søndag 12. juli 2009

Optimisme og oppussing:)Jeg holder visst ikke det jeg lover for tiden. Historien om de etterlengtede hagemøblene lar vente på seg. Fortellingen bør nemlig illustreres med bilder, men her regner det. Det er ikke gøy å vise frem hagemøbler og nye puter i ØS PØS regn. Dermed blir det historie når solen er tilbake:)


Jeg er superfornøyd med feriens utvikling til tross for regnet. Emmelinemannen har tydeligvis tatt litt for mye Møllers Tran og jobber som en gal for tiden. Han vasker vegger, skraper og maler, og har slått fast at vi ENDELIG skal pusse opp verdens STYGGESTE hyttesoverom. Dermed er planleggingen i full gang. Her skal det rives, plates og males. Det skal kjøpes nye møbler, og innredes med fynd og klem. Før-og nå-bilder skal knipses for virkelig å vise HVOR STYGT DET GÅR AN Å HA DET!


Min favoritt interiørbok her på hytten, er boken Uteliv skrevet av Mads Moe. Han har fått god hjelp av stylist Marianne Arnesen. Hun har faktisk sommerhuset sitt presentert i Vakre Hjem og Interiør denne gangen. Jeg er veldig svak for Marianne Arnesen sine løsninger, med mange blå detaljer. Det kommer vel ikke som en overraskelse at soverommet skal ha hvitt som basis, med detaljer i blått.


Jeg vil imidlertid prøve å gjøre noe litt annet enn å bruke roser, polkadotter og lyseblått -som begynner å bli en gjenganger i mine interiørløsninger. Soverommet skal istedet få et litt røffere uttrykk med sofa i demin, og New England inspirerte tekstiler.


Før vi starter med oppussing, venter vi besøk av min bror m/familie. De må skal få æren av å ligge på det stygge soverommet for aller siste gang. Jeg og Emmelinemannen har flyttet inn på stuen, og flytter ikke tilbake før nytt soverom er på plass. Det skal bli HERLIG! Håper dere har det fint og nyter feriedager:)


Bilde nummer 4 og 5 er knipset fra Vakre Hjem og Interiør nr 4/2009. Vi sees så snart solen skinner igjen;)

40 kommentarer:

Prinsesse Elin sa...

Jeg har dongri stoff for free. Kjøpte litt på stoff og stil kan man si....hvorfor er jeg alltid så redd for å gå lens for stoff????? Kjøper alt for mye. ha ha ha ha Hvor lenge sov du??? Jeg våkna halv 10 for å legge meg igjen til halv 12. Rekord. Men så har det vært en kjedelig dag i dag.Faktisk så kjedelig at jeg har kjøpt se og hør. Det er andre gangen denne ferien jeg har kjøpt det. 1 gangen var fordi kusina mi var oppi det og i dag for at det var så kjedelig.
I morgen må det bli litt gang på saker å ting her hjemme. Blir liksom ikke helt ferdig med ting i dag.

Nå er det sart natti natti....sigve har sovna i stolen!

Gunhild sa...

Blått det liker vi. Og spesielt i form av dongri. Liker planene du har for soverommet. Ikke rart at mannen din går løs på nye prosjekter når han ser hvor fint det blir.
Skulle ønske at jeg hadde noe av pågangsmotet ditt, for her er det små framskritt og ikke mye å blogge om.

Lotta sa...

Hei hei!Så herlig hytte du har..skikkelig drømmehytte... Veldig fin blogg også:) Klem fra Lotta:)

Lindas hus sa...

Så flotte bilder du viser!!Sommerhytta di er en ren drøm!!!Gleder meg å følge utviklingen ang soverommet!!!Det er alltids deilig når mannen i huset gjør ting han ikke har blitt bedt til!!Da er det bare å henge seg på!Klem fra Linda

Ocean showroom sa...

Så fint du har det på hytta! Blir spennende å se hvordan soverommet blir, planen høres veldig bra ut:) Blir artig å se før-etter bilder!

Ha en fin dag!
-Lene-

Ocean showroom sa...

Så spännande med New Englandstil på sovrummet. Jag ser fram emot före och efterbilder. Kram alexandra

Klaffen sa...

