torsdag 11. oktober 2007

Lite nytt

For tiden har jeg ikke så mye nytt å blogge om.
Jeg er i gang med noen nye prosjekter, men de er ikke ferdige
og kameraet er heller ikke helt i form,
så derfor får det bli et innlegg med gamle bilder i dag..

Jeg fant dette julebildet fra spisekroken på kjøkkenet!
Det er nok ikke fra i fjor,
for da var både røde lys og rød duk en saga blott!
Den observante vil se at Laura Ashley putene mine er på plass,
og taklistene er enda ikke malt (...gremme gremme)


Dette er kjøkkengardinene mine.
Hjemmesnekrede liftgardiner fra Laura Ashley.
Jeg måtte kalle inn forsterkninger for å klare å få disse i havn,
og tilslutt sto vi fire damer med nesen i to lifgardiner...
Det var den reneste IQ testen, som vi ikke akkurat besto
-for selv om de kan "liftes" så vil de ikke legge seg pent på plass!


Jeg har ikke så mange bilder fra kjøkkenet ellers,
fant faktisk bare dette som jeg har vist før!


Men når man sitter ved kjøkkenbordet
er det fin utsikt over Bergen by!
-Planen er å gi Laura Ashley en hvilepause, male taklister
og skifte til nye tekstiler i rødt og hvitt!-og selv om kopi er kopi ( hehe) så skal jeg se
om jeg kan gøye meg med noen nye puter!

Dermed blir dette et FØR innlegg,
og etterhvert kommer jeg forhåpentligvis tilbake
med et NÅ innlegg også!

Ha en fin-fin kveld, med tente lys i høstmørket :0)

19 kommentarer:

Tilonino sa...

Hei Emmeline
Blir spennende og se ditt "nye" kjøkken. Jeg er også i det røde og hvite for øyeblikket. Flott utsikt du har forresten. Koelige bilder du viser og epleposen fra feen var nydelig. Kanskje må jeg også prøve meg på en slik.
Ha en fin helg!

elin1976 sa...

Hello!
Ja jeg lager men vær så snill å ta en gang til dette med "tuttefrisyre" (ha ha ha ha ha) Om du kan bruke noen ord som gjør at en liten "blondine skalle" klarer å helt forstå hvordan dette ser ut( som en tutt?) Mener du at isteden for å klippe opp løkkene så skal jeg knyte og bevare løkkene slik at det som noen musehaler? Tegn det til meg å send det på mail. Men denne frisren er døpt tuttefrisyre. Det er det stiligeste navnet som jeg har hørt på lang tid.
Hvis du sjekker tiden for innlegget så har du ikke noe feil med øynene men jeg har så veldig reisefeber.......fly skrekk og tusen ting jeg må ordne. he he. Å den eneste tiden på døgnet som jeg har dataen i fred og ro! Går å legger meg litt senere når jeg har fått gjordt noe her hjemme. Som feks. Begynne å pakke klærne som vi skal ha med. Etter en telefon fra mamma så trenger vi strengt tatt ikke klær for der er det varmt. Veeeeeeeeeeldig varmt. 32 i skyggen osv. Da blir det litt sånn "hadet øl og vin og hei vann i store mengder" Ellers så ligger man stiv i sivet til slutt. Du får forklare meg nærmere om tuttefrisyren din slik at jeg kan få på hår på nissene (hadde jo vært drit om det hadde blitt skalla nisse til slutt) Eller en nåså.....de hadde jo ikke så mye hår.....
Klem:O)

Anonym sa...

Hei min venn.
Det blir spennende å se den videre utviklingen på ditt hvite kjøkken. Er spent på sakapet ditt, jeg, DET gleder jeg meg til. Ellers må jeg si, at for en som aldri har vært i Bergen, at den utsikten din så flott ut. Ha en super helg! selv har jeg fri i dag, og har vikelig mye på planen når ungene er avlevert i barnehagen ganske snart.*Sukk* Klem fra meg!

Anonym sa...

Koselige bilder... Falt jo helt for den lysekronen din jeg da - den var bare sååå nyyydelig...
Gardinene dine var jo flotte de, jeg har ikke hatt mot til å prøve meg på slikke enda jeg da...
Flott eplepose... er jo så kjekke til mye de...
Å den utsikten - nyte...

Ha en koselig dag...

Anonym sa...

Å nå fikk jeg lyst til å oppdatere kjøkkenet mitt med nye stoffer i rødt og hvitt. Jeg bare synes de fargene passer så godt sammen og blir så "fresht". Det er liksom litt sånn "polkagris" godt for øyet. Likte den nye eple/potet posen din så godt. Hun er flink "Den Gode Feen" - må bare bøye seg i støvet. Ønsker deg en flott weekend !

Karna sa...

Koselig kjøkken du har, og en utrolig fin utsikt!! Blir nok fint med rødt og hvitt på kjøkkenet, så kan du bytte litt....Nydelig stoff var det iallefall, et lite tips for å få gardienen til å henge penere er å legge inn en tynn liten list nede....

GOD HELG!

Lynetmor sa...

Hei, vil innom og ønske deg en fin dag :-)
Kjøkkeninnredningen deres er fin. Tror det er sånne dører vi kommer til å få. Blir spennende å se hvordan kjøkkenet ditt blir.

ChatrinesLiving sa...

Jeg falt helt for dine liftgardiner!! Ser ut for at jeg bare må gå til innkjøp av stoffer fra den gode designeren Laura, ja!! Utsikten din er flott, Der har du oversikt over det meste ja:)
Ha en super fredag!
Klem:)

elin1976 sa...

