fredag 15. mai 2009

Fredag i spisestuenJeg har vel sjelden vært så glad for at det er fredag. Deilig vær er det også, og huset er allerede vasket til nasjonaldagen!Dagens (eller rettere sagt gårsdagens) bilder er fra spisestuen. Jeg har fått flere spørsmål om bildene på veggen. De kommer fra First Floor, som er en kjempefin interiørbutikk på Nesttun. Hvis du tar turen innom kan du finne bildene igjen der;) Landskapsbildet er min absolutte favoritt, det er stort og lekkert i duse farger -og har vært på ønskelisten lenge. Hjertebildet er malt i samme teknikk, og passer fint til den lyse sommerhus stilen.
Jeg satte hvite lingardiner i vinduene på spisestueskapet før avisen kom på besøk, og er ikke fornøyd med resultatet. Det ble blast og livløst. Enten må gardinen ha mønster/farge -eller så må skapet ryddes. Vi får se hvor vi ender, foreløpig blir det sånn til nasjonaldagen er overstått:)


For meg blir det pakking denne helgen. Onsdag drar jeg, og skal være borte fra mann og barn i seks uker. Når jeg kommer tilbake leser vi juli på kalenderen. Dette har jeg ventet på lenge, men jeg merker at jeg gruer meg litt nå når avreisen er så nær! Jeg skal ikke hjem i løpet av denne perioden heller, så det kommer til å bli både spennende og utfordrende.
Ha en fin fin helg alle sammen. Kos dere med flagg, rømmegrøt og bunadspolitiets regelverk:)


29 kommentarer:

Datt sa...

Du har det så utrolig vakkert, slik jeg dømmer om å ha det en gang... :) Så koselig det hjørnet med den hvite stolen og puta med blomster! :)

silje-sin sa...

Hei:) Så moro at du har hatt en avis på besøk igjen! Hjemmet ditt er bare lekkert. Og tenk at du skal være vekk i seks uker! Håper du får et flott opphold, også blir det godt å få deg tilbake:) God helg, og ha en flott 17.mai! klem fra silje.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan ! Guri, nå ble jeg helt stum av beundring og misunnelse, den godlynte misunnelsen altså, så rent og pent og ikke minst ryddig spsisestue!!!!!!!
Akk ja, men med nærmere ettersyn er forresten stuen ren her, men bordet er stappet av 17.mai sløyfer og annet rekvisita som MÅ være med ut dørene søndag morgen.Skal bli deilig å få det ut dørene for å si det sånn.

Ble det matt og livløst med gardinene? Hmmm, vanskelig å bedømme fra mitt sted, ser fint ut.
Lin er lin og blonder er blonder, begge deler hvitt, men stor forskjell som du vet.
Ha det godt, her er siste innspurt før besøket ramler inn dørene, kjekt å kunne ønske odelsfolket (bor på storgård over fjellet)velkommen til noenlunde representative omgivelser :O)

Ps: hørte noe kjekt i dag, en nabojente og konf. neste år satt lasketrøye og lik bringeklut/ belte rett opp på listen over ønskeutstyr til bunaden,godt at vi bloggedamer kan påvirke i disse hannah montana tider he he!!

Klem

Andre etage sa...

Stilig bilde du har på veggen. Egenmalt?
Du har et flott hjem, med masse inspirajon. Veldig gjennomført samtidig hjemmekoselig.
Følger spent med på bloggen din:)

Ha en nydelig helg!

Anonym sa...

Hallo.Flotte bilder,du kan det der.God 17.Mai til deg og dine.LYKKE til når du drar avsted.Skal prøve å være flink her hjemme.Klem fra hun m 2 krykker.

kaimai sa...

Hei Emmeline!

Så lekker spisestue du har! Veldig kjekt å høre at det gikk så fint!

