lørdag 27. november 2010

Kom adventstid til vårt ensomme hus


Vi setter i staken et enslig lys.... -hvis vi finner det vel og merke! Da jeg skrev innlegg i formiddag var halve stuen dekket av rot. Dermed er det jo ganske imponerende at rotet nå har formert seg, sånn at det dekker halve stuen, hele kjøkkenet og hele soverommet!


Det begynner gjerne med: Jeg syns jeg hadde en liten eske med noen bokstaver her et sted...Så tømmer man pose etter pose, og etter å ha endevendt alt, så er man så langt fra bokstavene som man ALDRI har vært før. I skrivende stund er det sånn at jeg sitter her og ser utover kaoset og forsøker å huske hva jeg hadde glemt.


Jeg har i grunnen mye på plass bortsett fra adventsstake - Jaja, det er bare første søndag i advent i morgen. God jul bokstaver... -De lå her i en boks tidligere i uken. Julebøker...-SUKK!  og motivasjon til å bli ferdig med kaoset... TUSEN MILLIONER GANGER SUKK!  


Når man planlegger julepynting så skal det jo helst være litt sånn dombjellefaktor, med julemusikk og snø og julefred og sånn. Men her har sporten og løvekanalen durt for full hornmusikk hele kvelden. ARRGGHHH!


Da er det heldigvis en ganske god trøst at nye hjerter fra REMA 1000 i Danmark omtrent er identisk med fjorårets GreenGate hjerter. Så nå har jeg fire hjerter til kroner 50 pr stk i ett vindu, og fire hjerter til kroner 10 per stk i neste vindu. Uten at det er så lett å se hvilke som koster hva...

I morgen er mann og barn truet ut på juletrehogst, og jeg håper på å være i havn i løpet av morgentimene. Det skal bli herlig. Så kan jeg slappe av i hele desember ( * not) Kos dere videre. Sees i morgen:)


 

20 kommentarer:

Anita sa...

Du skriver godt og det er lett å leve seg inn i juleforberedelsene dine. Jeg beundrer deg også litt for pågansgmot og ambisjoner. Jeg hadde nok fått hjerteinfarkt hvis jeg skulle hatt slike ambisjoner og sp mye julepunt som deg :-)

jeg er så heldig at jeg har funnet få ting som jeg virkelig er glad i, og ellers så pynter jeg julen med friske blomster, julestjerner, svibler, tulipaner og amaryllis. Sammen med litt levende lys så skaper det en god julestemning :-)

Men jeg håper du finner julestaken din - var det ikke den mannen din laget en ny "J" til i fjor?

RoseSommer sa...

Dette blir fint! Og jula varer jo som kjent helt til påske, så innen da har du nok funnet julebøkene dine....

Margie sa...

You have done a beautiful room for Christmas, I love the white and the little red touches. Really special. Hugs, Margie.

Lise ♥ Hverdagsglimt og Kreativiteter sa...

Men fint ble det! :))

Tovepia sa...

Jeg synes du har alt klart, jeg, her jeg sitter i mitt kaos:O)

Fru R. sa...

Du er kjempeflink, sikkert kommet lenger enn de fleste når det gjelder pynting :-))

Casa di Caro sa...

For en fantastisk blogg du har :-) Du skriver så herlig, og gjenkjennelsesfaktoren er høy!! Håper du får en flott førjulstid som kanskje kan bli mer avslappende enn julepyntingen ;-)

Monica Home sa...

fabulous decorations!! wow!!
:)

Rosa muffins sa...

Hei Emmeline :) Ble så glad jeg når jeg leste at ikke du heller har funnet adventsstaken enda. Herr Handy her hjemme har ingen umiddelbare planer om å klatre opp på loftet og lete etter kassen(e) med julepynt. Tror ikke helt han skjønner at det begynner å haste litt. Titter ofte innom bloggen din, du er kommet langt i julepyntingen da..:) Får ikke helt tak i hvorfor du alltid kommenterer mangelen på minimalisme? Stilen din med Green Gate og farger mot alt det hvite er jo så fint, kjekt med en blogg som viser litt fargeglede også. Ha en fin søndag:)

Sofie sa...

Hvor ser det helt godt ud og især med stjernerne i hjørnet. Hvor er de flotte;0)
Knus og god søndag!

i mitt lille rekkehus sa...

Nydelig julehus du har pyntet:)

madera y zinc sa...

White and red and your decorations.....whath else? :D

Anonym sa...

Heisann :)
Må barra sei at du har ein fantastisk kjekke blogg :)
Gleda meg te lesa og sjå kor kreativ og flinke du e i desse julatider :)
Ønske deg ei flott førjulstid :)
-Camilla-

Hilde sa...

Så lekkert det blir! Digger pynten i trollhasselgrenen din! Den kunne flyttet rett hjem til meg helt uten problemer...
Her er en egtasje pyntet, og en egtasje full av kaos - i dag blir det kaos kontroll - håper jeg da...
Lykke til med fotograferingen...
Hilde

susann sa...

Alt er veldig ,veldig fint men hvorfor pynter du til jul nå

Rosine sa...

Hello you love, I finds the admissions on which one sees in the background your city, always especially nicely. Dear Raisin Rosine greetings

¨fruTicosus¨ sa...

Det blir så fint hos deg. Liker veldig godt stilen din med polkadotter og Green Gate og alt Det er forresten veldig fint å blande med annet juleservise. Nå lurer jeg på hvor du har fått tak i det hjertet hvor det står: "I'll be home for Christmas"? Det hadde passet veldig godt her hos oss, for vi er ALLTID hjemme til jul:-)
Hilsen ¨fruTicosus¨

Tone sa...

LEKKERT!!!!

Lille vildand sa...

♥Herlige Emmeline♥

Emmeline sa...

Hei Fru Tiscous....

Hjertet er fra Walters og her i Bergen selger de det hos Berthas Oldebarn:)

Related Posts with Thumbnails