søndag 26. juni 2011

Ubegripelig glitrende glansdag

 

Så er den store glansdagen over, og jeg er vel hjemme igjen etter en fantastisk interiørhelg, som for min del  mangler sidestykke i historien! I etterkant må jeg jo bare beklage at jeg endte med (bokstavelig talt) å breie meg utover scenen i den ene situasjonen etter den andre, hele lørdagen.


Jeg var med som paneldeltaker på formiddagen, og skulle kåsere på kvelden. I tillegg vant jeg pris for Beste blogg i kategorien Landliv. Til slutt vant jeg sannelig også Beste Interiørblogg 2011. Dermed ble jeg stående som en tusseladd på scenen og bildene som NIB har presentert fra den seansen taler vel sitt tydelige språk: Snakker meg om å være klar for innleggelse på lukket avdeling...! Er det MULIG???  HAHAHA!!


Samtidig er jeg bare så overstadig takknemlig og lykkelig over denne æren. Premiene var en Tolixkrakk
(*som min mor så greit omtaler som "en sånn jerngreie") og en turkis ( o-lykke) KITCHEN AID! Tusen tusen takk til ALLE dere som har stemt på meg, og tusen takk til Ann-Helen, Solveig og Julie fra NIB som har laget den mest utrolige dagen ever.

For dere som ikke har skjønt hva Glansdagen egentlig var, så var dette en samling for interiørbloggere fra hele Norge, der også bransjefolk ( redaktører, stylister og fotografer) deltok. Vi møttes først til formiddagssamling i Losjen. Lokalene var lekkert dekorert av de tre NIB jentene, med pomponger og matchende cupcakes, og på programmet var det paneldiskusjon og interaktiv time.


I losjen var det ulike stands fra butikker og interiøraktører, og det vanket gaver og goodiebags med diverse saker. Nib jentene hadde også pakket 150 goodiebags med de utroligste fristelser.Videre ble vi hentet i busser til House of Oslo, der vi fikk servert tapas og fikk utlevert enda en gigantisk goodiebag. Så var det shopping og noen timers pause i programmet, før vi dro tilbake til gallamiddag og prisutdeling i Losjen om kvelden.


På kvelden underholdt Lisbeth Larsen som konferansier med nonstop smugreklame for Jotun, og nonstop smittende latter. Sigrid Bonde Tusvik var veldig slank og veldig brun og veldig proff stand-up artist. Mariann Aas Hansen var fantastisk syngedame med lekre kjoler og nydelig stemme.


Det er i sånne øyeblikk man angrer forferdelig på at man har sagt ja til å innta scenen som en gigantisk rosa marshmellow, for å underholde med amatør-teater på husmornivå. Men gjort er gjort -og spist er så til de grader spist, så da fikk det bære eller briste.  Det gikk som det måtte gå, Emmeline satt ny svetterekord de luxe og var kliss våt hele resten av kvelden, også  da pressen kom for å ta bilder av den lykkelige, klissvåte og knallrøde vinneren i Miss Piggy kostyme!


Uansett har dette vært et minne for livet. Jeg har møtt de skjønneste bloggedamer fra hele Norge, og er rørt og takknemlig både for premier, og opplevelsen totalt. Håper alle tilgir meg for at jeg har tullet med alt fra dymobokstaver og lemonadeflasker til hyllepynt og strykemerker!! Håper også FRU FLY tilgir at jeg i kampens hete tråkket på hennes tallerken nummer en, som derfor skal erstattes med tallerken nummer to;) Håper tilslutt at ingen sladrer til noen i Sverige, om noe som helst!


I morgen skal jeg feire med å male på kjøkkenet sånn at premien virkelig kommer til sin rett!  En spesiell hilsen til Den gode Feen og Prinsesse Elin som har hjulpet med å bære all for mye bagasje til flyplassen, slik at vi akkurat rakk flyet i siste sekund!! *PUH*


For dere som teller på knappene om dere har mulighet til å være med neste gang: DO IT:) Jeg tror sannelig at man tjente inn billetten bare ved hjelp av innholdet i goodiebagene ( Emmeline har selvfølgelig på faste vanlige måte funnet en byttepartner som var villig til å bytte tapet mot putetrekk og kopp mot annen kopp for å få par;) Man er ikke interiørblogger for ingenting!


