søndag 19. juli 2009

Øs pøs,skrekk og gruDen siste uken har egen form og værforhold vært dalende. Været har blitt verre og verre for hver dag som har gått, og jeg har blitt sykere og sykere. Det som startet med forkjølelse og bihulebetennelse, endte tilslutt med betennelse i spyttkjertel, underkjeve, hals, øre og tenner. Etter besøk hos ulike leger er formen endelig stigende, og jeg kan snakke, spise og blogge igjen;) HERLIG!


Mens jeg har lagt i Mummitrolllaktig dvale, har Emmelinemannen revet ned vegger og tak rundt meg. Det er i utganspunktet FLOTT at vi får nytt soverom. Dette rommet SKRIKER etter et løft, med sine gule vegger og grå lister. Likevel er denne åpningssituasjonen blitt til et skrekkscenario. I fjor hadde den lokale flaggermusfamilie fest inni taket- et sted mellom meg og taksteinene!


Nå er det altså åpnet opp for at flaggermusene kan komme INN for å feste når jeg skal sove. Det faktum at det ikke har vært noen flaggermus her i år, spiller ingen rolle. De kan jo plutselig bestemme seg for å komme tilbake. De har tross alt hatt mulighet til å bo her helt siden 1850. Med andre ord haster det. Her må det snekres natt og dag slik at vi kommer i havn med nytt soverom!


Emmeline sitter derfor her med kusmafjes og kommanderer mann og barn, og sin egen mor og far til å jobbe -mens jeg blogger! Kunne jeg kommandert værgudene, så hadde jeg gjort det også. Bildene i dag er helt autentiske FØR bilder av FØR tilstandene som vil lever under. Jeg gleder meg til å komme over i en slags NÅ-situasjon med NÅ bilder:) Håper dere har bedre vær enn oss:) TUDELU!

32 kommentarer:

tintin sa...

Uffda Emmeline..... godt du er på bedringens vei. Dessverre ikke noe bedre vær her jeg bor, men man kan jo ikke deppa av den grunn. Trøster meg med at det i hvertfall ikke er kaldt, ganske varmt i luften selv om solen er fraværende.
God bedring :-)

Anonym sa...

Nei og nei , stakkars deg med betennelse i "halve hodet" !
Du får vel ikke sjanse til å holde ved like veltrenetheten etter kuroppholdet nå som du er syk , men det kan tas igjen senere. Et "drawback" i form av sykdom eller at man er for travel til å trimme vil alltids komme , da må man bare begynne på igjen når tidene blir bedre.

Rommet du har satt "arbeiderene dine" i gang med blir nok flott.
Skal bli spennende å se ... :-)

Kari Anne sa...

Sender mange ønsker om god bedring og håper du får ferieværet du ønsker deg. I Vestfold regner det også, så jeg sitter inne og strikker. - og blogger :o)

God søndag fra Kari Anne

Grip dagen sa...

Håper endelig du slipper å få besøk av flaggermus under skjønnhetssøvnen... Skrekk og gru.
En sambygding oppdaget et reir med freda flaggermus ifjor. Ho måtte fint ale de opp til de var store nok til å klare seg selv. Det var ikke aktuellt å fjerne dem. Det var bilder av henne og "husdyra" i avisen.

Jeg fikk besøk av mus - uten vinger på hytta. Mann og barn dro på tur og jeg skulle nyte ei god bok i fluktstolen. Det varte ikke lenge før det tuslet rett under terrassegulvet.
Jeg drysset litt turkis havregryn, så det tusler nok ikke neste gang vi kommer dit.
Vi rusla i byen en regntung dag. Vi stakk innom et reisebyrå og ble fristet. Bagasjen står nå klar i gnagen, destinasjon: Tyrkia.

Ha det riktig godt - og god bedring!
Klem Marit

Photo-Me-Life sa...

Å herregud, du har liksom fått et ekte Gjertrud virus:) Da jeg får en ting kommer det tusen ting på slep. Men det hørtes aldeles grusomt ut det du har hatt da, men flott at du nå er på bedringens vei.

Hege sa...

Først av alt - god bedring!

Nest: TUSEN TAKK for at du skriver en så fantastisk fin og inspirerende blogg! Jeg har til tider vært helt asosial i heimen for jeg måtte bare pløye meg gjenom en måned til i arkivet ditt. Du har en herlig skrivestil og humor, et nydelig hjem (og hytte!:) og en stilsans jeg bare kan misunne deg. Sååå utrolig glad jeg fant deg og bloggen din!

