lørdag 14. mai 2011

Ufrivillig pause


De siste dagene har det vært umulig å komme inn på bloggesystemet, og det gir jo rom for en viss ettertanke. Hva gjør man hvis bloggen skulle forsvinne ut i det blå, for aldri å komme tilbake? Vel, da er det ikke så mye å gjøre med det, tenker jeg! Men selvfølgelig hadde det vært kjedelig!


Jeg er ikke back-up typen i det hele tatt.Jeg lever i nuet når det kommer til elektroniske installasjoner, og hadde gjort det godt som struts. Hvis vaskemaskinen begynner å sprute vann, håper jeg at det er av forbigående art. Så ignorerer jeg det så lenge som mulig, helt til noen sladrer til Emmelinemannen.


Ellers har luften gått fullstendig ut av ballongen etter konfirmasjonen forrige helg. Mandag var jeg i tillegg på NRK og hentet påskedekorasjonene der.  Så nå er soverommet atter fylt til randen av store kasser med kyllinger, lysestaker og Brann-effekter, uten at jeg helt vet hvor jeg skal plassere det. Jeg har tenkt jeg skulle donere bort påskeutstillingen i sin helhet neste år, men i mellomtiden må jeg jo nesten plassere kyllingene et sted... uvisst hvor!


I høst da jeg fant ut at jeg skulle bli minimalist, tømte jeg huset for dill og dall, gav bort en del og plasserte de fineste tingene i bodene i kjelleren. Med andre ord har jeg to boder som er fylt til randen av tepper, bilder, zinkbøtter med mer. Mye fint, som jeg vil ha på vent i en periode. Problemet er bare at jeg ikke har plass!Da vi hadde besøk forrige helt syns jo også noen av gjestene at vi hadde det veldig tomt. Ingen bilder på veggene, kun noen lysestaker og blomster her og der. Da ble jeg jo nesten litt sånn: HJELP...Er jeg på feil spor når jeg fjerner alle tingene mine?? Jeg syns jo ikke at jeg har SÅ lite heller? Men kanskje det blir litt ukoselig når det ikke er noe på veggene? Hva syns dere?? 


Siden bloggen har lagt brakk hele våren omtrent har jeg ikke skrevet mine daglige epistler om det ene eller det andre. Blant annet har jeg fått litt forskjellig i posten, som jeg ikke har fått takket skikkelig for.


Denne boken for eksempel: Sjarmerende UTEROM av Ellen Dyrop, kom til meg for noen måneder siden. TUSEN TAKK ELLEN:) Sjarmerende Uterom er en nydelig bok med lekre bilder, og mange kreative gjør det selv prosjekter. Ellen er superflink til å bruke ting på nye måter, og steller til de lekreste uterom, se bloggen hennes HER. Siden Emmeline ikke har skrevet om denne boken på bloggen, har hun nå fått ENDA et eksemplar som gave av en venninne ( Jeg har bursdag om ikke så lenge:)

Derfor har jeg bestemt meg for å gi bort den ene boken til en av mine lesere! Hvis du vil ha en bok, kan du ta et lodd i lotteriet i kommentarfeltet under her. Jeg trekker en vinner av boken i morgen! Her venter bod-tømming og atter en tur til Fretex med pledd, puter og tallerker. Ha en fin lørdag du også!

 

289 kommentarer:

1 – 200 av 289   Nyere›   Nyest»
Anonym sa...

Jeg ønsker meg veldig en bok;)) God helg til deg og dine;) Laila S.N

marit`s boble sa...

Jeg er med:) driver og planelegger hage... Endelig tilbake Emmeline <3

Anne Karins Mat og Vin sa...

Ja tankene mine gikk også i mange retninger under den "ufrivillige" bloggpausen. Var jeg hacket..slettet eller rapportert for noe?! Men heldigvis var det google og ikke meg det var noe galt hos.
Morsomt du skriver om minimastiske vegger da jeg for en stund siden hadde noen franskmenn på besøk hjemme hos meg. De kommenterte at vi nordmenn lever i noen kokonger, fordi vi putter alt mulig opp på veggene og pynter med all slags dill og dall rundt omkring, he he jeg kunne ikke annet enn å le og være enig!

Klart jeg ønsker meg en bok, sier tusen takk og blir gjerne med på trekning!:)

Ha en flott helg!

Klem Anne Karin

Hannemor sa...

Mellom huskvask og bollebaking tenkte jeg det var greit å trekke et lodd :o)

Klem til deg

aase sa...

Åhhh....prøver lykken. Ønsker meg så veldig boka, men økonomien tilseier dessverre ikke bokjøp nå....håper!!

Chiline sa...

Jeg vil gjerne være med i trekningen av Sjarmerende uterom ;)
Ønsker deg en riktig fin helg!
Klem Chiline

mona.z sa...

Blir gjerne med i lotteriet, og ønsker deg en fin helg:) Bra at bloggesystemet er oppe og går igjen, frustrerende at innlegg og kommentarer forsvinner "in Space"....Synes kjøkkenet ditt er fint jeg;)

Mona sa...

Jeg vil gjerne ha boka :) Har nytt hus med tilhørende hage, så trenger noen tips. Hilsen Mona, mona_c_e@hotmail.com

Unknown sa...

O, beautiful pictures..greetings Nicole

Helene sa...

Prøver lykken og hiver meg på i håp om å vinne den flotte boken ;o)
Ønsker deg en flott helg. Klem

Lykkemamma sa...

Her må jeg trekke et lodd, ønsker meg så den boken!
Ha en fin lørdag :)

Anonym sa...