Priser og heder forplikter, så jepp....vi sees i morgen- og atter en gang TUSEN TAKK:) 

 

108 kommentarer:

Jorid + NOE Blog sa...

Hei og takk for igår flotte Cecilie! :) Det var kjempekoselig å endelig møte deg - du er bare så fantastisk. Og igjen, gratulerer med premiene - herlig og VELL fortjent :))

Jeg for min del, fikk ikke alt i den allerede sprengte trillekofferten så fine Villa von Krogh er noen glass og blomstertrekk rikere! :)

Gleder meg til neste år allerede ;)

Ha en fin kveld og GOD UKE!

KLEM fra Levanger

Unknown sa...

NICE!!

Anne Grete sa...

Hei,hei!!

Takk for at du bidro til å gjøre glansdagen enda mer glansfull!! Herlig :)

Fikk ikke gratulert deg personlig med prisene igår, men bedre sent enn aldri.. Gratulerer, velfortjent :)

Klem

Anonym sa...

Hei Emmeline :) Gratulere sååå mye...du får da virkelig sakt det,jeg ler så tårene renner:)))Klem fra Trøndelag:)

Anonym sa...

Veldig velfortjent!

Annette i Hol

Signe sa...

Gratulere igjen! Og for noen fantastiske permier :)

Crinoline sa...

Gratulerer,Emmeline.Gårsdagen var fantastisk fra begynnelse til slutt. Jeg humrer fortsatt av ditt glitrende og morsomme kåseri. Krysser fingrene for at det blir en ny Glansdag.

Den gode feen sa...

Hei hei på deg. Eg er vel framme i Stavanger etter tidenes maratondag :) Takk for ei fantastisk kjekk helg saman med deg og alle dei andre skjønne damene me har møtt. Ei uforgløymeleg superduperfantastisk helg. Nå gledar eg meg enno meir til Bergen i September. Og til slutt tipsar eg om ein aldri så liten trykkfeil hos deg i kveld: 2011 (ikkje 2010 - trur Solveig sa feil, for det står 2011 på tallerkenane). Megadiger klem til deg og den skjønna mammo di :) klem klem

Li/Småtingene sa...

Gratulerer, gratulerer og gratulerer!!
Såå velfortjent!!
Skulle så gjerne vært der... ;-)

Maratonjenta sa...

Ja, ble ikke dette bare en fantastisk helg!? Kjempetrivelig å treffe deg på fredag og ikke minst oppleve deg på scenen igår. Du er en hærlig, ekte blogger uten divanykker og det ser du at vi verdsetter. Du fortjente begge prisene og all applausen!

Jeg syntes beste avslutningen på helgen var synet av deg på flyplassen med et ømt grep om KitchenAiden spurtende inn gjennom gate'en. Stressa, men blid og hyggelig! Humor!

Klem fra Inger Lise!

the Folding chair sa...

Gratulerer med seier(ne) - velfortjent!
Er det noen sjanse for at du publiserer kåseriet her? Nesten mest lei meg for at jeg ikke fikk med meg det!

Og du, Miss Piggy er dødskul - ingen sammenligning forøvrig :)

MissMette sa...

Gratulerer så masse, Cecilie ღ
Skulle så gjerne ha vært der
sammen med dere alle, har bare
hørt positive og sett herlige
bildet fra dagen :)
Håper at det blir arrangert et
slikt treff neste år også :)
Hadde vært utrolig moro å møtt
dere alle. Ønsker deg en super
uke som kommer, klem fra Mette

Unknown sa...

Hei Cecilie!
Takk for en fantastisk minnerik dag. Jeg lo så jeg gråt da du hadde show. Snakk om å ta oss på kornet;)

Velfortjent pris!

Sov godt, Cecilie!

Høytrykk sa...

