søndag 19. april 2009

MedisinskrinFor omtrent to år siden ble en av guttene mine alvorlig syk. Det har vært inn og ut av sykehus, og prøving og feiling med ulike medisiner. Meg og Emmelinemannen var uvitende på jobb da Lillemor reddet livet til broren. Hun fikk etterhvert hjelp av Storebror, damen på 113 og ambulansepersonell. Nå er vi endelig på rett vei, og livet har stabilisert seg fint igjen.I det store og hele er det ganske uvesentlig at bæreposen med medisiner ikke akkurat matcher interiøret. Likevel blir man etter hvert ganske lei posen som slenger rundt både her og der. Løsningen på problemet ble selvfølgelig EN NY BOKS! Dette skal egentlig være en boks til oppvaskmiddel. Den hadde jo vært super å ha ved siden av vasken, men ble altså plukket ut på grunn av størrelsen, hanken og fargen:) Nå står den på hyllen og er blitt familiens nye bærbare medisinskrin. Boksen er kjøpt hos Berthas Oldebarn, og finnes i mange ulike design og størrelser. Det finnes bokser for kaker, sysaker, snop og jeg vet ikke hva.. Stilige er de iallefall, selv om jeg faktisk ikke aner hvilket merke dette er. Det vet kanskje noen av mine lesere? Ha en fortsatt fin søndagskveld:)

18 kommentarer:

Anonym sa...

heia,

smart å putte
det i en boks
og fin var den
der den stod
på hylla!!!

håper det går
bra med lillegutt
nå og at han har
et godt liv!!!

ha en herlig ny
uke, klemmer klemmer

silje-sin sa...

Huff, det var vondt å lese! Godt det går bra med han. Og for en flink søster! Boksen pyntet fint opp:) ha en flott uke! klem fra silje.

silje-sin sa...

hei igjen:) koppene er fra søstrene grene, og kostet 11 kr stk:) tror jeg må kjøpe flere faktisk;)

MonjaHelene sa...

Hei!Så godt at det gikk bra med sønnen deres.Flink storesøster.Det må ha vært en forferdelig opplevelse for både ham og dere.(Har vært igjennom noenlunde det samme ,da vår sønn som da var tre år holdt på å miste livet.)Jeg føler veldig med dere.
Medisinboksen din er jo genial da,har til og med prikker på ;) ,og den selger jeg også i butikken.:)Om du går inn på www.dixie.se , så kan du se hele sortementet.Det er der jeg handler de søte boksene.:)Ha en fin uke !:)

Bdicte sa...

Huffda, det hørtes dramatisk ut...flott han hadde flink storesøster:))

Ja, har sett de boksene. De er kule!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Heisan! Ikke kjekt å lese om syke barn, huff og huff, skremmende opplevelse. Jeg er jo en sånn mamma som blir halvhysterisk når de får et lite skrubbsår.
Så kom en dag da jeg bare måtte skjerpe meg skikkelig på det feltet, og hva skjedde da?
Jo da klarte det å gå en skikkelig streptokokkinfeksjon i et uskyldig skrubbsår på snuppas arm..... med isolasjon på sykehus og hele pakken.
Hipp hurra for den opplevelsen og halvhysterisk ble til hysterisk.

Hi hi, men du, dette var grådig vittig, for her om dagen bestilte jeg meg faktisk en medisinboks, men da med et rødt kors på, du har sikkert sett de rundt i nettbutikkene.

Håpet er at det fra nå skal være saks, plaster og pyrisept på en og samme plass... det hadde vært noe det!
Ha en flott ny uke.
Klem

Unknown sa...

Den fineste medisinboksen jeg har sett hittil :)
Og godt det gikk bra med barnet, at livet faller tilbake i riktige former igjen.
Nå kom nettopp 16-åringen inn her, hun brakk nakken for to år siden. Takket være korrekt behandling fra legen som kom til stedet og ambulansen med dyktig personell bl.a., gikk det bra. Livet rugger seg til igjen. Og så er man noen erfaringer rikere på godt og vondt, man kan vokse på det. Jepp.
Ha en god, ny uke!
Klem

Ingunn sa...