Hei vennen:) SÅ fint det blir... Plkadott er kult, men som du sier -nytt er også bra:) Tenker uttrykket erdens styggeste rom ikke akkurat fortjener prisen men ser hvor du vil, og virker som om det ga emmelinemannen mot!! Fnis:) Ønsker deg en superduper sommer, med eller uten regn. klem

Armkroken sa...

Så flinke dere er :) Gleder meg til å se før og etter bilder av soverommet, hold oss gjerne oppdaterte underveis også!

Jorid + NOE Blog sa...

Så nydelige bilder du viser! De er til stor inspirasjon for meg :-) Lekkert!

Ha en flott uke!
Klem

*sne* sa...

Så herlige bilder du deler med oss! Gleder meg til å se før- og etter bilder av soverommet! Ha en nydelig uke!
//Christine

Nooria sa...

Jeg drømmer meg helt bort med dine skjønne sommerhusbilder Emmeline. Jeg kjenner også dragningen ut til garasjen med alle mine isblå malingsprosjekter. Jeg har stort sett bare ett strøk igjen på det meste som står der, så nå gleder jeg meg til å få det i hus.

BO sa...

Så koselig dåke har fått da! Skikkelig sånn sukkertøy fint! Kunne tatt eit jafs av stovo på ein måte! Jaja, sikkert lite kaloriar i treverk og maling, men tennene hadde kanskje røke...

Eg jobbar fortsatt, ferie er eit ord som ligg framme i tid. Nå skal mange bruder og konfirmantmammaer forhåpentligvis bli glade, så eg får opna mappe nr. 20 for å gjennomgå nye bilder. Denne jobben tek TID!!!

Kosa dåke, om da regnar. Eg nyte regnet, ettersom det er lettare å jobba då...

Hadet på badet!!!

Hilde Heimdal sa...

Spennende å se når det blir ferdig !! Gøy med før og etter bilder :))

Det er jo sååå fint hos deg med hvitt og lyse romantiske farger :))

Margrethes hus og hage sa...

Så flotte bilder. Det blir sikkert kjempefint på soverommet i hytta :)

Hilsen Margrethe

:) sa...

WOW! Så nyyyydelig sommerhus dere har! Fantastisk... *sukk!

et kjært hjem sa...

Så fine bilder, det er bare så lekkert med hvite tregulv. Prøver å overtale mannen min til å ha det i nye huset...må prøve litt lenger :) Gleder meg til før og etter bilder av soverommet! Nydelig blogg, ha en fin dag :)

Ingunn sa...

Den stilen du planlegger nå høres utrolig fin ut.

Gleder meg til å se.

Så snille dere er som flyttet på stua da!

Ingunn

Kari sa...

Skulle ønske jeg hadde noe av pågangsmotet ditt, for hos meg går det smått framover.

Gleder meg til å se før- og etter bilder av soverommet. Hold oss gjerne oppdaterte underveis.

Kari :-)

PS! Fortsatt god sommer!

Anonym sa...

Hei!! Nyyyyydelig blogg!! Dette mener jeg virkelig! Og hytta deres da, finner ikke ord! jeg hadde bare et lite spörsmål til deg...hvor har du kjöpt den fine Sallad skålen din?

Christine sa...

Hei Emmeline! Må si at jeg koser meg når jeg leser bloggen din. Leste først om deg i magasinet til Dagbladet på forsommeren og ble da utrolig begeistret for stilen din. Polkadotter og pastell er alltid en slager. Gleder meg til å se noen bilder av hagemøblene!

Ps. håper det er greit at jeg følger deg videre.

Hilsen Chritsine

Rosa sa...

Godt å sjå at optimismen rådar på Solbakken trass regnvèret. Tippar soverommet blir omtrent like lekkert som resten av hytta der nede. Eg har verkeleg sansen for dei blå detaljane dine!

Nyt dagane!

Lena Marie sa...

Hei Emmeline

Jeg vil bare fortelle deg at din blogg inspirerer meg utrolig. Jeg elsker de lyse, deilige bildene dine, de gjør meg glad!!

DU er inspirerende

Klem fra Lena

Anonym sa...

Blått og hvitt er fantastisk, jeg blar om og om igjen i Vakre hjem og ser på det blå og hvite interiøret. Lykke til med oppussing av soverommet! Vi har blått og hvitt soverom hjemme. Jeg fikk tips til veggfarge av en annen blogger, Silje, den er Gustaviansk blå.

Er det på Snik du har hytte?

Olaug Brit

Vestlandsjenta! sa...