Ønsker deg en fin og flaggermusfri søndag!

Bouvbear sa...

Oj nei det der hørtes ikke godt ut. Men det positive er at det kun går oppover når man er så syk. Og en positiv ting til, du kan med god samvittighet sitte å kommandere :-) Kommander gjerne værgudene på Østlandet...her pøser det ned !
Det med flaggermus høres ekkelt ut! Ikke for å skremme..men min tante fikk en i håret(hun er helt lys)da hun satt bak uthuset og tisset...hi hi..Dette er jo mange år siden nå så flaggermusene nå er sikkert mer urbane og unngår håret til folk.
God bedring, og lykke til med oppussingen.

Anonym sa...

Hei!!

Stakkasr deg som har vært syk, godt du er på bedringens vei!! Ønsker deg God bedring!! Har savnet oppdatering fra bloggen...
For en fantastisk hytte du har...en har ikke ord, blir spennede å følge prosjektet du ha satt igang nå:)
Kan jeg spørre hvor du har kjøpt deg flotte hagemøblene din??
Fortsatt god sommer, vi håper alle på bedre vær!!

Hilsen Renate

Fjordheim sa...

Været er nok omtrent det samme ser det ut for. Men helsetilstanden er mye bedre. Godt at du er på bedrings vei. Ønsker deg riktig god bedriong fremover. Og lykke til med oppussingen :)

Anita sa...

Åhh! Stakkars deg, det hørtes grusomt vondt ut!! Kjedelig med det dårlige været og formen, men NÅ skal det snu for nå har jeg også ferie :0) Kos dere videre!

Unknown sa...

Uffda, det hørtes ikke særlig godt ut! Godt at du er på bedringens vei:)

Spennende soveromsprosjekt! Jeg tipper det blir råflott når dere er ferdige:)

Jeg krysser fingrene for bedre vær både her og der!

Fortsatt god bedring:)

Dagny- Heim sa...

Skrekk og gru for ei kattepine! Godt at dei rundt deg let seg kommandere til å utføre oppdrag. Tenk om du hadde hatt ein udugeleg familie midt oppi det heile!!!

God betring og lykke til med kommandering, deligering og soverommet ;-)

Christine sa...

Hei på deg. Godt å høre at formen er stigende. Så nydelige hagemøblene dine ble, superlekre og klassiske. La også merke til at du hadde noen utrolig koselige spisestuestoler. Jeg har vært på jakt etter slike i år og dag, er de kjøpt i Norge eller?

Fortsatt god bedring. Hilsen Christine

lise sa...

Nytt soverom innen rekkevidde, så deilig! Og tenk så heldig du er som har vært så dårlig at hele familien stiller opp følger befalingene dine. Og etterpå er jo sykdom bare et fjernt minne...

God bedreing, og håper det blir fint vær på dere siste delen av ferien, Emmeline.

Unknown sa...

Kusma nå på sommeren høres ikke bra ut.... jeg skjønner at du komanderer mannen litt da.
Oppussingen blir kjempefin jeg gleder meg til å se fortsettelsen.
Klem...Ellen

Mari sa...

Ja, her kan det bare bli bedre - på alle fronter! Kan godt forstå at det føles godt kjenne at formen stiger :) Gleder meg til å se hvordan soverommet blir tilslutt!

Tino sa...

Huff det hørtes ikke godt ut, så fint at formen er stigende igjen.
Sikker på at soverommet blir lekkert OG flaggermusfritt. Ha en fin kveld og fortsatt god bedring :)

liven sa...

Heisann!!
Høres ikke noe godt ut å være syk nei!!
Men håper du kommer deg i formen etterhvert!!
Kjedelig å være sånn når det sikkert er mange ting du heller ville gjort!!
Så kan jeg bare trøste deg med at været i Bergen er ikke noe å skryte av...så du trenger ikke lengte hjem:o)
Du får ha god bedring og så vil jeg ønske deg en fin sommer:o)

Tonje sa...

nei og nei så trasig, flott at du er på betringens vei!
Kjekt at du har famile som står på medan du er sjuk. Gledar meg til å sjå resultatet. Vert det tru Emmeline-stil eller ein vri...? Gjenstår å sjå ;o) Du må ha MASSE god betring og håpar du får nyte det som er att av ferien. Forhåpentligvis med litt betre vèr...

Nina i Paradiset sa...

