mandag 1. oktober 2007

Tøyfrid

Klok av skade etter fredagens anti-glamorøse fadese,
gikk jeg i går til sengs med krøllspenner i håret.
Ergo ble det en natt med lite søvn, -og da jeg sto opp
hadde håret krøllet seg helt inn til hodebunnen.
Det hele endte med at jeg måtte låne
min datters rettetang for å få det ut igjen
og da jeg endelig var ferdig, så jeg omtrent ut som jeg pleier...
All min sypmati går derfor i dag til dem
som arbeider som superstjerne i Hollywood!
-Tenk alt det stresset de må ha med krølltenger i den bransjen.
Jeg er jammen glad det ikke er meg!

Vel hjemme igjen fra jobb hadde det kommet pakker fra Elin!
( Hipp hipp hurra)
I den ene pakken lå denne skjønne
godnattengelen som heter Tøyfrid!

Elin hadde også sendt med en liten blå dukkekopp, hehe!
Prinsessa mener nemlig at det vil ta tid før skapet mitt er fylt opp,
siden jeg ufrivillig har endt som miniatyrsamler.
Dermed kom Tøyfrid med medbrakt kopp og medbrakt pute.
-Hun ser i grunnen ut som om
hun er mer klar for sengen enn en fest,
Jeg får fylle litt solo i koppen og se hva som skjer ;)
Jeg har ikke besøkt så mange blogger i det siste,
så nå gleder jeg meg til å ta meg en skikkelig bloggrunde;)

25 kommentarer:

MODERN COUNTRY sa...

Haha, ler meg halvt ihjel! Ja, ikke av din post men av dine drømmer og ler meg ihjel kommentarene du skriver. Ja, hva skulle jeg vel ha gjordt uten deg! :) Big smile..(ja, det var det jeg mente i forrige post med takk til artige innlegg som gir latter i hevrdagen)
Vet du, jeg har heller ikke rukket så mange runder i det siste, så det er derfor jeg først dukker opp nå. Herlighet Emmeline, du er jo en raser på maskinen! Ja, de vimplene og de helt fantastiske hjertene, de var lekre!! Ja, så store og flotte. Fargene mine :) Boka styling var nok ikke helt noe for meg, og måtte le enda mer av kommentarene dine.Skulel være til hjelp liksom.. Å så den herlige dukken fra Elin da, nydelig! Ja, snart kommer det en til meg og, vi bytter litt vi. Gleder meg masse til det, jeg får JuleTilda jeg :) Den passer nok fint her på kommoden min. Så hva er dine planer for uka da? Få mannen til å snekre hylle? hihi..vet du, typen min er datanerd og jeg hadde ikke sett han tatt i en hammer op 10 år, men jammen klarte ikke han å lage 2 hyller i løpet av en Søndag. Go for it girl!! Aina

Helene sa...

Ser du har fått pakke ev Elin. Har selv to stykker fra søskenflokken hun produserer.
Hun er bare så produktiv at hun helt tar pusten fra meg.
Har ikke funnet noe navn til mine dukker, men Tøyfrid var jo rått!

Karna sa...

Kjempe skjønn Tøyfrid, får det nok godt hos deg....fest eller ikke...

Fikk med meg hele Vestlandsrevyen, og leste alle navn som dukket opp på skjermen, men ingen Emmeline....håper vi får se noe av deg i morgen, har jo gledet meg jeg....

Stakkars deg og krøllene, ja ja så slipper du å ligge med krøllklemmer flere ganger...fniiisss....

Helene sa...

Var du med på Vestlandsrevyen? Så ei politisk engasjert dame som gjemte seg bak veska i første reportasje. Var det deg?

Anonym sa...

Så herlig! Har bestilt meg ei lita frøken sjøl, og gleder meg til hun kommer i hus. ønsker deg lykke til med resten av uken, både med håret og eventuelt andre utfordringer.

Anonym sa...

Men hun var jo verd å vente på:))
Og pysjamasparty kan jo bli morsomt, jeg mener: Karna er jo ivrig i pysjamas, så det kan jo bli riktig så gøyt...hahaha!
Pysjamas, og hårruller, og en kasse med SOLO...Hva mer skal til;Og jeg har glattetang som er nesten helt ubrukt, så den kan jo brukes ved eventuell, superkrøll...

Fredag er fin dag, jeg skal ha KAKE klar;)

elin1976 sa...

