fredag 3. oktober 2008

La det bli lys -med nye lampeskjermer.Her er det sen kveld, og da blir bildekvaliteten så som så. Jeg legger ut et innlegg likevel, for jeg må bare vise frem de nye polkadot lampene mine. Lampeskjermene er fra den nye kolleksjonen til GreenGate. De ankom Berthas Oldebarn i går, og jeg har gledet meg til å få dem i hus. Lampefoten kommer fra Skeidar, og er ikke en del av GreenGate kolleksjonen. Jeg har nemlig vært veldig i tvil om jeg skulle ha hvite eller mørkebrune lampeføtter. Derfor prøver jeg meg frem, og har enda ikke bestemt meg for hva jeg liker best!Mitt nye GreenGate paradis ligger i gåavstand fra der jeg bor. Derfor tok jeg meg en trimtur, med innebygget pause på butikken i går. De hadde fått så UTROLIG mye fint fra GreenGate. Hele Gustavian vintage kolleksjonen med kopper og fat, pledd, puter, bokser, kjøkkenartikler, julepynt, ja til og med te. Det var så mye fint at man lett kan få problemer med å velge!Siden jeg kun hadde apostlenes hester (beina) som transportmiddel, ble det begrenset med shopping i går. Polkadot lampeskjermer, GreenGate te og en ny lattekopp til samlingen på hyllen havnet i posen, og jeg er VELDIG fornøyd. Både teboksen og koppen kommer fra Bohemian Cottage kolleksjonen. Designet på koppen heter Mox, og er nytt denne sesongen. Det passer supert i kombinasjon med de røde og hvitprikkede koppene jeg har fra før.Tusen takk for overveldende respons på Billeba historien;) Dere er så skjønne, jeg MÅ bare bli flinkere å besøke alle mine koselige kommentatorer tilbake! Ha en fin fin kveld -og morgendag:)

28 kommentarer:

tinemor sa...

En super belønning til deg selv etter trimturen!
Så flotte ting!
Likte godt busshistorien din med denne litt orginale damen....
Ta bilde med mobilen din av henne, å vis din mor...
Eller vis din mor på mobilen til leoparddamen... Kanksje hun blir litt flau....
Uansett,- lykket til!

Prinsesse Elin sa...

Hei hei.
Jeg vil også ha sånne lamper. De passer jo perfekt til både sommer og vinter. Å så fin den er.....det høres ganske sært ut når jeg skriver slik men jeg ser liksom et bild på at vi to står rett opp og ned på gulvet og nistirrer på denne lampa....ganske så apatisk, nikker å smiler å stirrer litt til. Jeg må få tatt meg en tur til sandnes for å kjøpe meg en. Jeg kjenner behov for å kjøpe meg en Green gate lampe. he he.
I dag skal jeg kose meg her hjemme med å bake, og sy på disse lin-sjablong- håndklærne mine. Prøvde å sjablonglere (heter det det?) Å det var ufattelig lett. Jeg tror nesten jeg kunne hatt gjordt det i blinde. Men alt for lette ting er som oftest kjedelig. Men jeg skal lage noen til, sy noen rette og fine kanter rundt å henge dem opp slik at kjøkkenet mitt får prinsesse håndklær.
Her går ungene ut i høstferie i dag og vi skal kose oss hjemme. Det skal bli deilig.
Du får ha en herlig dag på jobben. Klem fra Elin:O)

Josefine sa...

ÅÅ så skjønne ting...Alt var jo bare nydelig. Men lampeskjermen var prikken over i-en bokstavelig talt. Må komme meg opp i den butikken snarest.. En god helg til deg :)

Mitt hvite hus sa...

Berthas Oldemor har mye fint ja. SÅ kjekt å spasere ned for så¨å få en slik belønning. O=)

Lampeskjermen var kjempefin den . Jeg liker det beige fargen i green gate veldig godt P=)

Ha en fin fredagO=) KLem

Jill i Fyra Rum och Kök sa...

Så fint! Får ta mig en tur och titta på allt nytt! Är dock lite orolig för att inget i nya kollektionen ska matcha det jag redan har hemma, som går i blått och grönt.

