torsdag 21. juli 2011

Dagens lyseblå oppdatering


Det er tid for en liten oppdatering, tross tregt nett. Det har kommet klager fra hjemmebanen, der Emmelines eldste barn holder hus. Sommerjobblivet er visst såpass kjedelig, at de ønsker å se mer av små og store prosjekter fra hytten.

Derfor er dagens knips hentet fra soverommet. Jeg har jo vist dette rommet noen ganger før, men det får heller våge seg. Her på hytten er det manko på klesskap. Det eksisterer faktisk ikke et eneste klesskap i hele huset, og da må man finne alternative løsninger.

Dette tv-skapet kjøpte jeg på Finn i februar, og omsider fikk vi skrudd det sammen i går. ( Dette er et Markør tv-skap, som har gått ut av sortimentet til Ikea.) Den opprinnelige planen var å ha det som tv-skap i stuen, men jeg som er gift med en HIFI-elsker kan jo bare drømme om å lukke dørene igjen foran skjermen. Derfor skal skapet romme sengetøy, dyner, puter og håndklær istedet, og heldigvis passet det fint under skråtaket på soverommet!


Jeg liker egentlig godt den mørke fargen som en kontrast i det hvite rommet, men det gjorde ikke resten av familien. Så nå har jeg funnet frem hvitmaling, tapet og nye knotter, og så blir det en temmelig tradisjonell fornyelse i stil med resten av huset!

Da vi pusset opp dette rommet for to år siden, fjernet vi kneveggene for å kunne utnytte plassen litt bedre. Endelig har Emmeline klart å få på plass forhengene som dekker de ikke så veldig flatterende kleskurvene -som selvfølgelig er fullstendig blottet for tellekanter!

Det som ser ut som en ekstra sengeplass i hjørnet, er egentlig fem madrasser i en stabel som deles ut når ekstra feriegjester ankommer huset! Selvfølgelig pent kamuflert ved hjelp av Emmelines mange pledd og puter;)

Denne sommeren er vi også i gang med det nye soverommet, som både skal få klesskap og Pip-tapet. Dette har ført med seg en ekstrem ryddeprosess, siden vi må rive den ene delen av hytten før vi kan bygge nytt.


I den prosessen har stakkars Emmelinemannen virkelig fått kjørt seg. Han drar frem det ene merkelige pyntegjenstanden etter det andre, mens han utbryter " Denne var jo gøy--var den ikke? Den MÅ vi beholde!" Emmeline kunne aldri har jobbet som terapeut i Ekstreme Samlere eller Kaoskontroll. Jeg hadde beordret folk til å kvitte seg med  ALT, og kun tannkost og tannkrem fikk være med videre -vi snakker kamel og nåløye terminologi!

I etterkant av hytteryddingen, har vi hatt en viss debatt om hvor alle pyntetingene våre kommer fra. Det KAN jo være julegaver -som Emmeline har behandlet dårlig, og gjemt i boden, og som derfor bør få sin rennessanse på kjøkkenet?? You never know!


I allefall har Emmeline måttet luske rundt i nattens mulm og mørke, og pakke ned igjen bisarre kjøkkeneffekter som Emmelinemannen har trykket til sitt bryst- inklusive kopper med ansikt. Vips så må Emmelinemannen kjøpe dem tilbake på Fretex i Lyngdal. Det spørs om han gidder, da disse sakene tross alt er plukket fra boden, der han fant dem i sin orginale emballasje!!!

Da er det en trøst at det bare er noen få dager igjen før Emmelinemann og barn inntar Ullared. Emmeline er derfor sikker på at det ganske raskt vil bli fylt opp igjen med tvilsomme interiøreffekter i "denne var jammen gøy-kategorien!" Følg med, så får du se:) SO LONG!

56 kommentarer:

RoseSommer sa...

Et deilig sommer-soverom hos deg!
Et rydde-drama utspant seg på fortauet hos oss igår, da nabokona bar ut esker med bøker for å kjøre dem til brukt-bok-selger.
Men hun var ikke rask nok, for mannen dukket ned i en tilgjengelig eske og fant Hvem-Hva-Hvor fra 1984. Han ga seg ende over! De skulle jo ikke gis bort!
God tur til Ullared.

- sa...

Ja soverommet ditt på hytten er virkelig en lyseblå-oase! Piptapet høres bra ut - blir gøy å se det ferdige resultatet. Og forresten, gratulerer med kåring som Norges beste interiørblogger!! Hvilken tittel!! :) Haha, og en tukis kitchenaid... Kunne dte bli bedre? ;) Hilsen Vilde (som lovet å lage påskepynt til ditt påskeprosjekt, men som ikke holdt ord!)