Gratulerer igjen! Du skriver alltid slik at jeg sitter og humrer for meg selv, og i levende live var du enda mer fantastisk. Da du underholdt oss med kåseriet ditt, lo jeg så tårene rant. Og jeg smiler fortsatt ved tanken på deg med fluesoppen på hodet. Rollen som stolpute "nailet" du, som de ville ha sagt hvis du hadde vært med X-factor. :)

Jeg glemte helt å presentere meg da jeg pratet med deg da du var på vei ned trappene med det turkise vidunderet i armene, men jeg er altså eieren - eller rettere sagt eieren av eierne - av de fine plastdyrene. :)

berit sa...

den som blir sur av dine historier har ikke rent mel i posen !!

Gratulerer med velfortjente premier !!!

hobbyvimsa sa...

Gratulere så mye,herlige ting du fikk med deg...

Nyt uken:)

Klem Linda:)

Emmeline sa...

Hei Frøken Høytrykk:) Jeg visste det var deg...Skulle takket for lånet av bilder---men takk for lånet på etterskudd!!! Fin blogg med fine bilder. Kjekt å hilse på deg:)

Jeanette ♥ sa...

Gratulerer med flotte premier - og det ække rart du vant - bloggen din er gørrlekker !!

Ha en herlig natt.

Klem

Bettum Villa sa...

Gratulerer så mye med hele kvelden!! Høres ut som om du har hatt det knall.
Gleder meg til å være med neste gang nib steller i stand.

Klem Madelén

Unknown sa...

Hei!
Gratulerer så mye med premiene, det var så kjekt å høre på deg, lo masse:)
Skulle gjerne hilst på deg skikkelig og, men det får bli neste gang! :)
Klem m

Bente sa...

Gratulerer så mye :)
Det var velfortjent må jeg si :)

Jeg ser på bildene og sukker at "Der SKULLE jeg ha vært!" Så JA, dit SKAL jeg til neste år !! :)

Så gøy at alt var vellykket,og så moro med alle de fine gavene, herligland!!

Så utrolig herlig :) Kos deg med verdens fineste kjøkkenmaskin :)

Klem fra Bente :)

Høytrykk sa...

Jeg tar det som en ære at du brukte et av mine bilder. Og du hadde jo tross alt copyright på alt i går. :)

Sov godt! :)

Juno sa...

det så veldig kjekt ut :) Gratulerer som vinner, velfortjent :)

Blåveispiken sa...

Gratuler så mye! Så vel fortjent!!! Ett suuuuupert underholdnings bidrag hadde du og, i flere varianter ;o) Og takk for at du viste mitt helråtne, grufulle blåbær hjerte HAHA ;O) Gleder meg til å se hvilke cupcakes og franske makroner som kommer ut av det nye kjøkkenvidunderet! Ønsker deg en flott ny uke, og lykke til med maling! Klemmer, Marianne P.S. Supersøte tennis sko ;o)

Lin K sa...

Gratulerer så mye! Jeg er ikke overrasket over at du fikk 1/4 del av stemmene. Nå blir det vel endelig Kitchen Aid i sommerresidensen også? :)

Fikk ikke deltatt i år, og er i grunnen mest lei meg for å ha gått glipp av kåseriet ditt. Kanskje det kommer på You-tube etterhvert?

Linnette :)

ELLEMELL sa...

gratulerer med velfortjent seier og ny kitchen aid maskin!

jeg vil være med til neste år:)
klem ellemell

May-Helen sa...

Gratulerer med så fine premier.

Høres ut som det var skikkelig gøy . :)

Ha en flott ny uke. :)

Klem fra May-Helen

Sjuskeline sa...

Gratulerer med priser og Goodiebag og kitchn aid og alt!

Neste år må vel Sjuskeline være med oxo, dette hørtes helt fantastisk ut :-) Tar du jobben som støttekontakt?

Klem :-)

Linecas have sa...

