mandag 10. desember 2007

Den tiende luken


I dag måtte jeg bare skynde meg for å legge ut et nytt innlegg. Jeg er rett og slett så perfeksjonistisk at jeg IRRITERER meg grønn over de dårlige bildene fra i går. Så nå er det over til 10.desember. Ungene har gått på skolen og jeg er klar for en ny jobbuke. (-og nå legger jeg merke til at bildene henger skeivt i forhold til hverandre...-Her må det muligens blades til 11.desember i en fei også, hehehe)


Jeg har bestemt meg for å være litt sein i dag, og koser meg med en kopp te i stuen før jeg må rase avgårde. I morgen er det stressmestringskurs igjen, skulle nok ha vært deltaker istedet for å være foredragsholder--det må innrømmes! Jeg regner med at noen av dere vil legge merke til at jeg har røde kopiputer i blå sofa; de ligger ikke her til vanlig, kun akkurat nå! Skulle ønske jeg kunne si at blå sofa ikke var her til vanlig heller, men etter innkjøpet av ny peisovn er sofakjøpet utsatt på ubestemt tid desverre, derfor blå og trist sofa--til vanlig!

Glemte å vise denne svibelen fra lørdagens handletur.Vakker var den--men 160 kroner for en svibel i glass, med lekker dekorasjonstråd og en liten stjerne? Det klarer vi vel like greit selv, for en billigere penge? Ønsker alle en superdeilig uke, og en fin dag:)

28 kommentarer:

Mita`s hjørne sa...

Jammen har det skjedd masse hos deg ja, inngangspartiet ferdig pyntet og alt... hm... da er du vel helt kalr for julen å da... utrolig dette - uansett hvor god tid man tror man har, desto mere finner en på at en MÅ gjøre, å da forsvant jo den GODE tiden man trodde man hadde... men litt julestress hører jo med det også da...
Ser på bordet ditt jeg da - utrolig flott ble det...hm...
Nydelig pyntet svibel også...
Å du, det er den 11 i morgen...

Ha en koselig dag...

Hulda sa...

Ja, i dag var du kjapp altså! Jeg har nok ikke tid til noe nytt innlegg før i ettermiddag. Men, da skal jeg finne på noe. :) Koselig hjemme hos deg. :)

Karna sa...

Det bordet ditt ble jo bare helt fantastisk fint!!!! Likte sofaene også jeg, og veldig grei farge, så slipper du å vaske deg halv i hjel på trekk...for det må en med hvitt trekk nemlig...men hva gjør man ikke....

Ha en fin uke, lykke til på torsdag, og lykke til med foredraget ditt!

Gunhild sa...

Jeg må også av og til skynde meg med nytt innlegg, pga at jeg irriterer meg over det forrige.
Jeg synes ikke blå sofa er trist!! Har det selv og velger gjerne blå igjen. Passer veldig godt til rødt og hvitt, som du liker så godt. Jeg har fortiden mørkebrunt, sandfarget og hvitt til det blå.
Lykke til med foredraget i morgen!!

ChatrinesLiving sa...

Heisann!
Du har det veldig koselig hos deg! Jeg syns den blå sofaen var flott jeg!! Det er jo mye hvitt, hvitt og hvitt overalt syns jeg, men selv liker jeg litt inblandet farger:)
Girlanderen din var søt, koselig å komme til en dør som ser slik ut!
Må du ha en fin og "avslappet" dag Emmeline!
Klem fra chatrine:)

[morgrethe] sa...

Emmeline. Det er fint med litt farger også.... sofaen din er fin den. Håper du koser deg med tekoppen din i den blå sofaen. Er du venstrehendt? Ang. stressmestringskurs... holder du foredrag bare lokalt, eller reiser du rundt? Min jobb har hatt besøk av en dame som hadde foredrag med dette temaet. Jeg var der ikke dessverre. Nå må du huske å puste med magen.... dette går bra.

organic-lizzi sa...

Bildene ble kjempefine..
Noen ganger ser det bare ut som om bilder henger skjevt p.g.av linsa,men dine så da rette ut!!
Sofaen er jammen pen nok,og duger sikkert en stund til.Blir du for lei er det bare å putte på tepper:-))
Putene var kjempefine..
Noen gang er det fint med egen erfaring når man skal lære bort:-)))
Knallkoselig dag til deg..
klem Randi

elin1976 sa...

