torsdag 21. mai 2009

Et lite livstegnHeisann og hoppsann til alle dere greie jenter som har lagt igjen utrolige 85 koselige hilsener på det forrige innlegget! Jeg skal gjøre det som anonyme frøken 84 sier: Lese hilsener om igjen på en dårlig dag, og kose meg med dem:) TUSEN TAKK!


Bildene i dag er fra terrassen hjemme, selv om jeg for tiden er milevis unna altanlivet:) Jeg er istedet stasjonert i et lite hus sammen med to artige damer: Solsikken og Frøken 3F. The new life er godt i gang for oss alle. Etter ankomst i går gikk det bare noen få minutter før jeg befant meg i bassenget, der vi vrikket oss avsted med Fångad av en stormvind på full guffe. Det føltes bra. Jeg er spent på om jeg vil være like begeistret for svensktoppslagere etter seks uker.Det første døgnet har det gått slag i slag med trening, foredrag og sjokkerende meny. Av en eller annen grunn har jeg kommet inn under en slags matrasjonering de luxe. Klarer jeg å holde meg til disse smulene, kommer det kun til å være skinn og bein igjen tilslutt. Det er vel også meningen! Magen er lite begeistret for situasjonen, og brøler som en gal etter mer mat. Forhåpentligvis gir den opp om ikke alt for mange dager. Jeg er veldig usikker på hvor mye man egentlig kan blogge om livet her inne, hva skal jeg ta bilde av for eksempel? Her er det furuvegger, furudører og furutak. Dermed har jeg stjålet et gammelt svensk interiørblad fra venterommet, med fine bilder selvfølgelig. Man gjør seg jo lett til tyv for et blogginnlegg, gjør man ikke?SO LONG til dere alle;) 
Jeg er tilbake så snart nettet fungerer litt bedre! Friskis og svettisklem fra Emmeline

51 kommentarer:

Fridashus sa...

Jeg leste ditt forrige innlegg, utrolig mange kommentarer. Det er tydelig at mange setter pris på din blogging :o) Jeg synes også det er koselig å titte innom.

Jeg ønsker deg lykke til på farmen! Nå er det englegård på tv'en som gjelder.

Håper du får et vellykket opphold.

klem

Photo-Me-Life sa...

Klart du klarer dette!!!
Ønsker deg lykke til, hold ut!

MarnyAlice♥Kalas Mystiske Hjørne sa...

lykke til med trening, diett og alt anna :o)
det går so bra so!!!

klem M :)

melis sa...

Stå på Emmeline - you can do it :D

Har ingen gode råd mot slik magerumling, det er jo en slitsom følelse - men iallefall er vi maaaange her hjemme som tenker på deg og heier på deg!

YOU GO GIRL!!

Datt sa...

Flink du er, skikkelig imponert over det du gjør nå, hadde nok trengt meg noen slike uker selv. Enn så lenge plukker jeg opp litt av din inspirasjon og joiner 3t her hjemme! :)

Mitt hvite hus sa...

Stå på Emmeline, dette vil du klare... Så kjekt at du fikk noen artige damer på rommet ditt....

Klem =)

Rosa sa...

Stå på, Emmeline! Det er verkeleg beundringsverdig det du har gitt deg inn på no. Håpar du får masse god støtte frå dei du er saman med.

heia heia!

M sa...

Kos deg som badenymfe og drøvtygger, jeg ønsker deg lykke til enda en gang!
,¸,¸.,¸
(o´, ,`o)
´( (O) )`
( :)`.,´(:)
(,,,)..(,,,)

Her er en gammal teddybjørn du kan klemme hvis du blir oppgitt og lei!
Klem fra M!

Unknown sa...

Lykkeeeee tiiiiil! Fångad av en stormvind i basseng høres bra ut, snart er det Hej Micke, Micke hej, Micke JAG er helt okey, hey Mickey!

Magen vender seg til det meste. Jeg har selv trøstet meg med at jeg ikke er av de som kommer til å gå med først ved en evt sultkatastrofe... ;o)

Crinoline sa...

Heia,heia,Emmeline.Masse lykke til videre.Dette greier du.

Ragnhild / Wallas Verden sa...

Hørtes deilig ut med et basengbad.
En klarer det en vil. Og dette vil du jo, ikke sant:)Lykke til.

Anita sa...

Kanskje du skulle ha tatt med deg noen liter med maling, kjekt å ha noe å pussle med når tiden faller lang;0) Masse lykke til igjen Emmeline! God helg!

Drømmen om en eplehage sa...

Stay strong!

krinkelkroken sa...

Heisann Emmeline!
Den romlingen høres ikke god ut, men det virker som du er ved godt mot;)
Står stor respekt av å gå til det skrittet som du nå gjør, og vi er mange som heier på deg;)
Beathe

tinemor sa...

Ingen ting er værre enn å gå sulten!
Får ikke sove engang jeg da.
Stakar deg :-(
Og dette har du valgt frivillig???
Neida, stå på!
Spennende dager forran deg.
Lykke, lykke til !!
Klem

Blåbærpai sa...

