må ha hvitt som base, både på sofa og vegger, men må ha inn litt farge også jeg!
Så godt å se deg oppe på rollen igjen - den rollen gir oss grå hår så altfor tidlig!!;-)
Klem, A.

ENGEL sa...

kanskje svenskene har lite kreativitet?eller har de stil??slo meg det samme som du tenker.at de er lekre,luftige og alltid så rene!hmm...jeg vil ha min stil jeg. med litt shabby blanding av alt mulig...vanskelig kan det være,det er sikkert og visst. men farger på vegger blir det ikke her!heller på interiøret!om 10 år er vi kanskje tilbake i fargeverden. hvem vet?da sitter vi og ler av hvordan vi har det nå. men jeg tror nok at gjenbruk er kommet for å bli!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Elsker pusekatter med eplehjelm..eller er det sitron....who cares, mine katter må gå med det stadig vekk, ha ha....superskjønn!

ps..happy for bedre anbud, det finnes visse grenser for hva man bør punge ut med!

tinemor sa...

Bra det er forskjeller!
Jeg liker den hvite stilen mange svenske blogger har, men tror jeg skulle ha vasket og strevet mye om det hadde vært slik her. Men flott å beundre til andre. Mange av de norske interiørbloggene er jo ikke rene interiørblogger. Det blogges om mye annet. Vi er forskjellig og bra er det.
Klem

Magdalena sa...

~koselig å lese...
~og skjønne bilder...
~herlig kaffekopp...
~må si eg er superglad i de svenske bloggene! passer meg utmerket å huset lyst i "hvite " farger... men med personlig vri... klem¨¨

Frøken Makeløs sa...

"Alle er pene og blonde og slanke, og går barbeint i hvite kjoler og det er sommer hele tiden... "

Haha, veldig bra!

Du har en veldig fin blogg! Har jeg sagt det før? Nå har jeg hvertfall gjort det :-)

Nina i Paradiset sa...

Grrr...
Har ikke TV, så slutt å få meg nyskjerrig!!!

Ps det derre med tynne, blonde, pene svenske bloggere er garantert juks!
Har du ikke sett hvor de jukser med bilder av kjendiser og slikt da??
Klem fra en som også jukser litt.... ;)

Tina sa...

Hei! Liker bloggen din kjempegodt og synes den er så delikat og fin, i kveld som andre kvelder. Hvitt er vel i tiden og svenskene følger vel med... ikke vet jeg! Ser meg rundt her og skulle vel tatt den hvite malekosten, men nei... Synes det er så lekkert ja!

Hulda sa...

De små sinkhusene dine er så søte! Og nei, blir ikke innlegg hver dag på bloggen min i desember, tenkte akkurat det samme som deg; alt for mye jobb, bare å klekke ut en ny idè til hver dag. Pluss, pluss alt annet man skal gjøre. Men, innlegg i desember, det blir det jo selvsagt. :) Om enn ikke så hyppig som i fjor!

Forresten veldig enig med deg ang svenske bloggere, de har slått seg på samme stilen. Syns det er fint at man finner litt ulike ting på bloggene, det er jo det som gir inspirasjon. Selv om jeg jo har noen svenske favoritter også! :)

Dagny- Heim sa...

Det som imponerer meg akkurat no er talet på kommentarar du har på dette eine innlegget etter så kort tid!!! Er du klar over at du har ein enorm "tilhengerskare?"
Men er faktisk litt einig med anonym, her er mange "kvite" bloggar på denne sida av grensa også, men svenskane er 115 % "verre" :-D

Happy days anyway ;-)

Photo-Me-Life sa...

De zinghusene er veldig fine så jeg skjønner godt at folk lurer på hvor dem er kjøpt.

Jeg har faktisk laget meg de samme tankene om sverige som deg. Eneste jeg har funnet som skiller seg ut er hun blondinebella....Resten er hvitt. Vi er hvite vi også men alikevel har vi det i forskjellige former og ikke helt samme greia. Merkelig:)

Hehe, så du sitter inne på posten.no å trykker: oppdatter, oppdatter, oppdatter? Uansett artig å følge med hvor pakken er....:) Gleder meg til å få den, håper den kommer til helgen så jeg kan synke GODT ned i sofaen. Er nemlig alene hjemme i helgen så da skal jeg KOSE meg fra A-Å!!!!