Så søte bokser. Flotte farger er deilig nå i vår.

Så bra at det gikk bra med gutten. Ha en fin uke.

klem ingunn

Aina sa...

Det er godt når en slipper unna med skrekken, flotte unger som passer på hverandre:0)
Og boksen var kjempefin, ingenting er bedre når nødvendigheter kan matche ellers inventar eller hva? ;-D
Ha en fin ny uke!

Kari sa...

Her får man også kjøpt flere bokser. De er flotte.

http://www.tingbutikken.no/kjokken/4.html

Carpe Diem sa...

Så leit med gutten din da. Håpar det går bra med han. Kjenner til det der med medisinar, mannen min har ein sjukdom som gjer at han tar masse kvar dag.. litt for masse til ein søt boks, er eg redd, men heldigvis har me plass til ei stor plastkorg i kjøkkenskapet;) Eg var og lei av esker og posar fulle av tablettar før me fekk nytt kjøkken med betre plass.
Det var forøvrig ein fin bok du hadde fått tak i.

Kardemomme sa...

Hei Emmelin!
Jeg fikk hjertestopp da jeg leste dette innlegget! Skal si du har en flink datter som ikke mistet fatningen men holdt hodet kaldt, var rask og gjorde de rette tingene! Håper alt ordner seg for den flotte gutten slik at dere ikke opplever dette flere ganger! Det er så fælt når det skjer noe med ungene! Den tunge tiden vår er endelig over men det har satt sine spor og jeg tar ikke alt for gitt på samme måten lenger!
Metallboksene er så fine og jeg har flere stykker av dem!
Butikken TING har et godt utvalg og det samme har Boxdelux.dk i Århus..Der hadde de et sortiment som ikke er sammenlignbart med noe annet jeg har sett..MASSE slike bokser på en hel vegg..
Hjelp for et dilemma å skulle velge blant så mange..
Ser at du har fått ny spisestue og
du tar aldri feil Emmelin! du er alltid HELT gjennomført i det du gjør og det er moro å se! Nå skal jeg øyeblikkelig finne dyna her men ønsker deg en fin kommende uke!
Klem fra Kardemomme :)

Cathrine Aksnes sa...

kjenner til det der.. har selv en flott medisin metall boks stående lett tilgjengelig med det vi trenger av medisin til lillebror:) du har så mye lekkert...

Karna sa...

Nå er jeg veldig treg her, men fytt i grisen så flott bordet og resten av spisestuen er blitt!!! Ikke rart de ble KJEMPE glad da de kom hjem...LEKKERT!!! OG jeg lite jo hodet også jeg da!!!

Christina sa...

Hihi!!
De boksene elsker jeg! Oppdaget de på Ting på Bryggen i Bergen! :) Jeg bodde der for noen år siden..
Savner Bergen! Gleder meg til jeg kommer på besøk i sommer... Hihi..

Klem klem og ha en fin dag!
Christina

M sa...

Hei Emmeline!
Takk for morsomme artikler og gode tips! Jeg har fulgt med på interiør blogger i lang tid, og har nå kastet meg ut i det selv!
De boksene du snakker om i dag, har jeg sett i alle fasonger på "Ting" på Bryggen.
Jeg fant nettopp nå ut at de også har en web side....farlig farlig...
men her er den;
http://www.ting.as
Hilsen fra M

Unknown sa...


二奶
捉姦
通姦
法律
捉猴
偵探
離婚
尋人
劈腿
第三者
監護權
贍養費
包二奶
婚外情
徵信所
徵信業
不倫戀
離婚證人
法律諮詢
感情挽回
私家偵探
外遇調查
大陸抓姦
徵信器材
背信
不忠

Unknown sa...


婚姻挽回
感情問題
男人偷腥
網路外遇
商業徵信
信用徵信
財產徵信
新竹徵信
新竹徵信社
債務處理
女人外遇
婚姻挽回
徵信社
捉猴
海外抓姦
離婚證人
智慧財產權
尋人討債
女人外遇
抓猴
如何找徵信公司
搜證
大陸小三
台南徵信社
高雄偵探社
台南偵探社

Related Posts with Thumbnails