Historien med leoparddamen var verkligen skoj. Förstår dock att det kan kännas lite jobbigt för din del...lite påträngande att sitta och snacka med någon som man verkligen inte har en aning om vem det är.

Hoppas att du får en riktigt fin helg!

Anita sa...

Ja det syns jeg at du skal bli;o)
Så fine lampeskjermer!! Har jo vært i Kønehavn nå, men fant INGEN butikker med Greengate, spurte også rundt men INGEN visste! Gansek så skuffende, og når jeg skulle sjekke på nett og ungene fikk en ekstra tur på Mcdonalds bare for det,så var selvfølgelig nettet deres nede:o} Får se hva min Greengate butikk har tatt inn idag tror jeg! Nå kommer lillemor her med en brødsskive, tror jeg får ta det som ett hint jeg;o) Ha en flott helg!

Fru Fjeldhammer sa...

åh, tenk deg å ha greengate innen gå strekning!! heldig du... den koppen der siklet jeg på også før jeg kjøpte de beige!!

klem klem

Fjordheim sa...

Så flott ting du har kjøpt.
Liker så godt det "dingele" i koppen. Det er kanskje teholder?
Den var i hvert fall veldig fin.
Koselige lampeskjermer.
Ha ei strålende helg :)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

God morgen i det Emmelinske hjem :)

Grattis med ny lampeskjerm -og andre søte gg ting ! Jammen har de masse snakcs , synd jeg ikke får kjøpe det til AR gitt .

Lenge siden jeg har vært innom og kommentert her også , det er travle dager ...men i dag har jeg FRI , og skal bare kose meg med husarbeid :=) Gleder meg faktisk .

klem A

Ingunn sa...

Hei og hopp!!
De lampeskjermene har jeg ikke sett før!!!Skikkelig fine var de!Hadde jeg hatt plass til en ny lampe skulle jeg jaggu ha hatt en sånn!;)

HA en super fredag!

Anonym sa...

nydelig lampe og koppen var flotte, jeg må jo bare innrømme at etter besøkene her hos deg forstår jeg jo at green gate er ett must som jeg helt har gått glipp av.

Nå farer familien kaos her i huset på høstferie. ha en fin fin helg.

Prinsesse Elin sa...

Livet er så fint takket være deg;O)
Ha en herlig dag. Go klem:O)

Olstad sa...

Jeg som egentlig hadde bestemt meg for at jeg hadde latte kopper nok fra Green Gate ble nå veldig usikker. Den du hadde kjøpt var rålekker.

Isj isj isj. Men jeg skal servere kaffe til takgjengen her i dag. Vi legger takstein. Kan jo håpe at de er våte/glatte på hendene og at en kopp blir knust så jeg bare må ha ny for man må jo til stadighet ha 18 greengate lattekopper. Tar noen av de lyseblå med prikker jeg for de har jeg flest av....

God helg.

Veronica's hus sa...

De var fine! Tror kanskje jeg ville hatt hvit lampefot, fin med brunt oxo assa:)

God helg

Klaffen sa...

Hei du :-) Først må jeg si at lampeskjermene var nyyyydelige - og helt lik mine. he he. Jeg har valgt brun fot - for det passet best her. Du har endel lyst eller? Begge deler er fint, og du kan jo bytte på sommer/vinterfot?!?! Så utrolig bra å ha den butikken som gulrot for å komme seg ut. da ville jeg gått mye også :-) ha en fin fin dag

Anonym sa...

Den nye kolleksjonen er på plass, ja? Jeg kjenner behovet for en ny tekopp (eller tre), men skal prøve i knipe igjen til lønningsdag. Eller kanskje ikke - er det ikke noe med å glede seg litt i hverdagen? Tror jeg må ut en liten tur, jeg..!

Kanskje de har lampeskjermen i rødt også..? Da blir den min.

Photo-Me-Life sa...

La det bli lys, sier jeg også.
Gå inn på bloggen min du og scroll deg ned, der henger det en klase med 18 lysepærer Emmeline!!!! Min mor klaget på lite lys sist hun var her, men nå er jeg godt rusta.....18 lys....hele dimmeren sa POFF så jeg måtte få ny:) Jeg er godt rusta mot mørketiden her oppe. Kan vel nesten lyse opp hele ishavsbyen!!!

