fredag 12. september 2008

Intervju om blogging fra BT magasinet -og trekningFørst av alt; Tusen takk for alle gode ord dere legger igjen! Jeg blir bare helt overveldet over all den positive responsen dere gir. Det er også kjekt å oppdage at flere av mine faste anonyme lesere er med enda, og noen av disse har også denne gangen lagt igjen en hilsen! Disse skjønne tilbakemeldingene er nok til å få hvem som helst til å fortsette med blogging i lange tider -tusen tusen takk! Det er ytterst tvilsomt om besøksrekorden noensinne vil bli slått igjen. Jeg har nemlig plutselig falt helt ut av bloggrollen på Norske Interiørblogger, hehehe!* Trommevirvel er vel et fast ord når man har trekning ! Tradisjonen tro er det Linselusen som holder kontroll. Vinneren denne gangen ble Gjertrud fra Living White. GRATULERER!

Du må sende meg en epost med adressen din, og premien blir som vanlig noe som man kan bruke når julen nærmer seg. Denne gangen er det altså en julebok --med någo hemmelig attåt!


Jeg har lovet å vise artikkelen fra Bergens Tidende, og her kommer den! Artikkelen er delt i to sider, men dersom dere trykker på bildene vil de bli større og forhåpentligvis lesbare!
RIKTIG GOD HELG TIL ALLE !

8 kommentarer:

fru Pink sa...

Uffda, den rollen er ikke god om dagen! Storeflittig (vårt datatekniske geni) driver og legger inn ALLE de 300 bloggene på nytt igjen fordi rollen har vært litt usympatisk i det siste. Vi håper den nye er oppe og går over helgen..:)
God helg til deg og familien.
Klem

Living White sa...

HVA ER DET DU SIER?

Nå ble jeg jo helt satt ut her, jeg vant?? NÆÆÆÆÆÆÆ................

Vet du hva Emmeline, det ble en tåre i øyekroken her oppe i Tromsø! Jeg vinner aldri noe jeg, bortsett fra at jeg på en eller annen måte vant VIPP håndklærne fra Bolig pluss.
Det merkelige er at jeg har sett på den boken og tenkt, den der skulle jeg hatt. Kjøpte jo fjordårets hit "Julealfabetet".

Jeg har mye krøll med mailen min nå om dagen så jeg får bare legge igjen adressen min her til spott og spe. Kanskje alle bloggerene sender meg julekort:)
Jeg føler meg ikke så "hemmelig" så det går nok bra.

Gjertrud Grimsbo, Tomasjordnes 43-402, 9024 Tomasjord

TUSEN TAKK til din trommevirvel (din søte datter) og til deg.
Ser ut som uflaksen begynner snu seg

ENGEL sa...

gratulerer living white! ha en god helg emmeline!og husk å blogge!du skriver vanvittig godt!

Livet er heeerlig sa...

Å nei, jeg var sikker på at jeg skulle vinne :)
Ha en fabelaktig helg!
*Siv*

Bak en Sky sa...

Så utrolig bra at Living White vant. Hun har hatt så mye uflaks denne uken at dette fortjener hun. Jeg sa at hun kom til å vinne i lotto, men det ble julebok istedet!!!!;)

Annettenett sa...

Så gøy å få lese intervjuet, har skummet gjennom blogger via bloglines i sommer, men har ikke fått meg at du hadde trekning:( Sånn kan det gå, men hurra for den som vant!

Ha ei fin helg!

Anonym sa...

Det var virkelig interessant å lese artikkelen du hadde lagt ut.
Satt og tenkte på at jeg ville syntes det var utrolig merkelig at det jeg bare hadde som en koselig hobby, plutselig var av makroøkonomisk interesse for store konsern, og at man ble sett på som en ny stor trend innen web'en som forretningsfolk er i ferd med å undersøke.
Som om man var et urfolk som plutselig fikk besøk av veldig "siviliserte" folk som skulle "dekode" oss...*hihi*

Helt surrealistisk, men det må da være morrrrrrro??? Ta det som det VEL fortjente komplimentet det er!

klem
t. (for enkelhets skyld, men fortsatt hun andre :D)

BO sa...

Knallkjekk repotasje!

Knallfine ting frå House Doctor. Eg såg i går det beige teppet i eit blad, og tenkte; det vil eg ha!!! Så nå får eg finna ein plass som har tatt det inn!

Related Posts with Thumbnails