onsdag 18. mai 2011

Endelig kommer søstrene til Bergen


For en tid tilbake søkte danske Søstrene Grene etter franchisetakere i Bergen, og i dag oppdaget jeg at Søstrene åpner butikk på Xhibition i Bergen 24. juni, noe som er aldeles fabelaktig! Nå er det sikkert mange som syns at Søstrene Grene er en arbeiderklassebutikk for proletariatet;) Jeg syns imidlertid at dette er et gøyalt lavpriskonsept.


Det er gøy å kunne kjøpe småsaker til en rimelig penge. Den koselige adventsgaven som ungene tar med på skolen, en ny hårbøste til 7,90 eller kanskje plastnett med babuska eller uglemotiv til 19,90


Til jul shoppet jeg for eksempel julematbokser til ungene. Billige selvslukkende julelys til Santalucia koret mitt ble også kjøpt inn hos søstrene i Sandvika.


Selv om Søstrene har mye harry, så har de innimellom noen små skatter som er vel verdt å ta med. Jeg pleier alltid å sjekke utvalget når jeg er på tur til  Oslo eller Stavanger. Jeg kjøper ikke nødvendigvis så mye, men jeg speider alltid etter godbitene! All skryt til Xhibition i Bergen som seiler opp til å bli et gøyalt kjøpesenter (til tross for sitt håpløse senternavn) De har både Riviera Maison, Åhlens, Panduro og nå også Søstrene Grene under samme tak!


At Xhibiton også har en Big Bite der det jobber en ung mann som roper ut: DU SKAL VEL HA KARBONADE TENKER EG, er en annen sak. Vi i trillefolket liker dårlig at man blir en slags offentlig karbonadedame foran alle de andre i køen, bare fordi man har bestilt karbonade en gang eller to ( *eller muligens kanskje det var tre ganger) tidligere. Da slutter man umiddelbart å handle på Big Bite, uansett hvor mye man skulle komme til å elske karbonader.


Det er i sånne situasjoner man skulle ønske at man heller var en slags salatkjendis: DU SKAL VEL HA GRØNN SALAT OG VANN, TENKER JEG, DU SOM BARE SPISER DET ALLTID...! Nå skal det jo sies at det er vanskelig å bli en slags salatkjendis når man holder seg til karbonader. Men det hadde vært kjekt likevel. Å være salatkjendis altså!


Jaja, ha en fin fin kveld alle--enten dere liker karbonader, eller salat eller søstrene Grene eller noe annet:) PS: Føler nesten litt for å ha en avstemming her. Er det virkelig noen som foretrekker grønn salat fremfor karbonader??? DS! SO LONG! 80 kommentarer:

SOLSAUM sa...

Jepp, eg likar grøn salat framfor karbonader.... Men det er nok fordi eg ikkje likar verken kjøttkaker, karbonader eller fiskekaker....;o)

Emmeline sa...

En slags anti-kake dame du da skjønner jeg;);) Skulle gjerne vært anti-kake dame merker jeg!!

Snuffeldyret sa...

Jepp! Er en sånn mummimamma som liker salat. Det skulle en ikke tro når en ser kroppsfasongen min...

Anita sa...

Denne har flytta til Jessheim også, noe jeg elsker. Ihvertfall da jeg titta på når de bygde opp butikken i forrige uke, må snart dit å titte.

Anonym sa...

Jeg eeelsker karbonader, og jeg eeelsker salat.. Viss det er rikelig med fetaost, sprøstekt spekeskinke, pinjekjerner, avocado og soltørkede tomater oa annet digg oppi ;) Min stemme går til karbonaden!

Stine :)

Lin K sa...

Jeg er mer Ole Brum-typen, og sier ja takk - begge deler! Forandring fryder da? ;)

Morsomt sammentreff med huset i Landåslien da! Da har kanskje du også nytt rødvin på den altanen ;) På kartet på 1881 har huset fått mange nummer, er det gjort om til leiligheter? Før var det jo to, for moren bodde i egen leilighet på toppen. Hoveddelen var jo så stor, fem salonger i den ene stuen... Vi fikk aldri satt oss, før vi visste hvilken avdeling de hadde tenkt vi skulle sitte. Ikke helt vår stil ;)

Klem Linnette :)

vonbrumm sa...

Jeg liker begge deler, liker ikke billige dårlige karbonader, og foretrekket salat med omelett, laget av betjenten til lunsj :) ellers kan du trøste deg med at salatdamer ofte får kommentarene fulgt av ett sukk "du skal vel bare ha salat du"-sukk

Unknown sa...

