mandag 20. juni 2011

The happiest girl in Bergen

 

I dag er dagen da Emmeline har fått seg ny bærbar PC som bare er min:) JUBEL OG GLEDE! Endelig skal det bli litt orden på bloggingen igjen. Å dele en stasjonær PC med resten av familien i disse eksamenstider, er døden for bloggen! Men nå er det bare å la det swinge, la det rock and roll -med kopper og fat og det som ellers måtte være aktuelt å blogge om.


Siden sist har jeg blitt fått det ærefulle oppdrag å bli nominert til Bergens Beste Blogg i Bergens Tidende- og det forplikter jo ekstra. Tusen takk til den av dere lesere som har nominert meg. Jeg er overveldet og beæret. Nå kan jeg ikke lenger sitte på sidelinjen mens tenåringsbarn okkuperer datamaskinen for å skrive livsviktige meldinger på Facebook av typen: ♥ du er søt ♥ åååeee nei, du er søtere ♥♥♥ åååeee neeeei, du er søtest du din søting åååeee♥♥♥♥


Emmeline er altså blitt nominert sammen med fire andre blogger som alle sloss om å være Bergens Beste. Ulrikke Lund er en av de argeste konkurrentene. Nå skal jeg ikke si at jeg er så veldig flittig leser av Ulrikke Lund, og trolig er ikke hun en flittig leser av Emmeline heller...I anledning konkurransen har jeg likevel lest litt hos henne. Der oppdaget jeg noe som ikke kan være helt tilfeldig. Sjekk bare her:


Ulrikke Lund går faktisk rundt i en bluse som er laget av det samme stoffet som jeg brukte til bordløper på konfirmasjonsbordet i mai. Hun kombinerer til og med blusen med rødt skjørt. Snakker vi Brann-konfirmasjons-bordpynts-bluse eller?? Det kan ikke være tilfeldig. Ikke rart at begge er nominert i samme kåring!


I anledning kåringen av Bergens Beste Blogg har jeg også tatt meg en desperat runde i byens interiørbutikker for å finne noe nytt og snasent som jeg kan kjøpe og vise frem. På samme måte som Ulrikke Lund traver rundt i New York for å finne nye solbriller! Man må tross alt presentere litt fornyelse og spenning her på bloggen. Men tror du ikke at jeg har fått årets mest ekstreme kjøpesperre? Det er nesten ikke til å tro. Man kan jo bli millionær av mindre... Jeg tripper rundt og titter på speil, på små skilt, på puter og kopper og pledd, men nei. Jeg har ikke funnet noe jeg trenger. Interiørbransjen kommer til å gå konkurs om alle er som meg.


Jeg sto lenge og holdt i en sånn trendy LEMONADE kasse her i dag, men så vet jeg ikke hvor jeg skal ha den. For jeg har egentlig ikke plass. Nå har jeg kommet hjem og sett litt på bilder av kassen på internett, og så har jeg tenkt at jeg kanskje skulle hatt en sånn likevel. Siden den var veldig fotogen mener jeg. Selv om den selvfølgelig lett kan føre til skilsmisseforhandlinger!

Derfor har jeg heller tenkt at jeg skal fornye bloggen med noen fine bilder av sånne fine lemonadeflasker som alle viser frem for tiden. Sjekk bare hvor fint det blir hvis man BÅDE har lemonadeflaske og lemonadekasse, sånn som Mia har:

Men så aner jeg ikke hvor man kjøper sånne eksklusive lemonadeflasker? Det er dårlig med lemonade i de butikkene Emmeline frekventerer. Samtidig er det også litt kjedelig om man kjøper dyre og eksklusive lemonader bare fordi de er fotogene. I neste sekund er de dyre dråpene drukket opp av en eller annen tørst type som kommer hjem fra fotballtrening, og tar det første og beste som står pent dandert på benken. I matchende kasse!


Foreløpig får jeg bare flytte litt rundt på gamle ting og blogge videre. I anledning Bergens Beste planlegger jeg å lage en liten handleguide for dem som har lyst til å være interiørturister i Bergen. Jeg er allerede i gang med knipsing av bilder fra ulike butikker, og håper det skal bli et innlegg som kan brukes både for dem som ikke er kjent i Bergen, og dem som trenger nye interiørimpulser fra egen by;) Hvis noen har tips om interiørbutikker som bør være med, blir jeg glad for det...


