lørdag 25. april 2009

LynlotteriLørdag skal Lillemor sitt basketlag arrangere Lynlotteri. I den anledning har Emmelinemannen tatt ansvar for å arrangere lotteriet. Det vil si at han kjøper loddene, gjør avtaler, setter opp bod, får sponsor til gevinster som i tillegg skal pakkes inn.  For å si det forsiktig så kvalifiserer han ikke akkurat til førsteplass i delegering. Den eneste delegeringen som har vært gjort, har vært innad i familien. Et barn tok ansvar for appelsinene, en annen for eplene. Jeg tok ansvar for cellofanen og Emmelinemannen tok ansvar for å levere biter med teip i det rette øyeblikket. Det har vært rene rullebåndsfabrikken, og hele fredagskvelden har vi jobbet. "Fruktkurvene" lages av lokk fra kopipapiresker, kledd med aluminiumsfolie. I dag har vi laget ti kurver, det høres ikke så mye ut, men det var mer enn nok! 


Videre hadde Emmelinemannen fått tak i en hel haug med ting som skulle samles sammen til passelige premier. Små bordflagg har for eksempel fått følge av 17.mai servietter, sjokolade og kaffe. Tenn et lys og ta på deg fuktighetskrem -pakken er vel ikke fult så logisk. Stort sett har vi klart å holde oss innenfor et slags tema for hver premie, slik at vinnerne kan velge det de liker best! Da vi hadde pakket gaver i timesvis, var det tid for kransekaker. Da var desverre også tålmodigheten min slutt. Dekoren ble derfor begredelig, til tross for ketchupflaske med melisblanding etter oppskrift. Skitt au. De smaker sikkert godt, og blir nok kanskje valgt som premie av noen med et hjerte for hverdagskransekaker!Hvis du er innom Sletten Shoppingsenter, lørdag kl 10.00-16.00 håper jeg at du tar et lodd i det store lynlotteriet. Alle lodd som ender på 33 får gevinst. Riktig god helg til alle:) Vi blogges!


24 kommentarer:

Karianne sa...

Jeg ville gjerne ha vunnet en sånn fruktkorg - skikkelig dekorativ var de - også det med stratos og norskeflagget - men kransekake kunne jeg klart meg uten. Håper det blir mange som kjøper lodd med dere. Hilsen Karianne fra Ålesund.

M sa...

Så flinke dere er!!!
Lykke til med loddsalget...i morgen blir det loppemarked på Skjold og Haukeland....trur eg...
Kanskje poden min stikker innom og tar et lodd eller ti for meg..

Nina i Paradiset sa...

Flinke Emmeline!

Nina skal gjøre ting hun ikke kan i morgen, og først ute er å kjøre lastebil. Så skal lastebil på ferge, og Nina liker ikke ferger....!

Tvi tvi og god helg!

Prinsesse Elin sa...

Dere er skikkelig effigtive. Jeg bøyer meg jammen ta langt ned i støvet. God morgen forresten.
Klem:O)

Anonym sa...

Hadde nok valgt kransekaken jeg:)selv om fruktkurvene så kjempegode ut.
Håper loddsalget går bra, det står nå ikke på gevinstene ser jeg:)
Anita:)

Heidi-anitha sa...

Så utrolig snille - og flinke dere er som bidrar! Har ikke sett på maken...

Blir så utrolig glad for å få lese dine hærlige innlegg - rart å tro at man liksom kan tro at man kjenner en person, ja iallefall sånn litt:0) Syntes du er et fatastisk menneske!

Klem Heidi-anitha

Anita sa...

MÅ jo få inn maaange penger på de flotte gevinstene der!!! Utrolig! Lykke til og god helg!

Anonym sa...

Kjære vene Emmeline (og Emmeline-mann og barn). For en jobb. Dere er superflinke. Håper dere får inn masse cash på lodd. Hadde blitt hoppende glad for en av disse premiene. Hadde hatt skikkelig problemer med å velge, dersom jeg hadde vunnet. Men er veldig glad i kransekake da. Ha en fin-fin og glad dag, klem fra Hilde.

Snafshild sa...

Har du anledning til å stikke oppom Dolviken en dag og ta noen timer å skure litt på M/S Snafshild?(min nye venn)
-Pålemann

Olstad sa...

Så flinke dere er. Jeg ville gjerne vunent hverdagskransekake de så fine ut synes jeg.

