fredag 21. september 2007

Herlige fredag

I dag var det endelig pakke i posten, og etter å ha åpnet den store pakken og letet febrilsk oppi boksen, har jeg skjønt at shopping på nett betyr at man må sette seg godt inn i engelske mål...

For det som ser ut for å være en stor flott melkemugge, er en pitteliten sak som knapt nok rommer to desiliter... -ikke rart den bare kostet 24 kroner! Dette søte lille stettfatet med glassklokke er akkurat stort nok til et telys! Velkommen til min verden i miniatyr! ( *hehehe)

Jeg ble fristet av Flower Power her for noen dager siden. Hun solgte dette artige skiltet, og i dag kom det i posten til meg. Nydelig innpakket med ekstragaver i tillegg, tusen tusen takk!

I dag har jeg også vært innom biblioteket. Jeg tenkte meg at det var på tide å ta et lite grunnkurs i syteknikk...-og tok samtidig med meg en styling bok for sikkerhets skyld!

'Okey; ikke rart at mine hjerter ikke ser helt gode ut...jeg har jo ikke fulgt oppskriften...Iiiiik!


Jeg håper at hvis jeg leser disse bøkene veldig grundig så blir det lett å dra en kanin opp av potten her hos meg også---og før jeg vet ordet av det er hele huset mitt stylet!

Ha en superduper helg alle sammen!

17 kommentarer:

FO - 2 sa...

Koselig miniatyrverden!! :))
Det muggen ikke har i størrelse, det tar den igjen på utseendet.
Vakker.
Gratulerer med ny "lysestake" også. ;)Og sjarmerende skilt.
Kos deg med bøkene og lykke til med sy prosjektene.
God helg til deg. :)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hehe, ja jeg har også lest et par av de bøkene , og noen lys har gått opp her og der ....!!
Men tror likevel det er lenge til mine sykunnskaper fra ungdommens formfag sitter , hahaha!
Du derimot i mine øyne lager flotte hjerter , så her finne sjo et enormt potensiale !!
Hadde du sett mine , ville du nok innsett dette selv også , tjihi!

Jaja, hva styling angår ....det hadde vært fint med en slik knapp på veggen , style, vaske , tørke støv , friske blomster ....
Med to barn under tre år , såååååå er det et lite ønske innimellom

Jaja , jeg får jobbbe videre jeg , men ha en strålende god helg , med eller uten intelligente hjerte kreasjoner

Klem fra sør

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Jaha , glemte jo miniene...hihi, mini er tross alt bedre enn sinte ulver ! ",

De var jo søøøøte da §:o)

Anonym sa...

Ler altså, du skriver så morsomt:) Nei ting på bilder er ikke alltid det en ser for seg de er, men mugga og stettfat osv var jo søte da, uansett:) Hjerter ja, har du råd til meg om hva jeg IKKE skal gjøre? Sist ble de på halv åtte. Tenkte jeg skulle prøve sy ett og annet nå men har jo ingen "oppskrift" Ble veldig fornøyd med Welcome teksten, syns det ble søtt

Anne sa...

Men nydelige var de, da! Eventyr ender jo som oftest lykkelig. Så det gikk greit med betalingen og alt? God helg, og lykke til med visning!

Helene sa...

Du får trøste deg med at det ikke er størrelsen det kommer ann på...
(he, he)
Fine ting var det jo uansett.

Angående søm av hjerter har jeg også fått meg noen aha-opplevelser.
Beste tips var nok å klippe dem ut etter at de var sydd+ å klippe noen hakk inn mot sømmen slik at ikke stoffet vrir seg så lett når man vrenger dem.
Men at de er helt perfekt kan jeg desverre ennå ikke skryte på meg.

Ha en god helg!

Maria Louise sa...

Jeg ler Emmeline... så utrolig vittig. Nå må du kose deg med alt nytt nips!! Det er storveis vet du! Og så MÅ du komme deg på kino og se Hairspray. Jeg tenker på deg når jeg hører musikken og vedder mange e-bay kroner på at du vil like det. Og jeg blir gjerne med på kino om du ikke har selskap altså! Ha en god helg!! God klem fra meg

MODERN COUNTRY sa...

Hehe ja, jeg ler meg halvt ihjel her. Ja, for jeg har gjordt akkurat den samme feilen!! Haha..ja, du fikk en liten vase og glassklokke, nydelige forresten, mens jeg havnet med en emaljekanne så stor at jeg ikke kunne ha den inne..hehe..ja, jeg hadde glemt å se på måla jeg og skvatt da postmannen kom på døra med en kjempediger pappeske. Kanna var 40 cm. høy!!! Hahahaha..ja, så der stod både samboeren min og jeg da med store øyne da..Skjønn blåfarge på kanna di :)
Hey, skal du også begynne å sy, så gøy!! Ja, vi blir vel påvirket av hverandre her inne, men det er bare moro det. Dette blir sikkert bra vettu. det skal bli moro å se hva du klarer og trylle frem (",)
Nyt bøker og ha en god helg Emmeline! Varm klem, Aina

Anonym sa...