*KLAPPAR* for flinke deg! Og KVIFOR, Kvifor er det nokon som tykkjer trekvite furuvegger, tak og golv er fint??! Urk!Ok då, eg innrømmer at nåtr det er heilt sprett nytt, kan det gå an, men så snart det gulner og mørkner ørlite: URK!!!
Kanskje de får ta ein liten måledugnad! Oppkvikkende trim på fleire måter;-)
HEIA HEIA!

Olstad sa...

Lykke til videre. Har ingen gode råd. Men håper det går bedre etterhvert.

Ha noen fine dager.

rod i hob sa...

Så kjekt dette hørtes ut! Sku nesten ønska at eg kunne våre med dåkke :-) Eg e ifrå samme plassen som Solsikken -blir spennande å følga med dåkke!!

Fine bilde du hadde lagt ut som vanlig :-)

LYKKE TIL PÅ OPPHOLDET -Hb magen snart roe seg ner!!

Anonym sa...

Så kjekt med et livstegn fra deg..
Stå på.
Altanen din er så søt og innbydende.

Marit

Tonje sa...

Heisann! Stå på, masse lykke til og alle andre go-ord og oppmuntringar som ein kan kome på.

Helsing Tonje

Stine sa...

Masse masse lykke til! :)
Blir spennende å følge med hvordan det går videre!

Anonym sa...

Lykke, lykke til. Stå på :-))

Kirsti

Ann Kristin sa...

Lykke til :D

Anonym sa...

Så deilig å høre
livstegn fra deg!

Nydelig bilder,
og ja, man kan da
låne litt her og
låne litt der så
lenge man har noe
å formidle :)

Tenker du har det
tøft nå om dagen,
men tror du fort
kommer til å venne
deg til ditt nye liv
og få masse energi
av det!!!

klem

lise sa...

Det var et kjekt livstegn, Emmeline! Håper det går bra med deg der inne - inspirert av deg, har jeg hatt godtelov siden mandag, og har lovet meg selv ny symaskin til neste sommer (om jeg klarer det, da).

Det blir spennende å høre hvordan det går med deg på campen!

Fjordheim sa...

En del av treningen kunne kanskje vært å male hytta innvendig? Det hadde jo gjort livet mye enklere for dere. Det er utrolig trykkene med furu over alt.
Nydelige bilder du legger ut nå i hvertfall.
Naturen rudt går det jo ann å ta litt bilder av. Ellers har du sikkert mange på lur i ditt arkiv.
Jeg befinner meg for tiden på Solsikkes hjemtrekter. Og neste gang jeg kommer hit er hun sikkert hjemme, så da blir det et besøk hos henne.
Ønsker deg fortsatt lykke til :)

kaimai sa...

Svigis pleier å si:
"Jenter e sterke" (på klingende strilamål!)

Dette klarer du!

Lykke til, og kos deg med å holde fokuset på deg selv en stund!!! Tenk at nå skal Emmeline skjemmes bort av Emmeline - deilig! :)

Klem!

frøken olsens drømmer sa...

vet du hva, jeg er hjemme men fra i dag så skal jeg også være flink ! både med mat og trening jeg skal tenke på deg hver gang jeg har lyst til å sprekke med "det den gode mat " eneste unntaket for meg blir den årlige turen neste helg med mine venner til skagen.
Lykke til Emmeline fra idag bgynner jeg også ;))

Anonym sa...

Jeg heier på deg Emmeline! Og hadde nok trengt et sånt opphold selv. Selv med romling i magen og sikkert litt strev og slit, så må det være deilig å kunne holde fokusen 100 % på seg selv.
Dette klarer du!
Klem Elin!

Aratorps Lena sa...

Så klart att det blir många kommentarer om Emmeline planerar att sluta blogga... Uppror! Lycka till på din resa med träning, diet och allt! Kram!

Hverdagen vår sa...

Ønsker deg masse lykke til med treningen-

Håper du får en fin helg

Klem E:)

ANETTESHUS.COM sa...

Stå på, C!!! Dette fikser du enkelt!!! Med Fångad av en stormvind på full guffe,bør jo dette gå som en lek?! Masse lykke til videre!! Håper vi snart hører fra deg igjen?!

Klem Anette:)

Rekkehuset sa...

Stå på Emmeline -jeg heier på deg! Synes du er skikkelig tøff som "tar grep":-) Lykke til med fortsettelsen, klem fra Hanne.

hege sa...

Pussig med furuinteriøret, som en liten ekstra - prøvelse...! ;) Lykke til fra meg!

hvorfor ikke... sa...

Lykke til Emmeline!
Dette klarer du: Klarte du å lage adventskalender-blogg hele desember i fjord(helt uforstålig for meg, hvordan du rekker alt) DA KLARER DU DETTE!
Du er kjempeflink!!!!
Krysser armer og bein for deg;)
Tudeluuuu!

