fredag 28. desember 2007

Hvit romjulSå er romjulen godt i gang, og hos meg er det blitt det hvite
hus-- Nye hvite sofaer er på plass, og jeg kjenner dypt i meg
selv at dette kanskje kommer til å bli en utfordring...

Minst ett av mine barn syns at det er naturlig å rulle til og fra
skolen gjennom nærmeste grøftekant, og da sofaen var vel
på plass stupte min eldste sønn opp i den med skitne sokker
og svett treningstøy---puuuh! Tror jeg skal komme meg til IKEA
for å kjøpe noen ekstratrekk, før vi leser 2008 på kalenderen!Jeg ønsket meg jo Chocolade glassklokke fra Kremmerhuset, men da min datter kom for å kjøpe den var de faktisk utsolgt. Damen i butikken fortalte at flere av dem som kom innom for å kjøpe glassklokken, hadde sagt at noen hadde skrevet om den på en blogg. Ja sånn kan det gå gitt, lurer på hvor mange blogger som omtalte denne glassklokken? Hehe! Men jeg er veldig fornøyd likevel, jeg fikk disse skålene i fattigmannsølv istedet!Leser at det er noen som har kastet ut julen allerede, men jeg føler at den må være her til nyttår er vel overstått...Må likevel innrømme at jeg ser på juletreet med mitt ONDE ØYE med jevne mellomrom. Stakkars juletre, jeg er sikker på at det ble funnet i billigkroken på juletre avdelingen. Etter å ha sett Lilly og Laila sine juletrær, har jeg skjønt at jeg må være med for å velge et litt bedre tre til neste år!Røde bilder og Lexingtonputer holder julestemningen intakt. Jeg vurderer å dra frem symaskinen for å sy litt i kveld. Noen nye vinterputer til sofaen kanskje?Og akkurat nå sitter jeg her og koser meg med et nytt BoligPluss. Jeg må si at jeg ble veldig positivt overrasket over at det hadde kommet et nytt blad nå mellom jul og nyttår, helt perfekt for oss som i en måned har fikset og ordnet klart til jul, og om få dager skal jage julen på dør igjen! Kjekt med litt vinterinspirerte hus, selv om det var MYE hvitt denne gangen!Takk for alle koselige julehilsener og en ekstra hilsen til Marit som sparket meg i gang igjen.
Det nytter jo ikke å ha bloggeferie SÅ lenge heller:) Ser dere hvor fine bilder jeg har i dag? (Trolig ser dere ingen forskjell men skitt au) Jeg har nemlig fått NYTT KAMERA av darligen, og til gjengjeld har jeg lovet han at jeg ikke skal blogge etter klokken 23.00 i året som kommer.
Vi får satse på at det skal gå bra !

44 kommentarer:

liven sa...

Hei:) Ja der var du endelig på plass igjen.Nydelige sofaer......og det er jeg som har de gamle. He he he.... Du har det jo bare så fint hos deg:)
Har nå laget meg blogg og strever på med det. Blir vel bedre på det etterhvert. Klarer liksom ikke helt få ting bortpå siden der.Må prøve og feile litt ellers så får jeg vel få litt kyndig hjelp..... Går seg vel til. Ha en fin dag:)

Aina sa...

Det ble fint med nye flotte sofaer:0)
Ikke blogge etter 23.00!! Det skal holde hardt vel?
Klem.

åsemor sa...

Da er lykken fullkommen i Bergen, skjønner godt den innerste magefølelsen din :)

Jeg og Grethe-søster har lekt litt søstrene detktiv i romjula, og vi tror vi har funnet deg. CA, kan det stemme.......

Jula er fortsatt inntakt her på møre, selv om det virker som juletreet har vært på tur ut flere ganger. Det har "bikket" imot utgangsdøra flere ganger alerede. Trenern sier det er det dyreste juletreet vi har hatt noengan, så det var et usedvanlig dårlig kjøp spør du meg. Skal iallefall ikke legge ut bilde av det på bloggen.

Kos deg i Ektorpen din, jeg må ut å kjøpe bolig pluss, gleder meg :)

Cathrine sa...

Så flott sofen var da,du hadd jo ønsket deg den lenge nå.Blir vel litt vasking av og til av unger som slenger seg oppi,til mors begeistring,hehe.Du får ha en forsatt fin jul.
Juleklem

Anonym sa...

