søndag 20. november 2011

En uke igjen


Hu hei hvor det går. Neste søndag skal det første lyset tennes i adventsstaken. Hvor ble egentlig høsten av? Hvor ble hele året av egentlig? Det er et år siden Emmeline malte alle stuegulv til advent, og fjernet alle bildene på veggene. Fremdeles har jeg ikke hengt opp nye bilder, så der står vi på stedet hvil gitt.

Verre er det med gulvene våre!!  Å huttemegtu. De må visst males minst en gang i året! De ser ikke ut i måneskinn. Selv om Emmeline legger seg ned og skurer og gnikker, så er det ikke håp i hengende snøre. Svarte streker som ikke kan fjernes, flekker og fotspor som ikke forsvinner. Tenker du på å få deg hvite gulv, sa du?? LYKKE TIL sier jeg bare. Hvite gulv er for spesielt interesserte, eller for blinde og svaksynte! Eller eventuelt for arbeidsnarkomane som liker å koble av med et lite malingstrøk hver tredje helg!


Som trøst for den håpløse gulvsituasjonen, har Emmeline kjøpt seg et lite falsk juletre på Ikea. Siden det så så fint ut da jeg gikk forbi. Siden det var perfekt størrelse for noe miniatyrjulepynt jeg hadde sett på Søstrene Grene. Så da hadde jeg et påskudd for å kjøpe det også. Selv om jeg ikke egentlig trengte mer julepynt. Jeg kjøpte billige batteridrevne juletrelys også, og de lyser verre enn et reklameskilt på Gran Canaria. Ikke rart de bare kostet 15 kroner!!!


Merkelig nok var det kanskje ikke like fint da det kom hjem på hyllen. Men nå står det iallefall der og varmer opp til neste helg. Høydepunkt-for bloggere-helgen! Lete på loftet etter alle kassene fordi det er første søndag i advent-helgen! Hvor gjorde jeg av de kassene igjen-helgen!


Det kan se ut som om dette blir den store fluesopp julen. Alle nye innkjøp er på merkelig måte fluesopper! 


Disse fluesoppene med telys kommer fra Berthas Oldebarn. Veldig kule og ørlttegranne upraktiske da de velter for et godt ord. De finnes forøvrig også i rosa og lilla for den mer alternative julen!  Jeg må jo bare riste på hodet av meg selv. Først bestemmer jeg meg for å bli mer stilren, og i neste øyeblikk tripper jeg lykkelig avsted ut av en eller annen butikk med posen full av nips;) Hvor er Emmelines svale Tine K jul når hun trenger den?


Jeg må forresten vise dere dette fine skiltet som kom i posten for lenge lenge siden. Laget av Hilde, som står bak nettsiden Skaperglede!  Hun var litt bekymret fordi jeg ikke blogget så mye, og ville sende en liten oppmuntring fordi jeg hadde skrevet at det ikke var mulig å blogge med alt rotet som fyller Emmelinehjemmet.

TUSEN TAKK HILDE!! Jeg vet ikke helt om det er sant det som står på skiltet, men vi får krysse fingrene iallefall!! Man trenger ikke se på skapet med mer enn et halvt øye, for å skjønne at vi fremdeles er eviglangt unna et stilrent interiør. En gang nipse og koppedronning - alltid nipse og koppedronning tydeligvis!


Noen nye julebøker er også på plass i heimen... Men de må jeg visst skrive om i neste innlegg. Merker at man blir rusten av å ikke blogge så ofte, og når man endelig er i gang er det vanskelig å stoppe i tide. Kanskje på tide med litt kortere men hyppigere innlegg!! SEE U:)

 

30 kommentarer:

Lina sa...

hihihi ♥ du er best - ingen protest!

Mengder med Søstrene Grene-nips og anna nips har skvisa ut Tine K her i heimen og ;) eg er og blir ein maksimalist, og må nok berre akseptera det...

kjekt med innlegg frå deg - alltid!

søndagsklem frå Lina ♥

Blått til lyst sa...

Jeg gleder meg stort til at Emmeline kommer med færre og hyppigere innlegg *S*
Ellers er det jo godt at Emmelinge-hjemmet fôres med julefluesopper og avstår fra å stappe på med den virkelige utgaven. Den virkelige fikk visst, i små doser vikingene til å helt turbo. Små doser virkelig fluesopp til barna kunne således fått gulvene til å bli enda mer preget av en aktiv familie.
Sopp på klype var lekkert - Liv

Unknown sa...

Mmmm. images are so beautiful and lovely!

Den gode feen sa...

He he, du tar over fluesoppdronningstempelet etter meg. Herleg å sjå :)

Håpar alt står bra til, diger klem frå Linda - som treng nymalte gulv til jul...

Sommerhusliv Hele Aaret sa...

Smukke og dejlige billeder..
Ja! nu varer det ikke længe før jeg også går sådan rigtig igang med at pynte.
Skal lige have styr på nogen ting, så starter jeg.

Ha´en dejlig aften.

