tirsdag 30. november 2010

Dagens uttak fra bildebanken


Det er jammen luksus å komme hjem fra jobb og ha en BILDEBANK å hente bilder fra. Der bilder med dagslys ligger på rekke og rad. Jeg må jo innrømme at jeg har en tendens til å behandle bildebank og vanlig bank på samme måte. Det gjelder liksom å tømme alt på et blunk -og vips så var det tomt! Jeg klarer rett og slett ikke å blogge med bare ett og ett bilde på en økonomisk måte, slik mange andre bloggere gjør.


Når jeg ser denne pjuskete julebusken, tenker jeg at ikke alt kommer til å se like stilig og forseggjort ut i Hjemme hos-reportasjen på torsdag. Husket jeg egentlig å støvsuge barnålene...? Jaja, skitt au;)


Julestrømpene som jeg kjøpte på salg hos Berthas i romjulen i fjor, har kommet opp under hyllen i spisestuen. Vi har ingen tradisjon for julestrømper hos oss, men jeg planlegger å fylle disse strømpene med små gaver, juleblader og snop som  ungene skal få om morgenen på julaften. 

Emmelinemannen var den første som fikk julestrømpe her i huset. Den er laget av MetteFlette  for flere år siden, og jeg syns den er utrolig fin! Siden jeg nå er den eneste uten julestrømpe, har jeg bestilt en monogramstrømpe til meg selv som forhåpentligvis dukker opp før julaften. Jeg skal nok fikse små gaver i egen strømpe også, samtidig som jeg blir veldig forskrekket når jeg oppdager gavene. Det skal bli kjekt:) 


Planen om å lage adventskalender med de nye Mailegklypene mine, ble effektivt forkastet på grunn av tidsnød og desperasjon før BA-besøket. Istedet bestemte jeg at vi kan bruke de fine klypene til å henge julekort på et sløyfebånd. Det er muligens mer dekorativt FØR julekortene har kommet på plass enn etter. Vi har allerede fått det første julebrevet, og vi har ikke kommet til 1.desember engang, så det blir nok trangt på sløyfebåndet! 


På sløyfebåndet er også den nyeste julekatalogen fra Cath Kidston kommet på plass. Når jeg leser i denne, tenker jeg at det hadde vært kjekt med en liten shoppingtur til London før jul. Samtidig er det vel kanskje litt spesielt å fly til London bare fordi man har lyst til å kjøpe pent innpakkingspapir og lekkert sløyfebånd. Det blir på en måte litt dyrt...


Hvis jeg hadde vært veldig rik så skulle jeg ha gjort det likevel!! Problemet er vel at sånne som flyr til London for å kjøpe innpakkingspapir aldri blir rike, nettopp fordi de bruker opp pengene på innpakkingspapir. Så da sitter jeg her og drømmer i stolen istedet, og jeg tenker at dette er en katalog som er bra for dem som liker å matche alt fra truse til paraply;) 


Trekningen for 2 millioner besøkende nærmer seg med stormskritt. Vil du være med på trekningen må du bare følge med. SEE U LATER ALLIGATOR.! 

 

52 kommentarer:

RoseSommer sa...

"Uttak er verdens lønn", eller hva det nå heter.

Dette kontante uttaket av nydelige bilder sier jeg bare takk for.

Alberte sa...

WOW - la julen ringes inn!!

butiksofie sa...

I love the res touch in your white home! This looks gorgeous, Anja

Sol sa...

Jule-lekkert;-))

Pink lady sa...

Herlige bilder!

Når jeg ser på de flotte bildene fra ditt hjem tenker jeg at det aldri kommer til å se ut som jul hos oss. Jeg som ikke har tenkt å ha en eneste rød ting inn i stua:O

Er det BA eller BT jeg må se i på torsdag? Eller kommer det på nett?

Klem Pink lady

Anonym sa...

Hærlige julebilder..... Lekkert... over gjennomsnittet gla i prikker jeg å.... Tantungen min gir meg alltid no prikkete el en engel i gave.... "d er deg d tante"... Der har u meg. Så hadde lett sklidd inn hos deg!

Hilsen Linn, Sarpsborg

Frk.Vatland sa...

Fantastisk julepynet og virkelig gjennomført! Gulvet ble så fint!!
Dette med dekorering kan du virkelig som i et interiørblad:)

Ha en fin førjulstid!

Klem fra Brit Olaug

Anonym sa...

Herlig og veldig gjennomført hos deg
Flott med masse bilder

Ruter & Hjerter sa...

Flotte vog glade biler:) Ps Bank er bank;) ihvertfall for meg:)

Barbros lille atelier sa...

Så utrolig koselig! Fantastisk fine bilder! Nå fikk jeg skikkelig julestemning:-) Gleder meg til å lese BA på torsdag.