"min" big bite butikk er slutta å spørre om hva jeg skal ha.. jeg får automatisk en halv med smør, karbonade og tortilla chips.. ikke noe salat eller annet tull der i gården nei:-)

Emmeline sa...

Von Brumm: Nå er det ikke alle som har en egen betjent som serverer lunsj, og noen av oss har heller aldri erfart hvordan det er å være salatdame etterfulgt av et sukk... hehe;)

Linette: Jepp. TOLV leiligheter ble det tilslutt. Både heis og garasje og badebasseng gikk med til det prosjektet. Hvis du satt foran den gedigne peisen har du dog vært i min mor og far sin leilighet. Det er den delen de bor i... Med en peis som er like stor som hele leiligheten og kun to salonger;)

Petrine ~ Nederst i havna sa...

En karbonade til lunsj er aldri feil, men gjerne med en salat ved siden av :) Så da blir det vel noe sånt som ja takk, begge deler :)

Synes forøvrig at disse søstrene burde bli bedre til å finne ting til butikken sin, som det så fint står at de gjør på disse lappene rundt omkring i butikken. Synes Grene har tapt deg seg litt. Men hvem vet, kanskje dukker det opp en skatt eller to snart.

Ha en fin kveld!

Tones landliv sa...

Da er vi to! Jeg spiser salat... men jeg elsker karbonader :))

Lin K sa...

Fra to til tolv leiligheter, ja... Ja, det var jo altfor stort til to mennesker og to hunder etter min mening. Husker hver morgen startet med å lete etter de andre ;)

Det var nede i rommet med peisen, og terrassen utenfor, vi var mest, siden det jo var strålende vær hele tiden. Der var det vel kun to salonger, og eget rom for biljardbord, og "tekjøkken" (større enn vårt...) så vi slapp å gå helt opp til kjøkkenavdelingen når vi satt ute og grillet... Fantastisk plass da, og nydelig utsikt er det sikkert fra dine foreldres leilighet i dag også :)

Pink lady sa...

Så artig! Det må jeg si gikk raskt fra de søkte etter noen til å stå for butikken til den faktisk skal åpne. Jeg stemmer for karbonader, trille trille!

Klem Pink lady

Sommerhusliv Hele Aaret sa...

Hold da du da gået helt amok:-)
Dejligt for dig i endelig har fået en søster deroppe i Norge...
Hende bliver du glad for.

Tillykke med de fine sager.

Mange Knus Fra Susi

Hjertedamas blogg sa...

Og jeg burde ha holdt meg til salat, da jeg faktisk er allergisk mot storfe, svin, hvete, melk og ehhhh sjokolade. Desverre er jeg veldig glad i karbonader, fersk grovt stenbaktbrød, oster og deilig sjokolade. Men salat med karbonader er jo snadder:DDDDD Klemz Grethe

Trude sa...

Åhhh, du e bare så morsom, fikk meg en god latter i dag igjen :-))))
Takk !!

Li/Småtingene sa...

Søstrene Grene er en ypperlig butikk for oss fra proletariatet, der vi kan handle ting vi har råd til samtidig som vi drømmer om (og sparer til) ting som er det gode borgerskap verdig... Egentlig koser vi oss glugg der vettu, mens vi venter på lottopremien ;-)

Karbonade med løk og sennep på rugbrød; ja takk.
Karbonade i lefsete BigBitebrød med majones; nei takk. Der har du min karbonadepreferanse ;-)

:-)

:) sa...

Tar gjerne en karbonade, men ikke bagutten... ;-)

Prinsesse Vilikke sa...

Jeg må alltid innom søstrene hvis jeg har muligheten. Der kan det dukke opp mange godbiter. Plaster er et måha derfra.

God kveld!

Brigg sa...

er det sant?! hurra hurra! grene-søstrene til bergen! lykke på jord! (litt vel mye jubel?) men seiøst...jippi

Kardemomme mamma sa...

oioioioi! For noen gode nyheter på en onsdag! Også jeg digger søstrene! Jeg for min del klarer ikke å bestemme meg for verken salat eller karbonade. Likker begge! Liker de til og med sammen!

Erika sa...

Hurra!
Søstrene Grene har jeg savnet å ha nærmere, jeg pleier alltid å snike meg innom en tur når vi er i Stavanger :)

De glimter til med noen skikkelig godbiter innimellom, er bra (og rimelig) på julekalendernips og har billige lerreter =D

Jacta est alia sa...