Hilde M sa...

Sitter i sofakroken, smiler og ler for meg sjølv etterkvart som eg les. Har same utfordring på heimebane, eg vil rydde vekk det mannen vil samle på. Elles gleder eg meg å sjå koss det mørke skapet blir når de er ferdige med forvandlingsprosessen.

Anonym sa...

Så koselige hyttebilder:) På Riviera Maison stod eg hin dagen og holdt på en nydelig, lyseblå pute til halv pris. Eg tok te vettet og kjøpte den ikke,men den skulle du absolutt hatt på hytta.Fortsatt fin ferie.PS:Du må ta inn klesvasken, så den ikke regner vekk i morgen.....
Randi S

Min stil sa...

Heisan søte du.
For ett hærlig rom i nydelige farger. Elsker den svalende effekten av det lyseblå.
Ønsker deg en fin sommer.
:) Susanne

Anonym sa...

For et deilig soverom du har på hytta! Du har satt sammen fine nyanser som passer fint på et avslappende soverom:)
Alltid gøy å rydde for alltids er det noen som kommer å plukker ut ting som er "så gøy", "bare MÅ ha" eller "kan sikkert komme til nytte en dag". Her om dagen fikk jeg tømt esker som hadde stått i kjelleren siden vi flyttet og aldri er blitt pakket ut. Ting som ikke er savnet eller brukt på 2 år trenger man virkelig ikke! :)

Ønsker deg en fortsatt fin sommer kveld!

Rosa sa...

mmmm, der kunne eg ha sove godt! Ikkje for det - eg søv ganske godt i mitt rosa soverom med gørrbrunt golv og vindauge utan foringar òg, men i eit slikt lyseblått paradis hadde det nok kun vore vakre draumar ;) ...som forøvrig IKKJE innehaldt koppar eller kjøkkenredskaps-haldar MED ansikt, om dei var aldri så "gøy"!

Lukke til med Ullared!

Pammy Sue sa...

Simple and gorgeous!

Ramme Alvor sa...

Pip-tapet! Eg må grina litt, elle so karene seie, då kom ein dråpe i brokjo :)
Klem!

Hege sa...

Så fint soverom.
Jeg er enig med deg, skapet var en fin kontrast. Men det blir nok flott når du får malt det også:)
Flott tips med mange madrasser ovenpå hverandre.

Hege

Breivik Samfunnshus sa...

Kjempekoselig soverom !! Gleder meg virkelig til å se hvordan den nye delen av hytta blir og ikke minst hvordan skapet blir etter at det er blitt emmelinifisert ;))

Ha en fortsatt fin ferie,
klem fra Maren i nord !!

Pink lady sa...

Hei! Muligheter for at du inntar sommerens store loppemarked og auksjon på Åpta i helgen? Utrolig kjekk event som jeg selvsagt skal få med meg:) klem pink lady som også setter sin lit til mobilnettet:)

Lillekatt sa...

Fantastisk koselig rom!!! Du er flink du! Hehe, kjenner til det der med at mannen trykker (okei, la oss kalle en spade for en spade) STYGGE ting til brystet. Her er GIPSØRNER og GIPSSLANGER fra tvilsomme sydenland en klar favoritt. Jeg setter dem i kjelleren, han bærer dem opp igjen. Og sånn går no dagan!

Kos dere videre på hytta!!

Ramme Alvor sa...

Ullared?

Tove sa...

Tusen takk, Emmeline!!! Dette innlegget roa pulsen og fekk meg til å gløyme det trasige sommarvèret på Sunnmøre...

Nyt sommaren der du er, og ikkje nøl med å servere oss fleire slike beroligande innlegg!

Trollmora sa...

Ja.... akkurat sånn hyttesoverom vil jeg også ha... og det ligger faktisk i planene... FØR jeg så ditt denne gangen ... så det så! Jeg hermer ikke ALLTID da vettu... hhrrmmffff! :)

Liker gulvene dine på hytta så godt... blanke og fine :) Selv har jeg gulvbelegg på soverommene... men det funker... enn så lenge :)

Etter at man fikk, helt sånn plutselig og uten å få trekket pusten, 2 trollunger sånn på tampen av karrieren, blir hytta liksom nedprioritert også da... men det kommer seg vel når man får litt pusterom :)

Ha fine dager og kos deg, om mulig, på ullared... vil du jeg skal ringe dem å be dem fjerne kopper og diverse annet kjøkkenutstyr med ansikter på seg, sånn før du kommer? :)

Hei og hå

Emmeline sa...

knegger godt av ramme alvor. Tror ikke mann og barn har lest den artikkelen før de satte ullared på kartet. Men jeg får desto mer å skrive om....

