fredag 14. desember 2007

Stjernelys og gaveposerI dag fikk jeg denne koselige englelykten av
min yngste sønn; Stjernegutten. Han har laget
den selv på skolen, og var veldig fornøyd med
resultatet. Det skjønner jeg godt, for den ble fin!


Jeg er også fornøyd med gaveposene i tykk bomull
som jeg sydde i går kveld. De er ekstragaver
til to nevøer på sørlandet. Jeg hadde egentlig planer
om noe helt annet, men de ble koselige disse også.
Jeg mangler sløyfebånd til snurpingen. Dermed må jeg
kjøpe sløyfebånd, pakke inn og sende gavene med posten
mens jeg er på jobben, hehehe. GOD PLAN!


Posen kan jo brukes både til småting, til pynt eller
hårbørste og truser når man skal på overnatting.
Den er nemlig mye større enn de små linposene jeg har sydd!På baksiden strøk jeg på en av mine gode gamle kopilogoer.
Da kan man jo snu posen hvis man blir lei av bildet. Jeg skulle
jo selvfølgelig ha hatt bilde av Spiderman eller noe annet kult,
men man tager det man haver--og det er jo stort sett
Lexingtonlogoer i alle slags farger og fasonger:)I dag har mannen min vært igjennom en vellykket operasjon.
Legene har kuttet opp ryggen hans på tvers, og han har
derfor et solid operasjonssår og massevis av sting, men ellers er
han i god form. Tusen takk for alle som har sendt hilsener!
Det varmer. Nå er det helg og jeg skal ENDELIG få tid til å
besøke alle mine bloggvenner der ute, jeg gleder meg:)

GOD HELG ALLE SAMMEN. På flere av mine siste innlegg
har jeg fått hilsener fra leserne som pleier å være anonyme.
Det er utrolig koselig syns jeg, derfor en ekstra hilsen til dere;)

21 kommentarer:

elin1976 sa...

Første mann i dag og....begynner å bli en vane dette.
Du er den som er senest opp i blogglandia og jeg er den som er tidligest oppe. he he
Så flott at opperasjonen gikk bra.
Alltid litt nervepirrende med opperasjoner uansett hvor små de er.
De skal da tross at skjære i deg liksom...Men jeg synes ikke det hører noe særlig ut å kuttte på tvers.
Den virket litt - " au au" Som dattera mi kaller det.
Har opperert noen ganger selv og men har bare et arr på tvers...på magen når frøken dings skulle ut. Hun hadde nemlig bestemt seg allerede i modningsprosessen at" jeg setter meg liksogodt så slipper jeg å stå på hodet de neste 3 månedene.
Så der ble hun sittende kan man trygt si.

Gaveposene er flotte. Tenker nok at Tante,eller faster eller moster eller hva du viil kalles står høyt i kurs hos dem( eller iallefall mammaen når disse kan brukes på begge sider) En Lexington logo er jo ikke å forakte!
Ser at klokka på bloggen har begynt å rote med tiden, så da får jeg sette meg til å sy litt før mannen skal opp på jobb (om 2 timer he he) Klem:O)

elin1976 sa...

Akkurat nå angrer jeg meg også.....jeg kunne godt ha hatt et par timer på ryggen før jeg skal på jobb til kl. 15.00
Må bare koble inn autopiloten sånn i 12 tiden tror jeg. he he.
Klem:)

@afjo72 sa...

Hei, hei! Så flotte poser du har laget - og engleglasset fra sønnen var jo vakkert da. Ikke rart at han er fornøyd!! :o)

Håper det går fortsatt bra med mannen! Ha en fin helg!

Karna sa...

Kjempe flotte poser, og de har bare til å bli begeistret for Lex logoen...for det liker nemlig vi!! =0)
Håper mannen din kommer seg raskt, hørtes ikke så veldig godt ut for å si det slik....God helg til deg også!

Two sa...