Knus Susi

Hulda sa...

Koselig på hyllen din! Likte de røde koppene og det lille juletreet. :) Kos deg!

Åshild sa...

Jeg er glad for at min julepynting først skjer fra den 20.desember. Da er all baking og matlaging over og det er ro over pyntingen. Til helgen blir huset her lilla. Det er jo advent.

Ellers har jeg ventet på at noen med hvite gulv ville innrømme at det er arbeidskrevende å vedlikeholde.

zaubernkannichnicht sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Unknown sa...

Fluesopp telysestakene var helt nydelige :-) Dumt at de velter for ett godt ord da.
Jeg synes du har det så koselig i Emmelinehuset :-)
Klem
Brit Eva.

Petrine ~ Nederst i havna sa...

Så herlig et skilt :)
Ha en fin søndagskveld!

Tanja sa...

...so nice and beautiful!
Greetings and best wishes.
Tanja

Ragnhild S sa...

Jeg blir alltid i så godt humør av å lese innleggene dine, kjære Emmeline:)
Nå føler jeg meg litt bedre her jeg sitter og tenker at jeg helt sikkert er DEN ENESTE uten hvite gulv:)
Kos deg med shoppingen du:)
Stor adventsklem til deg:)

E.R.R.Y sa...

Åh vad många fantastiska flugsvampar! Jag älskar svampar :)

Kram

Trine sa...

Færre og hyppigere innlegg? Litt motsigende kanskje:) Men men.. Elsker bloggen din!! Skriv litt oftere du:)

Anonym sa...

Syns det falske juletreet ble fint ;)men lo godt av den lys sammenligningen..

Emmeline sa...

Trine: Hehehe..... færre men hyppigere er nå rettet til kortere men hyppigere som var tanken bak det utsagnet. Merkelig nok;)

Anonym sa...

Alltid koselig å lese dine innlegg!! Blir glad når jeg ser en ny overskrift!! Ønsker deg en god adventstid, med masse nips!!

Hilsen fra Stavanger

colours-and-friends sa...

Nice and beautiful pictures. I like your blog.

Best regards from Germany
Ilka

Mie fra Mies Mirakler sa...

Jeg prøver stadig å innbille meg selv at jeg liker rene flater og alt gjemt bak skapdører, men på underlig vis kommer små stilleben luskende frem overalt likevel. Rare greier det der. Akkurat som ting bare faller ned i handleposen helt av seg selv. Jaja, det er en trøst at det er flere som har samme "problemet" ;) *♥*

Barbros lille atelier sa...

He, he, du er nå herlig er du:-)
Nå sitter jeg her og lurer på hvor kassene med julepynt egentlig står hen, og jeg har slått fra meg drømmen om hvitmalte gulv:-)

Tiden flyr, tenk at det snart er både advent og ikke minst julereunion! Det blir kjekt!

Klem

Fru Fjeldhammer sa...

Så enig så enig i hvite gulv!

Refleksjon på livsvegen sa...

;-)

Ha flott veke!

BergenButler.no sa...

Fornøyelig lesing som alltid:)

Hilsen fra
Kjersti

lise sa...

Nips og hvit-ishe gulv til tross, du har i alle fall flater som ikke er dekket av rot. Jeg vil på ingen måte anbefale langvarig oppussing i snegletempo, men rødt gulv, det er nok enklere å holde enn hvitt.

Koselig med litt adventspynt, merkelig nok er det jo snart jul.

x-tine sa...

Herlige adventbilder nå digger jeg det skiltet ditt er bare så enig med det utsagnet, her er det sånne vi går etter.
Ha en forsatt fin kveld.

Håberg SKAPERglede sa...

Hei Emmeline!
Kjekt med innlegg fra deg! Og hyggelig at du likte skiltet! Tipper at det er både rent og ryddig og helsebringende og lykkelig hjemme hos deg!
Hilsen Hilde

Anonym sa...

Du Emmeline du skriver så bra, om all den fine julepynten vi må ha. Du maler og maler alle gulv i hvitt, OMG kor du angrer gitt. Små juletrær de er jo så fine, kjøpt på Ikea, de er dine. Denne julen trenger du ikke blogge om bare kopper, men også om fluesopper. Du koppedronning må bare blogge i vei, det er jo så kjekt og følge deg..!! :)

Therese sa...

psst: Emmeline, hvis du finner noe fluesoppene kan stå på, er dobbeltsidig tape en fin ting for å få ting til å stå litt stødigere ;-)

God uke!

Kristina sa...

Hvor mye kostet juletreet? Og har de det på Ikea fremdeles? Finner ingenting på nettsiden.
Det er nøyaktig hva jeg har vært på jakt etter til vår lille leilighet! Og med pusekatter i hus gjør det ingenting at det er kunstig.

Emmeline sa...

Hei Kristine:) Det kostet 149 kroner. Ser veldig naturtro ut, så det anbefales.... Tror kanskje jeg ville satset på noen andre lys, men ellers en god plan!!

Related Posts with Thumbnails