Surrehue sa...

Åh ! Jeg hadde glemt hvor mye jeg ønska meg det markør skapet ! Men nå har mannen kjøpt ny tv, som sikkert ikke passer inn i det.. Kab jeg være så frekk at jeg spørr om du vet den innvendige bredden i skapet ?

Det ville jo vært perfekt og ha til den klåfingrede 8mnd gamle frøkna vi har i hus ;)

Veronica sa...

Såå fint rommet er. Tror skapet blir fint med nye knitter og maling, men var fint nå også.
Fine farger på et soverom.
Deilig og svalt!
klem

Liv sa...

Likte soverommet veldig godt!! Enkelt innreia og nydelig fargar!
God tur til Sweden;)

Linecas have sa...

Den madrass senga var genial! Den skal huskes på, man har da en hytte selv som kunne ha trengt ekstra sengeplasser. :) Jeg er gudskjelov enerådende på hva vi skal ha i huset. Gemalen er null interresert. Dog på hytta er det en annen historie heldigvis synes han ikke at slike figurer så bakeren din er pene.:)

isvann sa...

Den senga kunne jeg stupt hodestups nedi med en gang. For et fantastisk deilig sommer-soverom!
Gleder meg til å se hvordan skapet blir.

Line.

Pust inn-pust ut. sa...

Å herlighet som jeg gleder meg til oppdatering fra Ullared-innlegg!!!!!

Fantastsik flott sommerhus dere har, dere er jammen heldig!!!

making baking and creating sa...

Absolutely fantastic!

Kos og kaos sa...

Nydelig soverom i deilig, sval sommerfarge :-)
God tur til Ullared! Jeg gleder meg til å høre.

Anonym sa...

Hvis du først er i Lyngdal(med tinga til Fretex)vil jeg anbefale deg en runde i byen...Ja det er by...Det er mange koselige interiørbutikker, og så har det åpnet en Gla`pris butikk med mye rart.I andre etasje er det endel ting og tang til huset...til en ganske hyggelig pris...Bare et tips :-)

Anonym sa...

Hei
God tur til Ullared, vi var der på onsdag denne uken, ankom ca kl 17, ingen kø inn der da... Vi skulle ikke ha noe, men kom ut to tusen svenske kroner fattigere. Billig brus var det i hvertfall, for ikke å snakke om servietter, dyreste jeg kjøpte var 10 kr pakken, med polkadotter. Billige muffinsformer også:) Mye ting og tang til huset til en fin pris og faktisk endel som var fint. Syns matvarer var lite utvalg i, derimot snop var det mye av... Men det vsr også mangen butikker rundt selve hovedbutikken. Les i bladet som de deler ut på butikken, det gjorde jeg når vi kom tilbake, oppdaget da ar det tom var Panduro outlet der, litt seint....
God tur:) Jannike

Liv Elin sa...

Nydelig sommerfrisk soverrom !! Elsker lyseblått - så her hadde nok jeg sovet søtt !
Blir spennende å se hvordan det blir med PIP tapet ! :)

EtterRegnet sa...

WOW!!!!
Før et hærlig flott rom <3
Det va rett og slett nydelig ;)

Anonym sa...

Kjempefint soverom:)lyseblått er en nydelig farge.Men jeg falt helt for knottene dine..hvor er de kjøpt??

Marianne

hill`s interiørblogg sa...

Hei.Titter innom bloggen din, for den så så spennende ut. og for et flott soverom dere har på hytta. Var skikkelig flott med de blåe tekstilene.
Ha en fortsatt fin sommer.
Klem fra Hill-Iren

M sa...

Hei snupp!!Se meg dypt inn i øynene... Ikke male-ikke-male-ikke male...(okei da, går ikke an å hypnotisere deg!) Jeg synes det var SÅÅÅ stilig med det brune skapet mot det lyse.....men jeg er litt avhenging av jordfarger innimellom.....En slitsomt hyggelig alternativ dame stoppet meg en gang og sa at jeg trengte å kle meg i brun bukse for å bli mer jordet....fordi bare lyse farger kunne føre at jeg lettet og mistet bakkekontakten.....HYSTERISK......(hva hun burde kle seg i som var h-e-l-t på jordet, var kommentarer jeg selvfølgelig ikke kom på før hun forlengst hadde flakset avsted) (flakse som i heks..)
Så hver gang jeg synes at ting blir for lyse, og jeg må ha en mørk kontrast, tenker jeg på denne heksedamen.....
(...se bort fra hypnosen, jeg er vel ikke så alternativ som jeg liker å pynte meg så eksotisk med i blant)
Håper du kooooooser deg i sommerhuset ditt, knottene var kjempefine, og skapet blir nok aldeles nydelig..klem, M

Gry sa...