Veldig klare og flotte bilder i dag ja... Og så flotte sofaer. Mulig det blir ei utfordring å holde dei kvite med fire ungar i huset??
Vart veldig opphengt i utsikten fra huset ditt. Budde ved Brann stadion når eg studerte i Bergen, og det minna litt om husa i området... Det var fire fantastiske år. Bergen er ein flott by. Spesielt om våren! Vart visst litt nostalgisk på slutten av året. God helg til deg:0)

chevostar sa...

åååå !!! De er såååå fine de sofaene ..... jeg var innom ikea rett før jul, og det var bare millimeter fra at det ble med hjem to stk....
skikkelig flott i stuen hos deg nå!
Ha en fortsatt fin romjul!

Nette sa...

Grattis med ny sofa:)))
Passer så godt inn hos deg, ser jeg, kjempefint!

Two sa...

Må få gratulere med dine to nye sofaer! Du får lage eit skilt over med "Kun pent antrekk"!

Lena sa...

Gratulerer så masse med "ny" stue! Flott er det med hvite sofaer, men ojoj så upraktisk...ser det for meg i heimen her...kanskje et par timer hvis jeg hadde vært heldig!! Men du klarer det vel du;) Veldig fint hvertfall!! Ha en flott helg!

Anonym sa...

To null til deg Emmeline - jeg mener to sofaer til deg Emmeline ! Bra jobba - de satt langt inne forstod jeg, men de var nå flotte. Og tenk du fikk dem til jul og alle greier - gratulere ;o) Har kjøpt nye sofaer jeg også i går, men med en femåring i huset kjører jeg safe og kjøpte brune..... Lykke til med dine kjære venn !

Anonym sa...

Sliitan! Det ble kjempefint. Kanskje jeg kommer innom en kveld så kan vi dele en flaske rødvin i den hvite sofaen?? Hi Hi! Spysyken er på retur og jeg er klar for kino - feks i morgen - dersom du kan og vil. Og denne gangen kjører ingen av oss..... Jeg har make blomsterpotte som deg, med hvit svibel oppi her også. Hvordan klarer du å alltid ha det så ryddig og fint - med alle dine fire barn. Har de ikke adgang til stuen? ; )

Anonym sa...

Hei!

Snublet over bloggen din i dag, og her ble jeg hengende leeenge. Utrolig masse lekkert å hvile øynene på. Og dine hvite stue med nye sofaer i er nydelig!
Men....jeg falt helt for salgbordet ditt, I`m in løøøøv :)
Hvor har du kjøpt det?
Det er helt etter min smak, og jeg skulle gjerne hatt noe likt/lignende.
Ha en fortsatt fin dag, og takk for titten! =)

Photo-Me-Life sa...

GRATTIS emmeline med ny flott sofa. Stuen ble jo helt anneledes:) Bra du fikk gubben på andre tanker. Du får lage en regel på ingen skitne klær i sofan eller noe matspising så skal du se det går så bra så...
Men da det er sagt etter det du skrev hos meg må det da være bedre med en snorkende mann i sofaen enn ingen?
Denne avstanden er ikke å spøke med så det ser ut som dere bloggere får være med på enda en liten reise inn i kjærlighetens rike;)

Anonym sa...

Så fint det ble med de nye sofaene!!! Helt nydelig med hvitt da! Men ekstratrekk er smart. Jeg hadde hvite stoler en gang, men en liten Rottweilervalp gravde først opp rosene mine, løp inn og fikk raptus i stua oppi de hvite stolene..... Skiftet til brunt trekk da, og sørget for bedre oppdragelse av krapylet... Bildene blir jo supre med ditt nye kamera, så gøy!

Haust sa...

Gratulerer med nye sofaer! Lyst og lekkert! :)

Emmeline sa...

Mona Bellona: Mine barn er ikke hjemme, de tilbringer all sin tid i en idrettshall enten her eller der...hehehe!
Skjønner ikke helt hvem de har arvet idrettsgenet av:)
Rødvin i min sofa??? Du skal få sitte og kose deg på altanen tenker jeg!
Jeg skal sende deg en melding!!!!

Anne sa...

Ha... ja, det var godt å se at det var din gamle sofa og ikke ekteskapet som gikk i vasken !!!