Jeg vet ikke om jeg klarer å hode tritt med alle innleggne dine. Skal prøva å oppdatere i kveld. Jeg fåreslår at til neste advent så samles vi bloggdamer på stress seminar hjemme i stua de. Uahengig av skjeve bilder og blå sofa....som jeg synes er helt grei.
Skal på jobben om et par timer...skal også fikse hemmelig venn gave i dag, handle inn til bakedagen i morgen og være glad og hyggelig med kundene. Tror jeg trenger å kurses i å alltid være glad bak disken....men når kunder kommer med 3 års gamle ytterjakker og lurer på om de kan klage på glidelåsen og ikke skjønner at glidelåser er forbruksvare så kjenner jeg at jeg skulle hatt et slikt kurs!
Sitter her nå å hører på julemusikk. Helt alene hjemme og jeg nyter det. Har vakset 4 maskiner med klær og fått dem på plass for her har nemlig burka hushjelpen tatt en langferie...det føles slik. Du har ingen hushjelp du kan avse? Betaler godt!!! Ha en fin dag snakkes senere i kveld:O)

A Seaside House sa...

Det var veldig koselig i stuen din, og ett veldig fint bord du hadde :)

Helene sa...

Hvit sofa betyr MEEER arbeid dersom du har barn, og det har du jo :0)
Har ikke hvit sofa nå , men før hadde jeg det, og du kan rett og slett vaske deg ihjel for å holde den fin. Tåler ikke at du ser på dem uten at der kommer en flekk, og dersom du i tillegg er perfeksjonist har du et ekstra problem he,he
(det er her stressmestringskurset kommer på banen)
Synes du har det flott med blå sofa og de "Lexington" putene dine er snop for meg.

Lappesola sa...

For en energi du har. Når jeg hadde levert minstemann i barnehagen gikk jeg hjem og la meg igjen. Etter en lang og deilig blund på halvannen time gikk jeg på besøk til ei venninne. Kan det kalles en kvalitetsdag for mor eller??? Men nå får jeg brette opp armene og komme i gang med husarbeidet. Ha en fin dag. Hilsen Sol

åsemor sa...

Er det noe galt i å ha blå sofa og nå da, fin var den, den kledde stua di. Syntes det var lurt å prioritere peis ja, men alt dette har jeg da ingenting med.
Julekalenderen din er koselig, du styrer på så vi andre kan glede oss over noe nytt hver dag.
I dag er iallefall ikke jeg noe særlig effektiv, og det straffer seg nok :)
Da lukker jeg dagens luke og gleder meg til å åpne en ny imorgen.

Olstad sa...

åhh så fint det blir hos deg til jul. Ingangspartiet er ferdig pyntet også. Her har vi knapt ingangsparti...

Synes du har det hyggleig i stuen jeg. Det bordet du malte ble virkelig fint. Har liksom ikke sett det sammen med de andre tingene dine.

Den svibelen du kjøpte var nydelig. Eller har du lagd den selv forsto ikke helt av innlegget. Uansett det er slikt jeg gjør kjøper ferdig lagd så inbiller jeg meg at til neste år....

SÅ jeg fortsetter like godt nå så til neste år skal jeg gjøre mye mer til jul. Jada...

ESMERALDAS HJERTE sa...

Hei du knuppelupp:) Må først kommentere det forrige inlegget ditt kjære venn; du skjønner at jeg var ute og gikk tur på søndag rett etter at det begynte å skumre..og gikk forbi huset ditt)Og gjett hva jeg så: en deeeeilig girlander, såååå koselig pynt! "Den har jeg ikke sett på bloggen hennes enda, tenkte jeg- og VIPS! så var den der på gårsdagens innlegg...hihi.....:)

Angående den blå sofaen er det sikkert deilig å ha noe å se frem til, selvom jeg vet det kan være en utfordring å VEEEENTEEE...Får si som i BArnas superjul: når barn må vente, så må de voksne vente også...hehe... men du-teeenk hvor glad du kommer til å være den dagen du får hjem drømmesofaen!!!!Sååå godt det vil smake da, når du ENDELIG kan få det du ahr ønsket deg:):) Sånn prøver jeg å tenke, hvertfall..Blir glad jeg, av innleggene dine og humøret ditt. TAKK!

Mandagsklem!

Photo-Me-Life sa...

Måtte le kraftig av innlegget ditt i bloggen min i går. Hysterisk artig:)
Joda, ser ut til at jeg har funnet en veldig snill fyr som er villig til å ofre svært mye. Nå har han kjøpt tre nummer to til meg, så han skal slippe fly rundt med flere. Nå må han bare dra det med fra Drammen til Tromsø og hjelpe meg pynte det, så ber jeg ikke om mer:)

Fine svibler. Det kan man nok gjøre selv, ser de selger englehår på mester grønn, koster sikkert ikke all verden. Tror det var 40,- for 3 svibler så...Kjør på!

Photo-Me-Life sa...

Måtte le kraftig av innlegget ditt i bloggen min i går. Hysterisk artig:)
Joda, ser ut til at jeg har funnet en veldig snill fyr som er villig til å ofre svært mye. Nå har han kjøpt tre nummer to til meg, så han skal slippe fly rundt med flere. Nå må han bare dra det med fra Drammen til Tromsø og hjelpe meg pynte det, så ber jeg ikke om mer:)

Fine svibler. Det kan man nok gjøre selv, ser de selger englehår på mester grønn, koster sikkert ikke all verden. Tror det var 40,- for 3 svibler så...Kjør på!