Har sett bildet av den katten før, det er jo kjempekomisk...ser ikke fornøyd ut den der:) ler....

Prinsesse Elin sa...

Kremt......nå er det slik at prinsessa elsker denne svenske stilen.
Men etter å ha gått igjennom alle norske interiør bloggere så har jeg funnet ut at jeg er den eneste som gjør det.

Man har liksom 3 kategorier her i norge. Veldig shabby chic, hvit landlig stil a la emmeline og drømmen om en eplehage eller så ahr man en annen stil med stresslesser i sort og litt retro. Å så alle som er på vei til der de gjærne.

Men ingen som meg.
Ingen som liker Madikken stilen med en følelse av svensk 1900 tallet. Ja du skjønner hva jeg mener. Så kansje jeg er svensk da.

Jeg surfer svensker hele tiden og jeg elsker bloggene.
Du har rett at mye er likt men jeg elsker det fortsatt.

Prismekroner, sølvbestikk, hvitt porselen og diverse herlige blondeputer......sukk.......jeg lever i feil århundre eg C. I går var jeg å kjøpte fattigmanns lysekrone på ikea.
Jeg har surfet og fartet rundt nå lenge men alle er for store eller for prangende eller ikke fine til å ha over kjøkkenbordet.

Men på IKEA hadde de løsn. en prisme greie som man fester i en ledning og en lys pære inni.
Så fantastisk!

Det ble knallfint og jeg er fortsatt rik.
Lampa kostet 130 og jeg har store deler av lønnen fortsatt inntakt.


Noe som mannen sikkert er glad for. Han går rundt her å følger med på børsen, river seg i håret og er så bekymra for aksjene sine. he he he he he

Skulle nesten trodd det var han som var bakskjef og personalet bar inn på øl og røyk.

Jeg er nok ikke den som de får medliden het av de i banken som gikk konkurs.....jeg synes det hørte ufattelig morsomt ut der alle ga faen og satt å drakk pils og røykte inne i arbeidstiden.

Arbeidsdagen må jo ha blitt ufattelig morsom etterhvert.

Først er alle deppa over å ikke ha jobb lenger, så er alle glade over å ikke ha jobb lenger men å ha en drikke bule. JUHUUUUUUUUUU...... hemmmmmm...........kansje ikke.

Det er nok alt for tidlig på morgenen for deg vennen men jeg er bare så prate syk og jeg skal ikke ringe.....ikke på denne tiden av døgnet. he he he he he he he.......kos deg på jobben......snx;O)

liven sa...

Hei!!
Kiker litt i de svenske bloggene.....og drømmer meg vekk!!
Der er jo veldig hvitt og delikat da!!
det må nå bli deilig å få litt "høstferie" for deg også........
Jeg klarer ikke gjøre noe med masse folk rundt meg bestandig men jeg har jo redusert stilling så da får jeg alenetid!!
Veldig skjønt hos deg og den koppen din ........:o)

Ha en fin dag:o)

Karna sa...

Finnes noen unntak heldigvis, men det er sant, veldig mye hvitt, hvitt, hvitt.....

Koselige bilder, håper de får fart på seg og får skrudd opp kjøkkenet til høstferien begynner, så får du sende med et kamera med Emmelinemannen og be ham om å ta bilder!!!!

Kos deg i det koselige huset ditt, nå er jeg på jakt etter en rimelig og fin peis....ikke lett med tom lommebok...he,he...

husnummer30 sa...

Då kommer svenskan här då...(fast jag ju bor i Norge).

Rent generellt tycker jag att det är lite mer maritim inspiration på många av de norska bloggarna. Om man jämför med svenska. Och många svenska bloggar är väldigt vita - men inlag av grått, svart och "kalla" pasteller. De norska har lite mer "starkare" färger, lite mer mörkare blått och rött.

Men - det är svårt att hitta de där bloggarna som skiljer sig ut, både i Sverige och i Norge. Troligen beror det på att vi oftast länkar till bloggar som har ungefär samma inredning som vi själva har. Det är ju inte svårt att se att de flesta bloggar man besöker länkar till samma bloggar.