Hei igjen! Så heldig du er som får ei slik gåve av sonen din, det glaset er rett så moderne i stilen!! Skal tru om læreren også er ein blogger? :)Det er også kjekt å sjå at du lagar så mykje fine julegåver. Eg har i alle år laga og gitt bort ting eg har laga, ikkje så høg verdi i kroner, men du verden kor det varmar hos mottakaren. Eit syskenbarn sa til meg ein gong at "det er så kjekt å få julegåver frå deg, for då veit eg at du har jobba med denne for mi skuld, og det er veldig verdifullt for meg!". Så fortsett med å lage egne gåver til dine næraste!
Så fint at den opererte har det bra, han får lese litt bloggar om han treng tidsfordriv, då fyk iallfall tida av gårde!!

organic-lizzi sa...

Så nydelig lyslykt han har laget til deg..Mine er så store nå at de lurer på om jeg ønsker meg et par Uggs til..Savner egentlig litt den tiden med "hjemmelagede"ting,og følge til ditt og datt..Det gir så fin stemning.
Stilige poser du har laget..
Fantastisk at operasjonen gikk bra:-))Det blir kanskje ikke mye hjelp å få fra han med det første,men da har du jo ingen forventninger og slipper å bli skuffet:-))
Skikkelig kosedag til deg før helgen er et faktum!
Klem Randi

Sigurd Olav Silset sa...

Så flink gutt du har som lager så fin lykt til mamma!! Og heldige tantebarn som får flotte poser til jul!

Hulda sa...

Godt å høre at det gikk bra med mannen din, høres ut som en veldig stor operasjon.

Så søt lykt sønnen din har laget på skolen. :) Elevene der jeg jobber, har også laget slike lykter. De blir skikkelig søte. Fine gaveposer som skal til Sørlandet også. :)

Ønsker deg en fin fredag!

Anonym sa...

Oj så koselig! Det var noe annet enn dorullnisser! Skjønnner de har blitt litt mer avanserte siden jeg gikk der ;-) Den var kjempefin!
Supersøte poser og da!
Ha en kjempekoselig helg!!

Anita sa...

God bedring til mannen din!!
Posene er kjempefine!!

Klem!

Silkeline sa...

Så bra at operasjonen til mannen din gikk fint! Han blir vel ikke fullt operativ i jula kanskje, men når man først trenger en operasjon er det jo godt å få det unna. Min far har også vært gjennom en stor operasjon nå, han har fjernet en nyre med svults i. Vi har vært engstelige, men nå er alt borte, og han kvikner sakte men sikkert til. Skal besøke han på sykehuset i dag. Han blir liggende lenge, så jeg håper bare han er ute til julaften. Han elsker jula, og var redd for å gå glipp av ribbe og juletre og besøk av oss. Det ordner seg nok.

Skal si du er rask på bloggerlabben om dagen, med masse flotte innlegg. Jeg storkoser meg:) Og i dag (som ellers) er det nydelige bilder å se..... De posene dine er bare såååå fine! Må nok prøve med jeg også. Jeg har et tantebarn som liker litt sånne snuppeting, og da kunne jeg jo pøst på med bilde og blonder og slufser og diverse:) Lyslykten som stjernegutten har laget er nydelig! Så søtt med engel på...
Ha en fin avslappende(!?) fredag:)
Klem:)

Marte sa...

Så flotte posene er!!! Du er flink!!
Lyset sønnen din har laget var jo bare nydelig! Han har tydelig arvet dine ferdigheter;)

Så godt å høre at operasjonen har gått bra. Mammaen min har hatt en lignende operasjon tror jeg (eller egentlig flere)men hun har også fått satt inn en plate...

Håper alt er bra med deg og dine ellers!! Jeg gir ikke så mye lyd fra meg, men jeg er innom deg hver dag!! Og gleder meg like mye til å lese innleggene dine (som jeg nå vet kommer HVER dag og det er så koselig)!!

