mandag 6. oktober 2008

BomkjøpDen gode feen har gitt oss en oppfordring om å vise frem et bomkjøp. Jeg tok en titt rundt i stuen, og kunne ikke komme på noen spesielle tabber. Etter å ha sett litt nøyere etter i skapet har jeg kommet frem til at disse bokstavene fra Hilmers Hus kanskje ikke er det klokeste kjøpet jeg har gjort.Jeg kjøpte dem fordi de var på supersalg, men da jeg kom hjem skjønte jeg jo at det ikke var så veldig mange anvendelses områder for A og C. Jeg prøvde først med dobbelsidig tape på teglsteinsmuren til storebror. Det viste seg å være en håpløs løsning! Dermed har bokstavene blitt liggende. De står nemlig ikke særlig bra heller, de bare faller ned.Et annet bomkjøp som jeg har gjort på impuls, er den gamle sofaen på hytten. Jeg så den på finn.no, og ringte til min svigerinne i Kristiansand. Hun ordnet med kjøp og transport -og da jeg kom på hytten oppdaget jeg at sofaen var KNØTTLITEN. Den var fin og hadde en nett fasong, men har toppen plass til to personer. Temmelig upraktisk, siden vi er seks personer i familien.
Min mann var MEGET irritert over at jeg hadde kjøpt denne IDIOTsofaen, men nektet av prinsipp å bytte den ut. I to år satt jeg derfor på en pinnestol foran tv på hytten, for at de andre skulle få plass. Tilslutt ble jeg bare nødt til å kjøpe en ny sofa fra Ikea. I all hemmelighet!
Da vi sto foran den proppfulle Ikeatraileren i sommer, snudde mannen min seg mot meg og spurte; Du har vel ikke bestilt en hvit sofa for sikkerhets skyld? Det hadde jeg, men det var heldigvis ikke et bomkjøp! ( Sjekk alle pleddene vi har for at den ikke skal bli skitten, hehehe)

Dermed sender jeg bomkjøp utfordringen videre. Hvilke bomkjøp har DU gjort? Jeg gleder meg til å høre noen sneisne historier! Ha en fin mandagskveld alle sammen ;)

30 kommentarer:

sandra sa...

hihi!! så morsomt innlegg!!! det var godt du kjøpte en orntelig sofa- for på hytta sitter ingen på en trestol!! da skal vi slappe av;) å for en nyyydelig hytte da! den ikea sofaen er bare helt lekker!! kurt med pledd;)

Hulda sa...

Hihihi;) ja, noen bomkjøp gjør vi nok alle sammen. :) Virkelig flott i sommerhuset deres. Herlig sofa dere endte opp med til sist.

ENGEL sa...

hihi...det kommer....

Siren sa...

hehe...fikk meg en liten latter nå...artig historie, jeg kan nesten se deg for meg der du sitter på pinnestolen!
Fin blogg, og den ikea-sofaen kunne jeg selv tenkt meg å hatt!
:)

tinemor sa...

He, he
Artig innlegg.
Likte bokstavene jeg da.
Men skjønner det var fryktelig upraktisk med så liten soffa på hytta. Skikkelig fint med hvit Ektorp da!!!
Lyst og lekkert.
Klem

Therese sa...

Kjøpte du en sofa sammen med kjøkkenet som du heller ikke fortalte om? *ler* Du er jammen ei sporty ei altså ;)

Prinsesse Elin sa...

Hallo til den kuleste bærta på vestlandet

Å det mangler ikke på bomkjøp i den prinsessiske hjem.
Store figurer med hengepupper i mørkt tre som skal forestille afrikanske damer.

Å guuuuud for noen bryster de har. Prinsessa synes den ene var fantastisk når hun var mindre. Hun hadde nok ALDRI sett slike store hengende pupper før.
Iallfall ikke i det prinsessiske hjem.

Her går mer i kategorien " pannekake pupper" enn hengende duvende pupper.
Så jeg skjønner at prinsessa var meget fasinert av denne store trefiguren.
Den er gjemt godt inni et skap i fare for å skape dårlig selvtilitt både for meg og lille prinsessa. he he.
Dette er bare et at de utallige bom kjøpene denne dama har gjort.
Jeg kunne sittet å fortalt og fortalt i timesvis men jeg skal ikke plage deg med det.

Dermed skal jeg aldri kjøpe flere slike innpulskjøp for når man legger i sammen summene på alt dette så kommer man opp i ganske mange Green gate kopper, skåler eller Riviera Maison hyller.

Jeg skal lære av mine bomkjøp.
Å aldri gå i den fella igjen. Sånn er det bare.

Vi lever enda her oppe på fjellet og jeg nyter det. Har vært nedover i dag og kosa meg sammen med Helene.
Har bare kjøpt små ting som kan komme til nytte:O)
Klem fra Elin:O)

silje-sin sa...