Så fantastisk kult at Søstrene grene kommer til Bergen! Nå ble jeg glad:-D!

Her i gården går det ellers i salat.Det er namme, synes jeg

Komadyret sa...

Salat er godt, men jeg foretrekker det vel helst SAMMEN med annen mat, feks karbonader, eller til annen middag ;) Søstrene grene er super butikk, må ofta ha meg en tur når jeg er i stvg ;)

solemio sa...

Jeg er VELDIG for kaker, men skrekkelig mye mer glad i grønn salat enn karbonader. Jeg tror kanskje det skyldes min fortid i skolekorps, der vi fikk servert karbonader på 17. mai innimellom alle spilleoppdrag. Karbonadene var samvittighetsfullt dandert på ei skive med masssssse smør på, mengder av gammel, ekkel løk på og sånne persilledusker som skulle live det opp. Dette var sannsynligvis gjort 16. mai på kvelden, og smaken av disse kalde, rare karbonadene har nå, 20 år etter, gjort at jeg ikke har smakt karbonader på langlang tid. Men interessant avstemming! (Og bra vi ikke er like)

Takk for flott lesestoff, Emmeline!

Rosa sa...

Jippiiiiiiii!! Hurra for søstrene so kjem til Bergen!

Når du seier grøn salat høyrest det litt kjedelegt ut, men dersom eg får ha oliven, fetaost og skinke i den, DÅ vil eg mykje heller ha det enn karbis ;)

God kveld!

Herlig blanding sa...

Ja, takk, begge deler...
Og hipp hurra for at Søstrene Grene har planer om Kristiansand også.

Fjordheim sa...

Karbonader med salat er jo godt.
Spiser egentlig karbonader sjelden. Mye oftere salat.
Har forresten en sønn, russen, spm har startet på lavkarbokur, så da må jo mor følge opp. Han komme vel til å gå ned masse, mens jeg ikke rikker på vekkta. hehe.
Liker også søstrene green. Skulle innom de sist jeg var i Oslo, men da hadde de flyttet uten å legge igjen ny adresse. Så da ble det ingen handling på meg der, Desverre.
Ha ei fortsatt god uke :)

Alberte sa...

Hurra for Søstrene og hurra for karbonader!!!

Ruter & Hjerter sa...

Lenge leve Søstrene Grene! Syns det er kult når jeg bar handlet billig på Grene og tror besøket at det er noe dyrt:)):))

Anja sa...

På Big-Biten skal det være karbonade med ost og helst remulade... Men jeg passer alltid på å velge grovt brød og alle grønnsakene!! ;)

Titt-inn! sa...

Karbonade og salat sammen blir jo bra. Og en kakebit og kaffekopp etterpå!

Unknown sa...

Det var en god nyhet, vi trenger virkelig en slik butikk i Bergen så hurra for xhibition. :)

hobbyvimsa sa...

Heisann!!

Ler!!godt innlegg:)Jeg velger også salat forann karbonade,men salaten må inneholde bacon og kylling,og deilig med brus inntil.Bare for å illustrere at jeg ikke er en sunn person tvers igjennom:=)

Elsker søstrene,vi er så heldige å ha den her i Skien:)

Ha en fin onsdag du karbonadedamen:=)

Klem LInda:)salatdamen med noko attåt!!

Whitebite sa...

Det var da for pigede på tide!!
hilsen Stavangertjei som har hatt søstrene her i maaange år.

Arlens boblebad sa...

Nå ble jeg glad!1Elsker å gå i de butikkene og finne billig nips!Har netopp vært i Oslo og da var det viktig å stikke innom hos søstrene...

Anonym sa...

Den butikken minner meg litt om Mekka butikken som var i Marken (i Bergen) midt på 90-tallet. Oppe hadde de mat og nede hadde de diverse ting slik som Søstrene har. Spørs om den vil slå an hos bergenserne. Og jeg foretrekker karbonader og salat. Ha !

Fru Fryd sa...

For en lykke!! Nå vet jeg hvor lunsj turen går...

Bergfrua sa...

Hei Emmeline :)

Så moro at søstrene dukker opp i Bergen også!!
De har veldig god mango te :)

jeg har et spørsmål: hvor har du fått tak i tineK lampene dine :)??
Nydelig spisestue du har!!

mvh bergfrua

Duse Pasteller sa...