Gratulerer Cecilie. Vel fortjent heder og ære.
Og så fikk du da til slutt din turkise Kitchn aid. O lykke ja. :)
Angående det å ende opp som et blikkfang hele tiden selv om man forsøker noe annet så vet jeg hvordan det er. LOl!
Håper jeg kan reise neste år, fordi jeg håper da det blir neste år også vel?????????
LineCathrin

Lisbeth sa...

TILLYKKE-TILLYKKE....:-o)
WOW sikke nogen flotte premier. Jeg var inde og stemme i begge kategorier så selvfølgelig måtte du vinde...:-o)
Kan godt forstå du er helt oppe i skyerne og det lyder vel nok som dere har haft en super weekend.
Og ja det kåseri må vi få lov og lese oss der ikke var der.
Ha en dejlig uge og nyd alle dine lækre premier.

Klem fra Lisbeth

Chris sa...

Congrats to you, two wins amazing!!! Well done you!!!
I love your blog and yes I voted for you.

Emilene sa...

Parabens pelo premio esta batedeira é tudo sou louca por uma desta!!! Bjs!!!

Prinsesse Elin sa...

Det ble en magisk tur:) Neste gang blir det stor koffert eller hva sier du:))

Ingvild sa...

Hei igjen og takk for sist :)
Synes du er litt vel streng mot deg selv i dette innlegget;) der du syns at du breier deg ut på scenen en hel kveld ,synes vi andre at du laget god stemning, og var verd hele billettprisen alene :) :) :)
Du er faktisk enda morsommere og søtere i virkeligheten enn på bloggen og det er jo en bragd i seg selv! Gleder meg allerede stort til neste års Glansdag. Så jeg sier igjen : " IIiiiih , jeg har truffet en kjendis" ( foreslår i samme slengen et Vestlandsbloggetreff...)

designhund sa...

er så glad at noen som byr SÅÅÅ mye på seg selv som du gjør fikk en slik pris!
Du er bare helt unik, sprudlende og morsom!
Klem fra Tone ( som var en de jentene som fulgte deg ned trappen med misunnelige blikk på en den vakre mintgrønne saken med rosa sløyfe!)
Klem Tone

helen og gutta sa...

gratulerer så mye med prisene, kan ikke tro annet enn du var med på å gjøre glansdagen morsom og enda mer gøy :-) heldigen du som fikk så flotte premier, jeg vurderer om jeg skal investere i en Kitchen Aid når jeg nå har fått skattepengene mine :-) klem

Catje sa...

Gratulerer med velfortjent heder og ære. Jeg koser meg med bloggen din, både med bilder og ikke minst tekst. Du er deilig frittalende og har en fantastisk humor og selvironi :)
Jeg skulle også gjerne sett/lest kåseriet ditt!

Catje

Hilde sa...

Velfortjent - gratulerer så mye!!

Anonym sa...

Gratulerer så mye, Emmeline; det var veldig velfortjent!

Hilsen Janniche

Ann Kristin sa...

Gratulerer så mye!
Det er vel fortjent :)
Bloggen din er så mye mer enn en interiørblogg, du skriver på en helt fantastisk god måte. Sitter alltid og ler for meg selv etter en tur innom hos deg.
Gleder meg til fortsettelsen :)

Klem Ann Kristin

Kaspara sa...

Heisan Cecilie eller Emmeline som jeg kalte deg vekselsvis!
Tusen takk for kjempekoselig helg og du med din utrolige energi, herlige taletrengthet, humor og fargerikkhet (til tross for hvit lykke, he,he) satte en ekstra spiss på helgen!
Masse gratulasjoner som vinner i to klasser og nå er du virkelig hele folkets interiørblogger! Kåseriet ditt var helt fantastisk og jeg håper du hørte salen kokte over av latter og humringen; alt var tatt så på kornet!
Veldig artig å oppleve deg "live" og så har jeg alt hilst til Kardemomme, for hun måtte jo få førstehånds referat søndag.
Ha glade sommerdager, Emmeline!
Klem fra Kaspara

Bærumsfruen sa...

Vel fortjent Cecilie :D

Siv Karin sa...

Hei, så morsomt! Gratulerer med vel fortjente priser!