Heeeeeeey......jeg vil også komme på fredag, til Lilly. Jeg elsker kake, og solo.
I kveld ble kanin nr.2 ferdig. Har jo hørt at de formerer seg fort men dette går i en rasende fart. he he.
Jeg ble litt bekymra en stund for at Tøyfrid hadde havna en helt annen plass, så jeg ble overlykkelig at hun var kommet frem. Lurer egentlig på hvor hun har vært for hun har vært lengst på reise av de alle sammen.
I morra tidlig skal jeg se reprisen på av vestlandsrevyen. Å hvis du er den dama som Helene snakker om (hun bak veska) da ler jeg meg skakk. Mitt første møte med Emmeline er bak en veske.....he he. Hadde du solo i den veska da? Her kjonsumeres det kaffe på høyt nivå....bare sånn for å holde meg våken slik at jeg kan komme meg igjennom linklista mi uten å sovne. he he. Den begynner å bli ufattelig lang. Må videre. Klem :O)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hehe, du skriver som en Gudinne og jeg mååå bare si meg enig med Aina her gitt!
Du lyser virkelig opp bloggverden med de morsomme replikkene dine.
Er spent på nye minier fra Ebay nå...
Tøyfrid var smukk- klart hun må ha egen kopp, hihi.

Ha en god kveld, klem

Anonym sa...

Hi hi tøyfrid med kopp.... hi hi :) Jammen godt at du får noe å ha i skapet ditt!
Dukken var kjempe søt! :)
Ha en flott Tirsdag med solo og tøyfrid!!!

Gunhild sa...

Er jo så fine de dukkene til Elin. Hun har virkelig fått dreisen på de, etter en del strev i starten. jeg skjønner ikke at hun rekker å få gjort så mye...Veldig fine bilder du har tatt. Har koppehåndklær i det stoffet som du har pute i.

Anonym sa...

Hei hei, Nydeleg Tilda du har fått i hus!!! Du, nå har eg sett heile Vestlandsrevyen på nett, men klarte ikkje sjå deg der. Var du der? Skal du til MH på fredag? Eg også har lyst på kake, hehe.

Linda:)

Ellie sa...

Virker ikke som om superstjerner i Bergen har det noe enklere enn superstjerner i Hollywood ;-). Tøyfrid var jo svært så sjarmerende, da. Skal si Elin har fått dreisen på syinga si! Også så kjekt med medbrakt kopp.

Mia sa...

Åååh, den god natt-engelen til Elin er jo bare skjønn! Hun har på kort tid blitt virkelig en ekspert på diverse Tildaer. Og alle de er bare så herlige. Artig at din lille engel kom med den liten kopp også, passerjo så bra til din (ufrivillige) miniaturkoppsamling.

Takk for kjempehyggelig kommentar i bloggen min. Jeg blogger jo om meg og mitt, om livet på landet (til diverse årstider...) Men noen ekspert er jeg ikke, hverken på urter eller andre ting som vokser i hagen min. Jeg har sådd selv kun persille og dill, resten av urtene har jeg kjøpt på gartneri (har intrykk av at de er herdigere og mer egnet til et lengre liv i krukker eller i hagen, enn de man kjøper i matbutikken). En gang har jeg prøvd å så rosmarin fra frø, uten noen særlig vellykket resultat. Så gartneriet er tingen...

Anonym sa...

Hei på deg!
Er det vits i å sjå Vestlandsrevyen på nett i dag, eller?
Eg har veldig lyst å bli med ut på MH. Skal med minstemor til kontroll på barneklinikken kl 0930, men det kan då ikkje ta så lang tid at eg ikkje skulle komme meg utover til rundt 11. Får berre håpe eg finn fram til butikken. Det er i området rundt Sartor, ikkje sant?
Hadde vore koseleg å møte deg og Lilly og kanskje Anita også? Og Karna sjølvsagt. Kanskje me kan lokke henne til butikken også?

Ha ein fin kveld!

Anonym sa...

Sier som de andre - du har en slående kommentar til det meste. Jeg koser meg når jeg leser innleggene dine. Særlig det med vimplene og fars mulige reaksjon på et og annet snålt E-Bay stunt ! Jeg kjenner meg så altfor godt igjen kjære du - vi er flere i samme båt....hi, hi !

Olstad sa...

For en søt liten tøyfrid. Jeg ler når jeg tenker på det store skapet ditt og de små koppene. Ha en fin uke.