Dette lover godt for 2008.
Mannfolk skjønner jo til slutt at det er vi kvinner som råder.

Klem til deg på en fredag aften.

Mummimamma sa...

Hei Emmeline!

Tusen takk for raskt svar angående bordet! Og takk for hilsen i bloggen. Jeg er en veldig fersk blogger, og har ikke helt teken på det ennå. Men det kommer seg vel etterhvert.

Fikk lest "historien" om bordet ditt nå, og har store planer om å herme etter deg. Må bestille meg slik skrift først.
Maling til mitt tidligere beisede furbord, er allerede innkjøpt, og med slik skrift som du har, tror jeg det blir aldeles perfekt. Takk for tipset!

Anonym sa...

Du kan kjøpe den gjennomsiktige glassklokken med Chocolate på Black an d White også.

elin1976 sa...

Nææææææææææææææmen så fine sofaner du har fått.GRATULERER TIL DEG. Endelig fikk du viljen din og mannen ikke. ha ha ha ha.
Ser at du mener jeg er gal som kaster ut jula rett etter den har begynt men her har det jo vært jul siden 1 desember og jeg liker orden i rekkene så nå er det nok. Mailegnissen for fåv å bli(tror den skal få låv å bli helt til jeg får meg en maileg kanin)
Her går det i Fifa spill og det befinner seg ikke mindre enn 4 gutter i stua som synes dette er fantastisk givende. Ikke fatter jeg hvorfor. Nabogutten spiller på ungdomslandslaget og han er en av spillerenene som du kan finne på dette spillet, så jeg fatter at han synes det er kult. Men de andre som nesten ikke vet at ballen er firkantet(!!!) skjønner jeg meg ikke på. ;O)
Ja, Marit er flink å få igjan mennesker....se på meg foreksempel. Hun tilbrakte et par timer her i dag og 4000 nye ideer dukket opp i hodet mitt. Så i morra blir det sying og diverse andre gode ideer her hjemme. Nei nå har jeg snart krampe i fingerene og de må jeg joeg jo spare til i morra til alt syingen. Masse klemmer:O)

Anita sa...

Gratulere med ny sofa!!!
Og såå fine de "sølv" tinga var! Jeg har også vært på jakt etter en sånn glassklokke, men de har den ikke her heller!
Nå skal jeg tilbake til heklinga mi!
Go fredagskveld til deg!
Klem Anita

Helene sa...

Gratulerer med ny sofa og kamera."Snill" den mannen din som skjønner at kvinnen råder og dermed finner det lurt og svelge noen kameler.
Det ble jo veldig fint i stuen din selv om jeg ikke fatter at du klarer å ha det så flott med 4 barn i en aktiv alder. Jeg tror jeg hadde mått gitt tapt der selv om jeg hadde kjempet med nebb og klør, men desverre så hjelper det lite her for med en gang jeg er ute av døra lever barna som om de bor på hotell. De tror nemlig stuepiken kommer og rydder etter dem, og med hvit sofa måtte det nok en hel hotellstab til å få skikk på sofaen igjen.
Men jeg drømmer jo om hvit sofa og sometimes dreams come true...

christiane sa...

gratis med nye sofa, va kjempe fine:) endelig fekk du den wee. skulle ønske at det va meg som skulle få nye. men sån er det ikke: buu. du har det kjempe fint:)
¨ha ein fine kveld.
klemmer fra christiane

HildeS/Frøken Fryd sa...

Så flotte bilder du viser her, med nytt kamera, gratulera:)
Sofaene er nydelege:)
Ha ei fortsatt fin romjul.

Tone sa...

WOW, så lekkert det ble med dine nye sofaer!! Trodde det var fra et interiørblad først jeg, men det skyldes kanskje også ditt nye kamera, for bildene ble virkelig fine. Misunner deg de sofaene altså, men,men, jeg får vel bare leve med min svarte skinnsofa en hel evighet, for den er nesten helt ny...(Men litt praktisk også da, med en toåring som legger igjen noen desiliter med snørr og nugatti i sofaen hver dag) Ellers så merker jeg at trangen til å få det lysere og lettere rundt meg øker på, julepynten skal få stå til nyttårsaften, men da skal den og treet ut. Og da følger en litt minimalistisk periode for min del.
Kos deg videre med julen, klem :-)

Anne-Berit sa...