Sorry, men jeg tror nok at de stakkars små flyvende musene er mer redd for Emmeline-familien enn du er de! ;)
Knis!

Gikk med kronisk bihulebetennelse i nesten 6 måneder, så jeg vet hva det er, men det du har opplevd høres bare helt for ille ut!

Lisemoren sa...

God bedring, håper det går fort over, for det hørtes unektelig ille ut. Gleder meg til å se resultatet når rommet er ferdig. Blir sikkert flott. Hold ut, flaggermusene eller ei.

Klem fra Lisemoren

Aina sa...

Gøy med før-før bilder og mindre gøy med flaggermus! *grøss*
Ønsker deg god bedring og bedre sommervær:0)
Klem!

Fru Fryd sa...

Hei.
Uff så kjedelig å bli syk i ferien. Godt at du har mange som kan hjelpe deg med alle planene du har på oppussing fronten, slik at du ikke "henger" etter med prosjektene.

Gleder meg til å se det ferdige resultatet.

Smilla sa...

God bedring til deg Emmeline - Det der hørtes ikke helt bra ut!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Tja...vad ni nu är hittar på med sovrummet så kan det ju bara bli bättre!?! :-)

Hoppas på god bedring - både för dig och sovrummet.

Ha det fint!

Sivs hus sa...

Hei, Gosh, dette blir spennende å se. Håper du er blitt bedre. Kamillete og timiante er godt for betennelse. Det ligger en award til deg hos meg. Sommerklem Siv

Rosa sa...

Godt å høyre at dei med minimum 7 års utdanning kan hjelpe ei kvinne i naud! Håpar formen stig betraktelig, og at Emmelinemannen får laga tak over hovudet ditt så du slepp leve i frykt for samboarskap med flaggermusfamilien!

Trines Hus og Hage sa...

Hei Emmeline!
Må først få si at jeg håper formen raskt blir stigende!!! Uff, det hørtes slettes ikke noe moro ut med alle disse betennelsene. Jeg har kikket på masse innlegg hos deg nå, og blir helt stum av beundring over hvor fin og lekker hytta har blitt. Kjøkkenet ble jo bare rålekkert, og alle dine Green Gate produkter, polkadotter, lyseblått og striper - såååååå fint!!!! Skjønner du? :)
Flott å lese at oppholdet ditt har vært vellykket også. Jøye meg, det står respekt av å legge igjen så mange kilo mellom dal og fjorder på så kort tid! Gratulerer!!!
Lykke til da, med oppussingen av soverom, forsettelsen med den nye livsstilen og ferieoppholdet på hytta! God sommerklem fra Trine

mali-mo sa...

Urka, det der hørtes skikkelig guffent ut. Herlighet, håper du blir kjapt bra og har fått effektiv medisin...

Været her hjemme er ikke spesielt mye bedre tror jeg, men har iallfall ikke sett noen flaggermus i veggene ( i hagen derimot...). Vi er nesten i havn med STUE og det skal jammen li kjekt ;)

Nå venter en minisommerferie i hytte/annekset før vi begynner på babyrom-oppussing ;)

Massevis av god-bedring og håper-solen-snart-skinner-på-sørlandet tanker til deg fra meg ;)

prinsesselinn sa...

Hei på deg
Håper du koser deg selv om det regner,,,
og at du er blitt bedre...
kjedelig med sykdom i ferien...
Glader meg til å se soveroms makeoverbilder;)
ha en flott uke.

Unknown sa...


有線針孔
無線針孔
探測盜拍
汽車定位
攝影錄音
調查器材
機車追蹤
監聽手機
子女行蹤
監聽器材
監聽設備
gps定位器
gps遮斷器
gps追蹤器
針孔攝影機
大哥大監聽
定位追蹤器
汽車追蹤器
機車追蹤器
車輛追蹤器
gps衛星定位
gps汽車防盜
gps追蹤定位
gps定位追蹤
gps汽車追蹤器
衛星定位追蹤

Unknown sa...


靈骨塔糾紛
靈骨塔詐騙
債務整合
債務更生
債務人
債務清償條例
債務人不履行
生前契約
生前契約糾紛
生前契約詐欺
生前契約詐騙
負債救星
負債諮詢
卡債
卡債協商
卡債整合
卡債更生
卡債扶助
貸款
信用貸款
個人信貸
企業貸款
協商機制
汽車貸款
銀行貸款
房屋貸款

Related Posts with Thumbnails