Grip dagen sa...

Skal si Tøyfrid er bereist. Jeg synes ho ser en smule oppgitt ut. Er nok bare trøtt...

Du har jammen fått fart på produksjonen av hjerter!

De kan faktisk brukes til mye.
-Du kan i tillegg til fyll ha i litt lavendelblomster. Da kan de ligge i klesskapet og lage god lukt.
-De kan også henges på dørhåndtaket. Da slipper du trekk fra nøkkelhullet!
-Fint å feste et hjerte på sløyfebåndet utenpå gaver!
Så det er ikke bortkastet tid å sy haugevis av hjerter... Stå på!

Marit

Anonym sa...

Ikkje meininga å kuppe MH-besøket ditt altså, men nå har eg altså spurt Karna om ho har anledning til bruke lunsjen sin på MH på fredag, hehe. Eg trur det går veldig bra at eg er der sånn cirka i 1100-1115 tida. Veslefeen er frisk nå, men legen skal sikkert berre dobbeltsjekke.

Åh, så eg gledar meg til å sjå Burleighkoppane dine. Var dei dyre? Eg svinga innom FF i går for å kjøpe meg to nye til samlinga mi Calcico tekoppar), men trur du ikkje det var stengt? Kanskje eg heller burde satse på E-bay eg også... Om du har behov for å handle for andre sine pengar, så kan du berre handle på mine vegne, he he. Eg kan kjøpe det meste, til og med dukkekoppar he he.

Skal sjå om ikkje eg får tatt meg ein tur innom radiosendingane :) Klem frå Linda

Kreoline sa...

Så kjempefin engel fra Elin, koselig med en godnattengel ved sin side. Ler godt av krøller og håret, likt blir det uansett. Hm, kanskje jeg skal se Vestlandsrevyen i morgen. Ha en fin dag i morgen.

elin1976 sa...

Har du våkna? Tittet også på vestlandsrevyen å den dama med veska hadde ikke veske men en sånn skrive underlag ting som fester ark på. Var det deg?
Uansett går det bra? Her er det bånn gass hele dagen så jeg forsømmer dere solodrikkende jenter litt. Jeg heller i meg litervis med bruk og kaffe og går nesten på autopilot. Den ene hjernehalvdelen sover mens den andre jobber og omvendt. Når begge hjernene tar kvelden jobber knærnemed nye planer om nye Tilda dukker(har meget inteligente knær- de er helt rikka løse etter kræasj på motorsykkel da var kneskålene nede å besøkte leggene en liten tur men så kom doktor mannen å skrudde de på plass igjen- fort gjordt) Ellers så skal jeg være glad når morgendagen er over. Gruer meg veldig. Er liksom jomfru messa dette. he he. Må på jobb nå. Snakkes :O)

ChatrinesLiving sa...

Hehe, flott at du får mere små-kopper, så det ruver litt i skapene dine:) Kjempesøt ho Tøyfrid! Solo-fest er ikke det værste en kan tenke seg;) Ønsker deg en super dag!
Klem:)

Anonym sa...

Tøyfrid var nydelig. Den produksjonen til Elin står det respekt av, men det går jo unna med produksjonen din også ser det ut til. Lekre hjerter som blir fine julegaver! :-)
Ha en fin onsdag!

åsemor sa...

Åhhh, har bloggdamene begynnt å sende bidrag til skapet ditt ?
Uff, nei det hårstyret kan jeg veldig lite om, er fra naturen utstyrt med tjukt( skal si det er gjennomført her i gården)hår og det klippes, that's it.Men så er jeg aldri i faresonen for noe tv kamera eller da :)

Silkeline sa...

Hihi....artig med krøller da:=D
Forandring fryder sies det, men sauekrøller fra hørrøttene og ut blir vel litt i overkant kanskje!?...(ser det for meg)*smiler stort*
Tøyfrid er bare kjempesøt! Elin er jo blitt rene raceren på symaskinen nå, jeg har ikke sett på maken til produksjon!
Ha en fin torsdagskveld med eller uten krøller:))

Helene-Årets gleder sa...

Hei.
Synes jeg ser deg med englekrøller :-D

Tildaen Tøyfrid var flott.Hun er en reser blitt Elin:-)

Ha en flott uke.
Titter innom deg igen snart for å se om du har fått flere spennede pakker...

:-) Helene

Related Posts with Thumbnails