Jeg har savnet deg Emmeline! Innleggene dine er en av hverdagsgledene, og jeg er innom hver dag for å se om det har dukket opp noe nytt :) Jeg sier ja takk til et lodd, boka ser nydelig ut! Ingunn

Forever Love sa...

Synes det var stilrent og pent hos deg nå jeg!

Ha en fin dag.

Tonje

Karina sa...

Synes det så herlig og luftig ut hos deg, jeg:)
Jeg skulle gjerne hatt et eksemplar av den boka du gir bort! :)
God lørdag!

Anonym sa...

Hei, jeg sitter nedgravd i bøker og forbereder meg til eksamen, en skriftlig og en muntlig og GLeder meg stort til denne tiden er forbi og bare kan lese koselige bøker som feks denne;))
Hilsen MOna uten blogg

Dronninghuset sa...

åh, DET hadde vært superhyggelig....
jeg er med!
klem Tove

:-) sa...

Denne boken så virkelig inspirerende ut, og jeg er gjerne med i trekningen! :-)

Synes dine epistler er utrolig artig lesning!

-Hanne Tove-

Hilde sa...

Den boka har eg tenkt å kjøpe meg. Tenk om eg kunne vinne den i plassen :) Vil gjerne være med i trekninga.

Marianne sa...

Hiver meg på jeg og :-) Har to tidligere utgitte bøker av Ellen D "sjarmerende jul" og "sjarmerende gjenbruk" Liker de veldig godt. Gleder meg til neste innlegg fra deg Emmeline, vi er mange som setter stor pris på det du skriver. God helg :-)

Fjasevas Huset sa...

Stas!!! En sånn bok kunne jeg trengt:-)
Syntes stilen din nå er ryddig og hyggelig! Stilig og ren- ja jeg liker det veldig godt:-)

Klem

Vigdis sa...

Hei Emmeline! Noe drastisk må gjøres i vår nordnorske hage, så jeg ønsker meg en bok:-). Hilsen Vigdis

Mine-puslerier sa...

hei, jeg tar gjerne ett lodd!:) God helg til deg og dine:)

Camilla sa...

Endelig er du tilbake. :) Tar gjerne et lodd i kampen om boka jeg også.

Gitte sa...

Jeg tar et lodd!
Har lenge ønsket meg den boka:)
Klem Gitte

fru Stranden sa...

Jeg deltar gjerne! :)

Anita sa...

Jeg har veldig lyst å vinne boken, så jeg krysser fingrene for at jeg er en heldiggris denne gang. :)

Sissel sa...

Er gjerne med i trekningen om en bok. Bygger hus og trenger litt hageinspirasjon ;)

sisselstraume@hotmail.com

prinsesselinn sa...

Heisann.
Såklart jeg vil ha en bok;)
TVITVI.
Linn

Kristin sa...

Åja, jeg vil vel vinne en bok! Akkurat nå sitter jeg og forsøker å fullføre min masteroppgave som må leveres på mandag. Emmelines blogg er vel ikke så relevant for en avsluttende oppgave i juss, men et herlig avbrekk. Akkurat nå har jeg ikke så mye uterom ettersom jeg leier bolig hos studentsamskipnaden. Men siden studiet er inne i sine aller siste dager betyr det at jeg snart må ut på boligmarkedet og da ender jeg forhåpentligvis opp med mitt eget uterom iløpet av sommeren. Tenk så fint å kunne gjøre det sjarmerende i tillegg ;-)

Herlig blanding sa...

1. Jeg vil gjerne være med i trekning av en bok
2. jeg synes ikke du har det tomt, men koselig hjemme
3. Jeg synes det er dumt jeg ikke bor i nærheten av "din" Fretex
4. Kan du ikke auksjonere bort påskepynten nå, og gi pengene til et godt formål? Så sparer du lagringsproblemet? Legg feks bilder på faceb og la oss legge inn bud i kommentarfeltet?
5. Du kan jo også starte en salgsblogg med "brukte Emmeline-produkter"? Det ville sikkert være veldig god respons. Du har masse flotte ting som mange andre også liker.

Emma og mamma sa...

Godt at du endelig er tilbake! :D
Jeg tar gjerne et lodd, og krysser fingrene for at boka blir min siden hage er min favorittsyssel om våren, og jeg ikke har kunnet gått utenfor døra de siste 4 ukene!! Hadde vært fint å kunne drømme seg bort til hageliv herfra sofan jeg ligger i :)

God helg!
-Camilla-

LOPPISLIV sa...

Ohhh så vackra bilder, ljuvligt med det röda och vita ihop, och lampan en stor TineK ser det ut som, superfin!!! Kram Paula

janses.blogspot.com sa...

Jeg ønsker meg så veldig en bok :-) Ha en god helg. Mvh Janse

Bless by Tone sa...

En bok som er høyt på ønskelisten. Håper du har ei fin helg. Tone

LOPPISLIV sa...

jag igen, och så vill jag såklart ha en lott jag också :-)) Kram P

Franske drømmer sa...

Jeg vil gjerne vinne bok ;-)

Klemmer

Anonym sa...

Vi er nok mange strutser rundt omkring - det pleier jo å ordne seg ;)Men flott at du er tilbake med sjarmerende innlegg.
Trekker gjerne et lodd. Boka står høyt på ønskelisten.
Ha en flott helg!

Rigmor

(rigmor.rud@hotmail.com)

Anonym sa...

Hei, vil gjerne vera med på trekningen om boka. God helg : )

Mai Britt

Tonje sa...

Jeg ønsker meg boka, og hadde du ikke bodd så langt unna skulle jeg tømt boden for deg, får nesten vondt av alle skattene som forsvinner ut. :) ( begynte med ganske minimalistisk stil for ett år siden med nytt hus, men fylles opp gitt)

God helg!

