mandag 9. mai 2011

369 dager til neste gang

 

Så var årets maraton overstått. Maten er spist (*iallefall 1/3 av den) sangene er sunget og konfirmanten er vel fornøyd. Når man først skal ha fotballkonfirmasjon, er det i grunnen greit at konfirmanten heier på et lag som har drakter i rødt og hvitt.


All sympati til dem som har konfirmant som heier på Start, og må dekke fotballbord i gult og svart, litt sånn begravelse-møter-påskekylling-aktig. Hos oss kunne vi nøye oss med å ønske julenissen velkommen til sommerfest!


Nå kunne jeg ha løyet og skrevet at jeg har pyntet lett og greit, men når du sitter oppe klokken 02.00 om natten for å male lysestaker, bør man vel innrømme at man ikke akkurat gjør det på enkleste måten.


15 meter rødt stoff ble brukt som duker, ergo har jeg nå nok stoff til å sy et klassesett med gymbager -eller kanskje jeg bare skal lage meg et lite sceneteppe til bruk på kunstneriske dager.... 
Fire meter tyllstoff ble delt i 3 lange remser og fungerte som løper midt på bordet. Konfirmanten var meget misfornøyd med løperen, men etter å ha orientert ham om tyllstoffets meterpris, skjønte han at den kampen var tapt. Det får være måte på demokrati!


Den observante vil se at vi valgte en veldig økonomisk løsning når det kom til blomsterdekorasjoner. Margeritter i lattekopper duger i massevis, og kan plantes ut når dagen er overstått.


Ellers dekorerte vi bordet med sjokoladefotballer i skåler ( fra Nille) og "Mitt hjerte står i Brann"-inspirerte sjokoladehjerter (fra Kremmerhuset)

Emmelinemannen holdt en koselig tale, og gav konfirmanten en fotballskjorte som alle gjestene signerte. Vi sang Brannsangen også, for sikkerhets skyld. I tilfelle noen liksom ikke helt hadde skjønt hvilket tema vi hadde for dagen;)  


Konfirmanten selv (*som faktisk hadde bursdag denne dagen) var aller mest fornøyd med fotballkaken. Dette kunstverket er laget av en av mine gode venninner; Mona. Hun brukte timesvis på dekoren, og alle var dypt og inderlig imponert over resultatet.


Det viste seg at kaken ( som egentlig er en sjokoladekake med fyll ) smakte helt fortreffelig.

 

Alt i alt er jeg veldig fornøyd. Nydelig vær, alt for mye god mat, deilige kaker, og kjekke gjester! Nå er det bare 369 dager til neste gang -og takk og lov for det!


Den observante har registrert at bloggen har lidd mens Emmeline har vært fulltids okkupert med konfirmasjonsforberedelser. Nå gleder jeg meg mest til å komme tilbake til hverdagen. Uten noe spesielt på plakaten;) HERLIG! Sees snart igjen....

  

60 kommentarer:

Strikkelise sa...

Gratulerer med konfirmanten. Jeg kan komme på opptil flere fotballag han kunne ha holdt, med, som hadde "cramped your style"! De serviettene var faktisk litt stilige i den rette sammenhengen.

Ingunn :) sa...

Knallfint ble det jo! :) En tenker jo sitt... Brann farger som tema... MEN sallan så stiligt d blei! Og lattekopper med sommerblomster ble brukt her og! Det er jo veldig greit igrunn! I :)

Maratonjenta sa...

Gratulerer med vel overstått konf!Fantastisk flott pyntet!
Jeg var også i fotballinspirert konfirmasjon til tantebarnet mitt i går der også konfirmanten hadde bursdag på selve dagen. Feiringen var et av vip-rommene på Lerkendal stadion med utsikt over den grønne plena og pyntingen var selvfølgelig med hvitt og svart (med litt lekkert grått for å sprite opp litt). Kjempetrivelig dag og ble toppet av at RBK-spiller Markus Henriksen hadde spilt inn personlig hilsen til bursdags/konf-barnet. Stoor stas!

Stor forståelse for litt bloggtørke, slike dager er gyldig grunn for fravær. Good to have you back!

Solhilsen fra Maratonjenta!

Anonym sa...

Godt jobbet! Lekkert bord, lekker løper! :)

Petrine ~ Nederst i havna sa...

Så stilig det ble. Er veldig glad i rødt/hvitt selv. Skikkelig sommerlig.
Kjempe flink har du vært!
Gratulerer med konfirmanten og ha en fin ny uke!

Birthemor sa...

Vel blåst og gratulerer med overstått! Og man kan jo også være glad det ikke var Ålesund sine farger..

Livets små øyeblikk sa...