Krysser fingre for at noen har bryet med å stemme på bloggen min HER. Er tilbake, med lemonade og lemonadekasse -eller eventuelt ikke... Men iallefall med nye bilder fra ny datamaskin;) SEE U!

 

33 kommentarer:

Solveig i sollien sa...

De har sånn limonade på berthas oldebarn:)

Marte sa...

Klart det stemmes på Emmelines:)) Heia!

Anonym sa...

Jeg prøvde å stemme på deg igjen, men så er d altså sånn at d bare går an å stemme 1 gang fra samme mobilnummer! Og jeg har bare dette ene!
Hilsen Prusseluskan

lillpastill sa...

Stilig! Gratulerer så mye! :)
De selger slike lemonader på den pittelille butikken som ligger ved kiwi på sørås like ved Rå ungdomsskole.. Så nå vet du det! :)

Klemmer fra meg

Pernilla sa...

Disse limonade flaskene har ikke jeg sett før, kjempefine! Vil og ha.
Vært inne og stemt på deg.
Heia!

¨fruTicosus¨ sa...

Stemmer på deg selvfølgelig. Hvordan kunne hun derre Ulrikke finne på å bruke en løper til topp, da? Kjøpt sånn limonade jeg også. Det var på en Meny-butikk i Larvik. Grattis med ny pc. Det var fornuftig, syns jeg:-)
Hilsen ¨fruTicosus¨

Hvite Blonder og Myke Karameller sa...

Da har du fått min stemme :)
LYKKE TIL !!!

Klem Heidi

Snuskebassa sa...

Hekkan, det var en avansert bordløperbluse :-)

Kos deg i Oslo! Elin har lovet dyrt og hellig at hun skal lure med seg en souvenir fra Glansen......
Klem fra LIV

Katrine sa...

Gratulerer med nominasjonen som Bergens beste blogger!
Lykke til:-)
Hilsen Katrine (eks- Landåsboer)

Unknown sa...

Jeg ser at det er flere som har forslag til hvor lemonadeflaskene kan kjøpes. og når de er drukket opp av tørste fotballspillere, så er det vel egentlig bare å fylle på med vann og litt konditorfarge... og late som ingenting .-)

Desirée sa...

Hehehe må bare le litt her :) Du får meg alltid i godt humør når du skriver :)
De lemonadeflaskene kunne jeg også gjerne tenkt meg, har sett at de blogges i tide og utide :) Men den rosa er altså fin :)
Kult med den blusen, hun har nok blitt inspirert av deg! Helt sikkert!

Da har jeg stemt på deg, klart du er best!

Klem fra Desiree

deasogmia sa...

Gratulerer med ny pc og nominasjon!
Du får min stemme!

Anonym sa...

Flott at du har fått egen PC for jeg har savnet innleggene dine. Du får min stemme, så klart....
Hilsen Kari A.

Dronninghuset sa...

morsomt. heia heia!!
blir spennende dette!
ha en fin kveld,
klem fra Trøndelag
og dronninghuset

Bettum Villa sa...

Gratulerer så mye med nominasjonen!! Selvfølgelig skal jeg stemme på deg ;).
DE lemonade flaskene selger de på Meny bla. Lykke til med jakten.

Klem Madelén

Olstad sa...

Ti hi... jeg synes bilde og sammenligningen av blusen og konfirmasjonsbordet var hysterisk festlig - du er en vinner altså. (Stemte også på deg, selv om jeg ikke bor i bergen)

Håper du får fin Oslo tur til helgen vet du Oslomannen stukket av på jobbtur i 3 uker så jeg må ta meg av alle Olstad barna (mon tro når de ble så mange...) Så jeg har gitt bort biletten min - synes fryktelig synd på meg selv selvfølgelig.

Til slutt har jeg som Totning faktis ett tips om butikk i bergen og det de søte flinke tvillingene som kaller seg Marlene M. Lille Øvregaten 2, like ved Fløybanen.

Da får du hygge deg med ny PC. Hastalavista Emmeline!

Barbros lille atelier sa...

Gratulerer så mye med nominasjonen! Vel fortjent! Du har selvfølgelig min stemme:-)

Klem

TheaJ sa...

Gratulerer med både bærbar og nominasjon! Her skal det jammen stemmes på Emmeline! For meg er du kanskje litt kjendis og jeg hadde nok ivrig informert mannen om at "der går min favotittblogger" om jeg skulle sett deg her i Bergen:):) Ønsker deg en fin dag videre!

Marte sa...