Bente Elaine sa...

Ja takk, klart jeg gjerne vil trekke et lodd -boka ser veldig inspirerende ut! Krysser alt som krysses kan:) Og ha en riktig god helg og 17.mai! Bente

Mariann R sa...

Den boken kan jeg veldig tenke meg :) Holder på å omorganisere hagen vår som såg ut som ett evig stort buskas når vi kjøpte huset... Så alle gode ideer trengs veldig :) Synes forresten du skriver så utrolig fengende, artig blogg :)

Anonym sa...

Jeg vil gjerne være med, har sååå lyst på den boken. Fortsatt god lørdag.
Cathrine i Drøbak

Anonym sa...

Jeg hiver meg med på konkurransen :)
God helg!! :)
Hilde
hmela@hotmail.com

Refleksjon på livsvegen sa...

Er med!!

Ha god helg og 17.mai :-)

Lene sa...

Synes ikke det så tomt ut i det hele tatt jeg. Er med på trekning av bok :-)

Anonym sa...

Ja puha her var vi mange der fik sved på panden.Her er også indlæg og komentar der pist er væk :-(.Men som min mand siger i kan ikke forlange noget da det jo er gratis at have en blog.Sandt nok men rigtig træls.Så velkommen tilbage og sikke nogen super flotte billeder bliver jo ikke mindre flot med det røde og din evne til at få det indrettet flot.Kram Else

Bianca sa...

Å, det var en fin bok jeg gjerne kunne tenke meg :-) Ønsker deg en fin helg!

Beth sa...

For en glede med en sånn bok?
Ikke gjem bort alle de fine tingene dine, plukk de fram igjen. Mye koseligere med maximalisme enn minimalisme! Pynt opp hjemmet ditt med alle dine vakre ting igjen ikke la hjemmet ditt være sterilt for all småpynt og dill dall...:-)!
Du er jo såå flink med sånt,så vis det fram!!! Please...

mistin sa...

Den boken er superkjekk nå på våren, når tiden er inne for å kose seg ute på terassen. (Dessverre litt for kaldt uten masse ulltepper). Jeg trekker et lodd.
God helg

Joy sa...

Jag vill gärna vara med i utlottningen av en bok! :)
Kram Joy

Lappesola sa...

Jeg synes det ser veldig ryddig og lekkert ut hos deg uten så mye dill.

Hilsen Sol

Gro aka emrille sa...

Boder som hoper seg opp vet jeg dessverre litt for mye om... Minimalistiske stiler har jeg aldri skjønt, for jeg synes de er så lite personlige. Hjemmet mitt er jo ikke et hjem hvis jeg ikke har småtingene som betyr noe for meg. Jeg har langt fra et nips-hjem altså, men det er nok også langt fra minimalistisk;)

Og ja! Jeg vil veldig gjerne være med i trekningen av den flotte boka:) Uteområdet vårt trenger dessverre litt "inspirasjon"...

Gudrun sa...

Sjävklart vill jag vara med och tävla om den läckra boken.
Kram Gudrun

Sissel sa...

Selvfølgelig vil jeg være med på trekningen!!

Hadde jeg visst at du skulle kjøre på Fretex med et lass, hadde jeg står klar til å plukke med meg noen godbiter..Jaja, det er nok for sent nå, for hvis man skal ha godbitene må man nesten stå i døråpningen når de kommer inn...

Ha en finfin helg!

Rosa sa...

Ojojoj, jeg har veeeldig lyst på den boken! *blunkesmil*

Nå føler jeg at jeg bor på feil kant av landet, tenk å kunne bodd nær den heldige Fretex'en der da... *drømmer*

Ha en strålende helg!

Klem, Rosa

Audhild sa...

Jeg blir gjerne med i trekningen om den fabelaktige flotte boka til Ellen ;)

IngunnF sa...

Tekker gjerne et lodd her jeg sitter med snufsete nese og pollenhovne øyne. Ha en fin helg!

Inger sa...

Prøver lykken og tar et lodd jeg også :)
Ha en fin lørdag, Emmeline!

line sa...

Det er lett for at piffen forsvinner etter en slik anledning, men heldigvis -den venner tilbake ;)

Blogpause ble det nok for fler av oss ja, og jeg tenker også som det. Bloggen er NUET, og skulle den forsvinne så får så være.

Her går det i hage, blomster, drivhus og hage om dagen, så den boka di - den ønsker jeg meg veldig ;)

Ønsker deg en fin 17.mai feiring.

englemor sa...

Synes ikke det var tomt hos deg!
Lett, lyst og lekkert!

Jeg vil jo selvsagt veldig gjerne vinne boken :-) Tvi Tvi!

Klem fra Hilde

HEGEMOR.COM sa...

...med en på-vei-til-å-bli-rivd-terrasse og en hage som skal helomvendes (uten en halv ide om hvordan) slenger jeg meg desperat med i konkurransen:)
Herlig å ha deg tilbake!
God helg fra Hegemor

karen sa...

Vi kjøpte hus med 1,3 mål hage forrige uke - og vil gjerne legge inn et lodd. Men du, i stedet for å gi vekk puter og sånt til Fretex - kan du ikke auksjonere det bort her heller? Så kan du heller gi pengene til Fretex. Orker ikke tanken på at Greengateputer skal kjøpes av mennesker som ikke forstår hva greengate er - og kanskje bare skal bruke puten som innmat til annen pute...

Petrine ~ Nederst i havna sa...

En hagebok hadde vært midt i blinken for meg. Første året med egen hage!