Gratulerer med overstått konfirmasjon. Om tema var fotball og mor ikke var helt enig til å begynne med så var rødt og hvitt kjempefint.

Så gutta vil ha fotballinspirert konfirmasjon altså... Vel, da kan jeg si at Birtemor sin frykt blir min realitet - vi bor i Ålesund!!!

Moccamamma sa...

Jeg hadde jo troa på deg før avspark - og jammen har du levert!

Jeg aner at du nå setter ny standard for hva som er "lov" i konfirmasjon, og at det blir mange spreke bord utover sommeren. Rødt og hvitt var jo nesten finere sommerstid enn til jul :) Jeg likte margerittene i koppene godt! De gjorde liksom susen.

Ha en flott uke, uten konfirmasjonsplanlegging!

Moccamamma :)

Monica sa...

Gratulerer med vel overstått konfirmant :) Kjempeflott pyntet! Jeg regner med jeg skal i en lik konfirmasjon om 5 år, så skal lagre inntrykket bak øret :) Smart med drakten! Den er nok kjekt å ha som minne :)

Nyt en velfortjent hverdag - men husk at det sikkert kommer en vår hvor du tenker at jammen hadde det vært kjekt å fått arrangert en liten konfirmasjon :)
Klemklem

Monica sa...

Gratulerer:) jeg er imponert over gjennomført temafest, wow snakk om detaljer:) kaken var j virkelig prikken over ien da:)

Desirée sa...

Ja da forsvant alt jeg hadde skrevet til deg... må vel begynne på nytt igjen da...

Gratulerer så mye med konfirmanten! Det ble skikkelig flott pyntet, og den duken i midten passet perfekt! Heldige du er som har så mye Greengate som passet :))

Vi har også vært i konfirmasjon både i går og forrige søndag, så vi har fått vår dose med god mat og kaker for veldig lang tid fremover :)

Klem fra Desiree, som heldigvis kopierte innlegget denne gangen for det kom ikke frem enda en gang...

Jatte sa...

Gratulerer med vell overstått!:)
Det ble jo kjempeflott pyntet! Nydelig med rødt og hvitt - veldig gjennomført!

Ha en fin uke,
Klem Jatte:)

Loise sa...

Gratulerer med konfirmanten, og må få sagt at til valgte tema har du klart deg strålende:-D Forslag til gjenbruk av duken kan jo blandt annet være rød løper om du skulle få celebert besøk;-) Blondeløreren kunne jeg gjerne se for meg som puter, enten i bare hvitt eller pastellarget bakgrunn under de hvite rosene, bare lækkert.

Anemone sa...

Gratulerer med vel overstått! Synes det ble et flott bord med god blanding av Emmeline-stil og konfirmant-elsker-Brann-stil. Stadig vekk må jeg lese innleggene dine høyt for Mannen, for jeg tror dere er omtrent like forskjellige som det vi er... Og nettopp derfor tar du ting så på kornet!

Anemone sa...

Gratulerer med vel overstått! Synes det ble et flott bord med god blanding av Emmeline-stil og konfirmant-elsker-Brann-stil. Stadig vekk må jeg lese innleggene dine høyt for Mannen, for jeg tror dere er omtrent like forskjellige som det vi er... Og nettopp derfor tar du ting så på kornet!

Anonym sa...

Gratulerer med en flott konfirmant. Veldig viktig at hovedpersonen er fornøyd med dagen.
Det ble et fint festbord;)
Inger Johanne, Østfold

Trollmora sa...

Gratulerer så mye med konfirmanten! Og trøsten får være at du nå i alle fall har lysestakene klare til neste år :)

Nyt fridagene nå :)

Henriettes hus sa...

Gratulerer med konfirmanten ♥

For et vakkert bord, masse green gate, herlig ♥

Å for en NYDELIG løper ...

Ha en super mandag.

Henriette

Lisbeth sa...

Super flot det hele og i Danske farver...:-o)
Skøn kake...et helt kunstværk og at den smagte godt ovenikjøpet var jo bare herligt...:)
Marguritter i green gate koppene var prikken over i'et sammen med tyll løperen.
Som alltid flot lavet af dig Cecilie..:-)
Ja godt det er et år til næste gang..:-)
Jeg har fuldstændig blogtørke, synes ikke jeg har noget at skrive om siden alt roter her.
Gravemaskiner og ditto er ikke så spændende og fotografere..:)

Hej fra Lisbeth

Mattisheimen sa...

Gratulere med konfirmanten, og vel overstått (heldige du - vi skal til pers om knappe to uker ...)

Synes festbordet ditt var nydelig!

Renate

Hilde - Feien og Fjong sa...

