søndag 10. mai 2009

Emmelinemannen goes stylingSist jeg skulle ha besøk av en avis, hadde vi en voldsom ryddesjau her hjemme. Denne gangen er det ikke så mye jobb heldigvis. Soverommet har imidlertid lengtet etter en oppstramming, så der er det siste innspurt.De siste dagene har min bedre halvdel montert opp nye Billy hyller som måtte komme på plass grunnet avsindig latterlig DVD samling. Resten av hylleplassen har vi brukt til bøker. Tre svarte søppelsekker med pocketbøker er også avlevert på Fretex. Det er godt å få ryddet unna det man ikke trenger. 
Det er i disse stundene jeg lurer på hva min bedre halvdel tenker på. Her ryddes det, og plutselig har fyren spikret opp en sjøulk på veggen. Sist gang da jeg skulle ha besøk av en avis, spikret han opp et termometer. Den gangen stilte jeg meg foran termometeret på bildet i avisen, denne gangen har jeg INGEN planer om å la sjøulken bli med på intervjuet.Emmelinemannen stiller seg helt uforstående til dette problemet. Jeg vil gjerne ha denne lille KROKEN til mine ting her på soverommet sier han. Du kan lage deg TUSEN kroker ellers, svarer jeg, men ikke når det kommer fotograf på besøk! Jeg vet at det er mange som syns interiørdamer fikser og ordner for mye. Jeg pleier sjelden å melde meg inn i sånne debatter. Lisbeth sa noe klokt engang: Hva tror du gutta hadde sagt om vi kom løpende med nye hjulkapsler til bilen. Selv om de ikke passet, så insisterte vi på at de skulle settes på. Bare fordi vi skulle bestemme litt over det som betyr mest for ham?På samme måte mener jeg at det blir helt patetisk om min bedre halvdel skal begynne en slags stylingvirksomhet her hjemme. Han bryr seg rett og slett ikke. Derfor har Emmeline begynt å være brysk. Sjøulken er tatt ned fra soveromsveggen. Han skal få henge i boden der han kan rope SKIP OHOI til krampen tar han. Det får være visse grenser! Resten av soverommet er forhåpentligvis på plass i morgen, uten krok til Emmelinemannens verktøy... SKIP OHOI:) 

46 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

he he dakkars e. Må jo le litt av han da. Her renner alt som kan renne og livet er for jæv.....ha ha ha ha ha

BO sa...

Hehheheheehe! Skiiip å`hoyyyy!
Enig med den! Fiskaren får reisa til havs. Som regel er slike menn vekk i fleire veker før dei kjem heim att med fangsten. Dvs. at denne vesle fyren kan vere vekke i lengre periodar, utan det vil vera noko unaturlig med det...

Fine Billyhyller. Godt med alt som ein kan gøyme vekk rot og skrot i. Av og til synes eg berre at det er så trist at rotet og skrotet ikkje kunne ta turen sjølv... Tenk å kunne sei til haugen med klede: Gå i skapet! Det hadde vore tider det!

Ha ein gode søndag!

Hulda sa...

Så stilig de skapene var, likte så godt det blå stoffet du har på innersiden også. Sommerlig og fint! :) Ja, kanskje mannen vil delta på interiørfronten nå. ;)

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

typisk menn!!! min kjære fekk ein kalendar til jul som han hadde sooo lyst til å henge i stova...eg NEKTA!!! den heng no i boda... og motivet??? Barack Obama!!!! 12 sider kalendar. åumaigad!!!! :o/

hyllene dine var kjempefine. vi skal og ha billy bokhyller i nye huset. eg vil ha med dører, men min kjære meinar at bøker skal ikkje gøymast vekk. og ikkje er det hjelp i og foreslå dører med vindu heller. so får gi meg der.

god søndag!!

Klem M :)

Hverdagen vår sa...

Fine billyhyller, med flott stoff for å skjerme det som måtte være på innsiden:0))

Sjøulken får nok ett like godt "liv" i boden;0)

Ha en flott søndag!

Hilsen Eli

Anonym sa...

Ler så jeg griner her, dette er tydeligvs maange jenter som opplever!
Men holder med deg- han får holde seg til "sine" områder:-)
Kjempefin løsning på Billy-hyllene,ser i tillegg mer delikat ut med stoff på innsiden.
Ha en strålende søndag og lykke til med fotograferingen!
Klem Hege.

stjerneglass sa...