Ha ei fin helg!

Anita sa...

Synes du har det luftig og flott, jeg.
Jeg blir gjerne med på trekning av bok.. Trenger desperat alle råd og vink om hvordan vi kan fikse på marka utenfor huset vårt... Vi får en jungel av ugress foran huset om sommeren.. Grøss...
Ønsker deg en flott lørdag.

RoseSommer sa...

Jeg vil gjerne være med! Jeg lånte den på biblioteket, og hadde IKKE lyst til å levere den tilbake.....

A propos å få plass: Du har jo hytte som kan romme endel pene ting. Og du bør tenke på å skaffe dere en overbygd uteplass! Mye av det vi har inne tåler å stå ute på en veranda til pynt og nytte (kanskje helst under tak), så da er plassproblemet med ting og tang redusert fram til oktober, iallefall...

Hide Gard og Glasdesign sa...

Det vil eg gjerne vere med på, den boka ynskjer eg meg.Eg synest forresten du har ein flott blogg, og ein nydeleg heim. God helg.

Veronica

det lange hvite huset sa...

Jeg vil også veldig gjerne ha et lodd, for når jeg SNART er ferdig med tre års videreutdanning så har jeg planlagt å ha tid til å lage en koselig hage utav villnisset vårt.

bentemor sa...

den boka så ut til å være noe for meg..

Shus sa...

Eg har boka sjølv, men vil gjerne vinne den og gje den til ei svært god veninne som ynskjer seg den!!

Klem frå Solveig

SamogSofie sa...

Hipp hurra!! Vi ønsker oss bok! Holder på med både lekestue og kaninburplass , og vannlekested og....

Anonym sa...

Har også nettopp prøvd å rydda vekk stæsj og pynt etter konfirmasjon, og lurte faktisk på korleis du organiserer alt du har? No har eg opna det eine fulle skapet etter det andre, på jakt etter ei ledig hylle, med det resultat at alt er fordelt på forksjellige plassar, og blir umulig å finna igjen når ein treng det. Sukk!

Det hadde vore kjekt med ei inspirerande hagebok, så eg legg herved inn ein søknad.

mvh
Forglemmegei - uten blogg.

Anonym sa...

Jeg vil være med i lotteriet av årets fine sommerbok om uteliv "hjemme".

Synes det ser varmt og koselig ut hjemme hos deg selvom du har stablet ting og tang i boder.

Tonemor sa...

Jaaa, en slik bok ønsker jeg meg masse.
Jeg vil gjerne være med.
Fortsatt god helg
Klem Tone

Turid sa...

En bok om sjarmerende uterom passer bra for meg akkurat nå. Trekker gjerne et lodd på den ja ;-)

Ha en fin helg!

Klem, Turid

Unknown sa...

Kjedelig med blogger-problemer ja! Jeg hadde nettopp laget ny header og forandret fargene i bloggen, og nå er alt borte. Takk for den... Håper det kommer tilbake i løpet av kort tid.

Tar gjerne med meg et lodd til denne boka. Ha en finfin heleg!

Eva sa...

Jeg vil også være med!!
Har ventet og ventet på nytt blogginnlegg og jammen meg i dag kom det.
Gleder meg over alle dine morsomheter!!

Anonym sa...

Vil gjerne ha en slik bok, og stiller meg i køen av håpefulle. Og d er godt å ha deg tilbake i blogglandia! har savnet dine morsomme innlegg!

Klem fra Prusseluskan

Anonym sa...

Elsker coffee-table books, så jeg tar gjerne et lodd. Ha en strålende helg!
SiriH
sirihelenj@hotmail.com

Elin sa...

Jeg vil veldig ,veldig ,veldig gjerne vinne en bok!:)

Ha en fin lørdag ,Emmeline!

Anne B. sa...

Henger meg på loddtrekningen sammen med alle de andre. Har en hage som kunne trenge litt fornying

lillpastill sa...

Jippi.. Jeg vil veldig gjerne vinne en slik skatt av en bok..
Klemmer fra Lotte

Anonym sa...

Så godt at du er tilbake igjen :)
Jeg ønsker også å være med i boktrekningen din.
Hilsen Tippatipp

Anne-Britt sa...

Hei på deg.
Å så gøy med lodd jeg er med vet du. Elsker hage og koselige bøker.
Ha en strålende og vårlig helg.

Karianne og Vegard (veien til hjertet) sa...

Jeg hadde blitt veldig glad for den boken :)
Liker alt stæsjet ditt jeg, så syns ikke du skal kvitte deg med noe av det:) Kjøp deg heller en kontainer du kan ha alt i :) *fryktelig god idè* ;)

Klemmer fra Karianne

hobbyvimsa sa...

Jeg ønsker meg veldig denne boken,og hiver meg på:)

Ha en fin helg!!

Klem LInda:)

I`Døsset sa...

Blir veldig gjerne med i trekningen av denne supre boken. TVI TVI :-)

Unknown sa...

Jeg synes du har det kjempekoselig, men så er jo jeg en liten anelse minimalist:)
Og den boken vil jeg gjerne vinne.
God helg!

Hannepanne sa...

Oij for ei fin bok....elsker hager og uterom + gamle fine trehus så hær tar jeg gjerne ett lodd ;)

Du skriver så herlig Emmeline :)

Hanne=)

Lin K sa...