Må si jeg fniser litt av Emmeline mannen som har delegert så fint med oppgaver. Dette minner meg på at jeg har tatt på meg å delegeree oppgaver i en søppelplukke dugnad det ser så langt ut som det blir 40 km langs riksveg 4 for meg og Olstad mannen så jeg får vel kanskje sende noen mail i dag....

Ha en superfin lørdag her skal gammelt lekehus pusses opp. Regner med at det fikser vi på en dag. (Håper i allefall) for mammaen har kjøpt inn de søteste møbler som nå må prøves så fort som mulig.

Blogges.

Emmeline sa...

Halloen Pål.

Snafshild får du jammen skure sjøl!! Men lykke til i lotteriet;) Jeg hørte at dere var på vei for å teste vinnerlykken. Sammen med mamma!!! Jeg skal sykle ned, så kanskje vi møtes. Bare se etter en Tour De France type i trikot...

Aina sa...

Så flinke dere har vært!!
Flotte fruktkurver og kaker, håper dere selger masse lodd.
Ha en fin helg!

Klem.

Toves Lille Hus sa...

Hei !
Synes dere er kjempeflinke. Det er en travel tid med aktive barn i familien.
Men du verden så mye foreldrene får igjen senere når de engasjerer seg i det ungene holder på med under oppveksten.
De fruktkurvene så lekre ut. Synd jeg ikke bor i nærheten.
Hilsen Tove (bestemor til 2, snart 3.)

Anonym sa...

Dette så nydelig ut, både frukt og kransekaker! Synes det er så vanskelig med denne kransekakebakingen jeg, at hadde jeg vunnet en ville jeg blitt glad uansett pynt!

LillaLykke sa...

Så flinke dere er! Dette å ha vært litt av en jobb :)

Ingunn sa...

Lykke til med salget. De ser i alle fall veldig fristende ut!

Hilsen ingunn

Fru Fryd sa...

Wooow, ja her her det alle mann i arbeid.Dere er kjempe flinke!! Ønsker dere lykke til med salget, og jeg håper dere får masse penger inn.

Anonym sa...

jammen har dere vært flinke - kjenner til slik deligering av arbeid - mye lettere å komandere OG få folk til å gjøre det du vil INNAD i familien!!

Vestlandsjenta! sa...

Oi, her har det skjedd en del siden sist jeg var innom merker jeg! Sku gjerne ha vunndet meg en fruktkurv ja, ser virkelig deilig ut! Men jeg har bare vært utenfor huset og jobbet i dag, så der var jo ikke sjansene så gode! Hehe!
Må si du er flink som har tatt utfordningen med å sykle til jobben på strak arm, skikkelig bra! Og bedre blir det etterhvert, bare vent og se!!

Ha en strålende helg!

Nina og cocobongoo sa...

Så flinke dere er:)
Vi støttet dere, men vant dessverre ingenting :( Men det var jo til en god sak ;)

fru Storlien sa...

Så flinke dere har vært! Om ikke evnen til å delegere er imponerende så har dere jammen jobbet godt i familien. Her fnises det litt av muligheten til å vinne pakke med lys og body lotion - kan bli en riktig trivelig kveld hvis det kommer i de rette hender!

ANETTESHUS.COM sa...

Hei! Takk for hyggelig hilsen:)

Wow! Skal si dere har vært produktive, ja!? Så greit med en egen liten rullbåndsfabrikk?! Den kommer kanskje til nytte ved flere anledninger;)

Ha en fortsatt strålende helg!!

Klem Anette:)

Huset på toppen sa...

Hei igjen E:)
Tusen takk for den en deilig fruktkurven jeg vant i lotteriet deres i dag:) Håper dere solgt ut alle loddene og at det ble et fint overskudd til laget:)I morgen skal jeg lage deilig fruktsalat, selv om nesten alle jordbærene og druene ble spist opp med en gang jeg kom hjem av ungdommene her i huset!! For en herlig start det var å vinne på en slik fin lørdag vi har hatt i Brgen i dag:) det folke livet i sentum,og koselig vennetreff i finvåret var jo prikken over ien!!
Håper du har fått slappet litt av etter dagens dugnad nå i kveld,kos deg masse og har en riktig fin helg videre:)
Klem Linda

Siri sa...

Så utrolig kreative og produktive dere var!
Jeg synes dere var så flinke at jeg har lagret bildene som idéer i tilfelle jeg skal lage noen premier en vakker dag.

Related Posts with Thumbnails