Stor klem

Carol sa...

Fico pensando: Será que algum dia terei fofurices Cath Kidston? Acho lindos os potes, canecas entre outras tantas coisas lindas com estampas florais e delicadas dessa marca.
Beijos

A seachadora arts e bijoux sa...

You are the BEST!!!
Congratulations!!!

Jennys fire vegger sa...

LEKRE bilder! :o)

Ha en fin kveld videre.
Klem Jenny

Bittelille villa/Jennifer sa...

Alt matcher så fint i Emmelinehuset:) Likte spesielt godt trollhasselen med zinkpynten fra Walther. Og julebusken var ikke pjuskete i det hele tatt - bare veldig veldig søt!

Alfa sa...

Så nydeligt, som alltid:)
Klem Alfa

Ramme Alvor sa...

Som å komme i greengatehimmlen. Ganske utruleg at det som kan skape kjensla av sommar og sol...også kan gje skikkeleg julefeel. Du har fått det veldig fint og eg har fått med meg alt arbeidet som ligg bak. Og aldri so gale det ikkje er godt for noko...no er det jul hjå deg...eg leitar framleis etter skjegget...

Jenny at Red House sa...

Hi your house always looks like a magazine shoot! I'm so jealous! my husband would freak out if i painted the floors white! jennyx

Hannesin sa...

Hva har vel det å si om det er mange bilder, når det er så mye fint !! We loooove it :)

Bestill neste års juletur til London allerede med en gang de blir lagt ut for slag, så får du flyturen til et par hundrelapper. Værre er det med de pengene som ligger igjen hos Cath K. etter endt besøk... tra la la. Men det blir helt sikkert fine julegaver !!

Har venta spent på om du klarte å legge ut den hjemmeproduserte filmen. Selv får jeg det aldri til med ting fra kamera lastet opp på maskina. Men film fra mobil rett til blogg går greit.
Kanskje du kan legge den på Youtube med link på bloggen ???

Klem, Hanne :)

Fines-Cottage sa...

oh, so beautiful..... lovely

Klem Renate

mali-mo sa...

Drar du for å kjøpe gavepapir, så blir jeg med for å kjøpe skittentøyposer jeg kan sy om til flere puter. Og tapet.

;)

mali-mo sa...

Imponert over all jobbingen her i det siste forresten, møbelflytting- maling-sofatrekking- pynting- stjerning..oa. Flinking!

Stella and Pearl sa...

So Pretty with red and white!

FrøkenLinn sa...

Så fint det er hos deg, som alltid, nydelige bilder og bra skrevet =)

helen og gutta sa...

koselige bilder, nå ble jeg virkelig i julestemning. takk skal du ha :-)

Inger Johanne sa...

Kjempefine førjulsbilder! - og hjelpes meg så ryddig!! No må det vel vere klart for avis og budstikke vel?? Viss ikkje veit ikkje eg:-)

Ha ein fin kveld!

Fru R. sa...

Heia

Så lenge banken din ikke blir tom er jeg glad, ville vært dumt hvis Emmeline gikk tom får bilder, hvilket jeg tror aldri kommer til å skje.. herlig med mange bilder og tekst til hvert bilde med en humoristisk vri hver eneste gang. Noen skulle jo tatt bilde av deg når du blir *forskrekket av egne gaver*...hehe.

Godklem fra meg

Ruths datter sa...

Flotte bilder du viser her. Masse røde innslag gjør en glad vettu
Klem

Simo sa...

...che foto meravigliose...io la mia casa futura la vorrei così!

Marit sa...

veldig fint hos deg Emmeline:))
Du er flink til å jobbe under press, utrolig hva du får til på kort tid, hadde vært moro å vært flue på veggen hjemme hos deg - det hadde nok ikke blitt så veldig kjedelig;)
Kos deg i førjulstida:)

Mimi sa...

Just love Red and White Mimi x

fie & Co sa...

Hvor ser det fint ud det helt, det lille juletræ i potten, de 3 flotte sokker og stolen med lækkert blad ved siden af;0)
Knus

Li/Småtingene sa...

Liker bilder fra bildebanken!
Nydelige helhetsbilder; så herlig det må ha vært å ha HELE huset i tipp topp stand - om enn for en stund... Her er det liksom ett og ett rom som er I ORDEN... Men måtte nok ha bestilt laang ferietur for resten av familien dersom det skulle la seg gjøre... ;-)
Nå har du bildene du kan nyte - heldige du!!

Beth sa...

Vet du, det er bare såå lekkert hos deg med alt det røde til de lyse rommene..., utrolig stemningsfullt og koselig!

Elise sa...