Helt siden jeg var liten, har jeg ryddet vekk ting om våren - drev visst med Springcleaning, uten engang å tenke over det ;) Det er deilig med luft rundt seg når det blir varmere. Når høsten kommer, er det bare å fylle opp igjen. Heldige du kan bare gå på skattejakt i kjelleren! Det blir nesten som nytt, når det har vært pakket vekk en stund. Ellers så er jo Finn.no grei når det blir for fullt... ;)

Etter å ha lest innlegget ditt, ble jeg minnet på at det er lenge siden siste backup. Det skal jeg gjøre noe med ASAP!

Tar gjerne et lodd på den flotte boken!

Ha en flott helg :)

Klem Linnette

Sisselshverdag sa...

Jeg får innmari lyst på rødt i interiøret når jeg ser det røde hos deg :D Ute har det blitt litt rødt så det får greie seg det ;)

Har veldig lyst på bok, så jeg håper på under og at jeg har vinnerlykke for en gangs skyld :D

Ha en strålende helg, gleder meg allerede til nytt innlegg fra deg :D

Anonym sa...

Savnet deg:(. Har bursdag i morgen når boken trekkes. Håper jeg vinner. Bergliot W

beate sa...

jepp, jeg er med!
kunne godt tenke meg boken!

god helg

klem beate

Anonym sa...

Jeg ønsker å være med i trekningen om boken.

Følger bloggen din hver uke og liker godt måter du skriver på.
Ler godt av historiene dine.

Mvh. Jeanette i Asker

The Smiths sa...

Jeg vil veldig gjerne være med i trekning av bok=) Du har forresten et utrolig flott hjem. Alltid så mye fine bilder og flott inspirasjon på bloggen din! God helg! Klem

Anonym sa...

Prøver lykken, og ønsker et lodd i trekninen om den kjekke boken. Flott og inspirerende blogg du har. Takk, takk ! Hilsen Linda K.B

Titt-inn! sa...

Jeg ønsker å være med i trekningen av boken. Ha en koselig helg!

Kari sa...

Så artig, jeg vil veldig gjerne være med på konkurransen :)

Hilsen Kari :)

Trine sa...

Så bra det endelig kom et innlegg fra deg igjen:) hagen min er ganske desperat etter en hjelpende hånd så hadde vært fint med litt inspirasjon i form av bok av Ellen.

Camilla sa...

Åhh den kunne jeg tenke meg altså! Bygget terasse til vårt nye hus i fjor og kunne godt trengt litt inspirasjon for og gjøre det koselig utenfor :) Krysser fingrene! Gleder meg over hvert eneste innlegg du skriver! Knall :)

ANNE sa...

Ja takk, den boken ønsker jeg meg. :¤)

helen og gutta sa...

jeg kunne virkelig trengt en slik bok, har egentlig en stor flott hage men problemet er hva skal jeg gjøre med den for å gjøre den innbydende og koselig.

Bettum Villa sa...

Jeg vil gjerne også trekke et lodd. ;)
Klem Madelén

Christel sa...

Hei
Ønsker meg også bok:) Bygger hus og trenger inspirasjon til både det og hage. Den ser så søt ut! Fin helg til deg Emmeline:)

Vimså sa...

Det viktigste e vel at du trives med kos du har det heim sjøl..
Sett meg opp på din bokliste..
Ha ei flott helg..
Mari Johanne

Susanne sa...

Ett lodd på meg :)
Ønsker deg en fin helg videre!

Anonym sa...

Har planer om å kjøpe den boka, men det hadde ikke gjort noe om jeg hadde vunnet den her....

Lørdagshilsen fra Borgny

Gry sa...

Jeg ønsker meg veldig gjerne boka og prøver lykken! :)
Gry
(grylang363@hotmail.com)

Kari Anne sa...

Det hadde vært hygglig å få en bok i posten. De bøkene som kommer i posten til meg er kun de bøkene jeg glemmer å avbestille fra bokklubben.......

God helg fra Kari Anne

ARKinterior sa...

Bra du er tilbake!!
Jeg blir gjerne med på trekning av en flott bok.
God helg til deg!

Anonym sa...

Jeg blir gjerne med på trekning av boken.

Klem fra Therese (thereses88@gmail.com)

Iziko sa...

Jeg tar svært gjerne ett lodd på den boken:)

Fru Andersen sa...

KJempefint med litt mindre dill og dall rundt seg synes jeg da!

Hver enkelt ting kommer mer til sin rett.

Jeg er helt avhengig av at det ikke blir FOR overfyllt, og vi har alltid pleid å få spørsmål om vi skal flytte eller male osv fordi folk mener det er tomt hos oss.....Men det mangler jo ikke på ting hos oss altså, liker bare å variere litt, så boden er konstant fyllt til randen;-)

Nydelig i den røde og hvite spisestuen deres!

Lørdagsklemmer!

Margit sa...

Spennande! Eg og vil prøve lukka med eitt lodd ;) Godt at blogger er på plass att.. God lørdag og helg til deg :)

ida sa...

jeg ønsker meg gjerne en slik bok... :) et gammelt hus, med stor hage, mye potensiale og lute ideer kunne godt trengt den :D

Cathrine sa...

Jeg ønsker meg en ny bok! Skal flytte i løpet av sommeren, og det er stooor uteplass/hage rundt vårt nye hus :)

Ha en fortsatt flott helg!

Synes stilen din er utrolig flott, så ikke heng mer på veggene ;)
Cathrine N. Guldvik

lise sa...

Litt sånn overlesset har vi det, og når det bare er noenlunde ryddig, liker jeg det lille rekkehuset vårt veldig godt. Sterile overflater og lite personlig preg kan institusjoner og andre arbeidsplasser ta seg av, tenker jeg. Ikke har jeg noe bodplass heller, så jeg MÅ nesten tenke sånn. ;-)

Boken ser kjekk ut, så jeg er med!