Helene sa...

Hei igjen.
Etter å ha lest kommentaren din hos Lilly skjønner jeg at du kan dette med stressmestring. Lo godt da jeg leste om flyttestresset på kontoret ditt.
Fikk også stilt diagnosen på katten vår i dag; nå skjønte jeg at det er dårlig i nervene han er når han ligger og knepper med tennene hver gang han ser en fugl på fugleneket he,he
Du skulle sannelig ha prøvd deg som dyrlege :0)
Lykke til med flyttesjauet på kontoret, men ikke slit deg nå helt ut hi,hi

Anne sa...

Jeg melder meg på stressmestringskurs !!! Som tilhører i disse tider. Men i dag har jeg kappituelert, så kaldt her at jeg klarer ikke gjøre en eneste ting nå etter jobb.
- 13 grader ble det jammen i en fei. Men np begynner det å bli varmt innendørs og jeg koser meg litt her en stund.
Synes nå sofakroken din var fin jeg da.

Klem herfra.

Lemi sa...

å herregu d for en pris på svibeln i glass! ja d klare du nok for en tredjedel- (minst!) sjøl..

:o)

klem

Maria Louise sa...

Du så fint du har det vennen! Sikker på at du har det mest koselige julehuset blant mine venner og bekjente i allefall! Har snakka med de du vet og vi lurer på om vi kan utsette det til etter jul? Hva sier du?
Jeg stikker uansett innom en dag før jul slik at vi sees i det minste! Glad i deg! God klem!

Mia sa...

Jammen er du driftig, Emmeline, med det ene herlige innlegget etter det andre. Nydelig inngangsparti og flotte filder fra stuen din. Og du, de røde putene synes jeg passet veldig flott til den blå sofaen (og hva slags farge pleier du å ha til vanlig på putene istedet for de røde, må jeg spørre...?) Og så til de sviblene, nydelige var de, men nokså stiv pris, ja. Men hadde jeg klart maken, mon tro...?

Anonym sa...

Utruleg fin stove de har, Emmeline :) Syns nå faktisk at sofaen er fin, eg. Men så har eg alltid vore svak for mørkeblå og lyseblå ting. Kopiputene er kanonfine. Eg har ikkje tutla meg til å gjere noko meir ut av det.
Ha ein finfin mandagskveld, eg gledar meg til morgondagens innlegg :)

Anonym sa...

Kjempefine bilder idag da! Jeg klarer liksom ikke helt å ta innebilder jeg :-( Nydelig salong bord du har! Enig med deg, den svibel oppsatsen kan vi lage billigere selv ;-) Og da er det jo mye gøyalere og! Ha en fin kveld !

Anonym sa...

Hei, meg igjen ;-) Takk for den koselige kommentaren på siden min! Og jeg blir super, super glad om du linker til meg :-) Tenkte jeg fikk oppklare litt ;bor i Norge nå med mannen, men har bodd lenge i England, og en periode på Sicilia med pappa. Så mesteparten av venner og kjente er utenfor landet, så da skriver jeg slik at de forstår :-) Når det gjelder det internasjonale preget, så er jeg kanskje litt miljø skadet ;-) Ha en fin kveld videre! Elsker å føle med på bloggen din!

Zizzi Molde sa...

Hei du!!! Bare kjapt innpå, jeg, men gode tilbud er det alltid hos KID, denne uken er det ta 3 varer, betal for to. Så da kan du kuppe gardiner til din mor. God natt, jeg kommer sterkere tilbake i morgen! klem fra meg!

Lemi sa...

hei.. joda e nok fra mummidalen ho har d. ho har vel brukt navnet sia ho så den episoden fra mummidalen..
:)

[morgrethe] sa...

*ler* Jeg har to venstrehendte barn i hus pluss en mann som jeg tror ikke kan forskjell på venstre eller høyre. Det kunne kanskje vært mannen din som hadde dekket på til deg også;o)

Marte sa...

Du har vel ikke lagt deg enda;) Du skriver innlegg alt fra midt på natten til tidlig om morningen;)

Og i dag viser du det flotte bordet ditt igjen!! Jeg synes det er så fint og har veldig lyst til å gjøre noe liknende en gang.
Det ser så koselig ut hos deg!
Blå sofa går jo fint, jeg skjønner at dere valgte å prioritere peisen, den ble jo så fin!!

Røde negler ja... ;) Man blir jo en liten jåle når man har en mor som er i bransjen ("jåle-bransjen")... ;)

Jeg er fortsatt fornøyd med treet ja:) Har treet ditt det bra på kjøkkenet? :)

Nå skal det bli godt å ble ferdig med eksamener ja, tusen takk!

Jeg setter veldig stor pris på "julekalender-innleggene" dine!!

Natti natt skatt fra marte

Related Posts with Thumbnails