WOW - det blei skikkelig bra!!
Gjennomført helt ut til fingerspissene! Kanskje ikkje så overasskande ;)
Godt konfirmanten og bursdagsbarnet var nøgd, er jo tross alt litt viktig det òg.

RoseSommer sa...

Så flott! Helt unikt og stilig. Skulle vel ikke bli overrasket over hva du kan få til, men jammen ble jeg imponert - IGJEN!!
Gleder meg allerede til neste års konfirmasjonsbilder!

Home sweet home sa...

Gratulerer med konfirmanten:)
Flott bord du har dekket.:)

Hanne sa...

Gratulerer med overstått stor festdag! Flott konfirmant, og veldig fint gjennomført pyntekonsept.

Ideen med "rosettstoff" som festløper er notert - jeg syns det var knall!

Unknown sa...

WOW! Fantastisk borpynt. Jeg digger lysestakene. :) Må le litt av at du klarer å få GreenGate til å passe inn i enhver situasjon. Der er du mitt forbilde. Kos deg med litt fri (forhåpentligvis). Ha en feiende flott uke!

Hilde sa...

Gratulerer med overstått, og med "BESTÅTT"! Dette klarte du med glans. Jeg har venta i spenning på bilder, må vel innrømme at jeg på forhånd var litt skeptisk til den hvite roseløperen din. Men det ble fint, og var med på å løfte feststemningen, synes jeg. Du er flink! Takk for at du deler! Hilde/herligblanding

Pink lady sa...

Vel blåst! Gratulerer med en kjekk konfirmant og bursdagsbarn. Jeg hadde bursdag to dager før min konfirmasjon, tror knapt mine foreldre gratulerte meg med dagen..

Klem Pink lady

sol sa...

det ble hjemmeseier; vel blåst !!! Hilsen Sol

ARKinterior sa...

Gratulerer med vell overstått -skikkelilig gjennomført og flott dette. Tenker gutten var godt fornøyd!Når min minstemann skal konfirmeres om sju års tid er det fare for at han kan insistere på -gult og svart, så som du sier: brann var jo kke det verste laget!
Ha ei fin uke, nå fortjener du å slappe av litt
Klem

MonjaHelene sa...

Gratulerer med overstått konfirmasjon.Kjempelekkert dekket bord.Og du store for en flott kake!Konfirmanten så lykkelig og fornøyd ut.En flott konf gutt foresten.368 dager igjen...Da har du litt tid til å planegge:D;)
Ha en fortsatt fin uke:)

Drømmehuset mitt sa...

Så flink du er, ble kjempefint:)
Ser ut til at dere har hatt en flott dag:)

Klem

NIB sa...

Dette er VEL overstått altså! SÅ stilig det ble, knallfint med rødt og hvitt!
Bra jobba, nå må puste ut og ha beina høyt noen kvelder:)

:) A

Anonym sa...

Slik gjøre en skikkelig god mamma det for sin sønn. Jeg humrer godt din sønns valg av tema for konfirmasjonen, og overveier å vise min sønn bloggen din (som er ivrig Brannsupporter, bosatt i Trondheim)

Torill sa...

Synest det flotteste av alt faktisk er at du lot konfirmanten få gjennomslag for sine ideer. Og for ei kreativ interiør mamma som deg fungerer jo dette over 100 % Kjempebra Emmeline !!

Anonym sa...

Gratulerer med vel overstått! Så heldig han er som har fått en så fantastisk flott konfirmasjon, håper virkelig han setter pris på det. Kaken var jo bare kanonbra! Nyt disse dagene du har før neste runde setter inn...
Klem fra nedibakken.
Janet

hobbyvimsa sa...

Nydelig pyntet bord:)

Ha en fin ny uke!!

Klem Linda:)

IreneB sa...

Fantastisk bord Emmeline - kjempegøy at konfirmanten fikk akkurat det drømmebordet han hadde ønsket seg - og arti med drakten som et flott minne med signatur fra alle gjestene! Superbra! Ha en fin uke

T:o)ve sa...

Gratulerer med vel overstått!
Her i Trønderhovedstaden har konfirmasjon også vært hovedagendaen, og i dag kan jeg endelig senke skuldrene og slappe av... 50 stk på søndag, og 30 stk på etterselskap i går... Litt Brannfeiring ble det også midt i Rosenborg-fortet, da konfirmanten siden han var 3 har vært ubøyelig Brann-tilhenger.... *sukk*

Ha en videre fortreffelig mai med skuldrene godt nedsenket! Jeg har heldigvis 4 år til siste og neste konfirmant ;)

Siw sa...