Anonym sa...

Trekker gjerne et lodd (har bursdag neste uke)!

Fortsatt fin helg!

Else-Gunn

Camilla & Stig sa...

Jeg ønsker meg virkelig en god bok som dette:) For det trenger jeg:D

Flott at du gir til fretex, dagens gode gjerning:)

Anonym sa...

Å jaaa, den boka har jeg kikket på en stund nå. den står høyt på ønskelista!

Jeg syns du har en finfin "blogge-stue"! En varm type minimalisme, siden du har malte gulver, koselige pynteting og slikt...ikke har du noe som er uoppnåelig som inspirasjon heller!! Mange "blogge-stuer" er jo så rålekre at min lommebok får angst hver gang jeg kikker på de bloggene!

Klem fra Mette

Anonym sa...

Eg tek gjerne eit lodd :) Flyttar til ny, stor hage om ein mnd, og treng inspirasjon ;)

Forutan det er det ei sann glede å lese bloggen din!

Helsing
Wenche L.

Anonym sa...

Prøver lykken jeg også. :) Synes det er så moro å fikse og ordne ute. Trenger virkelig noen tips. :)
Kjempefin blogg forresten, som jeg må få med meg. Monica V.

Lisbeth sa...

Kære Emmeline...

Du har henvist til fejl blogg..;)
Man kommer til Hanna,s blogg og ikke til Ellens når man trykker på HER:
De heter jo det samme bare Ellen med C og Hanna med S i sjarmerende.
Og de har jo også skrevet en bog sammen før, men ikke denne mener jeg.
Vi i Danmark har også haft trøbbel med Blogger hvor kommentarer har forsvundet og man ikke kunne lave nye indlæg.
Jeg kan rigtig godt lide det røde og hvide, ser så sommerlig ud..:-)
Jeg har også lyst til at blive minimalist, men det bliver kun til tanken i øjeblikket..:-)

God weekend fra Lisbeth

Alexia sa...

Jeg vil gjerne ha et lodd...
og så ønsker jeg at huset mitt snart blir like tomt og stilrent som ditt!
Du har det veldig fint!

Ramme Alvor sa...

Flott da pikkar te liv! var litt bekymra eit lite øyeblikk:)
Boka ser fin ut den og Takk og lov for fretex, både eine og hin veien :)

Klem!

Jeanette sa...

Godt at du e tebake :D Kunne godt tenke meg den boken eg så trekker ett lodd eg også. Ønsker deg og dine en go helg :O)

-Jeanette-

Anonym sa...

Jeg prøver lykken og tar et lodd;)
God helg!
Sol

Moccamamma sa...

Hei, Emmeline!

Har du vurdert å leie lagerplass? Hvis du har saker som du vil og trenger ta vare på, men ikke har plass til, så er det en mulighet, skriver ryddeguru Morgenstiern :)

Jeg synes du har det fint på din minimalistiske vei! Hvorfor er det mer stuerent å kommentere at folk har det bart på veggene, mens ingen drømmer om å si til tante Tulla at hun har et hjem overfylt av nips ;) Det viktigste er at du og dine trives :)

Hilsen fra Moccamamma :)

by Siv sa...

Jeg trekker et lodd :)
Syns det er veldig fint når det ikke florerer med pynteting...
*Siv*

byRandi sa...

Det hadde vært veldig kjekt å ha den fine boken:) God helg!

Whitebite sa...

jajaja, jeg blir med. For en gangs skyld!
og du, jeg synes IKKE du har det tomt! akkurat passe. helt min stil.. eneste jeg lurer på er hvordan du i SVARTE GRANSKAUEN klarer holde de hvite gulvene rene??!!;o)

hanne sa...

Hvorfor ikke prøve seg... Koser meg med innleggene dine ;)

Anonym sa...

Så bra at du endelig er tilbake! Dagen er ikke helt den samme uten blogg innlegg fra deg Emmeline! Vil gjerne være med i loddtrekningen!

Linn:-)

Marte sa...

Ser ut som en flott bok! Jeg vil veldig gjerne være med i trekningen:) Ha en fin kveld:)
Klem, Marte

Anonym sa...

Jeg trekker et lodd jeg også. Holder på å reorganisere hele hagen,så det hadde vært kjekt med litt inspirasjon.

Christin

ainajasmin sa...

Jeg håper på det beste, og tar et lodd :) Ha en fin kveld!

Fru Fryd sa...

Jeg prøver lykken, og tar lodd:)

Ha en forsatt god helg, og nyt helgefreden!

Lena sa...

Åh... vi skal akkuratt i gang med å bygge terasse utenfor huset, som igjen skal fylles med blomsterkrukker, hagemøbler og annet som gir liv... Hadde derfor virkelig satt pris på denne boken om den hadde havnet i min postkasse!

Mvh
Lena B

Stine G.L. sa...

Hei,
Synes det er så fint med det røde mot det hvite hos deg. Men personlig er jeg veldig glad i familiebilder, så jeg hadde nok krydret det med noen svart/hvit bilder på veggen. Kanskje med polkadott rammer =)
Vinner gjerne bok! God helg!!

Åse-Lill sa...

Heisann
Jeg vil veldig gjerne være med i trekkningen av boken:-)
God helg:-)

Birgitte sa...

Eg har ikkje kommentert i bloggen din før, men no når eg kan vinne bok må eg berre skryte litt. Du er ein fantastisk inspirerande blogger. Masse fint å sjå, og eg syneest absolutt du har det koselig!Kjekt å kike innom deg og du skriv så koselig og morsomt om kvardagsproblem, og har masse fine bilder av huset ditt.

astrid sa...

