lørdag 20. oktober 2007

Det gamle skapet

For en EVIGHET siden tok jeg mitt gamle kjøkkenskap
opp fra kjelleren for å pusse det opp.
Det har virkelig vært et evighetsprosjekt uten sidestykke!
Det verste er at det ikke er noen god grunn for at det
skulle ta så lang tid! Men nå er jeg nesten i havn....
Det har vært litt av en skrapejobb...
Dørene leverte vi inn for å få skiftet glass,
og mannen min sjekket selvfølgelig ikke prisen
på forhånd, dermed kostet det en hel liten formue!
Fremdeles mangler det dører, men nå har skapet
kommet opp på veggen! HURRA!!!
Det er blytungt og kjempestort!

Dette skapet har opprinnelig ikke bakvegg,
så derfor har jeg laget en bakvegg selv.
Jeg har trukket en finerplate
med smårutet stoff i hvitt og blått!

Her er det god plass til for eksempel dukkekopper...
Tøyfrid sitter sammen med sin nye venninne
som jeg fikk av min hemmelige venn!
Tøft sjokoladeskilt!
Den ene av disse posene har jeg fått av Karna,
de er utrolig søte og fungerer godt som dekorasjon!
Jeg skal nok komme tilbake med et innlegg
når dørene er på plass også!
Kanskje det er på tide å vise litt mer av spisestuen
etterhvert også? Ha en riktig fin helg videre:0)

31 kommentarer:

Anonym sa...

Juhuuu!!!! Dette ble jo KJEMPEBRA:))
Også har du jo klart å fylle det med så mye lekkert stæsj;)
Gleder meg til dørene er på plass, men det er jo like fint nå!
kan tenke meg det var litt av en jobb...puh!
Nå må du ha en riktig hyggelig kveld, her skal vi se på dansefolkene, og selveste George, og resten av gjengen i Ocean 13;) Vi må nøye oss med han på skjermen, for han er så opptatt ute i havgapet i Karnas Hus...hihi:)

Anki sa...

Det ble kjempefint, Emmeline. Og så mye flott du har fyllt det med, da. Misunnelig, jeg nå, da vet du, som alltid :-) Vet akkurat hvor mye arbeid dette er, så nyt synet med et glass vin, det er deg vel unt! God lørdag, klem fra meg!

Laila sa...

Så fint skapet ble. Jeg har sittet og kost meg med bloggen din en stund. Kjempekoselig å lese innleggene dine og se på alle de fine bildene. Ha en fortsatt fin helg.

elisabethj sa...

Lekkert skap! Sikkert en deeeeilig lettelse å få det på plass, vet litt om sånne prosjekter som ender opp med å ta en halv evighet, hihi....

Ha god helg videre, så må du ikke "drukne" i folkefesten i sentrum om du har tenkt deg dit-hehe.var visst forventet hundre tusen til sentrum for å feire at "Gullet kom hem", hehe...

Og kjenner meg igjen i den lett desperate følelsen som oppstår i fingre og hode om man ikke har blogget på et døgn, hihi....

God helg videre:)
Elisabeth

Ellie sa...

Skapet ble jo nydelig, og så masse fint du har i det! De små koppene står jo der og formelig skriker etter Danny ;-). Ha en fin lørdagskveld!

Flower Power sa...

Yess! Der er skapet ditt:)) Jeg har gledet meg til bilder av det, skjønner du.... Det ble jo knallfint!! Så fint du har pyntet inni også....bra ikke de fine, blå koppene tar opp all plassen da...*fnis*

Jeg har akkurat fått med meg kommentarene inne på flagginnlegget hos Karna, og jeg må si at jeg lo godt av dine humoristiske vendinger. Her satt jeg dønn alene og lo så tårene trillet! Befriende på en lørdagettermiddag må jeg si....:)

Synd det ikke ble noe ovn på deg i dag da, men Rom ble ikke bygget på en dag vet du....så T.T.T.:)) Prøver å si det samme til meg selv også, når jeg helst ville ha gjort ting ferdig i en fei...

Klem:))

silje sa...

Så kjempefint det ble! Og så delikate farger. Skal si du har sansen:) God helg! Klem fra silje

Krabat sa...

Må si du er flink til å pusse opp møbler! Det er utrolig hvor fint skatollet ble etter litt hvitmaling og nye knotter. Virkelig! Og kjøkkenskapet er helt nydelig... Så mye fint du har der. Likte særlig godt det blå skiltet.
Kjenner meg igjen i bloggavhengigheten din, ja. Ti-hi! Morsomt, for jeg skrev om det jeg også i dag... God helg!

mona sa...

