søndag 2. desember 2007

Hvor er julepynten???Jeg fikk to slike håndblåste glasskuler i gave i fjor,
men siden det var i januar ble de ikke pakket med resten av
julepynten...og HVOR er den? Det eneste vi vet er at vi har
pusset opp siden i fjor, og dermed er julepynten søkk vekk.
3 store kasser har forduftet som dugg for solen!Det er bra vi har en ny adventsstake som gir oss
litt stemning på første søndag i advent likevel...
Men i morgen kan jeg love at Emmeline skal
krype fra kott til kott på loftet, for DETTE går ikke!
Jeg har hatt gløgg og pepperkakebesøk i dag
-uten girlandere og uten pynt, ( men iallefall hadde
jeg fått vasket) det er rett og slett sjokkerende!!Tudelu--- se hvor fint det brenner i min nye peis.
Skal lage et bedre peisinnlegg med før og etterbilder
men kameraet mitt er så dårlig så dette får duge i kveld!
Klem til alle som sikkert har storkost seg med pynt
og fjas hele helgen:) -nå skal jeg ta en bloggrunde for å titte litt!

30 kommentarer:

[morgrethe] sa...

Se der ja, endelig peisvarme. Men for en dramatikk....hvor er julepynten? Det må da være krise. Ha fortsatt fine adventdager. Nå er kjæresten straks ferdig med å male loftstua, så nå skal vi plumpe ned i sofaen og se en søtsuppe. Bare hundeskolen blir ferdig og ungene plumper i senga.

Zizzi Molde sa...

Skjønner godt at panikken brer seg hos deg når julepynten er borte. Nesten som Gjertrud det :-) Peisen var kjempeflott, gleder meg til før og etter bilder. Ha en fortsatt fin søndagskveld!

Anonym sa...

Oj så skummelt! Julepynt må man jo ha, men du har jo litt tid på deg da...bare 2 i dag :-) Pyntet litt selv denne helgen, og jeg kjenner jeg begynner å bli litt julegal...det er jooo sååå koselig!
Så lekker peis!!

Laila sa...

Så fin peisen ble!
Men hvor i all verden kan julepynten være? Håper du finner den. Det er enda tidlig, men skjønner jo at du får litt panikk.

Sol sa...

Lykke til, håper du finner julepynten i en fei ;-}
men det ser nå veldig koselig ut likevel hos deg da, med fyr på peisen og adventslys.
Ønsker deg en fin uke!

Anne sa...

Så flott med ny peis! Må jo si at alt ser så pent ut hos deg uten julepynteskene dine også. Men så utrolig trist å miste julepynt man er glad i. Det er jo så mange minner forbundet med julepynt. Håper det ordner seg! Har lest de andre innleggene dine også. Morsomt å lese!

litenIda sa...

Så herlig bilde av den nye peisen! Der blir det nok en del adventskos ja, tenker jeg meg!
Hm.. Merkelig at julepynten er borte! Håper den dukker opp snart! :)

Ønsker deg en fortsatt fin første søndag i advent!

Two sa...

Kjenner nesten varmen frå peisen din!!Ser virkelig koselig ut,skal bli kjekt å sjå den i dagslys også!

Anonym sa...

Gratulere med ny fin peis. Skulle mer enn gjerne hatt en sånn selv, blir så lunt og hyggelig.

Formen er ikke sååå mye bedre, men er ikke sengeliggende syk så da får jeg være fornøyd med det.

Ja julekaoset har startet her i Tromsø, ble helt svett i går da jeg var i byen. Var sååå glad da jeg kom meg hjem

Anne-Berit sa...

Neimen så ekkelt da,at du ikke finner pynten din.Håper den bare er flytta litt på så du finner den igjen,det er så fort gjort når man driver med opp-pussing at man flytter på ting uten at man riktig tenker over det.Den peisen din er kjempefin,ikke mye er som peiskos.Ha en fin adventstid...

Anonym sa...

Test. Sliter med å få riktig adresse...man havner på en prøveblogg jeg hadde med googlekto min og det er jo bare blogspot osv man kan bruke...testing testing (sorry) MAYDAY MAYDAY

Huset i Hagen sa...

Gratulerer med ny peis! Her blir det nok mye peiskos fremover tenker jeg ;0) Håper resten av julepynten dukker opp etterhvert :o)

organic-lizzi sa...