STYLIZIMO sa...

Gratulerer nok en gang med velfortjente premier, Cecilie!
Jeg koste meg fra ende til annen på glansdagen og kåseriet ditt var bare helt fantastisk bra! Jeg har prøvd å fortelle deler videre til min bedre halvdel, men du vet hvordan det blir nok man skal gjenfortelle ting - det blir sjelden bra :) Skulle ønske det var noen som filmet det hele.

Hyggelig å hilse på deg, Cecilie. Du er akkurat like hyggelig og morsom som jeg trodde.

Nyt fine premier! Hytta blir nok hoppende glad for å få romme en Kitchen Aid. Spm. er bare; blir det hvit eller turkis?? :)

klem Nina

Anonym sa...

HURRA!!! Vel fortjent, vennen!

KLEM
Anetteshus

♥ Stines hverdag sa...

Gratulerer så mye! Fantastisk premie da :)
Jeg hadde ikke mulighet til å være med på Glansdagen i år, men kanskje neste år... :)

RoseSommer sa...

Alt du har opplevd og fått i helgen er vel fortjent, etter hva jeg skjønner på andre deltagere.
Så mange du gleder!!
Og søte mashmellows smaker bedre enn brune kanelstenger, gjør de ikke??
Ha en fin sommer.

Tove `blogg verden sa...

Gratulerer så mye med velfortjente priser :D Åååååå som jeg skulle ønske jeg fikk oppleve Glansdagene!! Men men...håper på ny sjanse neste år :)
Høres ut som dere har hatt det fantastisk =)
Klem Tove

Beate sa...

Gratulerer så vannvittig masse med superflotte premier og titler. Vel fortjent!

Kjempefine bilder!

Wimona sa...

Gratulerer med premier.Velfortjent.Og det ser ut som dere hadde det kjempe flott.Hadde veldig lyst til å dra dit men kunne ikke.Men tenkte på dere hele lørdagskveld.Håper på en ny glansdag til neste år da er jeg med.

Randi sa...

Gratulerer!!!!! :D

Anonym sa...

Grattis Emmis!

Du fortjener alt godt som kommer i din vei.
Du har jo jobbet for det. Gledet veldig mange veldig lenge...

Hilsen Elisabeth.

Aqua-lady - interiør og hverdagsglimt sa...

Herlige bloggen!!!

Gratulerer kjempemasse!!
:) :) :)

Anonym sa...

En verdig vinner! (kommer det et GreenGate høst/vinter innlegg snart? Pliiiz) Helene

Pitstop sa...

Grattis masse- flott blogg og gode historier du har. Det fortjente du

lillpastill sa...

Gratulerer så mye!! Det var vel fortjent.. ;)
Du er jo bare helt knall..

Er så lei meg for at jeg ikke hadde muligheten til å være med, neste gang skal jeg uten tvil henge meg på!

Ønsker deg en super duper uke..

Klem fra meg..

Trine sa...

For en velfortjent seier ♥
Håpe virkelig de lage til ny glansdag neste år, så jeg får være me :)
Førr detta høres virkelig gøy ut!

Gratulere så masse, nyt premiene og lykkerusen ♥

Klæm Trine

Maggie sa...

Gratulerer så mye, det er helt fortjent!

lillpastill sa...

P.s. Du har sikkert en plan for den andre kitchen aiden, men om ikke, gi meg en lyd.. :)

BLOMSTERSTJERNEN sa...

Gratulerer Emmeline! Det var 2 meget velfortjente førsteplasser.

Dersom du mot en del formodning skulle bli innlagt på lukket avdeling (noe jeg ikke håper du blir) håper jeg inderlig de har internet der? Jeg antar de i tillegg til frisør (som er vanlig på sykehus og i fengsel) også har haugevis med interiørbutikker bak piggtråden slik at du kan godte deg og deretter oss via forbedringsanstalten!?!

Klem fra B*

Junk De Lux sa...

Så stas med et besøk fra deg!

Gratulerer så masse med alle dine velfortjente utmerkelser, kos deg med de flotte premiene dine!

