torsdag 16. oktober 2008

Nytt tak HURRA!I går da jeg kom hjem fra jobben, var huset vårt kledd inn med stillas. De som har fulgt bloggen min en stund, vet at vi har slitt med lekkasjer. Nå skal vi endelig få nytt tak, HERLIG. Emmelinemannen har vært veldig lite happy med lekkasjene, og har lagt våken når det har regnet og stormet som verst. Med andre ord; Han har lagt mye våken og er selvfølgelig veldig glad for at vi er i gang med taket.Mens taket blir skiftet ute, koser Emmeline seg med hekletøyet inne.Jeg så dette strikkepleddet i et interiørblad (Kamille interiørbilag) -og syns det var så lekkert. Da jeg kom på Kid var det på tilbud, og kostet bare 175 kroner. Kjempemykt og veldig fint, så det ble med i posen hjem.
Litt av den nye Greengate kolleksjonen har også kommet med hjem. Jeg liker så godt disse høstfargene. Puten er sydd av et GreenGate håndkle, som matchet både kopp, teboks, teppe og lampe helt perfekt!Og mens jeg koser meg inne, så jobber gutta på taket ute. Kråken ønsket også å komme på bloggen, så da skal han få være med. TUSEN TAKK for fantastiske tilbakemeldinger på Ilse innlegget. På en eller annen merkelig måte så får jeg ofte god respons på sånne impulsinnlegg -og det er veldig veldig hyggelig! EN dag igjen til helg...HERLIG ! Jeg er snart tilbake;) SEE U!

40 kommentarer:

☆Therese sa...

Så dere får nytt tak til Jul dere da?! :o) Pyton å måtte bruke masse penger på sånne ting, men det må jo gjøres. Syntes ofte det "forsvinner" mest penger på sånne ting en IKKE ser når en vedlikeholder/pusser opp. Blir jo deilig for dere/Emmeline mannen å sove godt når det regner og stormer som verst utover vinteren da :o)

Fine Green Gata ting du har kjøpt, jeg liker også den nye brune serien. Det ser ordentlig "cosy" ut i stolen der :o)
Ha en fortsatt deilig dag!

☆Therese sa...

Heter vel Green GatE og ikke Gata :D Går litt for fort noen ganger !! :oD

Livy sa...

Ååå så deilig det må være å endelig få orden på taket! Er forferdelig å bekymre seg for slike ting. De nye greengate tingene dine er kjempefine, jeg liker dem kjempe godt - elsker det beige med prikker!

Ønsker deg en super torsdag - snart helg!

Klem fra Livy

Guttemamma sa...

Nydelig krok!!

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Ja, läckande tak må ju vara ett problem här i Bergen. Så skönt att ni får lagt nytt!

Din lilla koselige hörna ser verkligen härlig ut. Där skulle man kunna sitta och dricka sitt te, med en god bok (ja...eller med sitt lille hekleprojekt).

Ha det fint!

Knitty, Vintage and Rosy sa...

For et vakkert hjem du har. Lykke til med taket.

Lisa
Knitty, Vintage og rosenrd

tinemor sa...

Flere som må til å skifte tak, desv.
Men vi tar det til våren, for her er det allerede frost, så vi venter til varmere dager.
Kroken din så bare så kos og innbydende ut!
Klem

Lappesola sa...

Bare hold deg inne, og hva enn du gjør, så IKKE gå opp på taket. Jeg meldte meg frivillig til å reparere pipa på hytta i sommer. For ikke å knekke skiferhellene var det jo best at den som veide minst tok turen opp. Det var jo ikke så høyt. Men den som fikk den store sjelven da hun lå langflat, halveis opp til pipa, det var jeg. Det var jo plutselig helt sinnsykt lang ned.
Heretter styrer jeg unna taktekking.
Ha en fin kveld med hekletøyet.
Klem fra Sol

Torunn sa...

Bor dere i hele det svære huset??? Det ser fantastisk fint ut og lekkasjene syns ikke på bildet :-)

Kan tenke meg det blir godt for mannen å få tilbake nattesøvnen igjen jeg!
Vi har samme type skifertak, men foreløpig er det knusk tørt på loftet...heldigvis :-)

Ha en fin kveld!

Rosa sa...

åh, så bra at dei endelig er igang! Har de fått noko tidsestimat på jobben eller?

Me fekk rekninga frå snikkaren idag, og den vart omtrent som frykta..

Kos deg med hekling og te - det såg veldig koslig ut i kroken din!

Anita sa...

Akkurat sånne puter er jeg på jakt etter!! Passer perfekt til mitt høstbølgeteppe! Får gå til min GG butikk i morgen og se om de har tatt inn de håndkleene! Så bra at dere får nytt tak! Fint for mannen din og få sove godt igjen;o) Heldige med været når taket skal skiftes også! Er ikke alltid det er sånn:o) Kos deg videre med heklingen din! Klem!

Mitt hvite hus sa...

Herlig krok å kose seg i når en vet at det skal komme nytt tak som huset tørt og godt=) Nyt kvelden Klem=)

Helene sa...

Blir nok bra med nytt tak før høststormene setter inn for fullt. Bergen er nok ikke det mest idielle stedet å bo når taket lekker.Jeg tenker da på at byen går under navnet paraplybyen;o)
Fine GG ting du har fått med deg hjem.

Anne sa...

Endelig skal det bli slutt på å ligge i telt for den dama også :-) du husker Bo sitt forslag?? gud kor æ flira :-)

Støv på hjernen. sa...

Her går det unna ja, så flott huset vil bli med nytt tak, og så fint og bli ferdig med det før kulden setter inn for fullt. Flott teppe du hekler eller strikket du det? Ser deilig ut å krølle seg inn i det med en god bok på sofa'n...

mali-mo sa...

Gratulerer med nytt tak i kjømda;)

Ikke det festligste å bruke penger på kan jeg tenke meg, men sånne ting som er NØDVENDIGE må jo også til. Det forsøkte iallfall jeg å tenke da vi mitbehandlet hele huset ifjor. Så mange penger for en flyktig gass som ikke synes en gang...jaja, så detter vel ikke huset ned med det første;)

Ha en fin kveld i møkkaværet!

mali-mo sa...

;)Ser vi jubler i bloggene våre begge to idag ;)

Ingunn sa...

Så bra at det blir orden på taket da!;)
Herlig pledd du har funnet også!Et slikt skulle jeg også gjerne ha hatt!!er det et ullpledd??

Klem fra Ingunn

Fire Hjerter sa...

Det teppet så deilig ut.
Blir godt å kose seg under det med tett tak.

Huset på toppen sa...

Det var en koselig krok du har laget deg,Emmeline. Jeg liker de også godt Mox og Fray fra Greengate høst kolleksjon , det brune er jo så fint med blått,rødt og hvitt!! Håper alt går bra med jobbingen på taket i dette forferdelige været vi har nå om dagen!!

Kos deg masse i kroken i kveld!!
Snakkes
Klem:-)

16. oktober 2008 22:07

alvorada sa...

Det pleddet så herlig ut! :) Var det salget nå nettopp? Sånn at det er håp om å finne herligheten til 175 kroner hvis jeg går på Kid i morgen? Tror jeg må ha et sånt pledd :) Hvis det ikke loer da. Jeg hater ting som loer. Loer det??

Gratulerer med nytt tak! Merker jeg er litt glad for at jeg bor på studenthybel når jeg ser sånne bilder. Blir helt svett av tanken på å måtte ta ansvar for eget tak...! :)

Christinas låvebutikk sa...

Heia!
Det er godt med nytt tak! Føler seg tryggere ,for alle de ødeleggelsene vann kan gjøre!
Vi hadde pusset opp hele huset og det ble hølje regne her en høst..Usj det sildret regn og hørtes ikke bra ut. Vi bestemt oss for nytt tak med en gang! Det var det beste vi har gjort og begynte å sove bedre da sørvest kulingene slo til! Så dette kommer til å gjøre dere godt!
Ha en nydelig helg!
Klem!

Anitas hus sa...

I dag fikk jeg meg en god latter, jeg var nemlig en tur i byen og det første jeg ser er ett helt bord dekket med beige Ilse Jakobsen støvler og ett stort skilt med tilbud på. Da tenkte jeg på deg med en gang, hehe...

Så godt det skal bli å få nytt tak, ikke noe særlig med verken lekkasjer eller trøtte mannfolk.

Mye fint du hadde kjøpt deg også. Pleddet så godt ut og jeg liker også veldig godt den nye kolleksjonen til Green Gate.

I pausen på jobb i dag måtte jeg le av en kollega. Han kunne nemlig ikke skjønne seg på sin mor som satt å heklet en haug med lapper som hun så skulle sy sammen til ett stort teppe. Han ble litt stille når jeg sa at jeg hadde liggende rundt 150 lapper klare for montering selv, hehe...

Du får ha en god natt Emmeline. Jeg har fri imorgen, så her er det allerede helg, eller ikke helt for jeg har ett hus som roper; "vask meg", så det er nok det fridagen blir brukt til.
Klem:O)

BO sa...

Så kjekt!!! Da blir sikkert knallbra! Å så blir mannen så blid etter at han får sova heila natto!!!
Du må ha ei kjempekjekke helg! Nesten helg snart iallefall... :-)

alvorada sa...

40% vennerabatt høres veldig bra ut! Mon tro om prosenten øker jo flere venner man tar med? Kan man til slutt få det gratis hvis man tar med hele vennegjengen? Eller, hvis jeg tar med noen VELDIG GODE venner så får jeg kanskje til og med penger tilbake?

Jeg må fnise av at ditt soverom er på størrelse med hele leiligheten vår. Før vi flyttet hit bodde vi faktisk på bare 24 kvadrat, så vi føler jo at dette er et palass. De første to månedene gikk med på å løpe fra rom til rom og si ting som "Nå er jeg i stuen" og "NÅ er jeg på soverommet" eller "unnskyld, jeg kan ikke høre hva du sier for jeg er i et HELT ANNET ROM" (24-kvadraten var en ettroms, så oppgraderingen til TO rom var overveldende :)

Jeg merker meg at du etterlyser ekte bilder av den kjekke kjæresten min (din gamle gris!) Vi er selvfølgelig ikke vanskelige på det viset og vil gjøre det som står i vår makt for å behage Fruen. Kommer om kort tid til å publisere bilder av The Perfect Husband iført speedo (grøss og gru..) på stranda i Rio.

BO sa...

Du anar ikkje kor spanande! Når eg vert mållaus så var det urovekkande! :-)
Bra det blir slutt på halsbrekkande stunts med mann ut av vindu osv! Men urovekkande høgt beløp som fyk ut vindauga også...blir MANGE kjøttdeigar det!

JYSK og boreplattform er ein heller merkelig kombinasjon! Eg må vell seia at det IKKJE var hyller og madrasser eg tok bilete av! Hehehehe...

Den gode feen sa...

Det blir såååå veldig fint!
Me hadde bygningsfirma på befaring i dag. Har angst for at pristilbudet blir alt for høgt... Vel vel, satser på å vinne hovedpremien i Lotto, så då er det ingen fare :)

Nydeleg teppe og nydeleg Green gate tilbehør :) Knallfint rett og slett. God natt :)

Aina sa...

Gratulerer med nytt tak, huset deres ser så flott ut, blir vel enda flottere med ny tak.
Her lekker det også, ikke fra taket men de hersens rørene, så det flomme i kjelleren grrrr...
Mannen leker rørlegger men det har ikke hjulpet enda, blir vel å bite i det sure eplet og tilkalle forsterkninger snart *sukk*

Ellers må du ha en super helg, kose deg masse i kosekroken med fin lampe og herlig teppe;0)
Klem fra meg.

Anonym sa...

Hei! Du skriv ikkje noko om det, men eg må berre spørre; Skal dåke ha NY takstein? eller skal det NYYYDELIGE skifertaket opp igjen?!!!! Det er kanskje ikkje den rimeligaste løysinga, men om eg vinn stort i lotto, gjett om Zanda'n skal ned og byttes mot skifer!!!!!!
Uansett: lykke til med tett tak :o)

:O) Frøet

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Jammen dette synet kan jeg like...hihi!

Må bare erte deg litt....var en stund redd for at det skulle bli en reprise av damen i Kalfaret med nydelig dekket julebord og Smeg kjøleskap fint tilpasset et millionkjøkken...for å si sånn ble de dyre juleblomstene på bordet fra Berle spesialbestilt hos blomster Finn jevnt vannet med drypp fra taket hi hi hi hi!

Pinlig julebesøk da gjestene ikke trengte å strekke seg etter krystallmuggen med vann..påfyllet i glasset kom friskt fra taket :o))))
Oups!!!, skulle vi ha prioritert taket kanskje ..hihihi.

Mye rart i se i takbransjen ser du!
Ha en herlig helg.
Klem

Siren sa...

Guri malla for et flott hus dere har! :)

Solstad sa...

Flott hus dere har, blir nok deilig med et nytt tett tak ja :)
Herlig pledd, pute og kopp !!!*love it*

Hem och Lycka sa...

Vilken ljuvlig blogg och vackert hem du har! kram Mia

Ingrid sa...

Kjempefine Greengate-ting.. og pleddet så så koselig ut også! Herlig å sitte inne og nyte at taket bare blir skiftet over hodet på en! :) hehe

God helg!

Ann Helen sa...

Hallo i kvelden! Så deilig med nytt tak på gang! Sure penger, men fint med litt nattesøvn da:)
Så lune, fine bilder du har tatt også! Er glad i å knipse kosekroken begge to vi:)
Har vært hjemme på dagen i dag, med turnusjobb blir det litt fritid på dagtid innimellom. SÅ da tar jeg bilder for harde livet.
Ha en koselig kveld og helg!
Smil

Nina i Paradiset sa...

Lekksjer, sa du?
Aldri hørt om! *oppgitt!*
Hos oss drypper det inn på soverommet....

Skal dere legge skiferen på nytt, eller bytte den ut?
Vi skal legge den på nytt, når vi en gang får den av. Vi leier altså ikke noen til å gjøre noe på dette huset, for min mann skal gjøre ALT selv!! Og det tar da litt tid....!
Faren min har heldigvis en teleskopløfter (nesten som en diger lift) som vi skal bruke for å legge steinen opp igjen, men DET skjer altså ikke i år! Papptak er da så innmari lekkert... Høh!
Fredagsklem!

Dagny- Heim sa...

Har ikkje hatt tid å sjå innom deg på ei stund, men no har du redda dei siste minutta av fredagen for meg. Har skrolla meg nedover, humra, ledd, nikka bekreftande og storkosa meg!! Du skriv utruleg treffande og bra. Forstår ikkje kvar du tek det i frå...
Takk for smila kring munnen min :-D

Ha ei god helg!

Hilsen fra landet sa...

Oj - er det virkelig skifer!?? Ser sånn ut - da måtte dere vel ut med mange hundre tusen... men vel verdt kanskje - det er jo kjempefine tak. Nydelig Green-ting da! Helgeklem fra meg

~♥~ Monica S sa...

Si meg Emmeline.. er du Bergens-jente?? Det huset deres minte meg veldig om Bergen. :) Og så fint dere har det!!

Anonym sa...

Hei. Lånte et par bilder fra et av dine juleinnlegg i fjord. Håper det er ok. Har oppgitt kilden.

Related Posts with Thumbnails