Er det sant!??
Oj, nå ble jeg glad!!! LYKKE!! :D
Takk for opplysningen;)
Janni

mali-mo sa...

Har faktisk rukket å oppdatere meg her inne hos deg nå, ikke dårlig med tanke på hvor lite jeg er i blogglandia for tiden...det er jammen travelt med mammaperm merker jeg ;)

Vel blåst (knalltøff!)konfirmasjon (noterer tips til lillebrorens, bare 15 år til den vet du...). Og vel blåst påskestudio (rakk aldri å sende deg noe, men er jo ingen påskepyntguru heller...). Og det var da som ....bare det da, at du ikke fikk den bunaden i boks. Søren!

Skulle gjerne vøri anti kake dame jeg og gitt, men jeg går nok for karbonader. Desverre. Prøver stadig å lære meg å like vann, og har funnet ut at hvis en er sulten nok smaker salat og kun salat faktisk helt greit det og. Har klart minus 10 av babykiloene nå, så da gjenstår bare 10 til. Men de sitter langt inne, spesielt når jeg ikke har noen dietter å holde meg til, kun willpower (sviktende sådan). Akk.

Ser klokken raser svgårde her, men måtte bare svinge innom med en hilsen. Lenge siden sist ;) Gleder meg til søstrene jeg, har bare sett reklamene aldri butikkene "live".

Stor bamseklem ;)

Anita sa...

Søstrene Grene er en en genial butikk, synes jeg. Der kan jeg hamstre masse morsomt som koster minimalt. De har nettopp åpnet her på Jessheim også - hurra!

Kine sa...

Faktisk så foretrekker jeg grønn salat istedenfor karbonader! Har aldri likt karbonader nemlig :)

Catje sa...

Bare et sånn tips her nå, når det er et helt år til man skal trekke i bunad igjen. Jeg kom meg inn i bunaden for første gang på 8 år i år og for de/oss som foretrekker karbonader framfor grønt, anbefaler jeg sterkt Sten Sture Skaldeman. Bøkene kan kjøpes som e-bok hos Lille Måne forlag til en liten sum penger og du får et ganske annet forhold til mat etterpå. Anbefales. (Og jeg har ingen økonomiske interesser i dette, altså! Bare fornøyd med å ha funnet bunadsformen på en grei måte)
http://www.lillemaane.no/bok/1074/Sten+Sture+Skaldeman/Spis+deg+ned+i+vekt

Siri sa...

Jeg ELSKER søstrene og har gjort det i mange år da jeg besøkte moderskipet i København. Jeg synes de har morsomme og annerledes ting, jeg blir inspirert og ringene ser ikke nødvendigvis skrapbillige ut. Sånne bærvesker f er perfekte til barnehagebruk og skitne støvle og dresser og faktisk mange hakk oppover klassestigen for en rema-pose.

Nå har søstrene kommet også til et senter nær meg, så jeg slipper å dra til Sandvika eller Ski.

Trultemor sa...

Jatakk! Gjerne salat framfor karbonader:) Fordi eg e glad i salat!!!

Då eg dreiv mitt eige gatekjøkken for 20år siden, så var det mange kundar som skulle ha det samme kvar gong. Eg visste ken som skulle ha masse dressing og ken som ikkje skulle ha det...ka størrelse hamburger, kor mange grillpølser...med rekesalat osv...
"Eg ska ha da vanliga"

Synes bare du skal kose deg med karbonadane (slitsomt å vera på shopping!) Rak i ryggen, damen!!

Gøril sa...

Oi så spennende med Søstrene på Xhibition da. Kjenner jeg kommer til å være en del i sentrum i permisjonen fra høsten av ja. Farlig

Anonym sa...

er bare glad for at søstrene kommer jeg. Har bodd i Danmark i mange år og blitt litt avhengig, og synes derfor det er hyggelig med litt Danmark på xibition...

Anette S. sa...

kylling i karrimajones er et must hos big bite!! =)

Linn Kristin sa...

Hehehe! Tar helst en salat fremfor karbonader ja, men så jobber jeg også som aerobicinstruktør, skal straks i gang med PT utdannelse, bryr meg filla om interiør, synes det er hårreisende (og bittelitt tøft) å "designe egen" bringeduk, Så vi er vel en smule ulike, men jeg simpelten ELSKER bloggen din :o) Ha en strålende dag, med eller uten karbonader! (hadde det derimot hvert snakk om høylydt annonsering av hvor MYE sukker jg bruker i Latten min, hadde jeg litt med deg :o) )

mona.z sa...