Åååå.. Så alldeles nydelig!

Jeg ble utrolig inspirert nå, noe med det milde blå som traff meg skikkelig i dag.. Takk! :)

Connys Cottage sa...

great room.

I like blue


hugs Conny

Sandra El-Hmoudová sa...

Ohhhhhh, your bedroom is wonderful!!!! I LOVE YOUR BLOG VERY MUCH :-) Greeting from the Czech Republic!

M sa...

Ps! Hva skulle du med eggekartongen i forrige innlegg? Hihihi! Rutegulvet var skikkelig stiling, så tøfft av deg å ta det på "frihånd"...
M
:D

Benedicte sa...

Mange fine blå detaljer her.
kos deg videre på hytten.

Benedicte

Anonym sa...

Kjempe koselig soverom.

Anonym sa...

Jeg kan vel faktisk si at jeg elsker bloggen din. Jeg har tråla meg ned og opp og ledd og smilt hele veien. Du formulerer deg på en så festlig måte og du er ekstremt kreativ! :) I like, ALOT! Klem fra Marlene

STYLIZIMO sa...

Akkurat slik et soverom skal se ut på hytta - svalt og NYDELIG <3

Gleder meg til å se PIP prosjektet ditt. Det må jo være verdens skjønneste tapet.

Ha en fortsatt fin sommer, Emmeline!
Her på Østlandet har det endelig blitt sommer nå (iallefall for noen dager!) Så her skal det nytes i helgen)
klem Nina

Simone sa...

oh wow, the room is beautiful, everything fits together perfect..:-)

Line sa...

Å herligheten for et soverom!!
L i k e r alt jeg :)

Tonje Skarpsno sa...

Første besøk og for en koselig blogg! Jeg fikk bloggen annbefalt i en give away og kommer til å lage noen innlegg om de fineste bloggene. Klem fra meg

Anonym sa...

Nydelig, svalt og deilig med soverom i hvit-blå nyanser<3

Jeg er enig med ungene dine i at skapet vil gjøre seg med noen strøk hvitmaling, litt tapet og de flotte knottene.

Alltid koselig å lese bloggen din!

Hilsen Mette i sør

Gabriella sa...

Åh så fint ni har det hemma! Gillar även bilderna i inlägget nedan, underbara.

Kristine sa...

For et utrolig koselig rom du ha laget! Lækkert, var det! :D

hviit sa...

DU ER HERLIG!!!!!!! Klem fra meg som ikke kalrer å slutte å lese bloggen din... må bare sove bittelitt....

Unknown sa...

NYDELIG soverom!!!!
Tirsagsklem Elisabeth ;o))))

rosarotewelt sa...

Oh ich liebe dein Schlafzimmer . Mehr Bilder davon.

LG nicole

Mie fra Mies Mirakler sa...

Tusen takk for tipset om madrassene! Nå fikk jeg en god ide til hvordan kamuflere to gjestemadrasser på barnerommet :) *♥*

Ruths datter sa...

Vi holder på med det samme. Har revet en del på hytten og en ny del skal gjenopptså.Reisverket er oppe nå. Pufh. Masse arbeid for gubben.Kjenner meg igjen i ryddeprosessen ja. hi hi. Ellers mange gode ideer hos deg i dag.
Klem

Anonym sa...

Mannen din og mannen min ville blitt kjempekompiser. "Nei men den var jo morsom" er mantra'et til min husbonde også ;-) For ikke å snakke om "Den kan jo komme til nytte en dag" JA, helt sant - er ikke sikker på om mannen har arvet strofen av Øystein Sunde eller Sunde har kjent mannen min en gang i et annet liv, men han påstår i alle fall med stort alvor, fynd og klem at de merkeligste ting nok kan komme til nytte. Dermed har jeg garasjen full av morsomme ting som nok kan komme til nytte, og ingen plass til bilen.. ;-) Men, men... jeg har det nå ikke inne i huset i alle fall. Får trøste meg med det :-) (Og at mannen ellers er knakande kjekk å ha!)

LIVSGLITTER sa...

Jättefint och vackert!!

yanmaneee sa...

kobe 11
off white
golden goose
off white hoodie
bape outlet
off-white
yeezy boost 350 v2
golden goose outlet
golden goose sale
kyrie shoes

Unknown sa...

a3q12k6u06 l4j74n7u73 t7w20a7u36 q6o45n0p16 r2x56v1c62 s6w53s1o81

nasadee sa...

c3o75x1e96 o4r91y6h02 a2u49w4m79 q0v27b5q14 e1i52d6r82 m4q19e2n85

Related Posts with Thumbnails