Unknown sa...

Flotte ting du har kjøpt deg, Emmeline:0)
Den koppen var berre så knas!!
Ha ei super helg...

Anonym sa...

Hei Emmeline. Du må aldri slutte å ta bussen. Du gjør meg glad med din blogg. God helg. Hilsen Hilde.

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Slitan!!! Veeeldig fine skjermer på veeeldig fin fot! Liker det brune til forandring fra det hvite men det er meg... kjekt å markere at det er en mørkere årstid vi går i vente! I tilegg har jo GG så mye fint som passer til i den nye kolleksjonen, lekkert!
Er på en måte noen par cm lei at absolutt alt skal være hvitt.......
Tenk så fint til jul da Emmeline, ...kongler med hvitt stæsj til lampene med konglebrun fot..klasse!

Ha en flott helg , her tror jeg vintergardinene skal få komme opp i stuen..vi snakker konglefarger med pittelitt burgunder og lampeskjermene dine hadde passet veldig godt her ..he he

mali-mo sa...

Kjempefin lampeskjerm. Er fine de nye høst GG'ene, og det er jeg ikke den eneste som synes heheee ;)Skulle gjerne hatt en sånn butikkk i nærheten, men jeg bor jo i fredelige og landlige omgivelser jeg vet du, uten sånne fristelser ;)

Her er der niks og null i shopping for tiden, alle penger forsvinner ut i kjøkkensluket (bokstavelig talt det ja), så da blir det å forsøke å spare på litt annet. Har vært og sett litt på hvitevarer idag og skal ha en ny runde neste uke, så da blir vel ikke lommeboken noe tykkere etter det, hehee.

Her får vi besøk i helgen og jeg kjenner jeg virkelig gleder meg til å få middagsgjester i sengen ;/ Tenker å unngå alle retter med mye saus iallfall. Mulig det blir papptallerkner og Peppes rett og slett ;) Ønsker deg en strålendes helg!

Unknown sa...

Hei igjen...
Ligg noko utan forpliktelsar å ventar på deg inne hos meg:0)

ENGEL sa...

trim og interiør på samme tid er slett ikke dumt;)flotte ting du fikk tak i;)ha ei super helg.ps:likte gardinene på bildet ditt.har du laget de selv?

Fjasevas Huset sa...

Hei..ser den "lift gardinen" du har i vinduet...jeg har et fryktelig ukurant vindu(180 bredt og 1 m høyt), og det er umulig å få tak på liftgardin som er ferdig sydd. Har derfor tenkt å sy en selv. Så ser jeg den du har på bildet her, og tenker om det er en som du har lagd selv? Ser ut som den er lagd av stoff som er rullet på en stang.. Hjelp meg, jeg er virkelig ikke så dreven i faget.

Liker å følge med på bloggen din. Mye morro lesestoff her:-)
Klem

Huset på toppen sa...

Lekre lampe skjermer fra Greengate. Og skjermen passet veldig fint med brun fot!! Litt brytning i det Hvite, er flott!!
Kos deg med deilig te i den nye Greengate koppen din i morgen tidlig, og nyt lørdagens frokosten !!

Ønsker deg en riktig fin helg!!

Synnøve sa...

Artig historie om dama på bussen. Har noe inne på bloggen min til deg.

Liv Elin sa...

Så kjekt med nye lampeskjermer ! :) De var jo virkelig søte! (Har foressten et helt maken fleeceteppe , som de lampeskjermene....er så gøy med de prikkene!:)
Kjempesøt lattekopp også....jeg gleder meg masse til bloggtreff i Bergen , og kanskje får muligheten til å besøke Berthas Oldemor + ikke minst en masse kjekke bloggere! :)
Kos deg med latte`n - jeg har kost meg med te og punchpraliner fra Ikea ikveld!
Hilsen fra Liv E

Fjasevas Huset sa...

Tusen takk for beskrivelsen!!! Den skal komme til hjelp på min vei mot ny gardin:-) Da er det iallefall håp for meg..hi,hi.når andre kan, kan jeg!

Ha en fin helg.

Related Posts with Thumbnails