søndag 12. april 2009

Farvel påske, velkommen sommer, farvel sommer, velkommen jul!Et av de typiske trekkene for mange interiørbloggerne er at vi stadig drives mot et nytt mål. Da vi hadde kommet til første nyttårsdag var det ubarmhjertig slutt for julen. Allerede i romjulen hadde de første jentene satt i gang med å lengte etter våren. De gledet seg til å grave i hagen, og slikke sol på en benk. De mer urbane lengtet etter caffelatte på en fortauskafé.I morgen bør de siste påskeeggene være klekket. Dermed gjør bloggejentene seg klare for sommeren. Vi planlegger lange sommernetter på terrassen med pukka te i prikkede kopper! Sommerlykken varer imidlertid sjelden lenger enn til august. Da begynner de første tellerne å dukke opp på bloggene. Der det telles ned til julefeiring -og sånn holder vi det gående!  Personlig har jeg lenge gledet meg til påske. Nå går den ubønnhørlig mot slutten, og det er jeg ikke særlig glad for.Om en måneds tid skal jeg nemlig reise bort på treningsleir. Jeg var borte to uker tidligere i høst også. Den gangen var jeg på opptaksprøve. Vi var tolv store jenter som ønsket å endre livsstil. Fire av oss kom videre, og inn på et opplegg som skal gå over flere år.  Jeg var en av dem, og føler meg priviligert fordi jeg har kommet gjennom nåløyet. Samtidig er det med skrekkblandet fryd at jeg ser på kalenderen. Datoen nærmer seg faretruende fort, og denne gangen skal jeg være borte i SEKS uker. Uten mann og barn. Uten blogg. Med fokus på livsstilsendring, sunt kosthold og MYE trening. Morgendagen markerer for meg et skille. Nå er det farvel malerkost og hallo joggesko. Farvel påskesnop og hallo gulrot. Skal jeg være helt ærlig så syns jeg det er knallhardt, men det må til. Jeg må nok skuffe dem som tror at bloggen fra nå vil bli en slags treningsdagbok. Jeg skriver nemlig helst om det jeg liker -og det er helt andre ting enn kli og trening;) TUDELU! Bildene er hentet fra Sias sommerkolleksjon:)

42 kommentarer:

whitechick sa...

Hehe! Nå er det tilbake til virkeligheten! Vi må liksom komme ut av bobelen med grillmat,gode venner,øl, treningsfrie dager og maccern mat! Det skal bli deilig! jeg føler meg som en potetsekk nå! Trene i morgen! Kos deg videre!

Anniche ♥ Annas Rom sa...

hahahahaha, morsom beretning !!!den samme obervasjon har vel de fleste av oss sett ;)))

Ønsker deg alle lykke til på ferden videre mot dine mål !! klem

Crinoline sa...

Lykke til,Emmeline.Ellers en morsom observasjon på hvordan det er i bloggverdenen.

Anonym sa...

Skal heie på deg! Dette klarer du nok veldig bra skal du se!
Vi skulle vel prøve å leve litt mer i nuet, og ikke bare jakte på det som skal komme...
Nydelige bilder, var egentlig litt lei sånn Sia stil, men disse bildene ( og speiselt koppene) lover jo godt!

Lykke til!

Bo med Lena sa...

Akkurat denne påsken har jeg klart å være tilstede i nuet. Har ikke lengtet til noe annet enn akkurat det vi har gjort og det er faktisk en liten seier for meg. Der har jeg nemlig en liten jobb å gjøre med meg selv!!

Så spennende å høre om treningsleiren din. Har tenkt på hvordan det har gått med opplegget ditt. Skjønner likevel du gruer deg.

Jeg tenkte jeg skulle melde meg på mitt eget lille opplegg denne våren. Helt i egen regi. Fordelen (og bakdelen) er jo at det veldig lett å hoppe av:)

Lykke til Emmeline. Jeg heier!!

Fru Fryd sa...

Ønsker deg lykke til med trening og alt det andre, men jeg må innrømme at det var godt å høre at du ikke har tenkt å endre på bloggen din vedrørende tema. Phu...;o)

Stå på, og masse lykke til. Synes du er kjempe flink som har tatt det skrittet og meldt deg på. Har en venninne som var på noe liknende i 4 uker i høst, og hun sier ukene føk, og nye gode kontakter og vennskapsbånd ble knyttet under oppholdet.

Vanja sa...

Ønsker deg lykke til...6 uker går fort som fy:-) Er ganske ny i bloggland og din blogg var en av de første jeg plumpet innom...og jeg kommer stadig igjen, så du får pent holde oss oppdaterte i beste Emmeline stil:-)En herlig blogg du har.
Vårklem fra Vanja

Carpe Diem sa...