Jeg kommer til å huske fluesoppen din så lenge jeg lever *ler*

Stoooor klem!

Anonym sa...

JIPPI&HURRA for Emmeline!!!
Eg syns du er heilt noko for deg sjølv(i absolutt positiv forstand)og skjønnar derfor godt at du vann 2(!)førstepremiar!!
Du e no so flink til å fortelje ei historie og når du påtoppen e grådig vittig(men aldri platt),så vert du rett&slett populær:)
Gratulerar med BEGGE førstepremiane!!
Lykke til vidare med blogginga!

Stor klem frå Liv(trufast beundrerinne sidan 2009 ;) )

S sa...

GRATULERER

er alt jeg har si!

Klem fra Sigrid :)

Hanne sa...

Gratulerer! Jeg er quilteblogger, men har stor glede av å følge med hva som skjer på din blogg :-)

Familien i Fjellborg sa...

Hei hei
Gratulerer med alle priser -de er så vel fortjent. Jeg måtte desverre rekke et tog så jeg fikk ikke med meg showet ditt på kvelden og det syntes jeg er såå synd. Tror vi alle enes om at dette var en knall suksess som må gjentas.
Ønsker deg en flott dag

klem fra Anita s

Rosa sa...

Gratulerer så uendeleg mykje - så vel fortent!

Christine C sa...

Det er bare å gratulere :-))
Velfortjent var det så absolutt!
Nå får du ha meg unnskyldt mens jeg sikler over bildene av premier og goodiebags en gang til ;-)

Kikkis planet sa...

Du er nydelig, ekte og ærlig!
Takk for at du var med og gjorde Glansdagen til en flott og morsom opplevelse for oss alle! Kvelden hadde definitivt ikke vært det samme uten deg, jeg syns du var både morsommere og mer treffsikker enn Bonde-Tusvik - det er jo tross alt du som kjenner oss interiørbloggere best!
Klem fra Kikki

InstatreffNorge sa...

Du var helt fantastisk:):)
Jeg hadde gledet meg såå til kåseriet ditt, og det var driiiiitbra;);) hihi..
heldige deg som vant KA:):)

Klem Lise

Leni Rambjørg. sa...

Gratulerer SÅ masse med en velfortjent seier Cecilie! Elsker vinnerbildet ditt.. du sprer glede og humør med det ;). Kos deg i hel med tittelen som norges beste blogger og i kategori landliv!! ;)

Leni Rambjørg. sa...

Ps. vi som ikke var på glansdagen vil gjerne lese kåseriet ;)

emblas-kanel sa...

For et flott innlegg, det var virkelig en drømmedag for dere som var der. Og gratulerer med all velfortjent ære!!!

Hilsen eva :-)

Anonym sa...

Gratulerer!!!!!!!!!!!!!!

KLEM OG GOD SOMMER; du er best:-)

Anonym sa...

Gratulacje!!!!:)

Strikkelise sa...

Gratulerer! Skulle gjerne ha sett deg med den fantastiske fluesopphatten i virkeligheten :)

Mie fra Mies Mirakler sa...

Hjertelige gratulasjoner til deg, og neste år, da skal jeg også være med :) *♥*

Mitt hvite hus sa...

GRATTIS EMMELINE.... SÅ VEL FORTJENT... Jeg bare digger bilde av deg... det vil nok feste seg på netthinna til de fleste..

Hurra for deg O=)O))

klem

Karma sa...

Så fantastiske premier du fikk! Vel fortjent! Jeg kunne ikke kommer grunnet andre planer (10årsreunion) så det var ikke nærvene som satte stopper denne gangen. Jeg skal garantert være med neste gang!!!

Klem Kaja :)

Villa von Krogh sa...

Takk for hilsen!

Du var jo HELT dronning!
Ingen tvil om det...!

Nyt dagen. :)
Klem fra meg

☆Therese sa...