Så fint det ble,veldi søtt med det stoffet bak ! Og den blemmen med å ikke spørre om pris...den har vi også lært av !! Lønner seg utvilsomt å gjøre det selv......Gleder meg til å se det med dørene på :) Ha en fortsatt god helg ;)

Annettenett sa...

Kjempefint skap med innhold:)

Anki sa...

Hei kuule du, har sendt deg en mail....

Trines Hus og Hage sa...

Hallo Emmeline! Så moro å se skapet ditt. Det ble jo riktig bra! Vakkert gammelt kjøkkenskap med de rette utformingene. Deilige former som fortjener å bli fylt med vakre ting som herlig skilt, osteklokke på fat, koselige kopper og flasker. Var det ikke moro da å innrede? Det blir jo bare helt toppers når dørene kommer på. Så flott at du tok det opp fra kjelleren og gav det nytt liv, Emmeline. Prates! Trine

Tilonino sa...

Hei igjen!

Så koselig du hadde fått det i skapet ditt. Litt av en jobb og pusse det opp. Blir sikkert nydelig når du får i skapdørene også. Mange fine ting du hadde inni også. Ha en fin søndag. Jeg skal lage et nytt innlegg i morgen. Har muligens noen nye ting itl bloggshoppen min.

chatrine sa...

Det ble fint! Du kan det med å pusse opp gamle saker! Gleder meg til å se når dørene kommer på plass!Skiltet var helt knall!
Ha en super søndag!
Klem:)

Karna sa...

Nydelig skap, sikker verdt hver krone, et smykke på veggen dette!

Jeg synest de dukkekoppene bare er super søte, og skiltet var knalltøft!

Ser gjerne mer av spisestuen, og selvfølgelig mer av skapet når dørene er på plass!

Ha en fin søndag

aurora sa...

hilsen aurora! så fint det var bra at jeg aldri fikk rommet mitt tilbake heller siden det tok evig tid

Emmeline sa...

Å hjelpe og trøste, her har barna begynt å legge inn meldinger der de klager over at mor okkuperer rommet deres til oppussing...
og at det tar ALT for lang tid!
Lurer på om dette blir måten jeg kan kommunisere med barna mine på i fremtiden... Bare gå inn på bloggen og så kan vi kjefte på hverandre der liksom!

Aurora; Da var det jo gøy at du fikk rommet ditt igjen i går -og slipper å dele rom med din bror og fikk en ny lampe som plaster på såret! Klem fra mamma

Anemone sa...

Du og du så mye "smått" og vakkert du har. Uendelig vakre skap med mye fint innhold. Kjenner faktisk at jeg missunner deg litt nå, men det ville være helt feil i grunn.

Fra denne bloggen venter jeg med spenning på alle innlegg i alle fall.
Ha en fin fin søndag.

Leah sa...

Så flott skapet ble, og så koselig med det blå stoffet som bakgrunn. Mange lekre ting du har fyllt opp med også, det er jo det som er gøy, å stashe det til når jobben endelig er over.... Og stakkars Aurora... Godt at det er flere lidende barnesjeler der ute, da slipper jeg å ha så dårlig samvittighet ;-) Mine barn har blitt slept med på loppis fra de var nyfødte, fnis... Kos deg videre med helgen og dine :-)

Juliann sa...

Det vart då eit nydelig skap!! Tenk om eg hadde slike skattar i min kjellar! Med mykje fint inni! Syns det er bra du har dører til, for før en aner det så legg det seg støv over alt, og det er kjedelig å tørke det!!!! Pluss at det er finare med glasdører :)

Lynetmor sa...

Hei, så kjempe fint skapet ble :-)
Og så mye fint som du har i det. Ønsker deg en fin kveld.

Hulda sa...

Lykke til med skapoppussing, det blir nok flott å få på plass. Likte veldig godt toppen på det, fin bueform.

Jeg vet ikke helt hvordan jeg gjetta at du var min hemmelige venn. Men, husker du skrev noe om at du hadde fått en hemmelig venn som det var veldig enkelt å kjøpe til. Vet at flere syns det, så var nok det som gjorde at jeg tenkte at det nok var deg. ;)

åsemor sa...

Så fint det ble Emmeline,dette var det vel verdt å vente på. Syns du har stylet kjempefint, koselig med litt av hvert.
Her hos meg skjer det lite for tia, men imorgen da skal jeg, tenker jeg..........for så å sige nedi sofaen igjen. Ikke er den god å sitte i engang, den er helt utslitt, men trenern mener at sofaen er ny, det er jo bare 15 år siden vi kjøpte den. Men altså i denne sofaen sitter nå jeg da altfor mye for tia, vi får satse på at energien kommer tilbake snart, jeg skal ta vell imot den:)

elin1976 sa...