5. juni skal jeg nok huske på, for jeg blir 30 den 6. juni... :)

Ellers er jeg blitt inspirert av alle dine herlige polkadotter!!! (Se bloggen min så skjønner du...;)

Lykke til med denne treningscamp'en, som du kalte det en gang. 6 uker er fryktelig lang tid borte fra familien - du må være tøff! Treningscamp er det forøvrig flere som hadde trengt... ;)

Ha en super helg og nasjonaldag i rent hus!

Stina sa...

Så lekkert det var. Jeg må innrømme at å ha rent og ryddig hus fleredager før den søttende er en utopi jeg ikke regner med å oppnå med det første.

My little footprints sa...

Så mange fne bilder av hjemmet ditt Emmeline!! Likte så godt maleriene på veggene dine, hjertet var skjønt ;)
Ønsker deg lykke til de 6 ukene!
Klem Beth

Cecilie sa...

Gosj, så deilig å være ferdig med nasjonaldagspynting!! Og riktig FLOTT er det, så nå kan du ta deg en velfortjent pust i bakken!

Lykke, lykke til med 6-ukersen! Jeg har flere venninner og bekjente som har vært igjennom lignende opplegg (+ månedsvis med stålvilje og innsats i ettertid). Jeg blir virkelig rørt av å se hvordan det har forbedret livskvaliteten deres - og samtidig mektig imponert av hvilken innsats det kreves underveis. Jeg tror du er godt rustet til strabasene! Skriv det av deg, hyl på bloggen - vi er mange som vil heie på deg, vet du ;)

Ha en super helg, og en riktig fin 17-mai :)

Stor klem!

Hilsen fra landet sa...

Drar du allerde!!? Jeg synes du tar det med stor ro... å være borte så lenge uten å komme hjem. Skal det filmes på TV? Eller hva slags konsept er det?

Håper det blir positivt for deg og at du vil få masse inspirasjon og nye inntrykk, holdt på å si "ny energi" men så kom jeg på at det trenger du visst ikke - du er jo så energisk og rekker jo alt allerede jo!

Ingunn sa...

Veldig vakkert og pent hjem - og jeg likte kjempegodt det hvite stoffet inni skapet. I alle fall på bildene. I virkeligheten kan det jo se blast ut som du skriver.

Ting er litt annerledes på bilder og virkeligheten både på mennesker og interiør.

Blogger du i ukene du er borte? Det håper jeg.

Klem ingunn :)

MeyBiMe sa...

Du har det såååå koselig atte!!!!!!
Gleder meg til å se deg i VG!!!!
Ønsker deg massssse lykke til på "langtur". Men........6 uker er veldig lenge å være borte fra alle der hjemme :-S
Skjønner godt at du kvir deg litt da.....
Håper at du får lov og tid til å blogge litt om hvordan det går med deg da!!!
Ha en strålende fin 17.mai :-)
KLEM

Den gamle stil-de svunne tider...VINTAGE sa...

¨ja ha en fin helg du og, såååå stilig og koselig du har det altså !
God 17 mai da..

Sol sa...

Lekkert. Spennende med journalister,fotograf og reportasje ;-} Håper at alt gikk i orden. Du har det så fint, så det må ha vært en opplevelse for dem. Ønsker deg en god 17. mai helg, og lykke til med de seks ukene....
Klem.

Martine Marbel sa...

koselig spisestue :)

god helg!

Rosa sa...

400 bilder??? (ref. forrige innlegg) - eg e imponert!! Vert spennande å lese VG, då. Bildene du sjølv har teke er ihvertfall vidunderleg vakre!

Men sei meg, vert det Emmeline-pause i 6 veker f.o.m. onsdag av?

Nyt helga og nasjonaldagen!

Nina i Paradiset sa...

Jeg utfordrer deg til å ta bloggebilder av hjemmet når du kommer tilbake!! ;)
Ellers må jeg bare si at du er tøff som reiser fra familien så lenge!
Klem!

Drømmen om en eplehage sa...

Oi, skal du dra allerede?

Godt du har 500(?)bilder du kan bruke til litt blogging underveis da. For du skal vel blogge, selv om du skal på stortur?!?!?!?!