Klemmer fra Marte

Anne sa...

Ikke fralig å se hvem som skal ta etter sin mor. Gutten har sans for engler i så ung alder, og det er jo helt topp !!

Nydelige poser du har sydd og så. Kan nesten brukes som julestrømper de også synes nå jeg da. ellers så har de jo så masse små figurer og andre rariteter de samler på de barna, at en oppevaringspose vuil være kjekt å ha.

Damen her har fridag i dag også, og skal si det er mange ting og gripe fatt i. ensamler på så alt for mye rusk og rask. Ønsker meg med ett en container til jul. :-)

Fin fredag og kveld til deg min venn.

Lemi sa...

oi for en operasjon!
lykke til ihvertfall, og god bedring :O)
flotte poser til guttan.

My little footprints sa...

Hei!
Noe av det koseligste, må jo være å få hjemmelagde gaver fra barna sine, det er jo sånn ekstra stas for både deg og din sønn!
Synes også det var noen flotte poser! En fin gaveidè! Du får kose deg videre og pleie mannen din, det er sikkert bra vodt det han har gått igjennom nå kan jeg tenke meg! Det var godt den var vellykket!
Dere får ha en god 3.adventshelg!
Klem fra Beth

MODERN COUNTRY sa...

Ojojoj, her var det koselig!! SÅ mye flott pynt og ikke minst vakre gaveposer av alle slag. Visste ikke at du kunne sy Emmeline! Dette kan du ja :) Sitter og syr jeg og, bare litt pause. I morra går de siste pakkene ut døra, da er jeg ferdig for i år.Som dere har postet i det siste :))Men artig da med Julekalenderposter :)

Ønsker deg en riktig fin helg Emmeline og kos deg med pynt og sysslerier!

Anonym sa...

Kjempe lekre poser,har du brukt et spesielt papir i skriveren?Eller er det "yrkes hemmelighet":)Ha en super helg..litt deilig med litt julestress,syns nå jeg..

Mita`s hjørne sa...

Flotte poser...
blir nok fornøyd de som får disse...

Ha en koselig helg...

Anonym sa...

Hei igjen. Du, eg skulle berre tipse deg om noko eg såg her ein dag. På laksevåg senter har dei ein Til Bords utsalgsbutikk. Der selg dei ein stor raud boks i emalje med kvitt stempel der det står (bl a) Bread på (Sånn type Old Staffordshire, bla bla bla og så står BREAD med litt større bokstavar). Boksen er breid og høg, og veldig fin. Den kostar 269 nå, og førpris er over 500. Tenkte på deg med ein gong sidan du skal ha raude detaljar på kjøkkenet :) Knallskjønn lykt, og kjempefine posar du har sydd. Klem

ESMERALDAS HJERTE sa...

hei knuppelupp!( som er et koooselig ord jeg har fra mamma)Her i bloggen holder du tritt med kalenderen din, og jeg nyter den! Er liksom sånn at jeg ser en liten emmeline-tråd i innleggene, får et bilde av ei kooselig og morsom jente med mange jern i ilden...her har det gått i karamell-produksjon i kveld. able faktisk vellykket på første forsøk, hihi-Kokkelise på NRK har vel litt av takken for en enkel oppskrift.. Julegavene er iboks, og jeg har gått til anskaffelse av Jul i Blåfjell-så her er det julestemning for store barn, hehe...Også må du hilse til sønnen din og si at det glasset med engelen var nyydelig!!Nå er det vel natta snart her, hehe...snakk om mark et visst sted, får liksom tusen ideer når det nærmer seg midnatt...
Me skrivast:)

Klem

Anonym sa...

Hei. Du har laget noen fantastiske poser. Jeg lurer på hvordan du har fått trykket bilde på stoff? Fikk en kjempe idee om å gjøre noe lignende til min fars 60års dag!

Håper du kan røpe hemmeligheten :)

Related Posts with Thumbnails