tirsdag 23. november 2010

Det ene tar det andre...


Jeg er jo i startgropen for den store pyntehøytiden. Siden startskuddet denne gangen skal foreviges av den kulørte presse, har Emmeline selvfølgelig begynt å skrive lange lister for hva hun trenger. Eller hva hun plutselig tror hun trenger...!Først oppdaget jeg at bloggeren Silje hadde fått noen fine juleplakater i posten. Juleplakat??? Ja, det måtte jeg tenke nøye igjennom på en sånn måte at jeg lå søvnløs en hel natt. Blir det egentlig jul på kjøkkenet uten juleplakat? Da klokken hadde rundet fem om morgenen hadde jeg slått fast at det ikke blir jul uten.. Så nå er juleplakaten på vei for å sikre julelykken....
Så har jeg kommet på at jeg trenger flere store kranser. Hvordan har jeg feiret jul uten kranser tidligere? Nei, det skjønner jeg ikke. Tenk at jeg har tatt SÅ lett på julepyntingen? Hvordan kan det bli jul uten at et omfattende kransearbeid først er gjennomført? Når man ligger våken en hel natt blir kranselaging (*eventuelt kranseskjøping for deretter å bli blakk) også et svært viktig punkt på allerede milevis lang liste over ting som skal gjøres:)

Som en del av førjulsforberedelsene gjorde jeg i dag verdens beste byttehandel da jeg byttet GreenGate kopper mot nystrikkede julekuler designet av Arne og Carlos. Den historien er forøvrig så søt at jeg skal fortelle mer om den siden...


Da jeg kom  hjem og fikk studert de nystrikkede kulene, var de faktisk så stilige at jeg plutselig husket at jeg trenger Julekuleboken, selv om jeg ikke har strikket på hundre år. Tenk om jeg plutselig kommer på at jeg skal begynne med strikking igjen? Da er det jo greit å ha julekuleboken på plass!


Nå skal det jo sies at jeg hver dag denne uken har vært på butikken og hentet pakker fra fjern og nær. I morgen akter denne damen å benytte seg av det lille som er av dagslys for å forevige alle skattene fra A til Å:) For å være ærlig så blir det trangt om saligheten om jeg kjøper mer nå. Jeg har snart nok julepynt til å pynte et helt hus UTEN å ta i bruk seks store juleposer med pynt fra loftet;)  og det er jo egentlig ganske gale...


Så nå skal jeg stramme meg opp fra topp og til tå, og bare pynte og bruke det jeg har i bøtter og spann.... Jeg må jo også bare ignorere at julen i følge dagens interiørstylister på God Morgen Norge ikke bør være rød før det nærmer seg...! Her er det jo full rulle i rødt og hvitt før desember engang har gjort sitt inntog!


Når desember kommer  skal jeg til gjengjeld slenge beina på bordet og spise clementiner mens andre pynter som gale. Jeg skal muligens strikke en julekule hvis jeg kjenner at strikkelysten kommer over meg i et ubevoktet øyeblikk, noe som trolig aldri kommer til å skje! Ha en fin kveld alle. I morgen blir det et litt mer skikkelig innlegg og som trøst tar jeg med et lite klipp fra en av mine favorittjulefilmer....  SEES :) :)

23 kommentarer:

Heimekjær sa...

hehe, er det ikkje typisk:) så nydelige de jule kulene fra arne og carlos er...hadde eg berre klart å strikke avansert!! Her går det i skjerf eller luer..:/

Whitebite sa...

å herre nå fikk jeg frysninger over hele meg!! elsker den musikalen!
klem♥

Jannicke sa...

fine store grønne kranser på Berthas, til ikke så hakkende gale priser :o)har sikret meg to selv :o)

Emmeline sa...

Janicke:)

I KNOW.....I KNOW...gjett om;)

Breivik Samfunnshus sa...

SÅ utrolig bra Emmeline, blir like overraska hvert år jeg.
hmmm hvor kom denne pynten fra???
HADDE jeg virkelig en slik fra før???
Jøss trodde dette var helt nytt av året og ikke minst DETTE er helt nytt av året så det må vi ha !!!
Ho ho ho vi er nok noen julepynt gale damer rundt i det langstrakte land!!!!

Jeg har en tendens til å finne ny julepynt rett før jul når jeg er på utkikk etter heeelt andre ting, og noen ganger kommer det ekstra pynt på juletreet i løpet av romjula!!!
Men da er det jo SAAAAAAAAAALG !!!

Gleder meg stort til å følge fortsettelsen av pyntetiljulmaraton hos deg !!