Ha ha ha ha ha ha ha Ok nå fårstår jeg!
Tutter du liksom.....det minner jo mer om 6 pigger som man tvinner hår rundt.
Her er en spade en spade skjønner du....he he.
Selfølgelig skal du få "tutter"(det rimer veldig på pupper så vi kaller det det i steden for det er litt kulere. "puppe frisyre") Jeg har skrevet det ned så nå ligger det lagtret i den aller helligste boka mi!(skissetboka)
Du det der var jo en super ide. Takk for tipset.
Ser føre meg disse små nissene med puppefrisyrer og fine røde klær.
Sånn må jeg bare lage til meg selv også. Ha en super dag, snupa. Kos deg . Klem fra Elin:O)

Trines Hus og Hage sa...

Hei Emmeline! Tror ikke jeg har sett kjøkkenet ditt før, men jeg synes det så veldig hyggelig ut. Det blir sikkert lekkert i rødt og hvitt. Nydelig til jul også. Jeg bruker også en del rødt på kjøkkenet til jul, men ikke så mye ellers i huset. Har rød- og hvitstripete polkagrisgardinkappe i kjøkkenvinduet.Den liker jeg godt. Gleder meg såklart til å se etter-bildene. Jeg holder på fælt om dagen med sofa og stolprosjekt. Vi har bare plass til en treseter og må trekke om to stoler til. Men fy så dyrt å trekke om! Derfor driver jeg og undersøker her og der.
I Bergen har jeg vært for mange år siden med et gospelkor som het Tvers som jeg sang i. Har veldig lyst til å besøke Bergen igjen. Har noen slektninger som bor utenfor Bergen et sted (husker ikke hva det heter der...).
Lykke til igjen, da, med alle dine baller som henger der oppe i luften. Gulv og ovn og kjøkkenfornyelse og det hele. Moro er det jo! Klem

ESMERALDAS HJERTE sa...

Hei Emmeline:) Du viser mye fint! Også var det litt gøy å se at utsikten fra kjøkkenvinduet ditt ikke er så langt ifra den utsikten jeg har til Bergen by, hihi... Det betyr vel at vi kanskje bor i samme område....??? Landås er mitt område:)Ønsker deg en deilig helg!

Klem fra Elisabeth

Tonje sa...

så flotte bilder...er morsomt med litt repriser/før bilder...og så kan man glede seg til de nye for å se om hvor mye man har forrandret i rommet senere.

Ha en flott helg!

Anonym sa...

Svarte asså, de putene dine er jo bare så flotte. Men jeg klarer ikke skjønne hvordan du får den logoen så stor uten at den blir uskarp...kanskje det er jeg som må ta den iq testen om du ikke har noen gode råd?

Anonym sa...

Kan ikkje nokon sprenge vekk Langhaugen, så har eg samme utsikten *he he*. Eg syns gardinene dine er kjempefine, og dei var grunnen til at eg la merke til huset ditt, og tenkte "der bur det nokon med peiling" *he he*. Men skjønar jo at du har lyst på forandring også. Etter å ha sett prisane på Lexington hos Stasjonen interiør på Korskirkealmenningen, så skjønar eg VELDIG godt at kopi er det beste for lommeboka iallefall.

Ha ei kjempefin helg!

Anniche ♥ Annas Rom sa...

AKta deg....hehe!
Masse koslige bilder, og du skulle bare visst hvor mye umalt jeg har på lur her , hehe!!

Vel , ville bare innom å ønske damen en HERLIG helg!
Ps den utsikten var jo ikke dårlig!
klem

Helene sa...

Nydelig utsikt du har. Min er blitt endel begrenset etter at den nye E-39 kom, så nå kan jeg sitte å telle biler dersom jeg kjeder meg he,he
Tror nok ikke det blir aktuelt med det første.
I mine liftgardiner er det sydd inn en tynn blyloddslenke mellom hver fold/brett så da ligger gardine helt fin når man lifter dem. Kan jo være vært og prøve+list i bunnen.
Spent på hva du skal gøye deg med putene. Skal prøve å lage noen puter i morgen så jeg er åpen for gode Lexington tips.
Ha en fin helg.

Silkeline sa...

hei Emmeline!

Skal bli spennende å se etterbilder av kjøkkenet ditt, er spent jeg....
Starten ser jo riktig så lovende ut med posen fra Feen og de flotte boksene, og med din gode smak og ståpåvilje, blir nok resultatet helt supert:))

Jeg synes LA stoffet du hadde var fint også jeg da, liker sånne duse farger.Jeg har også prøvd meg på liftgardin, men det var litt av et herk! Mine hang heller ikke som de skulle, så nå ligger de i en tull inne i ett eller annet skap. Skulle gjerne ha løst "lift"koden, for jeg synes det er sååå fint! Kjøkkenet ditt ser koselig ut:))
Lykke til med prosjektene dine, og god helg!

åsemor sa...

Åhhhhh, nå kan også jeg være med å diskutere sying, for liftgardiner er det eneste jeg kan sy. Det kan nesten virke som om du har tredd båndet feil i begynnelsen. En list i enden er også nødvendig for å få et godt resultat.
Liker også selv røde elementer i innventaret, har en "rød prikk" i nesten alle rom som gjenkjennelsefarge. Gleder meg til å se ditt "nye" kjøkken, jeg har innlegg om mitt "påkledde".
Ha ei fin helg Emmeline, gleder meg til du får skikk på fotoapparatet ditt igjen!

Er det ovenfor Haukeland du bor?

Anonym sa...

er dette kopiputer??er du jammen dyktig,det må jeg si.Disse var jo helt perfekte.
ha en fin helg .

Related Posts with Thumbnails