Hihi, stakkars mannen. Den flotte sjøulken.
Jeg flirer enda litt når jeg tenker på den dvd-samlingen han kjøpte. :)

Lappesola sa...

Billyskapene ble kjempelekre med de lyseblå gardinene.
Lykke til med stylingen. Sjøulken har det nok best i boden.

Klem fra Sol

ANETTESHUS.COM sa...

Hi-hi! Skjönner godt at du måtte gjöre deg litt brysk denne gangen!! En sjöhulk på veggen?! Da hadde jeg også satt foten ned, Emmeline;)Det får väre måte på!!


Ha en fortsatt fin söndag! Jeg sitter på Arlada flyplass, her finner ikke norsk ö og ä på tastaturet, så dette ble desverre litt svorsk ...

Klem Anette:)

Malin sa...

Hehe.. litt morsomt å, men forstår din frustrasjon.

Skapet ble KJEMPE fint med de nydelige gardinene innenfor!
Stoor grunn til være fonøyd;)

Goood klem fra Malin

Andre etage sa...

Du er så flink til å skrive, og virkelig fange oppmerksomheten. Jeg ler så jeg griner her jeg sitter, og det har jeg gjort mange ganger av dine innlegg. Du får virkelig fram poenget på en humoristisk og god måte. Dette innlegget skal jeg la mannen lese.
Bokhyllene ble jo kjempe fine da:)

ha en fortsatt fin søndag:)

Hanne sa...

Billy-skapene ble utrolig flotte med stoff bak glasset. God ide!
Dvd-er er jo ellers ikke det vakreste man "stiller ut" i huset... Vi har masse filmer, tror jeg må kopiere denne idéen.
Eller kanskje mannen din vil kjøpe vår samling også? Haha.
Ønsker deg ei flott uke!

Dagny- Heim sa...

Dei skapa blei då kjempebra! Genialt å gøyme dei stygge dvdane på denne måten :-) Fint å gøyme sjøulkar også her....

Rosa sa...

Du er verkeleg i slaget for tida, Emmeline. Det var jo fint at de fekk opp høvelege "reolar" til dei 200 (!) DVD-filmane då. sitt og fniser litt for meg sjølv her, gitt. Rosamannen er òg av det slaget som ELSKAR film, men hos oss ligg dei 200 filmane på PC'en - heldigvis ;)

Lukke til med styling - eg reknar med det blir lekkert!

Datt sa...

Hehehe, hærlig! :) Lykke til med avisbesøk! ;)

LillaLykke sa...

Hehe en sjøulk! Jeg ler meg hel, disse mennene... :)

Nydelige med det blåe stoffet du har montert i Billy hyllene, hvordan har du festet det?

Emmeline sa...

Hei jenter:) Jeg ler meg ihjel av kommentarene her...Dere er så vittige!!! Du bør jo satse på en karriere som Stand Up-er Bodil:)

Frøken LillaLykke: De er hengt opp ved hjelp av spiral på innsiden av dørene. En spiral oppe og en nede. Dvs.--Jeg gikk tom for kroker på de siste, så de kommer først skikkelig på plass i morgen:)

Kari Anne sa...

Så lekker Billy blei med blårutet stoff!

Får håpe sjøulken slår seg til ro på kottet da :o)

Søndagshilsen fra Kari Anne

Unknown sa...

Så fint det ble med "gardiner" inni Billy-skapene! Har en rekke med Billyskap på stua, med varierende innhold, så jeg tror jammen jeg skal ta med meg den idéen videre, hvis det er i orden. :) Ha en fin kveld!

Anonym sa...

det ble kjempe fint med de billy hyllene med glass dører m/ gardiner - smart for slike ting som ikke kan styles finere;-) Jeg vurderer sterkt å sette dører på walk in closetet mitt - uttrolig hvor mye støv det blir - MEN det er jo finere uten, men glemmer alltid å lukke døra inn til walk in´en....
Ellers har jeg funnet ut at ved at jeg har latt minimum mannen bygge et alt for stort hus til oss, så har han i allefall fått en kjempe diger garasje PLUS diverse rom til å HA alle diverse ting som han før stylet stua ++ med før!

Christine sa...

ha ha ha, humrer av latter! mannfolk, he he! fin krok!

men må si at billy hyllene ble bra- kjempe stilig.

Hvor mye stoff brukte du.. har du målene?

klem

Hannesin sa...

Hoi hoi !

