lørdag 1. desember 2007

Herlige 1.desemberI år er vi jammen heldige. 1.desember
og 1.søndag i advent kommer samme helgen.
-Ergo har vi en hel helg til å dra frem
julestasjet, vaske, pynte og dandere! HERLIG!I dag går turen til blomsterbutikken
for å kjøpe litt juleblomster, og så må jeg ha tak i en
ekstra lysslynge til girlanderen som skal opp på
rekkverket fra første til andre etasje.
Det aller viktigste er nok batterier til kameraet
--for bilder til bloggen må vi jo ha!
Her venter nye gardiner, nymalt peis og
julepynt på å bli foreviget!Jeg holder ellers på med å lage noen små
gaver til de største niesene mine. De er egentlig
for stor til å få julegave, men når de skjønne
jentene er noen engler -så trenger man vel
ikke å finne englemotiver til trykket???SIST MEN IKKE MINST: GRATULERER
MED DAGEN WENDELA. Min søster har bursdag
i dag, og i den anledning har jeg kjøpt en fin gave
til puddelen hennes:) hehehe!

20 kommentarer:

organic-lizzi sa...

Så vakkert du gjør det:-)Få endelig batteri til kameraet så vi får se alt..
Vakre jenter du har bilder av..Engler? Helt sikkert;-)
Gratulerer med søsteren din.Er hun god til å bake kake og bor i nærheten vet du jo at det noe å glede seg til..
Kos deg i blomsterbutikken..og nyyyt resten av lørdagen..
klem Randi

Trines Hus og Hage sa...

Hei Emmeline! Ja, herlige 1. desember! Jeg har ordent og styra litt i dag, jeg også, for å gjøre det koselig i hus og utenfor hus. Du, jeg har nesten litt dårlig samvittighet, for jeg noe av det jeg skrev til deg sist om krumkakene til mannen min ble litt dumt. Da jeg leste innlegget mitt etter publisering så jeg det, men håper du ikke tok det ille opp. Ikke sånn ment iallefall.
Du hadde så ekstra nydelige bilder i dag, særlig den kransen likte jeg utrolig godt.
Kos deg videre i helgen, Emmeline. Drikk din nye te fra Albertine og riktig nyt helg og advent! Så gleder meg veldig til å se bilder av alt det nye i hjemmet. Gratulerer med peis forresten! Det må være deilig å få prosjektet i havn. Klem fra Trine

Anita sa...

Så flott det kommer til å bli!! Her skal nå kjøkkengardinene opp!!
Og gutten har bakt en porsjon pepperkaker!

[morgrethe] sa...

Ja nå må du kjøpe batteri til kameraet ditt. Regner med det blir mange fine bilder i adventstiden. Jeg har akkurat vært ute å vasket vinduene, og ikke minst pyntet. Har hengt opp noen hjerter, og denne blogginga har gjort at nå har til og med jeg norgesglass med lys på et brett ute på terassen. Hmmmm.... og jeg som egentlig liker det enkle. Men egentlig er vel det enkelt, ikke sant?
*Rop JA!*
Nei nå må jeg begynne med vindusvasken inne. Kjæresten maler loftstua, og så har jeg vel egentlig noen ihjelsultne barn som er spikret fast foran en film. Her er det ikke akkurat kosestund med ungene første dagen i advent. Ha ei fortsatt fin helg:o)

Marte sa...

Så koselig du har det!! Ja nå tenker jeg at du koser deg:)

Ha en deilig helg videre!!!

Jeg har forresten vært på Nille og kjøpt lys til treet;)

elin1976 sa...

Hallo
Ja, her går det også i pusslerier. Nå har julestjernen kommet opp, julestjerner innkjøpt, buskbom hjerter i vinduene, ikke mindre enn 3 adventstager fremme og jeg skal til med å lage sjokolade trøffeler.

Elles så blir det litt taco kveld her med idol i bakgrunnen. he he

Har igrunnen vært en perfekt dag. Fått kjøpt 3 julegaver og prinsessa har kjøpt seg en julekrybbe som hun ville ha i stuen. Flott for det har mor alltid ønsket seg. Så da er alt perfekt da...
Ha en super kveld, vennen.
Kos deg masse:O)

Helene sa...

Dette er en ordentlig kosehelg der en kan pynte, dille og dalle. Skal prøve å få all pynten på plass i løpet av helgen, men det er jo ikke gjort i en håndvending det.
Akkurat nå står mannen i huset og sager opp de delene som skal bli en "Bonne fete" adventstake, lik den du kjøpte fra Nordhjem. Du vet jeg liker kopiverdenen.
Skal først male/beise den og så male på skriften. Spent på om jeg får det til, men det burde ikke bli så galt når jeg kopierer ut skriften fra nettet.
Ser at du også er i gang med puslerier til advent. Trappa di blir sikkert et syn med lys på gelenderet.
Dette året har jeg kjøpt endel nytt til jul, så for å bøte på dårlig samvittighet skal jeg pakke ned noe av det gamle som jeg ikke har tenkt å bruke og levere det på bruktbutikken som misjonen driver.
Hjelper jo litt på samvittigheten det da:0)
Ønsker deg en flott adventshelg!

