onsdag 4. mai 2011

Under press fra det røde (flagget)


Det er stille fra Emmelinefronten grunnet en avholdt konfirmasjon og en kommende konfirmasjon i familien. Nå skal jeg vel ikke skrive at jeg ikke kan blogge, fordi jeg har det så travelt. Jeg går i grunnen rundt og ser på det jeg skulle gjort, mens det F L Y T E R i huset...


Jeg tenker mye på at jeg bør lage sanger for eksempel, eller lage de paiene jeg skulle ha laget i går. Men hos meg ender det alltid med et heidundrende kjør i siste liten;) Noen av oss klarer liksom ikke å få ræven i gir før man ha kniven på strupen!


Det eneste jeg har gjort i dag er å kjøpe duk. I et S I N N S Y K T øyeblikk, endte jeg med århundrets mest tvilsomme idé. RØD DUK fra Stoff og Stil. Selvfølgelig med midtparti i hvitt som er laget i et mistenkelig  rosetyllstoff (*som vist på bildet over og under.) Dog vist som skjørt og drakt --men nå også på vei til å bli konfirmasjonsduk-på-midten-løper!Når jeg ser på rosetyllstoffet får jeg en følelse av at dette ville slått an i Øst-Europa. Ikke at det er noe gale med Øst-Europa, men jeg tviler på at de er kjent for sine stilrene konfirmasjoner! Hele dette prosjektet ligger så tett opp mot et Harrykonsept at jeg sjelden har vært på dypere vann!


Dermed maler Emmeline lysestaker med bengalakk, for å toppe det hele. De blir selvfølgelig hvite ( kun noen veldig få små røde innimellom:) Som en av mine kollegaer så vennlig uttaler: Det spiller i grunnen ingen rolle om det blir harry, det er tross alt en slags temafest!!!I dag har det forøvrig gått ganske heftig for seg på skolen til min sønn; konfirmanten, og hans yngre søster. Alle elevene ble evakuert fra skolebygget, fordi noen hadde varslet at de ville gjennomføre en massakre. Nå skal ikke Emmeline tulle med den episoden, som både er alvorlig og skremmende. Men da jeg skulle sjekke nettsidene til Dagbladet, kunne jeg iallefall slå fast at min egen Brann-konfirmant tok trusselen med godt humør. Voldsomt godt humør tydeligvis -samtidig som han drev reklame for bukser med sigeræv! 


Alt i alt er jeg selvfølgelig glad for at det gikk bra, og nå håper jeg virkelig at politiet får tak i den som sprer frykt på denne måten! Emmelinemannen har i tillegg fått en ny episode å fortelle om i talen, og det er bra da mannen har hukommelse som en gullfisk og derfor har store problemer med å hoste opp noen gode historier. Var det han som var så vill?? Øhhh, eller var det han som var snill? Hvem var det som var vill eller snill? Jeg mener å huske det var en av guttene? Eller var det jentene forresten??? 
Skal komme tilbake med forsinkede bilder fra Will og Kate-feiring i morgen;) SO LONG!

  

24 kommentarer:

LindaC sa...

Herlige du, der var det et nytt innlegg på plass :)
Blir iallefall fresht og originalt med Brann-tema i konfirmasjonen, ingen kan si noe på dét.
Lykke til videre med forberedelser og den store dagen!

Jatte sa...

Ho ho - dette blir spenstig!
Gleder meg til fult referat når konfirmasjonen er vel overstått :)

Lykke til ;)
Klem Jatte♥

Åshild sa...

Jeg tror at dette blir et flott og ungdommelig bord. På en sånn dag er det gøy at konfirmantens interesser er synlig.

Dronninghuset sa...

vil bare ønske deg en super dag. når jeg trenger farger, besøker jeg din fargerike og flotte blogg!!
legger meg som følger,

klem Tove i dronninghuset

mona.z sa...

Gleder meg til å se bordet ferdig, det blir sikkert flott og helt i konfirmantens smak:) Lykke til med videre forberedelser:)

Anita sa...

Gleder meg til å se det ferdig pyntede konfirmasjonsbordet. Det blir nok skikkelig spenstig.

Lykke til med den store dagen!

Anonym sa...

Må sjekke bloggen din kvar dag...du e berre so knakandes bra...såg ikkje ut som konfirmanten var i dårleg humør nei..dette vert nok eit av dei finaste konfirmasjonsborda i heile byn !

Strikkelise sa...

Sjelden har en knallrød lysestake sett så fresh ut, du setter griller i hodet på meg. Heldigvis er det loppis på lørdag.
Lykke til med forberedelser, du lander garantert på føttene. :)

Moccamamma sa...

Så herlig befriende med et konfirmasjonsbord i rødt! Hvorfor ikke? Det er mai, det er rødt, hvitt og blått over alt - og flagget vaier høyt og fritt mot forhåpentligvis lyseblå og ikke grå himmel. Og det har størst prosent rødt i seg :)

Lykke til med forberedelsene - jeg liker folk som tenker utenfor boksen, og det tror jeg jammen gjestene dine kommer til å gjøre også.