Du har så rett så rett... stadig lengten etter det som skal komme;) Men det er jo fint å ha noko å sjå fram imot da, berre ein samtidig klarar å kose seg i nuet;)

Så tøff du er som blir med på treningsleir. Stå på og lykke til:)

Ingunn sa...

Jøss. Så bra du kom videre.:-) Det tyder på at du er motivert og har det som trengs.

Du har nok helt rett mht vår og sommerfølelsen til bloggerne.

Ha en fin dag!

Klem ingunn

Linda sa...

Deilig å drømme om sommeren.
Lykke til med trening og livsstilsendring.
Her går det i grovt brød,gulrøtter,
frukt,små porsjoner middag,mye
grønnsaker til.Pluss mørk sjokolade til snop. Åååå,kiloene går sakte av...utrolig ...
Linda :))

Ruth Bernssen Bø sa...

Hei Emmeline.
Du merker at datoen nærmar seg, ser eg - for treningsleiren vår meiner eg. 6 veker er lenge, men vi skal nok halda både mot og humør oppe vi :-)
Morgonturar og fjellturar, vi to spreke fjellgeiter ordner nok det i ein fei.....
snakkast i mai ..... :-)

Hilsen fra landet sa...

Så sant så sant! Vi er flinke til å telle ned, men tror det er litt sånn at DRØMMEN om det som kommer ofte er bedre enn det som ER der på et vis.

Visste ikke at det var et SÅ knallhardt opplegg du skulle på. Det står det respekt av!!

Vi venter på deg vi vettu! Til du har noe litt mer prikkete å snakke om igjen! :fnise:

Mitt hvite hus sa...

Vil ønske deg masse lykke til...du vil klare å nå målene dine...
O=)

Anita sa...

Åh! Det er lenge borte det! Tror hjeg hadde forgått av lengsel og savn jeg da.... Lengste jeg har vært borte fra mine små er 2 netter, og jammen var det nok! Men jeg gleder meg til å følge deg og din ferd mot en ny vår;0) Nyt dagene!

Fjordheim sa...

Prøver nå å holde igjen litt nå. Må først bli ferdig med våren før en kan begynne på sommeren. Her ligger det masse snø i hagen enda så sommeren er det ei god stund før er her.
Ønsker deg lykke til med gulrotknasking og trening. Bør nok henge meg på jeg også.
Ha en god dag :)

Monica sa...

hihi ja det er jo akkuratt slik det er i bloglandia, men det er jo godt vi ser frem til noe da og vi elsker jo å pynte til disse herlige høytidene og til de forskjellige årstidene:) ønsker deg en nydelig dag:)

Anonym sa...

det posetive med de 6 ukene er jo at du kan se fram til at de er over OG forandringen det har gjordt med livet ditt - OG da er nå forhåpentlivis smaken av sommeren like rundt hjørne - så selv om jeg skjønner at du gruer deg litt - vi gjør jo alle det når vi ikke helt vet hva som venter oss - så er det jo samtidig det du vil og du har som du sier vært heldig og ha nye mål, ikke bare i blogg/ interiør verden:-)
Lykke til!!

MumsiMumsan sa...

Hei og hopp - ja nå er det tilbake til "strilefsa". Egentlig et vedlig viktig tema det her - det å klare å leve her, nå og i dag. For hvem vet.... Oi oi den ble dyp, men er jo sant. Ønsker deg masse lykke til - stå på dette klarer du helt sikkert - skal tenke på deg, og sende oppmuntrende tanker din vei! Mumseklem fra meg :)

Dentinista sa...

Hei,
så spenende!! Kommer til å savne deg, men 6 uker går fort. Og jeg håper vi får litt referat mellom alle de nydelige innleggene dine!!!
Klemmm....

LIVS LYST sa...

Så spennende og en flott mulighet da! Tenk hvor mye du skal lære nå om bra kosthold og trening. Kunne trengt noen treningstips selv jeg! Det er ikke alltid like lett å holde det gående helt alene. Jeg syns du er heldig jeg. Men jeg kan jo også tenke at det er tøft å forandre på så grunnleggende ting...

Men i alle fall: all lykke til!!
Håper du kan nyte det litt også.

Hilsen Ljo :O)

Kari Anne sa...

Lykke til med treningsopplegget du skal i gang med! Fokuser på humor så skal du se det går lettere :o)

Miamor sa...

Heier på deg!!!

Japsee sa...