Ja, det regner nok her i Bergen også, og jeg som begynte på ferie i dag... Ikke særlig kjekk start dette, men håper det blir bedre vær etterhvert! Så venter i spenning på både vær og hisorien om utemøblene!! Jeg skal forresten male soverommet mitt snart også, får se om jeg gjør det i ferien eller senere, men planene er klare!!
Kose deg videre der sør!

hjertepiken sa...

Hei! Jeg har koselest bloggen din, mye fint og veldig lik min stil. Jeg elsker pasteller og får aldri nok. Jeg lurer på hvor du fikk tak i green gate mattene. De hadde passet perfekt til gangen min på sommerhytta. Jeg har akkurat lagt inn et par bilder på bloggen min. Vi begynner å se ende på et endelang opp pussingsprosjekt. Til neste år skal sommeren med alle putene og teppene feriere:) Klem

Anonym sa...

Elsker hustet ditt!!

Silje sa...

For en fantastisk flott hytte du har!

:)

Margrethe sa...

Interiørblogger er egentlig nytt for meg - jeg har jo sett de finnes, men det er hobbyblogger jeg har surfet på så langt. Men deg skal jeg jammen følge, masse fint jo :)

Inas lune hjørne. sa...

Jeg gleder meg til å se bilder fra hagemøblene dine. :o)

Du har en herlig blogg, og det er en fornøyelse å lese rundt her.

God sommer!

Anonym sa...

Hei Emmeline!
Gleder meg at du er tilbake, nå vil jeg ha en god historie til de vakre bildene så jeg kan la latterbølgene ta meg langt ned i tærne!

AM sa...

Hei! Fin blogg du har :) Er hjertene du henger i hyssing rundt lysene av tre?

Anonym sa...

Emmeline...?
Hvor blir det av deg? Savner deg.
Ser utrolig koselig ut på hytta deres. Kos deg masse.
Klem Marianne E

Anonym sa...

Hei Emmeline. Kjempfint på hytta deres da. Mads Moe sin bok er en av yndlingsbøkene mi også, tar den frem hver sommer og har prøvd mange av ideene hans. Liker forresten juleboka hans og. Ha en fortsatt fin-fin sommer, og lykke til med soveromsprosjektet, gleder meg til å se resultater. Hilsen Hilde (uten blogg).

Emmeline sa...

HEISANN SØTE VENNER. Jeg er her men jeg er syk... Med betennelse i kjeve, hals, øre og kjertler. Kommer snart igjen forhåpentligvis. See U!!

hvorfor ikke... sa...

Endelig er du på hytten da, Emmeline:) Venter gjerne på en god historie jeg, til sola dukker opp:)

Nå trodde jeg varmen hadde kommet igjen, men før en får snudd seg så regner det...

Er litt spent på om en trailer fra Ikea plutselig ankommer sørlandet i år også??? HOHOHohohehe:)

Hilsen fra landet sa...

Regnet høljer her også! Tror jeg må ta fatt på inne-male prosjektene mine. Kan like gjerne starte tidlig, for jeg blir vekket av fluebeist hele tiden!! Dere har sikkert ikke sånt på Sørlandet, der blåser de bort?!

Anonym sa...

Underbara fina ljuva pastellfärger. Din blogg.... me like!

Agneta från skånska Österlen

Unknown sa...


金融貸款
催收人員
催收技巧
催收款
催收話術
催收實務
催收工作
債權憑證
討債權威
不當逼債
收數公司
收帳
收數公司
討債王
收數王
討債戰術
資產管理
詐賭
欠債還錢
票據信用監控
委託討債
如何委託討債
不良債權
債權收買
債務調解
債權評價

Unknown sa...


應收帳款問題
呆帳問題
企業異動監控
沖開


Unknown sa...


台北徵信社
台北縣徵信社
台北市徵信社
新北市徵信社
桃園徵信社
桃園市徵信社
桃園縣徵信社
新竹徵信社
新竹市徵信社
新竹縣徵信社
基隆徵信社
基隆市徵信社
基隆縣徵信社
苗栗徵信社
苗栗市徵信社
苗栗縣徵信社
台中徵信社
台中市徵信社
台中縣徵信社
彰化徵信社
彰化市徵信社
彰化縣徵信社
南投徵信社
南投市徵信社
南投縣徵信社
雲林徵信社

Related Posts with Thumbnails