Åh, eg er dødsmisunneleg unsett kva str det er på tinga. 24 kr for den mugga er jo eit røvarkjøp spør du meg, og eg samlar som kjendt på det merket. Har tallerker, tekopper i Calcico og mugge og skåler i eit anna blått og kvitt mønster, men også frå Burleigh. Så du får sei frå om du treng nokon å dele porto med neste gong du kjem over noko bra :)

Ja, i morgon er den store loppedagen. Gledar meg! Må ha med meg 3 barn under 5 år, og har ikkje heilt trua på at eg kjem fram til skattane først, men men. Ha ei fin helg, og kanskje me møtes hehe.

Anonym sa...

feen skulle det stå hehe

Hulda sa...

Hehe.. jeg må le litt når jeg leser det du skriver, du får ting sagt på en treffende måte. :) :) Det var jo fine ting, selvom de var små da. :) Jeg har den Tilda-boka, og har sydd endel slike hjerter. Mye fint der.

De "gardinene" kaller jeg hylleborder. :)

Trivelig helg til deg!

elin1976 sa...

Se det ja vennen. Det kan være lurt å lese disse oppskriftene for ikke nok med at hun Tone har mange lure triks så blir man så himla inspirert også. Så nå forventer jeg at neste innlegg inneholder noe hjemmesydd! ( he he)
Kos deg på loppemarked i dag.
Hvis du ikke finner noe kan du jo spør Feen om du kan få hunden hennes.
he he. Kos deg. Klem fra Elin:O)

Albertines verden sa...

Den er sikkert tenkt til melk i teen, tror du ikke. Engelskmennene er jo avhengig av en skvett melk i teen, mens vi nordmenn fyller melka i store melkeglass. Det var min filosofiske løsning, da. Jeg synes dine hjerte var fine jeg, da. Greit med litt særpreg, men er de ikke slik du hadde tenkt deg, så skjønner jeg trangen til mer lærdom. Erfaring gjennom prøving og feiling gjør mester. Fin helg til deg!

Anonym sa...

Eg var der. Men herlighet for eit kaos. Kjøpte ingenting anna enn nokre bøker. Ja, hehe. Eg hadde med meg ei jente ein gut og ei vogn og ein høg mann. Ha ha. Hadde hårbøyle i håret. Var det meg du såg? hehe. Men kven i alle dagar var du? Eg såg ingen eg. Einaste eg likte var kanskje det rosa servicet som skulle auksjonerast ut. Sukk. skulle nesten ønske eg kunne gå åleine på loppis, blir berre stress med ungar. Klem

Anonym sa...

He he he, Mummimamma du liksom. Den einaste dama eg la merke til som såg veldig kjekk og snill ut var ei med raud jakke akkurat då eg henta den nydelege bilen vår. Kan det ha vore deg? Litt langt lyst hår? Syns iallefall du såg veldig kjekk ut i forbifarten, om det var deg. Me fekk det plutseleg litt travelt sidan overnattingsgjesten vår skulle i bursdagsselskap kl 13, he he. Folk er ganske så frekke i loppesamanheng. Som gribbar som kastar seg over byttet, og eg blir heilt matt av det. Men så er ikkje vogn det luraste å ha med seg heller... Ha ein kjempefin lørdag. Sambo strålar sidan du sa han var høg og flott. Kjekt :)

min sin lille tue sa...

Hei.
Skynder meg å si at jeg har tagget deg på siden min:)
Hehe, miniatyrer ja:)
Skjønner at du falt for det skiltet.
Ønsker deg ei god helg videre.

Anonym sa...

Smått er godt, er det jo noe som heter, og pent var det jo, vi har jo fått dem forstørret opp på bildet, så det ser jo helt greit, men hvis du skal ha det i nye skapet, må du vel et par ganger til på ebay...hehehe!
Skiltet er kjempekult, du kan få kjøpt akkurat det sitatet på wallwords til å ha på veggen;)MED STORE bokstaver...hihi;)
Jeg tenkte jeg skulle hjem å style litt, etter å ha "bodd" i butikken i et par uker;) Så nå er det bruk for den ordentlige husmoren igjen;)
Enjoy kvelden!

Related Posts with Thumbnails