tirsdag 9. september 2008

Å bli satt pris påHer i Bloglandia er man flinke ti å verdsette hverandre. Vi er faktisk så flinke at det kan føre til dårlig samvittighet om man ikke klarer å følge opp--og det er vel en typisk jenteting? I løpet av juni, juli, august og september har det flommet over av skjønne AWARDER her i Cyberspace. De er gitt for å oppmuntre, for å varme og for å si at du er verdsatt.

Jeg begynte derfor et møysommelig oppryddingsarbeid her for noen uker siden, der jeg forsøkte å finne ut av hvem som hadde gitt meg hvilken award -og hvorfor, men må innrømme at jeg måtte gi opp tilslutt. Noen av mine bloggvenner har jo lagt igjen melding med at det ligger noe inne hos meg og venter på deg ! Når jeg endelig diller meg på besøk noen uker etterpå, så ligger det jo femogtyve innlegg som man må gå igjennom for å finne tilbake til awarden. Hvis man i det hele tatt finner ut hva som ventet ? Og der har du meg----LENGE på etterskudd med sånne ting som egentlig bare skal være en glede og en ære!!Så derfor til dere som står på listen min, og til alle dere jeg ikke klarte å finne tilbake til.
-Til Liven, Anette, Dagny, Lisbeth, Toves lille hus, til Silje, Kari og Line, Whoopsi Daisy og mange mange flere... Jeg er UTROLIG glade for alle varmende ord som kommer med disse awardene, og det er deilig å føle seg verdsatt.

Det er imidlertid ikke særlig fortjent, siden jeg ikke har klart å takke engang. Det er nesten som å få en liten hund, og så ender du med å rope bort til hunden at Du er veldig søt men jeg har ikke tid til å gå på tur med deg. Du får finne deg noe mat i frysen, og se litt på tv istedet!" Da fortjener jo den lille hunden et nytt hjem, -og sånn er det vel kanskje med mine awarder og mine bloggvenninner også? De fortjener bedre stell enn dette!

Nå vet jeg at det slett ikke passer seg å slutte av med en unnskyldning. Men jeg har som regel så mye på hjertet at awardene stadig blir plassert bakerst i køen. Sånn er det bare!
I den anledning vil jeg jo bare si at i morgen skal jeg lage et utfordingsinnlegg -og har du ikke mye på hjertet den dagen så tar du den kanskje?
Bildene er i dag lånt fra en eller annen nettbutik med smale bilder;) Husker ikke hvor desverre!

7 kommentarer:

LISBETH---<-@ sa...

Ja, uff og stikk av dårlig samvittighet her også for manglende takketaler, er jo lykkelig og glad når jeg blir tilgodesett med en award.

Men jeg er imidlertid utrolig stolt når jeg klarer å gi awardene videre... når jeg omsider "meker" meg til awardinnlegg har jo alle fått awarden for lengst....

Til tross for det prøver jeg så godt jeg kan å henge med i stroppen og få takket i et innlegg, men ser flere og flere gir opp.....
Klem

Anette sa...

skjønner det, når du har ca 500 gjester hver dag (eller e' det mer?) så kan det være umulig å følge med. Og akkurat no florerer det med awarder! Jaja, du får nok sikkert flere :) Klem

Fru. Fryd sa...

Venter i spenning på utfordringen din!!

Ps. Godt å høre at du også ikke får tid til alt du så gjerne vil;0)

God onsdag!!

Kerstin sa...

Uff og uff... Ikke døm deg for hardt nå da=) Skjønner jo at du føler det sånn. men det skal jo være hyggelig og kjekt å blogge. Så hvis man ikke klarer å følge opp alt 100% så gjør man ikke det.

Det er alltid hyggelig å få awardene, men det kan være vanskelig å følge de opp hvis man ikke gjør det med en gang.
Syns du har gjort det på en veldig fin måte i dag jeg: Og du fortjener de så masse selv om du ikke helt klarte å følge opp hver og en :O=)

Ha en fin dag0)Klem

*Hege* sa...

Jeg har nok en award til deg:) Ser du har fått mange,men håper du tar imot denne også:)

Ønsker deg en flott dag!!

ENGEL sa...

trenger ikke å ha dårlig samvittighet. vi damer skulle vært litt mer menn,for de har jo aldri dårlig samvittighet!
ha en god dag,og gleder meg til utfordringen!

*Hege* sa...

Hahaha...-kaller du de bildene SMÅdårlige...???
Egentlig er jeg så flau av de at hele innlegget burde slettes...

Jaja-awarden er hvertfall velfortjent Emmeline:) Du har en flott blogg-med FINE bilder;)

Ha en flott ettermiddag:)

Related Posts with Thumbnails