Hei hei.
Vakre bilder du viser. Ja det er sant det du sier med t vi lever i fremtiden noen ganger. Men det er godt å ha noe å se frem til, selvom i noen ganger bure være flinkere til å leve NÅ.
Det kommer sikkert til å gå kjmpe bra på treningsleiren, ønsker deg masse lykke til.

Klemmer fra meg

Wenke sa...

Lykke til med treningsoppholdet Emmeline. Detta står det respekt av!!!!

Hilsen Wenke

Jorid + NOE Blog sa...

Så herlige bilder :-D
Og lykke til på treningsleir! :-)

Klem Jorid

Charlotte sa...

Gratulerer med å ha kommet gjennom nåløyet, vet de er strenge der inne! Har sett noen av de som har vært med på det samme opplegget, og de har noen utrolige resultater! Synd det ikke er internett der inne, men kanskje like greit... Lykke til uansett, dette kommer du til å klare!
Klem fra Charlotte

Anonym sa...

Lykke til!
Har stor respekt for innsatsviljen.
Og så sant så sant. Viktig å stoppe opp...... nyte livet.

alt godt frå sig

Solstad sa...

Ønsker deg lykke til mot nye mål :) Jeg har også mål om å trene mer og spise sunt .....problemet er at jeg må gjøre det åleine ...og det er ikke lett!
Klem

Sivs hus sa...

Hei, Spennende helsekurs du er med på. Hører gjerne mer om det hvis du vil...livsstil er alltid spennenede og gode oppskrifter er inspirerende...påskeklem Siv

☆Therese sa...

Ønsker deg lykke til Emmeline, blir nok en utfordring å være hjemme fra så lenge, men det fikser du :O) Joggesko er faktisk et "ålreit" plagg til bena. Heier på deg !!!

Nå skal jeg nyte den siste påskefridagen (i kveld pakkes nok den lille påskepynten som er fremme bort...) også er vi tilbake til hverdagen - som slett ikke er så verst den heller :D
So long!
klem

mi-rachel sa...

oj...for et opplegg du skal gjennom.
men så bra da!! du kommer sikkert ikke til å angre (etterpå :) !

Gunhild sa...

Så flott at du kom med!! Dette blir nok et slags veiskille. Lykke lykke til med opplegget!! Kunne trengt et spark bak selv her jeg sitter...
Ellers så var det så fine betraktninger du hadde om interiørbloggerne.
Jeg har ikke hentet påskepynten opp fra kjelleren i år. Her er det igrunnen alt som skal være klart til konfirmasjon senere i vår, som er i tankene.

Unknown sa...

Vel returnert fra København og mye påskegodt og et lite glass vin i sola (det var sooool og varmt der), er det nå straks innstramming her også. Går på livsstilsendringskurs (min personlige kurs endret seg litt fra kursets lurs i påsken, men det tar jo tid å endre livsstil *trøste-trøste*) ~
Ønsker deg varmt lykke til!

Har ellers også observert at mange henger hakket foran på bloggene, jeg orker ikke være så flink, selvom jeg gleder meg til årets ulike faser. Vi blir som små ukeblad som kringkaster ´det neste´ , vi er proaktive og henger med i tiden ;o)
Og jeg koser meg jo med det... alle flinke jenter som planlegger og inspirerer oss andre ~ og som bidrar til at jeg blir litt flinkere selv.. Bare det ikke tar overhånd i forhold til det å leve her og nå. Godt nyttår! ;o)

frøken olsens drømmer sa...

Hei igjenpå deg :))
Kjære Emmeline,jeg har nesten alltid slitt litt med vekten så jeg har vel vært mye det noen kaller jojo slanker..
Jeg vil nok aldri bli en av de tynneste det er liksom ikke jeg ,men de gangenejeg skal ha på meg det eller det ,og allt er plutselig blitt for trangt ja da er det ikke noe greit...
Mitt motto ble når sjesken blir stor : sekunder i munnen,timer i magen og mange år på baken...
Er etterhvert blitt flink til å trene spiser som regel sunt i uka men koser meg i helgene med allt jeg har lyst på,da er det rett og slett helt ok for etter en stund så har dette også blitt en vane og så er det jo gøy da, når en merker at klærne ikke er så stramme som de var 1 mnd tidligere..Men alle har jo sin trivsel vekt og jeg tror at en trenger ikke å være sånn eller sånn,bare en føler seg vel selv så er en lykkelig,
Lykke til emmeline :)

♥ Stines hverdag sa...

Hehe... morsomt :) Ja, mange i denne bloggverdenen lengter etter det som kommer... Vil stadig ha inn nye farger og stemninger i hjemmene våre. Vi burde sette mer pris på det som er her og nå, syns nå jeg. Ikke forskuttere hele tiden.