Når man er shoppeglad må man regne med noen bomkjøp:) Tenk så mange gode kjøp vi gjør også;) Hytta deres er bare fantastisk! Ønsker deg en flott kveld:) klem fra silje.

KOSELIGE HJEM sa...

Ja, hvem gjør ikke bomkjøp. Jeg har ikke tall på mine så jeg kommer ikke på noen akkurat nu! Det er rett og slett for mange av dem. Jeg er imidlertid veldig interessert i å overta bomkjøpene dine (bokstavene altså) hvis du ikke har noen nytte av de. Jeg heter da Anita og min datter heter Celin så da syntes jeg de to bokstavene er midt i blinken for oss. Gi meg tilbakemelding på om det kan være aktuelt. Ha en fin kveld videre.

Den gode feen sa...

He he he, du skriv så knakandes bra flinke jenta! Eg er nesten glad du hadde bomkjøp angåande sofaen på hytta, for jammen vart det fint med den nye - passar perfekt inn i eit sommarhus!

Kjekt du tok oppfordringa :)

Eg sprudlar over av bloggelyst - heilt plutseleg. Eg som var så lei for nokre veker sidan. Godt ting snur :)

Nå må eg få junior i seng her, slik at eg kan få sy litt. Me bloggast/snakkast alt ettersom :)

PS! Vent til du får sjå heklenåletuia eg postar i morgon :)

Christinas låvebutikk sa...

Ho ho! Noen bomkjøp har vi vel alle!
Hvit sofa kunne jeg tenkt men må være litt praktisk(lell om det er viktigere at det er fint!!!)
Ha ei fin uke Emmeline!

Siren sa...

Å jo, det har nok blitt noen bomkjøp på meg også opp i gjennom årene...jeg tar utfordringen jeg!...må bare gå litt i tenkeboksen først så kommer jeg nok på noe! ;)

Mi :) sa...

Åh, så superfint det er blitt med hvite hytegulv!! Kan tenke meg at både de og hvit sofa er kjempepraktisk på hytta ;) Men hvem bryr seg om at man må vaske flere ganger om dagen - hvite gulv ruler!!

Jeg sitter og fniser til dine innlegg og Ylvisbrødrene litt om hverandre her. Herlighet for et TV-program - superenkelt, men festlig allikevel ;)

Og du? Tenk så mye bra vi faktisk kjøper da! Hva er det aller aller fineste du har kjøpt???

Mi♥

Siren sa...

Nå har jeg lest skikkelig igjennom bloggen din og bestemt meg for å linke deg, gi meg et hint om det ikke er ok!...du får meg til å le, og slike blogger er hærlig!
:)

Min Verden sa...

Haha - kanskje jeg skal gjøre et innlegg om bomkjøp. Det blir skikkelig langt! Hehe... er ikke annet her. Neida, ikke så mye bomkjøp, men jeg har noen da! Hos deg ble det dritlekkert til slutt da! Hanne

Stine sa...

Takk for hjelpa ang ektorp sofa. Jeg har nå bestilt trekk fra min svigerinne i Bergen som kommer oppover neste uke! :)
Hytta di så virkelig nydelig ut, synes hvite gulv er såå lekre! La også merke til at du har malt lysekrona mellom de to bilda ble tatt, gjor seg det! :)

Photo-Me-Life sa...

Jeg har hatt 100000000 bomkjøp iløpet av de siste 10 årene...Hadde jeg samlet dem alle å klint inn i bloggen ville det blitt århunderets blogg:) hihi.

Klaffen sa...

hi hi hi)) bomkjøp er ikke noe gøy, men alltid i god mening! Da føles det iallefall ikke så ille! Vi har nok vært der alle sammen, ved flere anledninger.Den nye sofaen på hytta var iallefall fin da, selvom husbonden kanskje ikke synes hvitt var så praktisk:-) Fnis. jeg synes du er god på shopping jeg

Forglemmegei sa...

HIhi for et godt innlegg, det minner litt om meg selv. Og selv om han vet at ting har en tendens til å bli som jeg ønsker innen for interiør, så må han av og til komme med et innspill.
Flott blogg, koselig lesning
klem camilla

Karna sa...

Gøy utfordring, den har jeg kastet meg over med liv og lyst også...viser den mørke sofaen, og jeg tror jammen søsteren din ligger mellom putene og kaver med å komme seg opp av den også...ha ha ha

Slike metall bokstaver er jo så fine Emmeline, du finner HELT sikkert den rette plassen for dem! Hva med å kjøpe en enkel ramme, ta ut glasset og lime de på platen? Bruk limpistol så henger de nok, tror det kan bli fint jeg...

mali-mo sa...

Bomkjøp ja...jo det er nok noen, jeg får vri hjernen og se om jeg klarer å huske noen. Jeg er heldigvis utstyrt med en mekanisme som gjør at jeg glemmer alle mine feil (iallfall dem av denne typen da) to sekunder etter at jeg har gjort dem. Herlig.

Den mursteinveggen på poden sitt rom var jammen flott du!