Boka så skikkelig flott ut - og inspirasjon trenger man masse av.
Vi er i startgropen med å ordne utemiljøet her etter graving og bygging av garasje med terasse. Uff - gleder meg og gruer meg.

Ha en strålende kveld videre.

Mvh astrid.d@gmail.com

Pikekyss sa...

Nydelig bok som sevfølgelig står på ønskelisten :)

Jeg som deg lever i nuet og blir litt glad over å lese at jeg ikke er alene!

God helg ♥

Anne Mette Lie sa...

Tar et lodd! *god klem*

Anonym sa...

Ønsker meg gjerne en bok:)Har et stort hage/alatn område jeg fortvilet prøver å gjøre koselig uten helt å lykkes...Jeg synes du har det veldig fint,men litt tomt på veggene (hvertfall de vi ser;))
Marlen H

beate sa...

Jeg trekker et lodd og krysser fingrene ;-)
Beate

Kort og Søm sa...

Litt på veggen er fint syns jeg.. :O)

Blir gjerne med i boklotteriet!
God lørdagskveld :O)

Lilljekonvall sa...

Åhhh, JAAAA !
*tar like godt vinnerloddet jeg ;)*

trudeanett sa...

Heisann.
Jeg ønsker meg også veldig en bok.
God helg til deg :)

Kardemomme mamma sa...

Gratulerer med overstått konfirmasjon!
Jeg har også lyst på en slik bok!
klem

Wimona sa...

Jeg også har lite plass til rotet mitt. Boden er full. Lurer alltid på hvorfor er det så rydding hos nesten alle i blogglandia.

Men en bok har jeg vel plass til. Så trekker jeg et lodd av deg.

God helg!

trudeanett sa...

Heisann
Jeg ønsker meg også veldig en bok:)
Lurte på hvorfor ingen av favoritt bloggene jeg følger var oppdaterte :)Så bra at du er tilbake :)

Ragna sa...

Jeg trekker et lodd jeg også - og jeg synes ikke du har det utrivelig. Hyggelig selskap pluss en kopp te og et tent stearinlys er alt som skal til :-)

Anette S. sa...

Jeg ønsker meg veldig en bok=) god helg! =)

Anonym sa...

Hei, tar gjerne et lodd. Bokå såg knallfin ut.....Siv-O.

solglimt sa...

Eg er med! har veldig lyst på ei bok! Ha ein fin kveld!

Hannesin sa...

Å ja !! Ønsker meg slik fin bok ! VI ordner ute og bygger lekestue, alle gode tips er dyrbare !

God kveld !

Hanne :)

Louise sa...

Jeg vil gjerne være med i trekningen:-)
God lørdagskveld!

Fro (Idyll på landet...) sa...

Så flott bok - jeg blir gjerne med i trekningen!

Ha en fin kveld!

Klem

KROnPRINSESSENE sa...

Inspirasjon i form av en bok, blir jeg veldig gjerne med i trekningen av :)
Her har det også vært bod og garasje tømming siste dagene... 2 turer til Fretex og 1 tur til søppeldunga!
Lykke til med opprydningen ;)
Klem May Helen

Anonym sa...

Hei! et lodd vil jeg gjerne ha, og hadde gitt mye for å bo i nærheten av Fretex'en du leverer til!
men å dra over fjellet, da blir det ikke billig! Sidsel N :)

Åse sa...

Oj, her var det mange om beinet! :-) Men man må vel prøve lykken likevel - hvem vet!

camilla sa...

Hwi Hei, jeg vil gjerne være med i trekningen og håper jeg er den heldie denne gangen=) Ønsker deg en fortsatt strålende helg, til tross for at været er som det er her i Bergen..

Violetta sa...

Du har akkurat like lite på veggene som vi har, så det er helt perfekt! ;-)
Klart jeg vil være med på bok-lotteriet...spennende!

Anonym sa...

Jeg har veeldig lyst på denne boken og et lodd. God helg.
Åse :-)

Anonym sa...

Jeg liker stuen din både "før og etter", Emmeline! Uansette er det det du skriver som jeg er mest opptatt av - du skriver godt og gir meg ofte en god latter - takk!

Hageboken ser flott ut - jeg ønsker meg et logg!

Ha en fortsatt fin helg!

Hilsen L;-)

Henriette sa...

Eg stiller meg full fart i kø, og tar gjerne eit lodd:0)

God helg:0)

Anonym sa...

Jeg ønsker å være med i trekningen om boken.

Gamlefossen sa...

Jeg vil ha bok - og kaster meg ut i loddhaugen med et ørlite håp! :-) Fortsatt god helg!

Anonym sa...

Jeg ønsker å være med i trekningen om boken.

Glemte navn og det må du vel ha :)

Mvh
Ann Drude

Vilmershus sa...

Heia Emmeline;)
Jeg hiver meg med- ville blitt veldig glad for en slik bok:)
Jeg syns du har det nydelig fint der hjemme- digger ditt hvite gulv-det har jeg øverst på ønskelisten min her hjemme- rommet blir helt forandret og får en nydelig helhet med hvite gulv.
Syns du har mange nydelige ting- og det ser absolutt ikke nakent ut.
Ha en fin kveld i ditt flotte hjem- hjertelig hilsen Vera- mammaen i Vilmershus

underveis sa...

Jeg sier også gjerne jatakk til bok-lodd.
Ellers er det en helt grei ordning å sirkulere stæsj. Det ordner seg. Før du vet ordet av det dukker det opp her og der igjen....

Anonym sa...

jeg trekker et lodd! god helg!
hilsen Helene

helene.mat@hotmail.com

Anonym sa...