Ha en strålende aften unge dame!!!

-maren-

ANETTESHUS.COM sa...

Å, sååå koselig;)) Nå blir det så julefint hos deg, vet du!! ... og selvfølgelig er rødt og hvitt lov - makan;)

KLEM KLEM
Anette:)

Alberte sa...

Julekileboken = I like!!
Lærer ja..m/ 1 t.bibliotek i uken☺
Neste gang du selger fattigmannslamper, må du rope ut!!
Klem i natten

Alberte sa...

Jaja...lærere skal jo ikke skrive feil..JULEKULEBOKEN! Sånn.

SjarmogKaos sa...

Jeg har skrevet det før, men gjentar meg gjerne - jeg rådigger bloggen din! Forlater den alltid med et smil om munnen, og kjenner meg altfor godt igjen i mye av det du skriver! Skjønne deg, altså!! : )

Naturally Carol sa...

Emmeline I love your new Christmas Header! I don't really feel Christmassy til December but I could also kidnap armfuls of those lovely knitted balls!

Decofloral sa...

Hi Emmeline. I love this funny Guys with their "Julekulers"...
GGLG astrid

fie & Co sa...

Åh hvor bliver jeg glad hver gang jeg kigger forbi hos dig:0) Og hvor sjovt med julekuglerne... `Griner
Knus

Trine sa...

aawww... minna ♥♥♥
Der ramla æ rett tilbake i barndommen, elska den sangen..
Alt førr lenge sia æ har sett den filmen!

Akkurat nu skulle æ ønske æ kunne lage krans, å at ytterdøra ikke va full av vindu, sånn at æ kunne fått hengt den der..

Klæm

Kerstin sa...

Må le, du skriver så herlig :) Er slik jeg også. Loftet fullt av kasser med julepynt, men MÅ jo ha både det ene og andre. Den filmen har jeg ikke sett. Den må jo være perfekt å se sammen med ungene. Pleier den å vises på TV i julen?
Klem

"Romfortrivsel" sa...

Herlig innlegg!
Og julekuleboken kan noen faktisk VINNE på adventskalenderen min:)

Fru Usken sa...

Ska sei du va klar t jul! Eg får alti høra kor tidlige eg e å pynta, hehe, mn eg pleie isje jør d før t 1. desember;) Mye fint då! Å likte gode den juleplakaten:) Tror helr isje d kan bli jul uden ein sånnein nå - så den må nok bestillas ja;) Glede meg t å se fler bilder av ditt julerede!
klem:)

Dittemor sa...

Jeg har jo prøvd å komme på denne filmen i et halvt år nå!!!! Jeg har prøvd med utallige venner og familie. Jeg har nynnet melodien på sangen (kom nemlig ikke på teksten) og forklart at den var spilt i juletider med mennesker som ulver, sov. Takk! Jeg har et litt roligere sinn! :)

Beth sa...

Hvert år så tenker jeg: "Nå er det nok julepynt hos oss og det SKAL ikke kjøper inn mer"! Hmmm, jeg har heller ingen juleplakat og disse var koselige! Kanskje jeg også skulle hatt en...???

Refleksjon på livsvegen sa...

takk for tips ;-)

Unknown sa...


桃園徵信公司
雲林徵信公司
徵信社公會
徵信社尋人
徵信社工作
商業間諜
抓姦委託調查
外遇徵信社
結婚週年
第三者背景
夫妻
外遇抓姦
澎湖徵信社
豪門婚姻
貴婦
養男人
大陸徵信社
夫妻財產
澳門徵信社
淫婦
婚變
北京徵信
外遇二奶
北京徵信社
婚姻暴力
徵信達人狗仔網

Unknown sa...


監聽器材
離婚諮詢
監聽手機
財產調查
電話監聽
網路詐欺
女人偷腥
肉體外遇
商業調查
信用調查
婚姻諮商
婚姻問題
老婆外遇
外遇處理
筆跡鑑定
挽回婚姻
老公偷腥
男人外遇
丈夫外遇
婚姻諮詢
感情諮詢
挽回感情
老婆偷腥
工商徵信
商標侵權
市場調查

Unknown sa...


偷腥
債務處理
優良徵信協會
劈腿
外遇處理
大陸包二奶
女人外遇
如何找優良徵信公司
如何找徵信公司
如何找徵信社
婚外情
婚姻挽回
尋人
徵信
徵信社
找人
抓猴
挽回婚姻
外遇沖開
捉猴
海外抓姦
跟蹤
贍養費
偵探社
包二奶
女人徵信

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails