lørdag 4. oktober 2008

Lat lørdagI dag nyter jeg en lat lørdagsformiddag. Halve familien ventes hjem fra ferie i dag, så da gjelder det å nyte de siste minuttene. I øyeblikket sitter jeg her med en kopp te, med litt usunt tilbehør.
Bordet er dekket med Spode kopper og Burleigh kanne. De som har fulgt med på bloggen min vet at jeg trodde jeg hadde bestilt en stor kanne til melk, da denne lille fløtemuggen dukket opp i postkassen. Selv om jeg ble lang i masken den gangen, må jeg si at jeg trolig ikke ville ha brukt den SÅ mye om den hadde vært stor. Hell i uhell kanskje? Da er det verre med dukkeserviset fra Spode som står pent plassert i skapet, tror jeg hadde brukt det mer om det hadde vært i normal størrelse. Historien om dukkekoppene kan du lese her.Disse glasslokkene er vel helst til pynt, men de gjør seg bra på bilder iallefall. Håper alle har en deilig helg!

20 kommentarer:

Christinas låvebutikk sa...

Så koselig hos deg! Deilig med "late" dager av og til!
God helg.

Therese sa...

Dette så koselig ut. Jeg har stått på trappene til å dra til butikken og handle litt, men samboeren har bilen. Og ute snør det store, bløte snøfiller på størrelse som femkroninger. Det er jo utrolig koselig at det snør, meeeeen akkurat når jeg må ut å gå kan det godt bli oppholds. Derfor sitter jeg her enda, og venter på enten det eller bilen :)

Håper du får en flott helg :)

Mi :) sa...

Ååå, det så koselig ut på en grå lørdagsformiddag :)
Viktig å nyte de øyeblikkene, lett å glemme det oppi alt man "må" gjøre ;)

Her har vi en lat innedag her også etter å ha hatt en spretten formiddag. Lillemor i huset sover fremdeles en hvilelur på dagen og da la jeg meg likegodt og leste mens hun hvilte - deilig :)

Håper du får en fortsatt god og myk innelørdag :)

Mi♥

Ingrid sa...

Lat lørdag med te og usunt tilbehør - been there! Er der nå faktisk. Mannen har med seg lillegutt på hytta en tur, så her sitter jeg og sløver... :) Kos deg!

åsemor sa...

Kos deg med lørdagen Emmeline, jo takk jeg husker historiene (ja for det ble nesten en føljetong)om dukkeserviset. Du har en egen evne til å få smilet frem på oss vet du ;)

Her har jeg ikke ligget på latsiden i dag, bingen er annkomet(vår nye sofa), og det medfører mye arbeide. Vasker og står i, pausene benyttes til besøk i blogglandia.

Ha ei fortsatt fin helg!

Tone Yvonne sa...

Dette så veldig hyggelig ut :o)
Nyt de siste timene!!

Ha en fortsatt god helg :o)

Olstad sa...

Åhh det så hyggelig ut. Jeg har fått en pakke fra Annas rom i dag og der var det med te så jeg har drukket masse god te i dag men i store krus og mens jeg vasker, ferdigstiller mva oppgjør og andre ting så ikke fullt så hyggelig som hos deg.

sandra sa...

så masse fint du har på kjøkkenet!! det er jemmen deilig med late dager av og til;)

Anita sa...

Det så utrolig fredelig og deilig ut, er vel kanskje litt mere fart hos deg nå?? Her har vi hatt litt bursdag for lillemor, også tar det veldig på å ha blitt bestemor til ikke bare en men flere hamstere! Litt av en gavepakning! Er vel i grunnen blitt oldemor til de som kom i natt;o) Nå skal vi spise litt skikkelig lørdags kos, Ytrefilet med fløtegratinerte poteter og div annet tilbehør! Ha en toppers helg videre!

Smineset sa...

Hærlig med late dager! Hva ellers er høsten til for?

Ha en strålende lørdagskveld! ;-)

liven sa...

Deilig med litt late dager innimellom!!

Disse koppene dine er jo så fine og kannen også:o)
har du vært på ebay??
Tenkte siden du hadde bomma på størrelsen:o)

Ha en fin lørdagskveld Emmeline.....nå er det vel liv i leiren igjen:o)

Kaffekos sa...

Hvilket herlig bord du har dekket. Ser nesten for slike herlige kjoler på dere fra 1700-1800 tallet, der dere sitter og koser dere:)
Ha en fin kveld!

Photo-Me-Life sa...

Jeg var i Emmelineland i dag (se bloggen min) Tenkte på deg der jeg stod.

Liv Elin sa...

Så deilig med en lat dag da....så koselig du har laget det , med både lys , te i en av koppene dine(;)), og den kaken inni glassklokken din så jo faaarlig god ut ! ;d
Ønsker deg en fortsatt herlig lørdagskveld!

Schwesterherz Unna sa...

Hello to Norway, I´m writing from Germany and love to visit your blog again and again. I have a small shop and sell Green Gate there. I like the design very much. Have a nice weekend, kind regards, Ute

Needful Friends sa...

aahhhhhh det ser jo laekkert og hyggeligt ud.

haaber du har haft en koselig dag för alle kommer hjem...

kram anja

Fjasevas Huset sa...

Må bare takke for lur oppskrift på "liftgardinen". Jeg har nå satt i timesvis, og endelig ferdig. Ble veldig fornøyd med resultatet(se bilde:-)).
Så takk!

Ha en god natt.

Mitt hvite hus sa...

God morgen=)Deilige med late dager.
Håper du får en fin søndag=)
klem

Nettelita sa...

Så fint servise, og så koselig dekket bord! )
Jeg har akkurat skaffet meg egen blogg, men har vært inne på siden din før jeg startet opp med blogging selv! Du skriver så bra, og har en kjempefin side! Her kommer jeg garantert tilbake!
Ha en fin søndag! :)

Lykkehuset sa...

helt herlige bilder!! LAMPA I VINDUET BLE SKIKKELIG FIN MED NY SKJERM!!!God Søndag!

Related Posts with Thumbnails