Jeg bor fem minutter unna Cath Kidston i Liverpool! Hehehe... :) En del av årets julegaver er derfra, kan du sii..pluss litt gaver til meg selv, sånn som verdens vakreste melsikt (!) og annet småtteri. Shipper gjerne sløyfebånd om du vil :)

Cathrines Kreative Hjørne sa...

Hei!
Et par barnåler skjemmer ingen, og ellers er det jo bare nydelig å få titte inn i billedbanken din! Jeg lurer på hvor du har bestilt monogram-julestrømpe til deg selv? Her i huset er det bare bygårdsmannen som har julestrømpe, og tanken på at mor også skulle ha en, har du elegant vekket til live! Takk og klem og ønske om god advent til deg og dine! :-)

TaTii TalentLos sa...

I LOVE IT

Anonym sa...

Elsker alt det røde 0g hvite h0s deg!!!!

Gr0 J.A.

KATHY* sa...

Like a pretty christmasland ;))

Very cosy ;))

Have a great time!

kathy ; *)

Anonym sa...

Hei! Liker så godt bloggen din!!!
Du, de nissene som stikker ut fra fuglehuset... Hvor er de fra?

Tante sa...

Jeg har kjøpt innpakningspapir og bånd fra CK, uten at jeg kan si at jeg føler meg noe særlig lykkeligere. Vurdere også en tur til London, da i romjula, men vil det ikke gå en del penger som kan brukes til noe annet? Feks spar pengene til den årlige vinterferien i Bangkok. Høres bedre ut det tror jeg. Ellers har du det bare kjempefing Emmeline. Liker veldig godt rødt og hvit sammen, kanskje fordi jeg er halvt dansk!

Siljalainen sa...

Vet du hva jeg elsker med bloggen din, Emmeline? At du er et ordentlig menneske!!! Du innrømmer å ha rot som må stues bort før andre kommer innom, du og Gubben har uenigheter om hvordan ting skal gjøres bare for å nevne noe. Jeg elsker at du ikke er en sånn "jeg veier 52 kg, spiser masse sjokolade men legger aldri på meg, trener hele tida men har ingen problemer med å få tid til familie, venner og å holde det store og dyre huset sterilt.

Kjære Emmeline, du er ekte! Vi er ekte, vi som fryder oss når vi leser om ditt vanlige liv.

Jeg ønsker deg en super adventstid med en og annen hybelkanin :-)

Mine hverdager (Anne) sa...

La julen komme :) Utrolig fine bilder av et fint hus!

Anonym sa...

Sitter her og drømmer meg bort med bloggen din. Er hjemme med sykt barn i dag og istedet for å rydde og vaske hus ser jeg på ditt og andre sine julepyntede hus. Hvert år har jeg store planer om hvordan jula skal bli, men det blir som regel med planene.
Så tusen takk for at du deler ditt interiør og dine tanker!

Førjulshilsen fra Tippatipp

Eldrid sa...

Vanvittig fint du har fått det!
Skikkelig jule stemmning!

:) fra Eldrid

Wimona sa...

Har vært i London for to helger siden,med tre unger.En på10,4,og2år.Sprø??ja,det kan du si. Jeg prøvde å finne Cath Kidston,men fant ikke.Dessverre! Jeg tror jeg hadde lykkes mer hvis jeg hadde reist alene eller sammen med noen av samme kjønn og smak som meg.Da skal jeg jammen kjøpe truser som matcher forkler.Elsker den stilen.

Skal prøve lykke neste gang.
Ps:alltid gøy å lese din blogg.Får faktisk godt humør av din blogg.(*smiler veldig*)

Ingunn sa...

Wow. Veldig flott. Elsker din pynt og gulv Emmeline.

Trefemtien sa...

Så utrolig fint og gjennomført!!! Deilig med hvite gulv, tak og vegger til den fine røde pynten.. Bildene kommer til å bli kjempefine! :)

HEGEMOR.COM sa...

ha ha, jeg ler!!:) Kjenner meg igjen i tankene dine;)
Klem fra Hegemor

Bergfrua sa...

Gratulerer!!!! Tenk om alle besøkende la igjen en kommentar a gitt!!!
:)
overveldende!
Ha en fin desembernatt!

mvh Bergfrua

emmieverlasting sa...

Hei! Jeg lager et ukemagasin på bloggen min, og i dag har jeg lagt ut en julespesial. Syns dette var et fint innlegg så jeg linker til deg:o)
Ha en fin dag!

Anonym sa...

Jeg digger bloggen din!! Du er så flink og så inspirerende! Ha en strålende jul!

Christine Lövendahl sa...

nei jeg synes også det er vanskelig og bare blogge ett bilde! blir lissom så uferdig da. liker bloggen din godt jeg :)

Related Posts with Thumbnails