Hallo Emmeline. Synes det ble kjempeflott jeg! De lysestakene ble jo virkelig kule. De så så perfekte ut... Var det de i messing? Du får det til! flott at konfirmanten ble fornøyd, engasjement er jo det vi ønsker, - i hvert fall så lenge de ønsker det som vi hadde tenkt oss....Hos oss bordet basket ball. utfordrende, frustrerende og vanskelig. Men en kan få til mye artig også der, skjønt ikke helt som hos deg, - en mye lettere variant. konfirmanten ble fornøyd, og da ble vi og glad! Lukke til med neste, vi skal om to år igjen. siste da! hilsen Siw

marie sa...

Gratulerer med konfirmanten. Flott dekket bord på tross av tema. Og stor kontrast til det supperosa jentebordet jeg dekket i helga.

Bare 369 dager til neste konfirmasjon? Jeg har heldigvis nesten to år og fire måneder og det kjennes fint.

nille sa...

Utrolig Emmeline, nok en gang klarer du å lage et fantastisk bord som tar pusten av oss. Så detaljrik og utrolig gjennomført. Vi beunder deg!
Kjempegøy at våre fotballsjokolader er med på herligheten.
Ha en fantastisk uke!

Linda sa...

Vel overstått konfirmasjjon! Det ble jo veldig fargerikt og kreativt, kjekt at konfirmanten ble fornøyd med dagen! Tipper det er mange som vil ha det sånn, nå!

Nå må du bare få justert den flotte bunaden din, slik at du kan gå i den på 17.mai! Håper vi får se deg i den her på bloggen!

Anonym sa...

gratulerer med konfirmanten.! For en kjekkas:-). Dette ble jo kjempefint!!!!!!!!!!!

God kveld til deg!

TESSAS MAT sa...

Kjempefint konfirmasjonsbord. Kjempesmart med den løperen. Er utrolig svak for det stoffet selv og klør etter å sy et skikkelig strutteskjørt av det. :o) Kule detaljer med sjokoladefotballene. Konfirmanten så jo fornøyd ut da og det er jo det viktigste. :o)

Lady E sa...

Kjempe flott, ble et kjempe bra tema og morsomt med noe nytt =)

Hjemme hos meg sa...

Hei!
Så fint det blei :) Tror det er første gang jeg ser det er pyntet med rødt i en konfirmasjon :)
Spennende hvordan du pynter neste gang da ;)

Klem Anette

Veronika sa...

Så utrolig flott pynta, virkelig bra gjennomført!!

Prikkeline sa...

Stilig med "Brann-konfirmasjon"! Fikk jamen ideer til neste år... Og da er det kanskje bra at poden heier på Brann, og ikke Ålesund som moren... ! ;)

Prikkeline

Rosa sa...

Til lukka med konfirmanten og vel gjennomført dekorasjon og feiring! Sjølv om eg kan styre meg (for å sei det på ein fin måte) for Brann og andre ballgutar, så var det jo eit flott bord du fekk til i raudt og kvitt!
Håpar du har fått kvilt ut no, og er klar til nye dyster :)

berit sa...

Gratulerer med vel gjennomført konfirmasjon. Bordet ble kjempe- lekkert! Så ikke jul-aktig ut i det hele tatt, bare sommerlig. (Men noe av den røde duken går det kanskje an å bruke til juleduk? Ettersom du lurte på det, mener jeg.) Nå fortjener du noen rolige dager.

berit sa...

PS. Du må forresten hilse venninna di og si at kaka var lekker. Har selv laget noen kaker til div. anledninger i familie og vennekrets.(men ingen SÅ fine) Det er utrolig mye arbeid og tidkrevende. Så all honnør til din venninne.

katrine sa...

gratulerer med VEL overstått konfirmasjon! . Så gøy at han fikk velge sitt eget tema. Dekorasjonen var superfi. Jeg likte da spesielt godt løperen i tyll :)

Rita sa...

Har du/konfirmanten fått med dere at Expert gir bort 17.mai-sløyfer med Brann-logo på?

Unknown sa...

Vill bara önska en trevlig helg!

Unknown sa...

Så gjennomført og stilig pyntet bord :-) Jeg har konfirmant neste år, og suger til meg ideer og inntrygg overallt :-)

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

yanmaneee sa...

lebron james shoes
stone island
ggdb
yeezy
jordan 1
yeezy
hermes
yeezy boost 700
cheap jordans
michael jordan shoes

Unknown sa...

like it bags replica gucci web link gucci replica handbags check my site good quality replica bags

sheastesl sa...

a7m28k7h48 f5z22m2f84 l4d53q2w05 e1c19m1k86 k1a19x3u81 n1n84d9x77

Unknown sa...

q8g00w3l06 n0d44g1h45 q3s96m8i97 c6e83s0q58 a5x75n8a33 y5n03f1c08

Related Posts with Thumbnails