Oi,så masse nytt,møbler og camera,gratulerer,fine bilder fra deg.Kan godt forstå at du kan bli litt stressa når ungene kommer og hiver seg i den hvite sofaen uten å tenke på hvordan de ser ut,hadde nok også vurdert flere trekk ja.Men den var no lekker da.Kos deg videre i jula.Klem fra meg:o)

Anonym sa...

Hah! Når jeg ser de hvite sofaene dine måtte jeg le. Utrolig lekkert, men jammen meg en fulldagsjobb å hiolde rene. Jeg har nemlig 1 stykk Ektorp lenestol, og den stolen er en utfordring å holde unger som ikke vet hva det er å gå på veien borte fra. Jammen godt de kan vaskes i maskinen.

Og vi har selvsagt jula til over nyttår. Har vi først fått den inn må den jo nytes.

Ha ei flott romjul!

ChatrinesLiving sa...

Grattis Emmeline!! Dine sofaer ser fantastiske ut!
Hvit er en utfordring ja... derfor har jeg med unger (gutt...ja...) og hund(!) brune by-cast skinn sofaer:) Er veldig fornøyd med de ja!! Selv malingen jeg (Ups..) sølte er vekke, joho!
Her holder julen på i høyeste grad enda:) Og det skal den til over nytt år (starter jo ikke før lillejulaften jeg;) Her går det enda i julepynt, gløgg, godiser, vin, nøtter, julenøtter på tv, osv,osv... Koselig det, "champis"-glassene står klar og venter på at et nytt år skal komme:)
Ha en fin helg Emmeline!
Klem fra chatrine:)

Hulda sa...

Kjempeflotte sofaer du har fått i hus, men så var det det med hvitt da.. Jeg kjøpte et hvitt quilta teppe før jul, som jeg la over den største sofaen, det har mange avtrykk etter hundepoter nå.. jaja, det kan jo vaskes så da så. ;) Jeg kjøpte også BoligPluss i går, syns det var mye fint der. Kos deg videre! Klem fra Hulda.

Hulda sa...

- apropo det med glassklokken fra kremmerhuset, jeg har iallefall skrevet om den. ;)

Trines Hus og Hage sa...

Hei! Å, det ble så fint hos deg! Gratulerer! Tenkte på dere 2. dag da jeg visste dere var uten sofa... Men det var verdt å vente på, for dette var lekkert! Men kanskje noe vanskelig å holde hvitt og pent med fire barn,ja. Ekstratrekk er sikkert lurt og kanskje være flink til å bruke litt pledd og slikt under når noen med grøftebukser eller brukte treningsklær skal oppi den. Ellers er jeg nesten grønn av misunnelse. Vi har hatt kjempekoselig besøk i kveld som har gitt meg støtte i sofakampen min mot min kjære. Var hos venner før i dag også som skal til å kjøpe seg en Ektorp, så presset på min mann har økt sterkt i dag. I skrivende stund vasker han opp og har laget deilig middag til oss før i dag, så jeg skal vel ikke si for mye stygt om ham, men sofaønsket mitt har det altså gått i oppfyllelse.
Enjoy your sofa! Ha det fortsatt fint, Emmeline! Klem fra Trine

Mita`s hjørne sa...

GRATULERER...!!!
Og så flott det ble da...
Disse soffaene er jo utrolig lekre da...
Og endelig et interiørblad uten jul... Må ut og kjøpe... her har jeg gått tom for lesestoff - leser juniors bok...he,he... "Best på sykkel"... (Hushovd og Lauritsen), d er ikke mye interiør der nei, har pløyd igjenom div interiørblader men, NÅ er jeg klar for ny inspirasjon - hadde jeg hatt bilen hjemme skulle jeg kjørt på bensinstasjonen - litt desperat nå, men gubben jobber natt... MEN i morgen, i morgen blir det nytt blad...jepp...

Natta, og ha en flott romjulsdag i morgen...

Sol sa...

Gratulerer så masse med nye sofaer...Det blir nok en liten utfordring ja,men med nye trekk går det sikkert fint. Jeg har måttet dekke til min lyse sofa med et par tepper...Nå er ikke mine barn så veldig små lenger,men olabukser er ikke snille med lyse sofaer.....Sånn er det med den saken.
Lekkert er det i alle fall hos deg, og det ble veldig fine bilder med det nye kameraet. Grattis! Snill mann du har.