Gratulerer så mye, vel fortjent !!
Skulle ønske jeg kunne vært der og fått med meg alt sammen, krysser fingre for at noe lignende blir arragert igjen og at jeg da kan delta :0)

Flotte premier du fikk :0)
Kjekke å få med i håndbagasjen - hi hi
Stor klem til deg

Theas Hjem sa...

Gratulerer!! Det var vel fortjent ! Du er bare god :)
Klem fra det blide Sørland

Violetta sa...

Gratulerer, endelig en isblå maskin!
Synes bare du ser god ut jeg, og så virker du å være 100% deg :)

Unknown sa...

Gratulerer så mye med alle premier =)) Velfortjent.. Gleder meg til å se kjøkkenet etter maling:)) Klem fra Askøy

moa sa...

hei cecilie!
& gratulerer så masse med prisene!
&
hjertelig takk for årets kåseri - fantastisk bra!jeg flirer enda..
&
tilslutt må jeg jo bare takke for go`klemmen, selv om den endte i 1000 knas, hahaha...!
god sommer til deg!
klem fra meg!

Lidyll sa...

Hei på deg!*smile*
Gratulerer igjen! Og du, jeg må også bare rose deg for et fantastisk bra kåseri-jeg lo så jeg fikk tårer i øynene! Helt vanvittig bra*smile*

Flink og søt er du, og var morsomt å se at du virkelig er akkurat sånn virkeligheten også*smile*

Klem fra meg
(jeg snek forresten til meg en klem av deg og fulgte deg ned trappene sammen med designhund og høytrykkheeelt på slutten av glansdagen..du bar på den nye fantastiske kjøkkenmaskinen med herlig rossa sløyfe på..*hihi*)

Cecilies Lykke sa...

Takk for sist skjønne du:-) Du er akkurat like herlig i virkeligheten som her inne på bloggen. Gratulerer igjen med alle prisene og det fantastiske kåseriet. Hva skulle interiørblogg-verden gjort uten deg!

God klem fra Cecilie

Anonym sa...

Gratulerer, Emmeline:-)) Prisene var veldig fortjent. God sommer! Alt det beste! Vennlig hilsen M@y

HomeInTheCountrySide sa...

HERLIG!!!
Gratulerer så mye ;-)
Velfortjent vil nå jeg si!
Klem

Valmueplassen sa...

Gratulerer så masse med begge prisene!
Høres ut som et flott kåseri du hadde, hadde vært veldig gøy og lest det. Jeg har en liten blogg, mest om hage, men gleder meg til å lese mer om alt du skriver om av interiør.Legger meg til som følger så klart.
Nyt de fortjente prisene du har fått:)

Bente sa...

Gratulerer:)

God hilsen fra Bente.

Line sa...

Velfortjent vinner, gratulerer så mye!

Kan man spørre når kåseriet kommer i bloggform så vi som ikke passer inn i interiørblogger-forum kan få le litt? ;-)

martine sa...

Gratulerer!! Vel fortjent :) :)

Desirée sa...

For et flott bilde av deg, skikkelig gladbilde! Og jeg synes ikke du ser ut som noen marshmellow! Du er så fin atte!

Har ikke du KitchenAid fra før av? Men grattis med den, den var lekker :) Elsker min rosa!

Jeg har også vært på foredrag med Lisbeth, hun er bare helt herlig :) Latteren er bare ubeskrivelig :)

Kos deg med alt det flott du har fått med deg hjem, og gratulerer med alle titler, de er deg vel fortjent!

Klem fra Desiree

Lina sa...

Åhh, du e no berre herlig, Cecilie! :) hahaha. Du har ordet i di makt, eg e sikker på,at kåseriet ditt va ei oppleving :D og FOR nokre fantastiske premiar!!

EvaR. sa...

GRATULERER!!
Vel fortjent....
Du er en strålende skribent :)
Koser meg godt,ler høyt og må som regel lese utdrag fra tekstene dine for "gubben" min når jeg er innom bloggen din.

Føyer meg inn i rekken med de som gjerne vil både se og høre kåseriet ditt her på bloggen din.

Iziko sa...