Den vakre kula da..Du har hvertfall noe å skylle på din heldige jente.Jeg har bodd her i 15 år,og vi har ryddet masse..Aner ikke hvor min røde julestjerne er..Når jeg skulle henge opp lysslynge hang kattungen i de.Lekte,og når jeg tok han vekk klatret han oppover meg med DE klørne for å leke videre..Her blir det ikke mye pynt og fjas.Godt vi har ganske store unger..
Så herlig peis..:-))
Natti..og kos mandag til deg!
klem Randi

Silkeline sa...

Hei Emmeline!
Jeg tenkte på deg når vi begynte å rive peisen...hehe:) Nå står stua der med en pipe som er halveis oppigget, og et stort felt på gulvet som bare er sement. Jeg trenger vel ikke fortelle deg hvor koselig det ser ut...:)Jeg skal legge ut litt før og etter bilder etterhvert.

Peisen din ble kjempefin tilslutt da! Det er ikke noe som er så koselig som fyr i peisen....og dere som har slitt SÅ fælt setter sikkert ekstra pris på den nå som den endelig står der:)

Du får ha lykke til med å finne den forsvunne julepynten. Det er rart med slikt som bare forsvinner av seg selv. Her forsvant det to sekker med klær og to pappesker med minner og saker og ting under flytting for 5 år siden. Far i huset var LITT ivrig etter å kaste.....mye jeg savner der ennå.

Jeg har akkurat sett Åndenes makt jeg nå, og er glad for at jeg ikke bor i et såååå gammelt hus....
Nå er det snart leggetid, og så er det å vaske vekk litt støv i morgen også. Da skal vi støpe gulv, og mure litt på pipa. Den må pusses også, for nå er det malt med sånn strukturmaling som var så populært på 70tallet, sånne knupper som henger fast i alt, du vet...Håper vi greier å få skikk på det.

Ha en god natt, vi tittes....:)

Hulda sa...

Huff, huff, hvor ialle dager har du gjort av julepynten?? Dette må jo være skrekkelig for ei juledame som deg! Håper at du finner eskene dine i morgen. Høres, tross alt, ut som du og dine har hatt ei koselig adventshelg! Takk for koselige ord inne hos meg. :)

ChatrinesLiving sa...

Stakkar deg da Emmeline...Men de blå kulene er jo nydelige i seg selv:) Vet du ikke at "Less is More"! (akkurat sett JanThomas på tv;) og han pleier jo å si det)
Peisen var nydelig! Grattis med å endelig ha fått den på plass!! Nå er det vel varmt og godt hos deg?:)
Ha en fin kveld (ja det som er igjen av den...) Og lykke til i søken etter din julepynt;)
Klem fra chatrine:)

Aina sa...

GRATULERER! roper til og med...Ny peisen ser knallfin ut den:0)
Lykke til med julepyntjakten!

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Uffa meg så kipt!!
Men Gjertrud finne jo sin tilslutt hun med, så vi krysser fingre!
Ser jeg ikke helt klarer å følge opp bloggens verden for tiden , for her var det jammen masse flott!
Og for en nydelig gave du hadde fått av Albertine , hun er så herlig da:))

Kos deg , og masse lykke til med leten etter kassene !!

Klem

Mita`s hjørne sa...

Så flott den peisen deres er... her diskuteres det vamepumpe (nix sier jeg) jeg vil ha en kakkelovn... så noen ny varmekilde blir det nok ikke med det første her...he,he...
Lykke til med letingen etter julepynten - vet akkurat hvordan det er... men etter at jeg tok et av kottene kun til julepynt - har jeg en viss peiling hvor ting er da, men nå skal jeg kjøpe plastkasser til å ha pynten i - musene gnager seg jo ikke igjennom der - håper jeg...

Ha en koselig dag...

Olstad sa...

Endelig peisvarme. Det var vel fortjent. Hyggelig å se. Hos meg er litt det samme problemet vedrørende julepynt jeg har bare funnet en brøkdel, adventsake med mer er sporløst forsvunnet jeg håper jeg finner det igjen. Men det blir ikke noe i dag for jeg ligger på sofaen med hard omgangssyke... Håper jeg snart bedre.

Ha en fin dag.

Anonym sa...

Heisann! Du den julepynten..... tok ikke du med noe til Solbakken? Ja, nå har jeg og jentan pynta til jul og vi skal bake når de kommer hjem fra skole og barnehage. De vil gjerne lage et pepperkakehus! Vi har ingen snø her på Sørlandet, mildt og godt og litt regnvær.... Stor klem fra meg.

Anonym sa...