Og sommerhoset er jo en drøm...gulvet var blitt knallflott, jeg så vel bilder tidligere i sommer kanskje, men hadde glemt hvor flott det ble. Det ser så blankt ut? Hvilken glans har du brukt? Jeg malte jo på annekset, den nye veggpanelen, det gamle taket (som vi ikke gadd å skifte) og den nye furugulvet (som hele slekten var SJOKKERT over at vi kunne finne på å male). Og det ble da glans 40 på vegger, 80 i tak og så trestjerner gulvmaling på gulvet...men tror det var glans...tja...40 kanskje? Ble jo flott, syns jeg, men ditt altså en anelse mer shiny, og det så veldig flott ut da ;)

Har forresten tenkt meg en tur på hytten til helgen. Begynne så smått på innredning, men kjøkkenskap og ta ut etpar kasser med nips og naps. Morsomt at jeg faktisk har pakket TO kasse og tror at alt innholdet får plass på 12 kvadrat hehee.

Vel, nå er lunsjen ferdig her, tudelu ;)

Hvitrose sa...

HEISANN:)
Veldig fint sommer hus.KOselig:)

Vi har hytte på fjellet,men har sååå lyst å male kjøkkenet lysere..nå er det bare gulna treverk,men da hadde svigers DÅNA!!!de har sånn bruksrett,og er sååå glad i gulna treverk"#¤";)

Ja bom kjøp er der nok av!!!
Kan nevne en folie tv benk,der folien bobler etter noen dager!!!gadd vi å klage?nei.gubben syns det var et sånn makk å få den sammen at han orket ihvertfall ikke en gang til;)
Folie!IKKE bra..

Ha en super fin dag:)

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

He he ! Synes dog at dukkekoppene dine må være tidenes bomkjøp som ever er beskrevet i Blogglandia, Ha Ha...og ikke kan du skryte på deg at de ble kjøpt på nærbutikken akkurat, knegg knegg!
Kom igjen, du får kjøre bomkjøpinnlegg nr 2...den storyen fortjener et eget bomkjøpinnlegg og ikke bare en link under her... har knegget over den historien i et år nå ( og ser nøye på cm og meter når ebay shopping gjøres;)))))
Klem

Lykkehuset sa...

Pliiis svar på dette:) Hvor fikk du møsteret til "lexington" putene dine? Er så fiiiine:) Klem

Min lille krok i verden sa...

Ikke så galt at det ikke er godt for noe :-) Med tanke på sofakjøpet ditt mener jeg :-)
Bokstavne dine var kjempestilig!
Har du lyst til å være med på en "julegavebyttering"? Hadde vært koselig om du også ble med. Kom inn til meg og les les mitt siste innlegg :-)
Ha en fin kveld!

Hilsen meg

Ingrid sa...

Bomkjøpene mine ligger nok lagret rundt omkring i påvente av et loppemarked... :)

Photo-Me-Life sa...

Duhh??
Er det sånn her dere gjør det
da du handler på Ikea?

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=516962

Ler meg skakk!!!
Er det mulig???????????????

Egentlig skulle jeg ønske det var DU som opplevde dette og fortalte historien...

Henriette sa...

Bomkjøp er ein kjent affære, men synes det kan vera greit å arkivera dei bakerst i hjernen, i den arkivskufa eg ikkje ryddar så ofte.......kjenner at det er rimeleg fullt der, så eg skyndar meg å tenka på noko anna.....

Synes du skriv kjempekoseleg, og kosar meg med bloggen din rett som det er;-)

Korleis går det forresten med Billeba????? Har du begynt å gå heim???

Lisemoren sa...

Hei Emmeline
koser meg veldig med å titte innom bloggen din. Syns du skriver så vittig og veldig trivelig. Det er en super kombinasjon sammen med alle de nydelige bildene du stadig har på bloggen din. Jeg syns du burde skrive en interiørbok, en med fine bilder fulgt av små morsomme historier. Du kan sikkert bruke litt av de historiene og bildene du allerede har. Det hadde vært en bok etter mitt hjerte, muligens ispedd noen gode tips og ideer, selvfølgelig. Jeg har fulgt med på bloggen din i noen måneder, etter at jeg ramlet over den helt tilfeldig. Må si det er godt å se at du også gjør bomkjøp, det ser ikke sånn ut. Mine favoritthistorier hos deg er de om busstrylledamen og datteren din som ikke likte gevir med katt kombinasjonen hos svigerforeldrene dine. Selv om jeg har mye å lære (har akkurat funnet ut hvordan jeg kan legge igjen kommentarer til andre) prøver jeg meg litt forsiktig med en blogg nå jeg også. Du har inspirert meg og sikkert mange andre. Takk.

Anna Lisa sa...

må bare sei at eg likar bloggen din utrolig godt og du skriver så morsomt. Eg klarer virkelig å leve meg inn i det du skriver :)

Klem

Related Posts with Thumbnails