Æ flira godt når æ lest siste innelegget ditt, for å skrive det sånn som jeg ville sagt det. Leste høyt til far i huset om hjulkapselene, men han skjønte ikke humoren.. he he

Pussig dette. Det blir som regel litt prat (diskusjoner) om det skal inn noe nytt i pyntefronten, være seg gardiner,puter eller annet stæsj i huset. Og alltid etterpå kommer far i huset og sier at det ble jo veldig fint når vi gjorde som jeg sa :) (enn om han kan huske det til neste gang det "prates"..

Ha en fin uke ! Og fortsett gjerne med å legge inn slike herlige blogginnlegg!

Hanne :)

Anonym sa...

Storkoser meg med bloggen din;)
En god latter forlenger livet...takk skal du ha:)

Trultemor

Vestlandsjenta! sa...

Hehehehehehehe! Virkelig shio ohoy her i gården! Holder med deg i det, soverommet er ikke stedet for slike saker! Stå på og lykke til!!

Og ikke minst stilige skap med gardin foran, genialt det for å kunne rydde vekk ting!

Tina sa...

Enig med du, sånt tar vi (kvinnfolk) oss av, så får de holde seg til det de kan...

Fine hyller, kjekt å få rydda litt innimellom! Fin uke til deg.

Lindas hus sa...

Så nydelig det ble med de blå rutete gardinene!!!Virkelig lekkert!!!Og jeg er så hjertens enig med deg når det gjelder interiør i huset;O)Ha en fin dag!

Drømmen om en eplehage sa...

"Reol du liksom" Ler høyt!
Og sjøulken fikk meg til å svelge en isbit i forferdelse.

Nei, holde seg til det de kan sier jeg. Du, fortsatt ingen planer om å bygge garasje? Knis!

Ha ei fortryllende uke!
Klem

Ingunn sa...

He he. Den sjøulken var jo nydelig i fargene da.
Du er herlig morsom og uhøytidelig.

Det digger jeg. God uke til deg og dine.

Klem ingunn :)

Anonym sa...

Hahaha, jeg ler meg ihjel!
Må bare få si at du har en utrolig artig og bra måte å skrive på,fin blogg:)

Merethe sa...

Hehe sitter her og småflirer for meg selv...Det er så vanvittig herlig å lese det du skriver. Du er utrolig flink til å formidle og samtidig få en go humoristisk vri på det... Jeg skrattet litt godt når jeg leste om denne heldige sotradamen *ler* det kunne så godt vært min egen mann som hadde vært småfornøyd over nytt innkjøp på den måten... Jeg bor nemlig med en skrotnisse;-)
Lykke til med avisen. Jeg skal krysse fingrene for at "skip'o'hoy" holder seg i boden;-)

RosenHerz sa...

Wow, it looks so nice!!!
greetings
sabine

kaimai sa...

Det er aldri spesielt stilig når noe på veggen kalles "gøyt"... Mamma sa alltid det hvis jeg hadde handlet klær på egenhånd da jeg bodde hjemme; "den genseren var jommen gøy"... Det samme kan vel sies om sjøulken!

Jeg har delegert mannen min til "utenriksminister", dvs med ansvar for å holde bil og utebod i orden. Hehe. Så slipper han å kave seg opp når jeg tar avgjørelser som "statsminister" innomhus. hehe. :)

Du skriver veldig veldig godt, og jeg må innom å lese støtt og stadig! :)

Frau Putz sa...

OHOI, Emmeline - og "stakkels Emmelinemand" :o)

Jeg må le af din mands spinkle forsøg på at sætte sit eget præg på jeres hjem. Måske ikke det bedste forsøg, kære Emmelinemand :o) Du må blive bedre! Finde nogle virkelig cool ting - og ikke komme med "VW-hjulkapsler" til din kones BMW-hjem

Vældig fint med det lyseblå stof på bagsiden af dørene. Meget kønnere end udsigten til 2465 DVD'ere

Mira sa...

Fine Billyhyller skulle hadt en hel hau av de, for her skal ingenting kastes. I følge Miramannen og to sønner.en gang kom Miramannen hjem med en "super" ide syntes han selv da.HAN SATTE STREKER PÅ KJØKKENVEGGEN. målte opp hvor høye barna var navn og dato.hadde tenkt å gjøre det med gjevne mellomrom.DA kasta eg meg over det med fille og skuremiddel. sint å nei da ,, hremt host,. det skulle være noe slags hellig grunn de da som alldrig kunne males over.sukk.

Anonym sa...