Men å sette seg mål i livet er viktig, og du har tatt et stort skritt imot et av dine. Du er heldig som får en slik mulighet, og modig som tar den.

Lykke til med trening og livsstilsendring! Og nyt siste påskekveld med god samvittighet :)

Sanna sa...

Masse lykke til i din "nye" hverdag Emmeline. Jeg er akkurat som deg i et veiskille i livet når det gjelder å få bukt med alle de ekstra kilonene. Jeg har møte med en personlig trener førstkommende mandag for å diskutere min "nye" hverdag. Har meldt meg på et kurs som skal gå over 26 uker og jeg både gleder og gruer meg. Men sånn alt i alt er det vel kanskje mest en spenning jeg føler akkurat nå før det hele starter. Kanskje også jeg kan gå rakrygget og stolt med badedrakt på en opffentlig strand til sommeren uten å gjemme meg i en stor T-skjorte eller kjole. Nå er mitt største fokus en lettere hverdag med færre kalorier og mer trening. Gudsjelov er vi to som skal gjennom dette, min beste venninne skal også ta kurset sammen med meg. Så jeg sier som deg - farvel til påskesnop og hei til salat, sundt brød og mager ost ;o) God klem fra Sanna ;o)

Anonym sa...

Hm.Prøver igjen.Lykke til Emmeline.Flott å forandre livsstil.Spise 5-6 g pr dag.Minus 10kg på 3 mnd.Har jeg klart.Lykketilklem fra hun m krykkene

Kardemomme sa...

Hei igjen Emmeline!
Så gøy at du kjenner Solsikke!
Blogglandia er ikke så stort tross alt..Du hadde et poeng når det gjaldt diagnoesen M.E.
Vi var en stund inne på tanken men siden jentene har forstørret milt sier legene det er et virus som jobber. Likevel hører vi om mange som har fått denne diagnosen og det er trist når det rammer så unge mennesker som klassevenninnen til datteren din. De mister jo også dyrebar tid på skolen noe som ikke er så heldig selvfølgelig!
Og så må jeg få gratulerer deg som utvalgt deltager på livsstilskurset. Så motiverende det må være! Og vi skal jo ikke se bort i fra at kli og trening blir din nye interesse på full tid ;)
Selv er jeg en sånn som kaster meg over nye diller med liv og lyst,...helt til jeg går lei selvfølgelig hihi!
Ønsker deg i hvertfall all mulig hell og lykke på leiren og tommelen opp for din nye hverdag!
Klemmer fra Kardemomme som slettes ikke er så tålmodig som du skrev til meg i går :)

Kari sa...

Jeg har ingen egen blogg, men abonnerer på flere, bl.a. din. Har også lagt merke til dette stadige jaget, blir helt stresset av det jeg. Spesielt etter jul. Noen ryddet bort julen så fort julaften var over og begynte med forberedelsene til våren. Hvor blir det av kosen midt oppi alt dette?

Du kommer sikkert til å få et flott opphold på senteret. Skal man klare å legge om livsstilen, så må man nesten være borte så lenge. Har en lang historie bak meg jeg også når det gjelder kampen mot kiloene. Jeg lyktes først når jeg klarte å slutte og tenke "slankekur" og heller fokuserte på livsstilsendring. I starten la jeg ikke om kostholdet noe særlig. Bare var veldig nøye på å spise hver 3. time. Måtte ha på alarmen på mobilen, ellers gikk det i glemmeboka. Mistet endel kilo bare på dette. Etterhvert ble kosten sunnere, men koste meg i helgene. Nå er jeg 50 kg mindre, og jeg håper så inderlig jeg klarer å holde vekten nede denne gangen. Lykke til!

Anonym sa...

Heisann,

Så herlige bilder :)

Så spennende tider du skal i møte, kunne tenke meg noe sånt selv, gleder meg til å høre mer om dette, men det blir rart at du blir borte så lenge som 6 mnd, hva syntes mann & barn om det?

Lykke til på ferden, gleder meg på dine vegne!!!

Ha en fin kveld, klem

Anonym sa...

... 6 uker mente jeg selvfølgelig!!! litt trøtt og sliten nå ;)

Unknown sa...


筆跡鑑定
挽回婚姻
老公偷腥
男人外遇
丈夫外遇
婚姻諮詢
感情諮詢
挽回感情
老婆偷腥
工商徵信
商標侵權
市場調查
財務顧問
法律問題
徵信相關
專利侵權
專業偵探
工商調查
優良徵信
外遇蒐證
討債公司
外遇徵信
外遇調查
婚前調查
老公外遇
太太外遇

Related Posts with Thumbnails