Kjenner meg igjen i dette med å se på alt som skulle vært gjort - det må liksom være helt oppi dagen før noe blir gjort. Eneste jeg har lært, etter utallige stressede 16. maikvelder med svetteperler og hjertebank, er å forberede 17. maistasen tidlig. Så der er det snart bare skjortestryking som gjenstår.

Hurra for bravo, og ha gode maidager!

Hilsen fra Moccamamma :)

RoseSommer sa...

Du, han konfirmantsønnen din ser ut som en artig, snill og hyggelig fyr. Han er ikke sidrumpet i det hele tatt, tror jeg!
Godt det bare var falsk alarm på skolen, forresten.
Ha en fin dag!

Monica sa...

Kjenner meg igjen i mye av det du skriver emmeline. Jeg tenker stadig, bedre sent enn aldri.

Ta gjerne turen innom min blogg for akkurat nå har jeg en liten vårlig giveway gående, min aller første ♥

Ønsker deg og dine en flott onsdag

Klem

Anonym sa...

Dette blir kjempefint!

Lykke til:-)

Misemor sa...

Etter bildene å dømme, flyter det ikke mye hos deg... hehe...
Mye som skjer om dagen hos dere forstår jeg. Lykke til med mer konfirmasjon!
Klem Misemor

Kjersti sa...

Herlig lesning! Lenge leve Emmelinebloggen!

Anonym sa...

Ungdommelig overmot er herlig! Hvordan gikk det med murveggen forresten?
Synes guttungen din virker som en fresk ung mann, og det er jo fint at han har en mening om tema.... syntes tipset om sjokoladekuler i fotballdrakt fra Nille (sort/hvite) var kuult forresten... Synd jeg ikke har sønner;-)

marie sa...

Godt o0g se at andre også har bestemte konfirmanter. I skrivende stund føler jeg at jeg bor i et rosa helikopter. Konfimanten elsker nemlig rosa.

Gleder meg til å se ditt, eh din sønns Brann-bord. Dog skal jeg ikke vise det til min trettenåringe fotballentusiast. Jeg har jo et håp om at jeg får bestemme om to år.

Desirée sa...

Hehehe det er så morsomt å lese innleggene dine, humrer godt for meg selv :) Så like vi to egentlig er, kjenner meg sånn igjen i det meste du skriver! Og jeg leser jo at andre også føler det sånn, så kanskje er vi damer stort sett ganske så like :)

Jeg gleder meg til å se Brannkonfirmasjonen jeg :) Det må jo bare bli et syn, og slik jeg kjenner deg herfra, så kommer du til å klare å lage det lekreste og flotteste ut av det!

Det var så morsomt å se deg i påsken på tv. Måtte si til gubben der vi satt og tittet på kassa, at hun "kjenner" jeg, det er Emmeline! Mannen himlet nok litt med øynene og tenkte nok sitt :)) Men han syntes nok det var litt stas da jeg sa at du faktisk har kommentert i bloggen min ;)) De mennene... ;))

Jeg ønsker meg også noe kollosalt en bunad. Jeg har jo en fra min egen konfirmasjon, men den kommer jeg ikke til å passe før jeg har ligget ganske så lenge 4 fot under ;) Men jeg vil ikke ha en før jeg har gått ned antall kilo. Vet du, det er faktisk derfor jeg aldri har blitt gift heller, for jeg har bestandig tenkt at når jeg bare blir tynn igjen så kan jeg gifte meg og bli pen i brudekjolen min... jaja vi er flink til å lure oss selv, og nå føler jeg at tiden min har gått... både for å gifte meg og for å bli tynn.

Masse lykke til med konfirmasjonen! Jeg hadde et gudbarn sist helg og et nå til helgen som skal til pers, men så blir det stille i noen år fremover.

Klem fra Desiree langt oppe i nord :)

Cecilies Lykke sa...

Å, som jeg koser meg med dine gode historier Emmeline:-) Så herlig med en Brann-konfirmant! Haha.. Kremt. Håper du legger ut bilder av bordet etterhvert? LYKKE til!

Cecilie

Anonym sa...

Hei Emmeline!

Vel du Emmelinemor, de må ha vært em skremmende opplevelse med det som skjedde på Gimle skole. Håper at ungdommen kommer igjennom det.

Hilsen Elisabeth.

Med mange klemmer...

Anonym sa...

Hei!
Lykke til med konfirmasjonen i morgen, gleder meg til å se bilder av det ferdigpyntede bordet :-)

Mvh Cathrine

Ninni sa...

Lykke til med konfirmajonen i morgen Emmeline! Ønsker dere en super-duper dag! :-)))
Klem, Ninni

Chris sa...

Innlegget ditt fikk meg til å ønske at jeg kunne konfimere meg i alle fall én gang til. Jeg synstes det var så gøy å dekke på bordet, finne de riktige lysene i den riktige grønnfargen og høre alle sammen snakke om hvor fint vi hadde pyntet.
Lykke til. :)
Fint med kommentarer tilbake. :)

Unknown sa...

Vackert!

Anniken sa...

Hei Emmeline.

Flott og koselig innlegg :)

Kan jeg spørre om hvor den blå kjolen som du har bilde av er fra?? Den ser aldeles feiende flott ut! :)

Related Posts with Thumbnails