Jeg har stemt på deg! Og limonadeflaskene fåes kjøpt på Deli De Luca (sikkert litt billigere enn i interiørbutikkene. På Deli De Luca kjøpes de for å drikkes.. (egentlig)..

Fjordheim sa...

Vet du, du trenger faktisk ikke noe nytt å vise frem for å lage et innlegg verdt å lese. Har kost meg gjennom hele innlegget ditt.
Lykke til med konkurransen.
Og ikke minst, med foredraget til lørdagen :)

Pink lady sa...

Hei!

Jeg fant limonaden på Meny i Larvik. Der kostet de litt over 40 kr. Sjekk ut Meny på Sletten- eller spør om de kan bestille dem inn der. De flyr nok ut like fort som de har kommet inn når Emmeline skriver om dem;)

Jeg skal følge med i dagligvarebutikkene og gi deg en lyd om de dukker opp. Men bare så du vet det- den rosa er ikke spesielt god... Søtt kliss!

Lykke til! Gleder meg til å se deg på Glansdagen!

Klem Pink lady

Mia sa...

Hihii du, jeg må bare le av deg... og av meg! Limonade-esken var sååå fin, at jeg måtte bare kjøpe den. Men den er til noe besvær, siden den ikke er den letteste å plassere, gitt! Og Limonade-flasken, ja den har jeg fått i gave av Eva i Landcharm for snart ett år siden, og jeg passer på den som en smed, i tilfelle noen kommer i skade til å drikke den. For jeg vet ikke hvor jeg i så fall kan få tak i flere.... (bortsett fra at nå har leserne dine gitt flere alternativer her, heldigvis!)

Anonym sa...

Hehe...festlig at hun går kledd i din podes Brann konfirmasjons duk (helt uten å vite det?) LOL

Gøril sa...

Drømmehuset i Marken har også limonadeflaskene.

Skal inn og stemme på bloggen din nå. er jo ingen konkurranse de andre.

Siv Iren sa...

Hva med å lage egen lemonade? Veldig pent, veldig godt. Du må selvfølgelig lage så mye at du kan slukke tørsten til et helt fotballag i tilfelle...

Shabbyglam sa...

De har sånn lemonade på rema1000 butikken her i Drammen hvertfall:) Du skriver herlig, Emmeline! Du fortjener bergens beste blogg nominasjon!
Lykke til :):):)

Anonym sa...

jeg synes marlene m som ligger i lille øvregate er en fin liten interiørbutikk!

Marlene sa...

"Lille rips" er byens mest spennande interiørbutikk synest eg :)

Anonym sa...

Fantastisk blogg du har;-)

Marianne

Anonym sa...

Du KAN jo kjøpe tomme, blanke flasker på ikea og lage egne lemonadeetiketter :) Tenk så kult - "Emmelines Lemonade"! Og fylle dem med EKTE lemonade :D eller bare farget vann..... ;)

Unknown sa...

Det fins også sånne limonade på Drømmehuset i Marken :)

Unknown sa...

彰化縣徵信社公司
南投徵信社公司
南投市徵信社公司
南投縣徵信社公司
雲林徵信社公司
雲林市徵信社公司
雲林縣徵信社公司
嘉義徵信社公司
嘉義市徵信社公司
嘉義縣徵信社公司
台南徵信社公司
台南市徵信社公司
台南縣徵信社公司
高雄徵信社公司
高雄市徵信社公司
高雄縣徵信社公司
屏東徵信社公司
屏東市徵信社公司
屏東縣徵信社公司
宜蘭徵信社公司
宜蘭市徵信社公司
宜蘭縣徵信社公司
花蓮徵信社公司
花蓮市徵信社公司
花蓮縣徵信社公司
台東徵信社公司

Unknown sa...

澎湖徵信社公司
澎湖縣徵信社公司
金門徵信社公司
金門縣徵信社公司
馬祖徵信社公司
馬祖縣徵信社公司
香港徵信社公司
大陸徵信社公司
美國徵信社公司
台北徵信社公會
台北縣徵信社公會
台北市徵信社公會
新北市徵信社公會
桃園徵信社公會
桃園市徵信社公會
桃園縣徵信社公會
新竹徵信社公會
新竹市徵信社公會
新竹縣徵信社公會
基隆徵信社公會
基隆市徵信社公會
基隆縣徵信社公會
苗栗徵信社公會
苗栗市徵信社公會
苗栗縣徵信社公會
台中徵信社公會

Related Posts with Thumbnails