tirsdag 17. mai 2011

Hurra for syttende mai!


Så var den nasjonaldagen i havn, og hipp hurra for det! Personlig har jeg ledd godt av dagens blinkskudd fra Skaugum, som beviser at monarkiet kommer til å stå støtt i evigheter. Å holde kontroll med et kongerike er tross alt null problem i forhold til å holde kontroll på en ganske stor krøllehund! Heldigvis er det noen som fikser begge deler, ved hjelp av sin kongelige kraft;)


Her hjemme har vi hatt en fin fin dag. Russen har feiret med brask og bram, mens resten av familien har oppført seg eksemplarisk! Barnetoget har, tradisjonen tro, gått forbi huset vårt. Dermed kunne Emmeline ta en titt på sin egenproduserte fane, som fremdeles benyttes av 7.klasse hvert eneste år. Den ble laget i en sen nattetime for 10 år siden, på svært upedagogisk måte- siden skolefaner helst skal lages AV elevene. Trolig er det noen som fremdeles tror at de går under en pedagogisk fane, men der tar de sannelig feil gitt;) 


I skrivende stund er det avslappet stemning i stuen;) Nå er det (*de hovne) beina på bordet, og te i koppen. Hvis noen har noen gode tips mot "vann i beina," mottas disse med takk! 





Håper dere har hatt en superdeilig dag. Nyt det som er igjen av den, snakkes i morgen!!


19 kommentarer:

Unknown sa...

Her er vi sliten, mett og fornøyd:o)
Råd mot vann i kroppen generelt: Kjerringrokkte skal hjelpe mot dette!
Ha en fin kveld!
Klem

Fjordheim sa...

Godt å ha beina høyt en slik kveld ja. Her er det gnagsår som er værst. Ser ut som russefeiringe har gått greit for seg for vår pode også. Godt å ha han tilbake i normale gjener igjen.
Ønsker deg ei god uke :)

God som Grønn sa...

Hehe, så morsomt med upedagogisk fane, jeg har gjort akkurat det samme i år - til barnehagen til sønnen min ; )

I barnehagesammenheng er det jo enda mer uhørt... Du kan se den inne hos meg om du har lyst.

God som Grønn

Lin K sa...

Tror kanskje at det å slenge kroppen på sofaen, og beina over sofaryggen, er det som virker best på sliten 17. mai bein, det prøves ihvertfall ut her i heimen nå - med ganske bra suksess ;)

Fin fane du hadde laget ;) Har vært i Landås en gang i tiden - vår første ferie sammen, for 20 år siden - Landåslien tror jeg vi bodde, hos svigermors fetter som hadde et gigahus med innendørssvømmebasseng, hundegårder og heis... Flott sommerferie hadde vi ihvertfall - i solskinn! Har aldri trodd på myten om at det alltid regner i Bergen etter den turen ;)

Linnette

Emmeline sa...

Hei Linette:) Må bare le...Mine foreldre bor faktisk i det samme huset der du bodde for 20 år siden;)Fint på den altanen der. Fin utsikt og sol så jeg skjønner godt at du hadde en fin ferie så lenge været sto deg bi!!!

ide-puffen sa...

Gratulerer med dagen. Kvelden tilbringes i sofaen her etter en lang dag ute-inne-ute-inne.
Og du....det er en hund av rase Kongepuddel han holder styr på he he.
Hei hopp
Randi

Unknown sa...

ja, det var sannelig et kongelig blinkskudd;) Krøllehunder er ikke for hvem som helst!

GODE DAGER sa...

Så morsomt ett innlegg:) Du har en nydelig blogg!
Håper du har hatt en fin dag:)))
Klem.

anita knutsen sa...

nemlig, en kongepuddel. og bildet er dødskult!!!! tell me about hovne bein...auuuu

Komadyret sa...

Kok deg persillete, eller brennesle te, det er vanndrivende. Ellers hjelper det jo godt å ha de på bordet en god stund også vil jeg tro ;) (Neste gang får du tre på deg støttestrømper) Håper du har hatt en flott 17. Mai ;)

Hannesin sa...

God kveld!

Litt basilikum er vanndrivende. Ei skive med ost og litt grønt fesk er godt for kroppen :)

Men Milly Kakao er ingen kongepuddel. Det er en blandingshund, labradoodle :) (stor oppstandelse fra puddelforeningen den gang de skaffet den, en BLANDINGSHUND !!!!!!) ha ha

Hanne :)

Lisbeth sa...

Tenk og se så smuk ut når man ligger og tar sig en lur..:)
Har du lavet den flotte fane?
Jeg er imponeret!
Herligt billede af Kronprinsefamilien...man kan tydelig se hvem som er midtpunktet i den familie...:-)
Håber at benene er blevet normale igen i morgen.

Hej fra Lisbeth

Anonym sa...

Støttestrømper funker mot hovne bein. De finnes i versjoner som ser ut som normale nylonstrømper, så en ikke trenger å bli såra i stoltheten over slike innretninger :-)

Lottemora sa...

Hehe, lilleprinsen må nok øve på å dressere den krøllete hunden noen år...

Ha en finfin onsdag. Klem fra Lottemora

Elisabeth sa...

Ha ha... morsomt bilde av kronprinsfamilien med hund.

Mvh Elisabeth

Lida sa...

Sorry for my late respons but for the water in your legs: Avoid cowmilk, it is toxic for persons with oedema! Further avoid white sugar and maïs and eat salads with celery, that will help you to loose lots of moisture! From one person with the same problem to the other, I wish you all the best!
Lida

Anonym sa...

Opp på tå og ned igjen flere ganger etter hverandre når du må stå lenge på samme sted. Gjenta dette ofte. Det får veneblodet raskere tilbake til hjertet. Kanskje det kan hjelpe litt? Hilsen Toril A.

Unknown sa...

Jeg eeelsker bloggen din, skriver så beskrivende og bildene er så delikate og fine!!

Vânia Pinho sa...

Olá,adorei o seu blog,tem coisas lindas!!!!Vou adicioná-lo entre os meus favoritos.Sou uma nova blogueira e ficaria feliz em receber sua visita.Parabéns pelo blog.

Abraços
Vânia Pinho

Related Posts with Thumbnails