Så flott måte å gjemme unna alle filmene på! Vi har selv en stor samling med dvd'er, og vitrineskapet er blitt for lite.. Tror jeg må kjøpe de skapene selv, også var det jo kjempe kjekt med de gardinene inni, så man slipper å se filmene!
Kreativt! :)

My little footprints sa...

Jeg tror jeg skulle dø av latter her jeg sitter. Først det forige innlegge og så nå.. Synes jeg liksom ser han for meg der han sitter med alle DVD filmene sine glad og fornøyd og "elle meller" om hvilken film han skal se på først! HVem i all verden hadde tenkt på hvor man skulle oppbevare disse filmene? Å tenke praktisk, det er vår jobb det.. Haha.. skulle likt å være en flue på veggen der ja, når du kommer hjem til DET synet!.. haha.. Jeg tror ikke jeg hadde greid å få fram et ord ;) Du var iallefall super til å finne hylle og gjemme disse filmene!! ;)
En god uke ønskes til deg!
Klem Beth

Gita sa...

Vad fantastiskt fina dina Billyhyllor blev. En idé att verkligen ta efter.

Den gode feen sa...

Hei på deg. Nå har eg vore innom mange gonger og sett på dei fine skapa dine utan å kommentere. hektisk for tida :)

Men nå må eg berre legge igjen spor etter meg. Billy er og blir råfint. Men dine er jo ekstra ekstra fine, for det var nydeleg med blårutete gardiner bak dørene. Knallfint rett og slett :)

Fiskaren bør sendast langt til havs, men det har du sikkert allerede sørga for :)

Håpar du ikkje stressar deg ihjel med avisførebuingar, men kosar deg innimellom slaga også. Kjempekklem til deg - gledar meg spent på ditt neste innlegg :)

☆Therese sa...

Hi hi, sambo`n min har et Meløy troll (han er fra Meløy kommune) han gjerne vil henge på veggen.....
Vet ikke hvor mange ganger jeg har plukket det ned igjen. Nå henger det i kjelleren....

Så fint det ble med Billy hyllene!
Veldig smart med en gardin inni - ser mye "ryddigere" ut da ;o)

Håper du får en super duper dag!!

Rachel sa...

Kjære Emmeline,
du som er så flink til å overtale, klarer du å overtale mannen min?

http://rachelslekegrind.blogspot.com/2009/05/my-own-personal-jesus.html

Elin sa...

Morsomt! Så fine billyhyllene ble med dører og gardiner! Virkelig en inspirasjon til hvordan jeg kan skjule alle tingene mine!

Den gode feen sa...

Tusen takk for koseleg kommentar. ja, sant det er litt kult at dronningene står under retroblomster? Det gjer dei her i Stavanger også.

Tja, kva skal eg sei om kvite benkeplater... Det krev jo eit visst reinhlad. Men Bodil har skrytt så lenge over kor kjekt det er med kvite benkeplater, og derfor satser eg på at det går greit. Har liksom ikkje fått testa det ut lenge nok eg. Det kvite kjøkkengulvet vert jo også fort møkkete - iallefall når ein har ein liten fe som går rundt og drypper med eplejuice frå drikkeflaska si. Sukk ;)

Eg er dødsimponert over alt du får til, og skamgledar meg til både reportasje og kanskje bilder i bloggen også etterkvart. Full jobb med møter og styr, mann og fire barn, husarbeid, styling og oppussing, sunn livsstil og trening. Hjelpe meg - du er råflink! Ha ein superduper dag!!

MallaKla´ra sa...

Utrolig fine de billy hyllene ble. Og de stoffe du hadde "inni" var nydelig... Men hvordan fester du "gardinen" inni?

Ååå dakkars emmelinemannen, hehehehe, ship o`hoy...!!

Noatunfrua sa...

Må bare si tusen takk for dine kloke ord! Jeg har tatt meg den frihet å sitere deg på bloggen min... :) Har brukt hjulkapsel-argumentet mot sambo og NÅ rekner jeg med å snart bli kvitt et møbel jeg har kjempet mot i 3 år!! ;)

fantastisk blogg du har! Morsomt og inspirerende :)

MVH
Laila

Vangen sa...

Holder med deg der,det fine soverommet var ikke rett plass for en sjøulk;)

yanmaneee sa...

yeezy shoes
yeezy boost 350 v2
kobe shoes
lebron james shoes
kyrie irving shoes
golden goose outlet
cheap jordans
stone island sale
jordan 12
lebron shoes

Related Posts with Thumbnails