søndag 19. april 2009

Nydelige vårdagerJammen er det deilig når solen skinner, og man for første gang kan gjøre seg klar for sommer på altanen.  Hos oss er altanen mikroskopisk, men den duger hvis man er EN person:) I uken som kommer må både altan og møbler skrapes og males. Sånn går det når man er lat, og ikke bærer utstyret inn om høsten.Altankassene er på mystisk vis forsvunnet. Derfor står stemorsblomstene i en trekasse inntill altankassene er på plass igjen. Jeg spiser lunsj og blar i siste Boligpluss. 


Der har jeg lagt merke til disse sommerlige tallerknene med skrift. I bladet har de brukt tusj som kan vaskes bort. Jeg ville nok ha satset på en penere og mer permanent skrift. Ideen er iallefall god. Tror jammen at jeg har en svakhet for skrift på ting. -Enten det er vegger, bord eller tallerker:) Håper du har en fin fin søndag i solen:) SO LONG! 

18 kommentarer:

Ruth Bernssen Bø sa...

Ein fin søndag til deg og.....
Det er begynt å skya til her, og vinden har auka på, så vi held oss inndadørs.
Har vore på arbeid, eg er litt daff, og slappar av i godstolen.

Fjordheim sa...

Jammen har du funnet deg en fin plass i solen. Herlig med slike dager om våren.
Ønsker deg ei god uke :)

Linda sa...

Deilig med late dager i sola,åhyggelig med boligmagasin.
Ha en fortsatt fin soldag.:))

Anonym sa...

Hei Emmeline.
Ser ut som om du har det deilig i sola. Her i Stavern blåser vi nesten bort idag.Hadde gledet meg til en hel dag i sola, men fy, altfor kaldt. Ikke en gang et ull-pledd klarte å få meg til å holde varmen. Misunner de glassene med blå kant, da!!!
Marit i Stavern.

Maliva`s verden sa...

Oh så koselig...og for en utsikt:O)Nyt vårdagen...Klem fra Maliva

Synnøve sa...

Så fin dag du har hatt:))
Her er det for kaldt til og sitte ute. i dag.

Jeg har samme kasse som deg ser jeg:)

Ha en fin kveld

Jeanette Jess1 sa...

Fin søndag har vi hatt,men det er langt mellom solstrålene her i trøndelag,ja... gleder med til neste gang jeg ka spise frokost på verandaen,det er virkelig luksus ;o)

MumsiMumsan sa...

MMMM - deilig å spise lunsj i det fri! Kjempe fine de asjettene med skriften - fordel med å kunne vaske bort må jo være å kunne endre hva som skal stå. Bruke de som bord kort feks - eller hyggelige små værs til hver pers...
Ha en flott dag! :)
Mumse klem fra meg

White cotton grass sa...

Vilken fin utsikt!!

kram helena

Den gamle stil-de svunne tider...VINTAGE sa...

Nydelige vår dager her i Bergen ja...he he ser hvor du bor på utsikten.
( jeg på Askøy)
Så flott det var her hos deg, skikkelig sommer-stemning fikk jeg av fargene-elsker også pasteller.

Gunhild sa...

Så fint i verandakroken din. Fantastisk utsikt.
Og du har den "trekassen" jeg ønsker meg....

Pfefferminza sa...

Hello Emmeline,
I´m reading your blog since a few weeks and now I just want to say "Hellooo"! You show so nice and fresh pictures, just love it. The view from your balcony is fantastic, it looks like being on vacation...Best whishes, Britta =)

Anita sa...

SÅ godt med fint vær!! Har hatt det her også:0) Men du!! Er kanskje ikke BARE latskap som gjør at dere ikke har båret inn altanen;0) Ha en flott ny uke! Klem!

Monica sa...

de skålene dine fra ikea var kjmpeflotte og du fant jo ut hva du kunne bruke dem til foruten cornflakes jo! Skrift er nydelig og veldig fin detalje!! tror nok også jeg ville ha satset på noe mer holdbart og permanent, er jo penner for porselen og slikt!! ønsker deg en flott søndagskveld:)

Anonym sa...

den kan hende er liten - men med en uttrolig fin utsikt da!! Og så fint vær da!!! Vi hadde slikt vær fram til kl 14 i dag vi, som i går - og så regner det i bøtter og spann

Laila -Karin sa...

Hei Emmeline
Koselig å følge bloggen din.
Du har en slik festlig måte å fortelle på.Har vært ofte innom deg
og kommer nok garantert igjen.
Ha en flott morgendag.
Laila Karin

Anonym sa...

視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片,免費影片,免費小遊戲,免費遊戲,小遊戲,遊戲,好玩遊戲,好玩遊戲區,A片,情趣用品,遊戲區,史萊姆好玩遊戲,史萊姆,遊戲基地,線上遊戲,色情遊戲,遊戲口袋

Unknown sa...


桃園徵信公司
雲林徵信公司
徵信社公會
徵信社尋人
徵信社工作
商業間諜
抓姦委託調查
外遇徵信社
結婚週年
第三者背景
夫妻
外遇抓姦
澎湖徵信社
豪門婚姻
貴婦
養男人
大陸徵信社
夫妻財產
澳門徵信社
淫婦
婚變
北京徵信
外遇二奶
北京徵信社
婚姻暴力
徵信達人狗仔網

Related Posts with Thumbnails