Ett tips, om du vill titta in på en svensk blogg där det är mycket färg: http://jagblommar.blogspot.com/

Det var svenskans reflektion. Ha det fint!
//Jill.

Anitas hus sa...

Først så fikk jeg latterkrampe når jeg så bilde av katten med lime-hjelmen, *glis* Det var helt rått.
I går ba jeg guttungen om å sette tv`n over på tv2 for jeg skulle se på bøndene. Etter litt spurte sønnen min om hvordan jeg kunne se på tv når jeg sto med ryggen til... Jeg lytter, svarte jeg, der jeg sto med ryggen til og malte brannmuren:D
Så jeg gikk glipp av det grønne kjøkkenet, he he.

Så kjekt å få huset nesten for seg selv mens Emmelinemannen setter opp kjøkken. Jeg heller får ikke gjort stort når alle er hjemme, så det er så deilig nå som jeg har redusert stillingen min til 80% og har fri hver fredag. Får gjort mer da en ellers i uka.

Har kikket en del på de svenske bloggene jeg også og er enig i at mange er like. Men jeg elsker denne stilen så for meg er det helt greit.
Jeg synes også at svenske interiørbloggere er mye flinkere til å blogge om interiør. Veldig mange norske interiørbloggere som blogger om alt mulig annet.
Men ikke misforstå, det er mange flotte norske interiørblogger også;)

Du får ha en flott dag Emmeline!

Anonym sa...

mmmm, hvitt, vell ikke mye hvitt her i huset, bortsett fra en eldgammel gyngestol arvet fra momor, men den er hvit og svart så det gjelder vell ikke. 4 barn her i huset også og jeg skulle så gjerne hatt en lys sofa, men når ny ble invistert i for noen mnd siden gikk vi for det mørke saife i skinn. Pyse kan en vell si at jeg var!! men men, hater å vaske og som bodil sier "sebrastriper" hadde det blitt mange av her i huset. Men for all del jeg storkoser meg på bloggen din og noen utvalgte andre med interiør og gode fotos og selvfølgelig artige skriblerier.

ha en forsatt fine dag

Torunn sa...

Hvis denne bonden har fått eksperthjelp til valg av farge til kjøkkenet sitt og det ble veeldsig GRØNT, så er det vel fordi interiørhjelpen, etter å ha gått igjennom kundens behov og ønsker har kommet frem til at det var det rette å foreslå? Og hvis kunden liker det, er det vel full klaff mellom interiørkonsulent og oppdragsgiver? Det er nemlig sånn at det er kundens ønsker og behov som står i sentrum når man er profesjonnell interiørkonsulent. DET kombinert med den erfaring og kunnskap man har, er gjerne det som gir et godt resultat for kunden.
Ikke ALLE hjem skal være hvite. Det kan til og med være riktig for noen å ha sennepsgul stue! I en eller annen nyanse...

:-)

Den gode feen sa...

Sukk så koselege bilder du har lagt inn. Er fullstendig enig i dine observasjonar av dei svenske bloggane. Ser ut til at den franske landstil fell meir i smak over tid der borte. Mange av bloggarane har det så vanvittig fint, at eg vert direkte misunneleg.

Har ikkje tid til å skrive så lang kommentar i dag heller, men må jo kommentere at bildet ditt var vanvittig skjønt :) Lignar aldri så lite på deg ja ;) Ha ein fin onsdagskveld, klem :)

åsemor sa...

Grønnt er skjønnt Emmeline, det kan du hilse resten av Emmelinefamilien med ;) Mannene er fra nabobygda her,og her er ikke nitti ptosent av oss hvite. Er det ikke litt deilig da, at vi føler at vi kommer inn i et hjem og IKKE et interiørblad. Jeg er mere fasinert over "hjemmene" der ute, de personlige med farger og diverse "staffasje" med minner( selv om de ikke er helt tidsriktig ifølge siste nummer av et eller annet interiørblad). Jeg blir ikke, å nå trapper jeg deg litt på tærne Emmeline, spesielt imponert over alle de hvite hjemmene. Hvor er personligheten!
Så at alle svenske interiørblogger er like, er det noe artig da, ære være norske bønder med grønne kjøkken o.s.v....