Verkstedet sa...

hei søten.
så flink du er!!! tenk at dette tross alt er en svært kort periode av livet ditt og at dette er det som skal til for å legge det rette grunnlaget.jeg synes du er flott uansett, men helse er viktig og jeg ønsker deg all lykke til for å nå de målene du har satt deg for opphold og tiden videre.
det er alltid tungt å komme igang, selv var jeg veldig aktiv før barna kom og ikke etter...ryggen har slått seg vrang, mye sitting og mye møter= lite beveglese....nå har jeg lagt inn støtet og tvunget meg igang igjen, og jeg kan love deg at det er fort bedring!!! ryggen er alt bedre og på dagens joggetur kom jeg lengre enn sist og slikt er gøy. at jeg er slank ble en feil og farlig hvilepute, for jeg kan love deg at det har intet å gjøre med god form ol.nå har jeg bestemt meg for at helse er viktig for overskudd, energi og faktisk glede. så jeg tror at du faktisk vil like dette etterhvert. før barna trente jeg utrolig mye og elsket det- nettopp fordi det var en vane og livsstil, etter barna ble sofa min glede etter deres leggetdid, deilig akkurat der og da, men jeg ser at i lengden gir det meg ingen glede. det er rom for både aktivitet og kosestunder, og sunn mat og kakestykke iblant.nå skal jeg lage meg en smoothie, mmmm.
fikk du mailen jeg sendte, var ikke sikker på om det var rett adresse, sjekk om du har tid.
lykke, lykke til. regner med du uansett sprudler til oppholdet for alle sammen med din herlige humor.
masse klemmer fra Karoline

Janne sa...

Ønsker deg lykke til, Emmeline! Du er tøff, synes jeg! Er selv også i gang med et "program", men der spiser vi mye (for å få opp forbrenningen) og jo mer vi trener, jo mer MÅ vi spise, ellers stopper vektnedgangen visstnok.. Tøffe tak, men kjekt å se resultater. Klem fra en i samme båt..

Huset på toppen sa...

Dette klarer du fint,lykke til med trening diett og alt du måtte lære:9
Ha et fin opphold,kos deg så godt du kan:)
Klem Linda

Barbro sa...

Masse lykke til! Stå på, dette fikser du:-)

Klem

Veronica's hus sa...

Hei hei
Tror ikke jeg har lagt inn kommentar her hos deg tidligere, selv om jeg har fulgt deg i lang tid nå:)

Ville bare ønske deg lykke til på ferden og håper du oppnår de målene du har satt deg.

Uansett mumikropp eller ei er du en frisk og morsom jente som jeg digger å komme innom:)

Klem fra Veronica

Linda sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Heia Emmeline. Heia Emmeline. Kos deg med basseng og godt selskap. Le mye, da virker alt så mye lettere(det hjelper også på forbrenningen). Frisk luft og glade dager er det beste som finnes. Klem fra Hilde.

Anonym sa...

Føler med deg, er på hjemmeslanketrenekurs..fungerer bare så sakte. Det blir bra!

Inkala

@__EY__ sa...

Løyen du : D

"Sjokkerende meny".
Grøss å gru...
men så kom jeg til
å tenke på at jeg
har en "Murmansksuppe"
( les kålsuppe )
(oppskriften er fra
en slik plass du er nå.)
Den er sjokkerende
enkel å lage OG !!!
sjokkerde god, faktisk.
Så da så : )

Stå på.

MeyBiMe sa...

Lever du ennå????????
Det ble så stille her........
Er de snille med deg eller?????
Klem fra meg :-S

Lisemoren sa...

Ønsker deg lykke til Emmeline, dette klarer du !! Håper du finner noe å blogge om også,annet enn furudørene, du er jo så flink til å skrive. Det dukker nok opp noen artige situasjoner, som kan bli gode historier, på farmen der også tenker jeg : )

Uansett så gleder ethvert livstegn her på bloggen sikkert flere enn meg. Lykke til fremover : )

Anonym sa...

Hei hei.Dette klarer du.Lykke til.Tenk positive tanker hver dag.Klem fra Hun m krykker.

Anonym sa...

Lykke til videre, dette greier du!Toril A.

Schmitt´s sa...

Oh my god... what lovely pictures!

I´ve no idea what you wrote in your post, but I really love your photos!!!

Best,
Britta

Unknown sa...


徵信社收費
徵信社推薦
徵信社尋人
徵信社申訴管道
徵信社工作
徵信社公會
Unknown sa...


分手
尋人
婚外情
找人
查址
第三者
離婚贍養費
離婚
離婚協議書範本
離婚協議書下載
離婚手續
離婚免費諮詢網
離婚要件
離婚協議書表格
離婚證人
離婚率
離婚協議書哪裡買
離婚證人
抓姦
海外抓姦
抓猴
捉猴
通姦
抓姦調查
出軌
外遇

Related Posts with Thumbnails