onsdag 10. september 2008

På kurs --og tre ting som man ikke vil finne i mitt hus.I dag er jeg på kurs, og bor på et fantastisk koselig hotell i Hardanger. Det er kjekt å dra på kurs, men noen ganger må man jobbe hardt for å unngå å falle i søvn, når foredragene blir mange og lange.I dag måtte jeg konsentrere meg for å holde øynene åpne, og etter en stund ble jeg VELDIG forstyrret av Emmelinemannens sørlandsmas. Da jeg tittet opp, oppdaget jeg at det var Kåre Valebrokk som sto der og snakket. Emmelinemannen er jo hjemme i Bergen--og der snakker han bergensk. Dette er muligens et signal på at jeg ikke er etthundreprosent skjerpet hele tiden!
Et hotellopphold er uansett deilig. Her bugner trærne av epler og plommer, det er storslagen natur og man sparer penger fordi det ikke er noe å shoppe. Med mindre man har et kjempebehov for å shoppe nisser i souvenirbutikken vel og merke.I går anonserte jeg at jeg skulle lage en utfording i dag. Kanskje du har lyst til å ta den? Hvis ingen vil ta den så tar jeg den bare selv, for her er det kanskje lett å tråkke noen på tærne?Utfordringen er som følger; Vis tre ting som kan være stilig hos andre, men som ikke passer for deg. Det er vel ikke nødvendig for ALLE å like Greengate, madonnafigurer eller putetrekk som kan brukes som flagg på 4. juli ? Det at vi definerer smaken ulikt, betyr ikke at man syns noe er stygt! Første punkt på min liste er derfor: RETROPRODUKTER.


En av mine skjønne kollegaer bor faktisk sammen med alle disse telefonene....og telefonenenes eier! Når Elvis har gjenoppstått -og banker på hos meg, skal jeg kjøre ham rett ned til henne!Grunnen til at RETRO ikke får plass hos meg er at jeg husker det SÅ ALT FOR GODT. Vi hadde storblomstret tapet i gul, orange og grønt på kjøkkenet på syttitallet, og jeg ville være Madicken! -Da sier det seg selv at man velger en annen vei videre....Andre punkt på listen er NATURPRODUKTER: Kremmerhuset har lansert sin høstkolleksjon som bl.a består av dyrefigurer, horn og pelsputer. Jeg er ikke helt sikker på om de vil treffe blink hos den gemene hop?


Emmelines svigerfar er en ivrig jeger, så der i huset har de et utstoppet elgehode som trofé på tv-stuen. På toppen av hodet pleier husets katt å varme seg, samtidig som den holder et øye med det som skjer. Da Linselusen var liten, var hun livredd for den gedigne elgen med tilhørende katt -som plutselig kom smygende ut mellom hornene på hodet. Bare man snakket om det fikk hun skjelvende underleppe, og jeg skjønner henne godt! For meg hører naturprodukter til i naturen, enten de er produsert på R.O.O.M eller i skogen!Det tredje produktet Emmeline ikke vil ha i hus er BARKRAKK. De er høye og ubekvemme. De har kun plass til tynne romper, og passer ikke for folk med høydeskrekk. Slappe av på en barkrakk???? Det er IKKE mulig for meg iallefall!


Alt i alt kan jeg altså slå fast; At om jeg hadde vært SINGEL og ble invitert hjem til Brad Pitt (Han hadde selvfølgelig null barn --og jeg var veldig tynn og veldig vakker) og så viste det seg at han hadde et retro hjem, med utstoppet elghode og barkrakker!!! VEL, da hadde jeg jammen santen sagt; NEITAKK mister Pitt, du får heller spørre en av de damene med tatoveringer!

Dette ble et LANGT innlegg, men kanskje noen tar utfordringen og velger ut tre ting som kan være stilig hos andre, men ikke hos deg? --og ikke minst * HVORFOR passer ikke disse tingene hos deg? Her venter festmiddag og koselig vorspiel:) Håper dere får en fin kveld dere også!

25 kommentarer:

Anemone sa...

Faktisk ENIG!! i alt!!

Anemone sa...

Jooo ja..., og sånne speil med siseleringer og ujevne i kanten DET kan jeg ikke tenke meg du :-)

Anemone sa...