Ler, frøken Bergen:) hihi

Håper du finner julepynten da, ikke artig å miste sånt. Leter enda etter det perfekte plastikk juletreet men ingen har drømmebuska mi:(

Blir så irritert på det nye systemet på bloggen, jeg får ikke registrert meg iom at jeg ikke har blogspot, bruker jo blogg.no så jeg får ikke lagt igjen navnet mitt på normal måte...grrr

Hilsen fra landet sa...

Så nydelig flamme..... herlig varme fra den. Likner en gammeldags kakkelovn?

Krysser fingrene for at du finner den nydelige glasskulen din da!!!

Lemi sa...

hm ikke godt å si kor den har tatt veien... men du finn den vel.. blir like overraska hver jul over kor mye rart æ egentlig har av julepynt..

klem

Albertines verden sa...

Måtte bare innom en tur for å følge mysteriet med den forsvunne julepynten. Krysser fingrene!
Klem!

Trines Hus og Hage sa...

Gratulerer, gratulerer!!! Dette så flott ut! Så herlig å kunne sitte og kikke på flammene! Vil gjerne se før- og etterbilder. Skjønner det er ganske så frustrerende at all julepynten er forsvunnet. Den dukker vel snart opp og girlanderne og flotte munnblåste kuler får pryde huset deres.
Tusen takk for langt og koelig innlegg hos meg. Jo lengre, jo bedre! Lykke til da der oppe på loftet og glem ikke å hygge deg foran varmen! Klem fra Trine

Photo-Me-Life sa...

Sliter enda...må jeg virkelig skifte blogg for at det skal funke?:( grrr

ESMERALDAS HJERTE sa...

ÅÅÅÅÅÅ:) Endelig skikkelig peisvarme!!! Det unner jeg deg virkelig altså, etter den laaaaaaaaaange ufrivillige pausen før peisen kunne brukes....Syns det er nesten en liten blogg- evighet siden du skrev om Kurt-kåre-jonny-Truls som ikke ble enige med seg selv om hvem som hadde nøkkel til trucken, hihihi..........
Måtte forresten le av den kakehistorien din kjære venn, den var heeelt utrolig, nei jeg mener helt forståelig....hehe....Husker hvordan vi rotet i skapene etter skoletid på jakt etter noe godt(uten at jeg gikk så drastisk til verk da kanskje...)
Håper virkelig du finner igjen pynten, kan jo hende du tenkte sist du holdt i en av de eskene at....." jeg kan jo sette de på et lurt sted..." Hvor er det lure stedet jeg tenkte på?-spør jeg meg selv iblant......

Mandagsklemmmmmm

Helene sa...

Åh, så deilig å vite at du har fått fyr i peisen din og den gode varmen fra en ovn igjen sprer seg i det Emmeline`ske hjem :0)
Koselig peis, og når det ikke ble kakkelovn må du være enig at denne peisen slett ikke var ulik å se på.

Så nå har du klart og tulle bort hele julepynten din.. Bare det ikke er en rotte som har tatt de er vel alt greit.. Følger spent med på fortsettelsen på den bortkomne julepynten

慢慢來 sa...

晚情徵信協會全國網
大愛徵信社
三立徵信社
離婚|離婚證人有限公司
離婚|離婚證人-高雄徵信同業工會
離婚|婚姻挽回專區
一品蒐證尋人器材網
全國女子徵信社
晚晴徵信
八大徵信社
離婚│華納徵信社
徵信社品質保障關懷協會
晚晴徵信協會全國網
溫馨法律諮詢
劈腿大剖析
全國優良婚姻挽回
法律諮詢|免費諮詢華陀
亞洲徵信總部
感情挽回全國徵信
鴻海徵信尋人免費諮詢法律諮詢
大陸抓姦二奶-法律諮詢社
三立徵信有限公司
大愛徵信社
離婚|離婚證人非凡有限公司
女人國際徵信社
中區嚴選聯合徵信網
女人國際徵信
大愛徵信有限公司-台中
婦幼徵信有限公司
女子偵探徵信團隊
離婚|外遇觀測站
法律諮詢|免費諮詢網
外遇抓猴徵信偵探社
離婚-感情挽回Q&A諮詢網
新浪私家偵探社
離婚|女人徵信社
離婚|女人私家偵探社
婚姻挽回│國際聯盟社
法律諮詢所
外遇抓姦|女人國際徵信
女子徵信社
外遇|抓姦-女子偵探全國入口網
全國優良女人徵信社

Related Posts with Thumbnails