Uansett, ha ei fin helg og 17. mai feiring!
Klem

Lisemoren sa...

Spisestuen din var veldig fin, og bildene nydelige. Ønsker deg en god 17 mai og en god tur.

Trines Hus og Hage sa...

Hei Emmeline!
Fikk så lyst til å stikke innom deg og ønske deg en god 17. mai! Jammen var det trivelig å komme innom den hyggelige stua di igjen, det er jo så lenge siden. Må nok oppdatere meg på hvor du skal være borte så lenge, men uansett må jeg få ønske deg en god god tur og lykke til med det du skal. Seks uker er litt tid, men tiden flyr jo så fort at vips så er vi i juli. Vel, ha det riktig fint, Emmeline!
Klem fra ei gammel bloggvenninne Trine

Sivs hus sa...

Hei, Så vakre bilder du viser. God 17.mai fra Siv

Olstad sa...

Noterer at jeg skal kjøpe vg 5 juni:-)
Så koselig du har det i huset ditt må jeg få si. Det er så fint med den turkise fargen som går igjen så mange steder hos deg. Grådig flink er du.

Om jeg ikke blogger før du skal reise ønsker jeg deg god tur, lykke til og alt godt.

Ønsker deg og dine en god 17 mai. Jeg sitter å teller på knappene (i sølv) om jeg skal ha bunad eller ikke.

Karin sa...

Kjære Emmeline! Jeg DIGGER bloggen din.Jeg leste nettopp det du skrev om agurkmannen.Du er sååå morsom! Jeg elsker lese det du skriver å bildene fra hjemmet ditt. Jeg trenger ingen avis om morgenen,jeg trenger bare lese din blogg jeg :-)

God 17.mai til deg å dine.

ANETTESHUS.COM sa...

Hei, Cecilie! Er innom for å ønske deg og dine en herlig 17.mai i morgen! Håper det blir en fantastisk dag på vestlandet!!

Klem Anette:)

Therese sa...

Håper du får en flott 17. mai Emmis. Kos deg masse i et nybloggifisert hjem. Gleder meg til å lese om deg :)

Aina sa...

Heia, ville bare ønske deg og dine en fin 17.mai feiring i dag:0)
Og så får du ha god tur og et givende opphold på ehm..treningsleiren..bootcamp*fnis*
Lykke til mener jeg;0)
Klem fra meg.

Vestlandsjenta! sa...

Virkelig vakkert er det hos deg, det må jeg si! Som så mange andre så likte jeg veldig godt de bildene på veggene, så tror jeg må ta meg en tur til lagunen for litt inspirasjon til mitt eget hus! Likte også veldig godt soverommet ditt (har vært utenlands så har ikke fått d med meg før nå!), skikkelig flott med den skriften over sengen! Hvor i all verden skal du oppholde deg i 6 uker da? Er jo lenge å være borte fra mann og barn det da, men er sikkert litt befriende på en måte også!
Gleder meg til innlegget i avisen!!

Håper du/dere har hatt en strålende 17.mai feiring og en ellers strålende helg i fineværet!!

☆Therese sa...

Nydelig bilder fra stua di !!!
Og de bildene fra First Floor er herlige....

Skjønner at du gruer deg litt for å være borte så lenge. Sansyneligvis kommer det til å gå helt fint, du får sikkert nok å fylle dagene med. Lykke til !!!

Ha en god mandag, klem

Anita sa...

Morsomt med avisbesøk! Følger med så jeg får sett artikkelen!! Etter å ha lest innlegget ditt om at du skal være borte fra hjemme i 6 uker hadde jeg mareritt om det i natt! Altså at jeg skulle være borte sååååå lenge! Noe så grusomt! Har hjemlengsel når jeg paserer Slottsfjellet jeg;0) Nei nå skal jeg gjøre litt her, ser litt bomba ut etter en veeeldig travel dag igår:0) Klem!

Related Posts with Thumbnails