Forresten har jeg kjøpt meg ny sofa, og det er ingen hvit Ektorp fra Ikea ;)

Anonym sa...

Takk til deg Åse.

Vi i Surnadal føler oss uthengt for de vi ikke har HVITE kjøkken.

mali-mo sa...

Heehe. Mali-mo mannen smilte litt av ekspertenes grønne kjøkken han også. Og lurte på om han burde tipse bonden om NiB ;) Når det er sagt så må jeg bare si at jeg (enn så lenge) har skittenlyseblått kjøkken så jeg føler meg veldig SPESIELL, heeehe ;)

Her har det vært fullt styr med spysjuke noen dager, og nå når jeg er såvidt oppe i stående stilling drar mali-mo mannen på jobbsamling på Tjøme mens jeg skal sitte her og skrive oppgave. Kjenner videreutdanningsinspirasjonen fordufter som dugg for solen!

Koselige bilder hos deg idag;) Ønsker deg en kjempefin helg!

Emmeline sa...

Unnskyld til jenter fra alle verdens deler....
Jeg er ikke imot kjøkken i alle slags farger selv om jeg har hvitt kjøkken;)
Jeg er for mangfold og United colours of the Kitchens fra by til bygd...

Får visst lage et unnskyld innlegg i morgen;)

Men husk nå på at det ikke var meg som lo av bonden i Bonderomantikk..( skylder på Emmelinemannen umiddelbart) -og de lo vel ikke av det grønne kjøkkenet, men at bonden var VELDIG seriøs og alvorlig da han fortalte om interiørhjelpen.--hehehe! *og det er jo litt morsomt!!!

Anonym sa...

Kanskje Emmelinemannen bør sjekke m riksantikvaren hvilke farger som var de opprinnelige fargene på kjøkken i de gamle Nordmørslåna før han ler av "eksperthjelpen".

Det er vel kultur mot alt det hvite kanskje ?????

Nordmøring

Anonym sa...

Hei.
Sjekk kommentaren på bloggen happy in pink,(innlegget om grønt kjøkken) det er noen som mener du mangler de rette verdiene, du har tydeligvis tråkket noen på tærene.

Hilsen en som har samme humor som deg:)

Tara sa...

ooops...hei emmeline:)
bare for å sette "the record straight"...jeg ser veeeldig humoristisk på dette med kjøkkenfarge jeg også, asså;) føler at jeg har litt skyld i dette her (kan ikke annet enn å humre og le litt for meg selv), men du skjønner sikkert at jeg ikke kunne motstå fristelsen til å blogge mitt grøøønne kjøkken etter at jeg hadde lest innlegget ditt igår;)
bare et lite spørsmål til slutt: hvorfor så anonyme når det er snakk om litt "strenge" eller "sladrete" kommentarer?
vel, nok kjøkkenprat for denne gang, ønsker deg og alle andre en fortsatt praktfull kveld:)

Olstad sa...

Vet du jeg har kun en teori om dette med at vi er så fornskjellige på NIB og det er at det er så trivelig der at det er plass til alle om du forstår hva jeg mener. Nå har ikke jeg vært på den svenske siden men kanskje de ikke er like mange? Mer en gjeng kanskje...

Så spennende det blir med kjøkkenet på hytta da.

Vi har vært uten internett en uke pga feil hos tele2 og i den uka fikk jeg strikkedilla så nå har jeg nesten ikke tid til internett.

Litt innimellom da... rødme...

Ingunn sa...

Bra spørsmål du stiller. Jeg tror svensker er mer ensartet og vi er mer individualister. De er mer vant til å bli styrt tror jeg. Når de ringer meg på min jobb, sier de ofte at de ikke bestemmer, men en over seg. Det sier jo ikke vi nordmenn!

Ellers holder de seg ennå mer til det de skal og ikke så mye annet synes jeg. I service er de perfekt. Akkurat passe nær og varm - verken for mye eller lite.

Dette er bare mine observasjoner. :)

Klem og god helg.

Ingunn

Related Posts with Thumbnails