Har aldri hørt om de søstrene, men nå må jeg inn å ta en titt, elsker hjemmelagde karbiser og salat med mye godt i:=)

mona.z sa...

Av ovenstående kommentar ser det ut som jeg tror søstrene jobber på Big bite;)

Siljalainen sa...

Definitivt karbis foran salat. Som skriften sier; Salat er ikke revemat (sitatet er hentet fra Hakkebakkeskogen)!

MøbelPøbel sa...

Jippi ja!!! Surmulte i går fordi jeg har så lyst på de boksene som florerer i bloggeland for tiden..hihi..Fineste nyheten før jeg går å legger meg, takk!
Og, ja..det navnet kunne de stappet opp et visst sted! Et bygg med såå mye historie burde absolutt fått et ærverdig navn..
Klem Christine

Eple sa...

Gleder meg til Søstrene åpner butikk på det jeg på litt gammel-dame-vis fortsatt omtaler som Posten (Forferdelig navn, Xhibition!!)

Lilljekonvall sa...

SELVFØLGELIG !!!!......IKKE :)

Anonym sa...

Spis karbonaden din! Spis an og nyt an og gled deg over at han på Big Bite husker kem du e. Det gjør han garantert ikkje med alle. NOE må det være med deg reint bortsett fra at du har spist karbonade der en gang eller to (eller muligens tre).

Eg har "nettopp" gått ned 50 kg (!) og har med andre ord vært S T O R. Når eg va stor, turde eg knapt å spise noe som helst i offentlighet, nettopp av de grunner som du nevner, Emmeline. Eg va redd for at alle skulle se på meg spise og tenke at det va ikkje rart eg så sånn ut når eg spiste "det det der" hele tiden.

No e eg relativt normalvektig og kan skrive under på at eg ikkje tenker den tanken om noen. Når eg ser et stort mennesker tenker eg nok uten å være det bevisst at det mennesket har spist mye i sitt liv- det vet eg av erfaring at store mennesker gjerne har gjort. Men ingenting utover det. Selvsagt har du spist en karbonade eller to. Men e det feil? E det synd? E det noe galt i det?

Eg har fulgt bloggen din en stund, og eg tror du nærmer deg det punktet eg nådde, når eg etter tjue år uten bevegelse satte i gang å jogge. Eg har trent av meg 50 kilo. Eg har prøvd slanking en million ganger opp gjennom årene, med varierende hell og alltid retur til utgangspunktvekten and beyond. Men plutselig en dag, etter å ha hatt sånne tanker som eg leser at du har over en lang periode, så va det bare nok. Brett og ermene og sett i gang-punktet va nådd og det va ingenting å utsette lenger. Kanskje kommer du dit. Kanskje kommer du ikkje dit.

Uansett syns eg no du ska nyte karbonaden din HELT uavhengig av ka folk måtte tenke eller tro. Slenger på et visdomsord på tampen: "Den frykt som røver manges ro, er tanken på hvad folk vil tro. Det er kun ett at sige til: at folk får tro hvad fan de vil!" (Piet Hein)

Tante Odny sa...

Kjempefestlig!

Berre Kristin sa...

Så bra! Har høyrt ein del om desse søstrene her i bloggverda, så blir kjekt å handla der sjølv, sidan eg bur i Bergensområdet:) Likte bloggen din!!

Camilla sa...

Åååå..endelig!! :-) Takk for tips :-)

Vestlandsjenta! sa...

Ja, jeg gleder meg stort til Søstrene Grene ankommer byen!! Det skal virkelig bli stort!! Elsker den butikken og finner alltid noe kjekke ting der!! Sånn sett kjipt at den kommer for da kommer huset til å fylles opp av enda mer unødvendige ting! Hehe!! :) Men veldig kjekt å få vite hvor og når for det hadde jeg ikke fått med meg enda, så tusen takk fro den!! :)

re:signert sa...

Så fine ting på Søtrene. Og de boksene da! Elsker bokser. Oppbevaring. Ordning og reda. Et must for oss som er glad i ting...mye ting! God helg! Hilsen Signe

NIB sa...

Hei hei!

Vi har lånt bilder av deg til et innlegg som kommer hos oss i dag. Håper det er ok, vi har gledet oss til dette innlegget, og for å holde litt på hemmeligheten har vi ikke spurt om lov tidligere.