GAWO sa...

Første gang jeg er her hos deg. Du har en trivelig blogg, så nå vil jeg lese litt mer. Ha en fin 1. desemberkveld. :-)

åsemor sa...

Ja,enig med deg at det er en bra kombinasjon med 1des. og advent på helg :) I dag har julegardinene på kjøkkenet kommet opp, men er ikke helt ferdigpynta.
I morgen står det spilling på programmet, julegranene skal tennes i alle grendene her, og vi i korpset stiller opp. Har kjøpt meg en kjempefin diadem med juletre på som blinker til pynt i sakens anledning. Jentene mine stiller ikke opp på arrangementet i morgen, da de synes at mora går over streken, men shitt au, de har vært med å tent mange julegraner opp gjennom årene så de greier seg nok uten :)
Ha ei fortsatt fin helg Emmeline :)

Hulda sa...

Koselige bilder hos deg som alltid. :) Synd det ble så mye kø i dag da.. Men, du tar nok igjen det tapte i morgen og utover i uka, tenker jeg. :)

Åja, så puddelen fikk gave, ikke søsteren din. ;) Kos deg!

Anonym sa...

Så fine bilder! Lyktene i trappen var super lekre!!
Skikkelig koselig å starte å spre litt juleglede utover huset, mitt problem nå er at jeg ikke klarer begrense meg.... må jo spare litt til jul;-) Gratulerer med søsteren !

Marie sa...

Koseleg innlegg! Eg likte spesielt trappepynten!

God adventshelg :)

Albertines verden sa...

Hei og hopp, frøken Emmeline.
Tenk hvor mange mopper og støvkluter som har fått svinget seg denne helga! Og julepynt som har hoppet opp som troll av eskene. Dette er en deilig tid, og selv om det er mye stress, så blir jeg ganske rolig og fylt av gode minner og tanker. Ungenes forventning til kalenderen de egentlig vet hva inneholder, men som de venter like mye på hver 1 desember. Tradisjoner og trygge rutiner synes jeg blir viktigere og viktigere. Det er mye til jul som jeg gjerne skulle byttet med noe lekrere, men det ligger jo mye sjarm og glede i det som ikke helt passer inn også! HUff, så alvorlig dette ble, da. Ja, ja, uansett ønsker jeg deg en super uke. Klem fra meg!

Trines Hus og Hage sa...

Tusen takk, Emmeline, for det du vet. Den rockeoperaen om eventyret Ulven og geitekillingene kjenner jeg til. Vi har det faktisk på en gammel videokasett, for det gikk i julen for noen år siden. Gutta likte det godt også. Kanskje vi bør prøve å få sett det igjen en dag, for vi har ikke nrk 3. Vel, ha det fint så snakkes vi! Klem fra Trine

Marte sa...

Ha ha. Du har ikke tullet! Jeg har kjøpt lang lyslenke med bittesmå stjerner på Nille. :)Fordi du tipset meg om det;) haha så komisk!

Jeg skal la strømpene henge i hele desember! :) Jeg klarer ikke å ta de ned;)
Juletreet kommer opp neste helg, vi fant ut at i år vil vi lage skikkelig julestemning allerede da, vanligvis setter vi ikke opp treet før lillejulaften, men det er jo før jul man vil ha stemning-ikke etter!

Jeg gleder meg hvertfall veldig til å få det opp:)

Ha en kjempefin første søndag i advent!!!
Klem fra marte

Ellie sa...

Gleder meg til å se bilder av den nye peisen og gardinene og alt! Måtte smile litt av den historien med julekakene, men jeg vet at jeg hadde blitt fullstendig fortvila om jeg hadde kommet i den situasjonen. Hadde nok blitt litt kjefting og skriking da, ja! Ser for meg barna dine på hytta, der de strever med baksten ;-). Håper du får en fin adventssøndag!

Anonym sa...

Så fine bilder Emmeline! :o) Det er koselig og tenke på at mange av oss styrer med akkurat det samme nå om dagen pynter og koser oss. ;o) Du er jo så flink til å komme med nye innlegg her på bloggen at jeg har vanskelig med å henge med..litt treig jeg vet du. ;o) Ønsker deg en fortsatt koselig desemberkvled. :o)

Donnas Verden sa...

Hei

Så koselige bilder:) Aldeles nydelige lykter i den trappen, vil vil ha! Flott gave du har fått fra Albertine.

Fortsatt god advent!

mvh

blah sa...

Oh that first idea on the stairs is lovely :-)

Anonym sa...

نمل ابيض

نمل ابيض
نمل ابيض

Related Posts with Thumbnails