Frk Mille sa...

Hei, takk for julehilsenen. Så fint det ble med den nye fine sofaen. Var også et nydelig salongbord du hadde. Fortsatt god jul til deg og dine. Klem Frk. Mille

Lynetmor sa...

Hei, gratulerer med nye hvite sofaer :-)
Det ble kjempe fint.
Ønsker deg en fortsatt fin Jul.

Anonym sa...

Ja, men då var det jo kjente trakter...Eg er vestlending i kropp og sjel, og Bergen er jo vestlandshovudstaden. Alle må jo like ein så vakker og koseleg by som Bergen, med så mange kjekke folk! Eg skulle jo aldri flytte til østlandet, men no har eg vore her i snart 13 år!Det er alltid kjekt å lese dine innlegg så eg gledar meg til å kikke innom bloggen din også i 2008. Godt nytt år til deg:0)

organic-lizzi sa...

Så nydelig du har det:-))Grattis med sofaer.De er en nytelse hver gang de er rene..Jeg har fire hunder og tre katter++++tobente som sørger for at de slett ikke er rene i disse tider.Varmegrader og søle..Ja,ja..shitt au!
Supre bilder..gratulerer med nytt kamera.
Det er lett å bli bloggende utover natta for det er jo så koselig,men ikke alltid så deilig morgenen etter desverre.
Herlig lørdag til deg.
Klem Randi

Mia sa...

Grattis med nye sofaer, Emmeline! Det ble jo bare lekkert, det hele. Men et par ekstra trekk er nok ikke så dumt, med tanke på barna i huset. Og grattis med nytt kamera også! Det er jo noe jeg virkelig ønsker meg (hvit sofa har jeg jo fra før...hihiii) Så nå er vel alt i sin skjønneste orden i heimen. Og julen, den får vel vare til over nyttår, eller? Ikke for det, jeg ser nå på juletreet mitt, jeg også, og gleder meg egentlig å få det ut av huset (det har rett og slett tørket på fot). Det er jo igrunn merkelig det hele, hvordan vi gleder oss til jul i lang tid, og hvor fort vi rett og slett går lei...

. sa...

Sofaen ble kjempe fin på:))
Jeg tror jeg må ha to slike på stua mi jeg også..

[morgrethe] sa...

Jeg elsker å være detektiv..... og denne jobben var usedvanlig enkel:o) Nå sitter jeg her og ser på din nydelige sofa..... håper den blir evig hvit. *smil* Når det gjelder avtalen med din mann, så er det vel en avtale som er til for å brytes. Jeg har iallefall ikke greid å holde den avtalen, det er helt sikkert. Nei nå må jeg løpe i dusjen...... skal på julens første fest. Skål!

Trude sa...

Flotte sofaer, og fortsatt et nydelig bord!!Du får det til du frøken. Kos dere videre i jula,her har vi vært på ski. Fortsatt en uke fri og den skal nytes.Vi høres
....og du, jeg er spent på hvor lenge det løftet ditt om bloggingen holder...trodde ALLE husmødre blogget etter kl 23 jeg....hi hi

Huset i Hagen sa...

GRATULERER med nya sofaer!! Dette ble lekkert du! Ha en forsatt God Jul!

mimmi sa...

Hei hei.

der var vi tilbake fra juleferie. Plutselig var det fredag før jul og vi pakket bilden og dro i 10 timer opp til et fjell :/ . Men det var veldig koselig altså :).
Gøy og komme hjem til så mye nye innlegg på bloggene, har hatt en liten tendens til abstinenser der oppe uten nett kjente jeg.
Utrolig fine sofaer ! Stuen din ble kjempe lekker, ble veldig forandret synes jeg. Vi har det hvite tekket selv og vet du, du kan vaske de på 60 grader. Venninnen min har t.o.m kloret trekkene, så egentlig er det ikke så dumt. De fargede trekkene tåler langt mindre :).
Kjempe fine lysestaker har du også fått.
Alltid stor stas og lese innleggene dine :).

ha en kjempe fin nyttårsfeiring.

MODERN COUNTRY sa...

Kos stue du har Emmeline!! Vakkert med så mye hvitt, og ikke minst det lyse gulvet. En stor favoritt!!

Related Posts with Thumbnails