Gratulerer Emmeline, du fortjener all ros og ære du har fått:) Hærligere blogg skal man lete lenge etter. Elsker at du ikke tar deg selv så høytidelig, jeg ler godt til tider. (Men nei det var ikke noe miss piggy outfit du hadde) hehe gleder meg til å følge bloggen din videre!:)

Ann Kristin sa...

Gratulerer så mye!!
Klem :D

SsSsS sa...

Hurra for Emmeline <3

Tone sa...

Gratulerer i bøtter og spann!! Du er en stor inspirasjonskilde og en fantastisk skribent!! Klem Tone

Fru Fly * Heidi sa...

Gratulerer igjen, Cecilie! Det er så fortjent, og veldig gøy at du vant! Skulle virkelig ønske jeg fikk se deg på scenen, bare bildene er jo utrolig tidige... Kan bare tenke meg hvor vittig du var! Og litt tallerkenknusing måtte vel til når temperaturen var så høy...hehe... Jeg tilgir deg den! Gleder meg til neste år når jeg skal være med også! Og så håper jeg at det blir treff i Bergen med mange av de samme supre damene snart, i hvert fall til messen i september! Klem fra Heidi:)

Anonym sa...

Gratulere :)))

Heddas gode grunner sa...

Gratulerer så mye med prisene! De er virkelig fortjent!!
Det var hyggelig å se deg, både fredag og lørdag. Glansdagen ble over all forventning! Helt knall! Lattermusklene fikk noe å jobbe med under kåseriet ditt :) Du er rå! Gleder meg til å følge deg videre.
Kos deg med de fine premiene og nyt tilværelsen!

klem fra Hedda

Trine Andersen sa...

Gratulerer så mye som vinner! Herlige premier!

Skulle gjerne vært med på Glansdagen...kanskje neste år?!

Lykke til videre i lykkerusen!

Med vennlig hilsen Trine

Unknown sa...

Hei på deg, og takk for en herlig dag på lørdag. Du var så utrolig flink og morsom. :) Gratulerer med lekker KA og Tolixkrakk! Det var virkelig fortjent! Også føler jeg meg veldig beæret over at du brukte to av mine bilder i kåseriet. Kjempegøy!!!

Anonym sa...

åhh, så herlig at du vant så mye. Har stemt så mye jeg kunne. Storkoser meg med bloggen din, så dette var vel fortjent.
Irene G.

Anette Willemine sa...

Tusen takk for sist, Cecilie! Kjempekoselig å treffe deg. :) Du er akkurat så herlig som jeg trodde du var. :)
Gratulerer så mye med TO priser! Herlighet det er helt velfortjent.
Du slet jo nesten ut det rekkverket opp til scenen. Er du sikker på at du ikke hadde øvd?
Kåseriet ditt var en påkjenning for mine mavemuskler - det er herved bevist at du er en skap-stand-up'er som trenger å deles raust med flere.

Takk for et festlig første møte med deg, det er slett ikke umulig at vi møtes igjen. Glansdagen har jo vært en stor suksess fra morgen til kveld, så det blir nok reprise til neste år. :)

Ønsker deg en fin uke videre! Regner med at du nå er så opptatt med å teste ut din nye Kitchen Aid at det vil gå ut over antall innlegg fremover. ;)

Stor klem fra,
AW

MineBlom sa...

Så mange fine og gode kommentarer som du har fått...
Du må ha vært et fantastisk syn og ha en utrolig utstråling av det skjeldne. Jeg skulle ha ønsket at j hadde fått oppleve deg, m alt det fine og gode som blir sagt. Dette er deg nok vell fortjent;0)
GRATULERE SÅÅÅÅ MYE ;0)))
mvh Bloggen MineBlom som bare følger m på sidelinjen;0))))
Ha en strålende helg;0)

Bente Synnøve sa...

Hei,på bildet du la ut av gaver og goodiebags,så lurte jeg på hva det var for noe det flotte stoffet helt til Venstre i bildet,lyseblått med roser på?
Vet du eventuelt hvilken butikk som selger dette?

Related Posts with Thumbnails