Å så spennende,jeg vil gjerne være med :-) God helg til deg :-)

Hilsen Trude SH :-)

Unknown sa...

Ååå..den boken hadde jo vært helt super å vinne!! I skrivende stund holder jeg faktisk på å tegne drivhus og diverse til hagen..men litt inspirasjon hadde jo vært greit å få :) ..og med tanke på at tegneprogrammet på pcen har hengt seg opp nå, og at jeg ikke har lagret noenting av det jeg har tegnet.. hadde det jo vært kjekt å vinne bok som en liten oppmuntring ;)

Håper resten av helgen din blir strålende fin, og at du snart kommer deg til hektene igjen etter konfirmasjon og påskepynthenting ;)

Grethe Oliv sa...

Ønsker meg bok :-) Ny uteplass er under etablering så det hadde gjort seg med noen ideer. Gratulerer med vel overstått konfirmasjon - her er det to uker til nå...:-)) Gleder oss masse!
Mvh Grethe Oliv
e-post: ghermann@bbnett.no

Den Blå Perle sa...

Hei Emmeline!
Litt bilder på veggen skader ikke, men du har jo mange andre ting på veggen, og det rekker! Jeg ønsker meg tallerkenhylle med bøker i, f.eks boken Sjarmerende uterom!!!

Hjemme hos meg sa...

Hei!
Kjedelig når blogger ar nede..håpe ikke de får fler sånne blaff på en stund! Hiver meg på i trekkningen av boka di ;)

Klem Anette

purglede sa...

Ett lodd til meg:)
God helg :)

Anonym sa...

Trekker et lodd, jeg også!

Sæunn Beate Hatland

Unknown sa...

Jeg vil gjerne ha et lodd. ;-)

Monica sa...

Småfrustrert konfirmantmor slapper av og kikker apatisk på bloggen din mens hun venter på den STORE dagen! Ønsker gjerne en bok....!

Hilsen Monica

Mariette sa...

Så kjekt at du er tilbake etter ufrivllig pause. Dagen er ikkje det same uten deg ;-)
Prøver gjerne lykka.

Thore Lie sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
by camilla jin sa...

Tar gjerne et lodd i boktrekningen:)

Bloggtørke er no herk, og jeg er midt oppi det selv akkurat nå... :( Får komme sterkere tilbake når overskuddet er på plass:)

Sidsel Veierland sa...

tusen takk for at jeg får lov å lese bloggen din!
Jeg tar gjerne ett lodd på boken
klem

Berit sa...

He-he! Her måtte det slettes og begynnes på nytt, gitt! Første kommentar ble på forundreligvis kredittert gemalens bloggerkonto- og han kan vel knappest kalles interessert i lekre bøker, fristende hager eller kreativ gjenbruk. Jeg derimot; kunne lett kost meg lenge med denne boka;)

siv sa...

Vil gjerne vere med i trekninga, for her hos oss er det mykje som kan bli meir sjarmerandes.... siv s

Tove `blogg verden sa...

Synes ikke det ser tomt ut hos deg : ) Hærlig med rødt!! Jordbærstemning ; )
Den boken så kjempeflott ut, så jeg prøver lykken hos deg : D!
Ha en fin kveld Emmeline
klem Tove

Anonym sa...

Har veeeeldi lyst på den boken............

Mvh Janne

Anonym sa...

Tusen takk for at du deler så mye med oss på den fantastiske bloggen din:) mistet litt motet med all responsen du har fått, men vil likevel veldig gjerne delta på loddtrekningen din!
Hilsen fra wenche som er midt inni konfirmasjonsforberedelser og syk samtidig....:(
Hilsen fra sørlandet

Lillian sa...

Du har det så koselig, og jeg syns egentlig at de små fargeklattene dine kommer bedre frem når det ikke er så mye rundt som sloss om oppmersomheten.... :)

Jeg er gjerne med på muligheten til å vinne en bok. jeg har ikke fått kjøpt meg den boka ennå, men den ser så lekker ut. :)

klemmer!

Hilde sa...

Synes det er gøy at man endrer stil jeg da... En uterom bok ville passet midt i blinken - ser vi er nesten 200 som har tenkt det, men - det er jo lov å håpe :-)
HIlde

marianne sa...

Hei =)
Jeg krysser fingrene,og håper det beste ;)
Du har vært dypt savnet Emmeline,det er godt å ha deg tilbake =))
God helg.
Marianne S.H

Hobbybruket sa...

Jeg vil gjerne ha boken. Kan alltid trenge litt inspirasjon. Ha en fortsatt god helg. :)

Anonym sa...

Jeg er med ;)

Mvh,
AnneCath

Anonym sa...

Hadde vorte veldig glad om eg vart den heldige, elskar å pusle ute!..Og inne..:)
Birgit.H.

Anonym sa...

Jeg tar gjerne et lodd;)

Anonym sa...

Jeg tar gjerne et lodd;) trenger sårt litt inspirasjon til uterommet vårt.
Hilde FUF

fruSärås sa...

Hallo!!
Hjelpes MANGE som ønsker boken;o))
Stiller meg i rekken og ønsker virkelig den boken...kanskje den kan gi meg ideer på hvordan gjøre 2 mål med dyrket plen vakker....;o(...Vel en utfordring er det iallefall.
Klem og en fortsatt fin helg
Ann Berit

Anonym sa...

Hei,kjekt du er tilbake,eg vil gjerne vere med i kampen om boka,held på å lage til hagen.

Helsing Ingvild

‹ Eldst ‹Eldre   1 – 200 av 289   Nyere› Nyest»
Related Posts with Thumbnails