Heeeeeeeyyyyy!
Jo jeg har kommet hjem men har brukt tiden til å lage et innlegg på bloggen. Så masse flotte bilder på blogen din. Ser at dukkekoppene dine har fått ny hylle( en som kansje var litt mindre?) Fint ble det i allefall.
Liker skiltet. ME LOVE SKILT! Kan jo ikke få nok av slike skilt. Leita i Spania etter slike skilt men de var ikke helt min smak. Men men jeg få flotte hos Molly`s heaven så det er ikke noe problem egentlig.....å de er flotte.
Lykke til med dørene i skapet( hadde jeg bodd nærmere så skulle jeg ha kommet å hjulpet deg med dem) Ha en fin kveld. Snakkes:O)

den gode feen sa...

Hei kjære Emmeline! Jammen meg var du sakna i bloggverda då du var på jobbreise. Godt du er tilbake med dine humørfylte kommentarar og kjempekjekke postar. Nå hyler eg av latter over dotter di sin kommentar, eller heller ditt svar til henne. Ha ha ha.

Men det eg egentleg skulle sei: var at skapet er FANTASTISK fint, like så skatollet. Kan nesten ikkje vente med å få sjå bilete av den svenskinspirerte spisestova di, og skapet med dørene på plass. Utruleg fint. Klem frå Linda som stressar og kavar slik at ho knapt har tid til blogging om dagen

moderncountry sa...

Heisann Emmeline :))
Så du har malt du da siden sist. Har savnet deg i det siste, og lurte jo på hva du hadde drevet med i det siste. Det ble kjempebra og for en god ide med det rutete stoffet! Knallfint..Det kan ta tid med oppussing av skap da. Ja, ikke bare det, kommoder og. Føler meg truffet her, hehe..maling og koster står klare her og, men har enda ikke engang begynt på skuring. Vi får satse på Jul, ikke sant? Flott gave du fikk der nede, nydelig nissemor :)Vi snakkes til uke Emmeline! Klemmer

åsemor sa...

Hei igjen Emmeline, tusen takk for en koselig komentar hos meg.Sitter nå her og humrer, kan så levende forestille meg mannen i sofaen, bor også sammen med en sånn. Gleder meg til å se spisestuen din, og bøkene hvor gjør du av dem?
Regner med at fortsettelse følger:)

silje sa...

Hei emmeline! Tusen takk for informasjonen! Da venter jeg i spenning på å høre fortsettelsen! Får håpe det ikke blir altfor dyrt da:) Mange klemmer fra silje

Anniche sa...

Skulle skrive en laaang hilsen , men så fikk jeg det så veldig over meg at jeg er kjempe trøtt ...så må rett og slett komme tilbake i morgen!
natta ",

Shabby-Roses-Cottage sa...

Your blog is wonderful !!!
I love Tilda and GreenGate too ;o
Many love greetings from germany,Patricia

慢慢來 sa...

晚情徵信協會全國網
大愛徵信社
三立徵信社
離婚|離婚證人有限公司
離婚|離婚證人-高雄徵信同業工會
離婚|婚姻挽回專區
一品蒐證尋人器材網
全國女子徵信社
晚晴徵信
八大徵信社
離婚│華納徵信社
徵信社品質保障關懷協會
晚晴徵信協會全國網
溫馨法律諮詢
劈腿大剖析
全國優良婚姻挽回
法律諮詢|免費諮詢華陀
亞洲徵信總部
感情挽回全國徵信
鴻海徵信尋人免費諮詢法律諮詢
大陸抓姦二奶-法律諮詢社
三立徵信有限公司
大愛徵信社
離婚|離婚證人非凡有限公司
女人國際徵信社
中區嚴選聯合徵信網
女人國際徵信
大愛徵信有限公司-台中
婦幼徵信有限公司
女子偵探徵信團隊
離婚|外遇觀測站
法律諮詢|免費諮詢網
外遇抓猴徵信偵探社
離婚-感情挽回Q&A諮詢網
新浪私家偵探社
離婚|女人徵信社
離婚|女人私家偵探社
婚姻挽回│國際聯盟社
法律諮詢所
外遇抓姦|女人國際徵信
女子徵信社
外遇|抓姦-女子偵探全國入口網
全國優良女人徵信社

Related Posts with Thumbnails