Men på en annen side :-) hvem i alle verden av andre i denne bloggverden stabler gjenstander av rust inn stua ??? :-0 nope

Anonym sa...

hehe må si meg enig med deg! Tror min liste hadde blitt ganske så lik ja :) morsomt! er heller ikke stor fan av når vegene er malt lyse, men lister + vinduskarmer osv fortsatt er trehvitt! men det går vel kanskje ikke under "ting" :);)

Bak en Sky sa...

Trivelig å være på hotell da!!!Men skjønner at dagene kan bli lange. Den utfordringen din var litt artig!!Spøes om det ikke blir et innlegg om dette om en stund i Bak en Sky!!!

klem fra Ingunn!

GAWO sa...

Jeg fant fram til deg via en som hadde lagt igjen en kommentar hos meg (Bak en sky) :-)
Kos deg på hotellet. Det er så vakkert der innerst i fjorden.
Stikker du innom hos meg og scroller helt til enden av bloggen min finner du et bilde som jeg tok en sommerdag i fjor, akkurat fra det stedet der du er nå.

MOLLY sa...

Jeg har jo tatovering, og han må gjerne spørre meg;) Jeg sitter lett på en barkrakk og dingler med bena, med reinsdyr i bakgrunnen på retrotapet, mens Mr. Pitt serverer meg en latte eller daykeriiiiis:))

NinaS sa...

Retro er navnet på noe som ikke kommer i hus, hverken av meg eller soldaten!
Ser liksom for meg han i retroklær med retro-tekninske duppedingser....
-ikke akkurat!
Vil du vite hva jeg gjorde med den nylagte tapeten bestemor og mamma tapetserte rommet mitt med da jeg var liten? (4 år eller noe i den dur)
Jeg rev den av igjen!
Motivet var enorme oransje, stiliserte valmuer!!
Grusom! (jeg har alltid hatet oransj!)

Stoler uten rygg har jeg heller aldri likt, selv om jeg har passende rumpe. Med S-holdning, -brystkassen bak og magen frem, er det veldig godt å ha noe å støtte ryggen på, ellers siger jeg totalt ihop!

Hmmm... -apropos mage, hadde det vært godt med litt mat nå!

Klem fra den retroløse!

Ps ønsket også at jeg var Madicken da jeg var liten, så om vi hadde skullet leke sammen, hadde vi sikkert bare begynt å krangle!
-Hoppet forresten ned fra Ytflykten med paraply! Fikk j*^)&¤/ vondt i bena, og kjeft fra bestefar!
;)

Nr. 5 sa...

Jeg er enig med Molly i alt, men tror ikke noe av det kommer i dette huset heller.

Du må kose deg videre på det FANATISKE hotellet, hihi.

Miamor sa...

Stressless i skinn kommer ikke inn i min stue...og messinlysestaker...og ikke mer furu..hvis den ikke er VELDIG verbitt og grå da...litt drivvedaktig!! Hotell på meg og!! langt uti huttaheiti i Asker!!
Ikke noe fellsmiddag her i gården!Hatt meg en god tur ! BAre mobil med meg, men makan til dilige hvite Madikken-hus skulle du lete lenge etter!!På rekke og rad!! hvor er kameraet når du trenger det da!!!

Cherio!!

silje-sin sa...

jeg er så enig så enig, de tingene slipper ikke inn i mitt hjem heller! Ha en flott kveld:) klem fra silje.

Olstad sa...

Ha ha enda ett morsomt innlegg. Jeg digger jo retro så det er jeg jo ikke enig i. Men jeg har tatt utfordringen og har argumentert på mitt vis. Utfordringen svart på i min blogg. Store blogspot problemer for tiden så lite blogging desverre.

Rosa sa...

hihi, ser for meg elg-katten som skremte linselusa.

Eg tek utfordringa di, om du tek utfordringa mi ;)

NinaS sa...

Jeg tok utfordringa, for dette var gøy!

Klem!

TM sa...

Ha Ha, denne utfordringen likte jeg! :-D Selv liker jeg både punkt en og punkt to da, så jeg har vel ganske forskjellig smak fra deg! ;-)

Tar desverre ikke utfordringen, for er det en ting jeg har lært meg så langt i livet - så er det at man aldri skal si aldri! ;-)

lillelise sa...