Junk De Lux sa...

Først, gratulerer med nominasjonen hos NIB og veldig kjekt for lille meg å være i slikt selskap;)

Hmmm...Salat med en skikkelig god dressing og selvfølgelig mye annet godt er helt på toppen av listen min i alle fall.
Kommer litt an på karbonaden.
Der har jeg vært borti både skikkelig gode og skikkelig DÅRLIGE!


Klem,Hanne

Shabbyglam sa...

Jeg liker salat. Eller vent, jeg elsker salat! MEN jeg har alltid proteiner i salaten.. Så siden man må ha litt kjøtt også så ville jeg nok gått for karbonader.hehe..

Hakunamatatablogg sa...

Yey! var i Danmark i helgo og oppdaga Søstrene Grene for første gang og blei frelst! Så blei veldig glad for å høyre at dei kjem til Bergen! Eg tar karbonade takk :)

BLOMSTERSTJERNEN sa...

Ugghh! Bare ordet karbonade får meg til å tenke på Landås Skoles Musikkorps. De serverte de billigste karbonadene som var å oppdrive på 80-tallet, antageligvis av Ukrainsk opprinnelse.

Jeg foretrekker derfor heller lettlurende omskrivinger som Frikadeller eller Lunchkaker. Vennligst ikke kall en spade for en spade i mitt nærvær... Gi meg nybakt brød med smeltet Bredmykt og en suvlig lunchkake fra Sletten Shoppingsenter på toppen! Det er toppen... Slurp.

B*

Bente sa...

Den butikken må sjekkes ut en dag!
Liker bloggen din! :)

Bente sa...

Hei :) Så enig med deg :) Karbonader og søstrene Grene er helt topp :)

Utrolig morro blogg du har :))))

Anonym sa...

Jeg liker bloggen din, men jeg liker faktisk grønn salat mer enn karbonader...Ikke fordi jeg er en sunnhetsapostel, men fordi karbonader minner meg om serveringen i begravelser...På ei brødskive sammen med søtet ertestuing og fettete slapp stekt løk.. Grøss

Hege sa...

Åhh skulle gjerne fått de Søstrene lenger nord, men neida, får fortsette å stikke innom dem når man surrer seg ned til hovedstaden. Kjekt å jakte på god biter:) Du får fortsette å leke Pakistaner mor...trur det finnes mange av oss...:) Alltid kjekt å stike innom deg:))

Fjordlykke sa...

Fantastisk at Søstrene kommer til Bergen! la merke til en nydelig liten mugge hos mamma. Hun hadde fått den av en venninne, som hadde kjøpt den hos Søstrene Grene.

Jeg spiser forresten aldri karbonader lenger. En lærerkollega av meg fortalte at han hadde sommerjobb på et av de store slakteriene da han var ung. Det var en ting han aldri spiste etter det: Karbonader.... og så fortalte hav var de var laget av. Grøss..

Ramme Alvor sa...

Ka du driv med?

Britt :)

Lena sa...

Jeg leste for en tid til bake siden noen kjekke blogg-innlegg om en dame som endelig hadde fått blogglysten sin tilbake og nå skulle oppdatere bloggen sin mer jevnlig... hvor var det nå jeg leste det...hmm.... jo på Emmelines blogg var det ja... ;o)

Marie sa...

Elsker søstrene...alltid innom da jeg er i københavn, ble så glad da jeg så den i oslo :D
BAre rein salat??? Nja helst med noe til eller oppi( kylling, skinke...)Men gode karbonader...mmmm
HA en fin fin kveld!

Villblomsten sa...

Takk for tips :-)
gleder meg til de åpner :-)

Mie fra Mies Mirakler sa...

JAAAAAAAAAAAAA! Endelig søstrene Grene i Bergen *gledesdansen* Lurer på om de trenger folk? hihi! Takk for at du delte denne gode nyheten. *♥*

Anonym sa...

Hvor er du Emmeline?? Savner deg!

Jorunn

Marit sa...

Jeg er nok en av de som liker salat bedre enn karbonade ;-)
Og nå kan jeg glede meg enda mer hvis det blir tur til Bergen til høsten, Søstrene grene er en butikk verdt ett besøk JA!! :)
Ønsker deg og dine en flott helg :O)

Dorte sa...

Hvor er det dog en flot side med flot brugskunst og boliginteriør :-)

Related Posts with Thumbnails