Hei!
Morsom utfordring, tror jeg kaster meg over den jeg og! Er inne i en bloggtørke akkurat nå så denne kom beleilig...

Det er en kjempekoselig blogg du har forresten!

Tilonino sa...

Hotell Ullensvang er flott der det ligger langs fjorden. Kjørte forbi i sommer.Kos deg videre. Kanskje du kan ta deg en tur ned i et av lysthusene nede ved sjøen.....der ville gjerne jeg vært en kveld....

Gunhild, NO sa...

Vet du. Jeg tror jeg likte alt på det naturproduktbildet du viste. Morsomt! Men et helt elghode kommer ikke inn hos meg.
Spørs om jeg får tid til å komme med noe til denne utfordringen. Nå er det halvårsplaner mm. som har prioritet. Kos deg videre på kurset du.

Kari sa...

hehe..
Vet ikke om jeg tør å si noe jeg IKKE vil ha i mitt hus, Rart med den smaken, den forandrer seg litt sånn av og til og jeg har lært at det er farlig å si ALDRI hihi.
JO forresten en ting vet jeg om.. Jeg skal ALDRI ha et digert utstoppet elgode MED et kjempegevir hengende i stuen min !!!
Jeg har en bekjent som har det og det er grusomt !!! Synes jeg da..
Da ungene var små ertet vi dem med at resten av elgen sto inne på naborommet hehe..Og de løp for å kikke :))

Flower Power sa...

God kveld, emmeline. (eller heller god natt, kanskje) Dette var en kul utfordring, og jeg er såååå enig med deg1 Retro er Ikke tingen for meg altså.....og den øverste tapeten, den hadde min tante på kjøkkenet sitt! Telefonene får stå i fred for meg, men du....om Elvis gjennoppstår, så vær så snill å sende han til MEG?! Han er nemlig drømmemannen, skjønner du! (Ja, antagelig ikke nå da.....med mindre han gjenoppstod som sitt yngre jeg:))

Uteting inne er jeg heller ikke så glad i. Jeg kan til nød strekke meg til runde stener og litt rustikk plank, men elger og gevir er ikke tingen. Arvet noen utstoppede fugler en gang, og de gikk rett i søppla, jeg tenker støv og smådyr med en gang:/

Tilogmed avesjonen mot barkrakker kan jeg kjenne meg igjen i. Ja, jeg har høydeskrekk, nei jeg kommer meg nesten ikke opp på en slik med mine laaaange 155cm, og ja, jeg har høydeskrekk. Dessuten hater jeg barer, selv om de skulle ha befunnet seg i heimen.

Nå må jeg gå å bedde, kjenner jeg....hodet henger ikke helt med her. GOD NATT, kjære venn:)))

Grip dagen sa...

Måtte du til Hardanger for å høre på Valebrokk...?
Husbonden ble innvitert til Malta for å høre på et foredrag av han!!!
-Ble fruen misunnelig da? -Jepp!

Igår var jeg på visning i et gammelt, falleferdig hus. Noen vinduer var knust og fugler har derfor fløyet inn.
I vinduskarmen lå mange fugleskjeletter. -Stakkars dem, sa datteren min. -De har ikke funnet veien ut...
Men forskrekkelsen var stor da ho på en annen vegg så et reinsdyrhode med gevir.
-OJ! HVORDAN KOM DEN SEG INN DA?!?

Da måtte jeg le. Veldig bra sagt! Skjeletter har da ingen ting på veggen å gjøre, om du ikke driver som patolog da...

Kos deg på kurs.
Klem Marit

BO sa...

Hehehhheheh! Eg vil aldri sei aldri, for eg har faktisk ein del ting i huset mitt som eg ALDRI ville hatt i mitt hus!!! F.eks. vedovenen som me har, den ville eg aldri hatt i huset mitt...
Kos deg på hotell! Da må vera deilig!

tinemor sa...

Det ligger noen awarder til deg inne hos meg
;-)

Landliv sa...

Bra utfordring det der! ... skal tenke på det.

Forresten utrolig bra vinkel på det bilde med epletre i forgrunnen ;-)

Husmora sa...

He he, -bra at noen sier det høyt! :-)
Enig, så engi! :-)

Related Posts with Thumbnails