onsdag 15. april 2009

It's all about the shoesMin inspirator Frøken Makeløs skrev i går om de store spørsmål her i livet. Hun lurer på hva som skjer med jenter når de blir mor. Hvorfor slutter de å gå med lekre sko? Tror de at Ilse Jacobsen er det eneste som teller i føttenes verden? Tjaaa...vi tror nok at Ilse hjelper iallefall!Det er veldig bra å lese sånne små betraktninger. Det får en til å tenke. For min del gjennomførte jeg sporenstreks en analyse rundt eget skobruk. Har jeg egentlig NOENGANG brukt høyhælte sko til hverdags? Før jeg fikk barn for eksempel? Jeg hører ikke lenger til i kategorien nybakt mor, men jeg mener å huske hvilke sko jeg brukte frem til jeg fikk barn. Converse var faktisk førstevalget hele ungdomstiden. I snørike perioder gikk jeg i Isba. I en svak periode da Harry var Herlig og kreppetangen varm, slet jeg ut to par cowboystøvler. Utrolig men sant! Det nærmeste jeg kan komme høyhælte sko er de glitrende skoene fra dansetreningen og noen svarte pumps som jeg brukte sammen med høyvannsbukser i rosa.Etter at jeg fikk barn (*som ble levert sammen med uendelig mange kilo) har høyhælte sko vært et uaktuelt valg. Jepp: Teorien din stemmer Frøken Makeløs! Egentlig har sko sånn generelt vært nederst på min prioriteringsliste. Bokstavelig talt. Det har vært så elendig som det kan bli. Det har vært null stil og eleganse. Det har vært slitte allværssko og joggesko i triste farger og fasonger. Jeg kan ikke skylde på at jeg har en praktisk jobb heller. Jeg jobber faktisk i maktens korridorer!Derfor har jeg kjøpt meg sko i dag. Som en start på mitt nye liv. Som et slags forsøk på å løfte meg opp mot et mer anstendig skonivå. Man bør jo alltid begynne litt forsiktig. Dermed endte jeg med et par aerobicsko og et par walkingshoes. Jeg så litt på Converse i skobutikken også. Plutselig sto to solariumsbrune gutter med hårbånd og tittet på nøyaktig samme skoene som meg. Dermed gikk jeg sporenstreks inn i kjøkkenbutikken og kjøpte meg en salatskål istedet. Det får jo være måte på! Jeg får heller bære med meg salatskålen når jeg skal på møte på Rådhuset. Det er jo litt stilig det også...

42 kommentarer:

Anonym sa...

Da ble det min tur å kommentere på bloggen din. Har lest den en tid og synes du er så flink og inspirerende!! Mine barn ble også levert med mange ekstra kilo - så jeg er iferd med å legge om stilen som deg. Bor i Bergen, så kanskje jeg ser deg på min vei :-) Lykke til videre, Emmeline

silje-sin sa...

Jeg jobbet på dna og hadde 80 par sko, nå har jeg kun praktiske og kjedelige sko, bruker de samme hele tiden... Huff:) Men man får vel et annet syn på hva som betyr noe her i livet:) klem

Fru Fjeldhammer sa...

hahaha.. Jeg har skodilla da jeg synes det er lettere å kjøpe sko enn klær... man får alltid på seg et par sko liksom. Men jeg har vel aldri brukt høyhælet sko.

Jeg prøver meg på livstilsendringskurs (for det heter jo ikke slankekurs lenger *S*) nr 491, og håper det går riktig vei denne gangen!!

Grattis med nye sko!!
klem

Prinsesse Elin sa...

Nei jeg fant ikke noe. Å nå kjenner jeg blir irritert. Jeg gir ikke opp jeg trenger bare en pause fra nettsiden. Tror jeg har vært innom alle mulige linker som jeg kan komme innom. he he
Sko har jeg egentlig aldri vært opptatt av men jeg har en datter som ELSKER SKO....i alle mulige varianter. Litt for mange spør du meg. Tror hun har nesten 20 par.
Fra gull til sølv og fra glam til sherroks.
Må være sigve hun har det etter.
Nå skal jeg surf and turf rundt på nettet og få inspirasjon. Har forresten sydd to fluffy puter i kveld. De ble ganske kule. Halve sauen lå riktig nok igjen på gulvet etterpå.
Ha en fin fin kveld vennen:O)

Anonym sa...

Du er så SKJØNN Emmeline. Jeg elsker betraktningene dine. Det er ikke mange som går på møter med salatskål og joggesko:0)

fru vims sa...

hehe, veldig bra!
Jeg synes du skulle tatt et par sko jeg da. rett foran nesa på de guttene! DET hadde vært noe det ;)

er selv stor fan av converse. har tre stk og sikler på et pat hvite i skinn...jeg får nemlig aldri nok av sko...derfor jeg aldr blogger om gangen min ;)og veldig moro at din far la merke til blomstene. mannfolk er noen flotte skapninger :D

ha en fin kveld natt osv

mykstart sa...

Noen har en fetisj på sko, andre har på kopper og puter! Jeg har heller aldri gått med høye hæler, hverken før eller etter barnefødsler. Jeg ble også bloggeinspirert av frøken Makeløs igår. Men mitt innlegg fikk en litt annen vinkling. Takk for morsom blogg,Emmeline, selv om jeg er så langt fra en pute og koppedame jeg kan komme.. eller det er vel ikke helt sant. Jeg liker ting og tang å spise av. Men har ikke så mange som deg nei. Men veldig morsomt å lese om andre som ikke klarer p tøyle sine koppelyster.

Anita fra hjerterommet sa...

he he.. morsomt innlegg!

Høyhelte sko er jo fryktelig vonde å gå med også da..

Ingunn sa...

Så flott innlegg du hadde i dag. Du overrasker og det er bra. Høye heler er jeg nå veldig glad i ennå jeg er megahøy.

Klem ingunn

Min Verden sa...

Sko er viktig (Ilse Jacobsen er bra - men...) Sko og vesker! Trenger ikke si mer - trenger man vel ;) Nyt skoene dine, de er deg vel unt. H.

Anonym sa...

Hehe!! Eg må le litt. For veit du kva? Eg har gått og tenkt på sko i heile dag! Og kva plopper opp i Emmelines blogg? Jau, sko!!

Men det mine tankar handla om var korleis få plass til skorne mine.. Og korleis/kvifor skosamlinga har tredobla seg det siste halvåret, og ikkje minst kor pengane har blitt av i same slengen ;D hehe..
Eg har kome fram til at eg må ha ei skohylle.. Eller kvifor ikkje pimpe eit skoskap ála Emmeline?
Skoskapa dine er råfine, eg diggar dei!

Det med høge hæler har eg ikkje tenkt so mykje på. Eg brukar det sjeldan, av praktiske årsakar vel og merke. Ikkje at eg har sørga for folkevekst i Norge, men eg ruver meir enn nok cm over golvet frå før.. hehe..
Men eg skal ha dette blogginnlegget i bakhovudet om eg får mange munner å mette osv.. ;)
God kveld:)

Aina sa...

Jeg kunne hatt skodilla hadde det ikke vært for at diverse Green gate kopper, stoffer med prikker og annet hobby utstyr tømmer lommeboka før jeg kommer til skobutikkene:-P
Men sist jeg handlet sko ble det to par med hæl og kilhæl...og lell tøfler jeg rundt i joggesko!
Småbarnsmødre og høye hæler, vel traske rundt med tvillingvogn eller løpe etter liten pjokk gjøres best uten høy hæl.
Du skriver fremdeles så utrolig bra, artig artig.
Nattaklem!

solglimt sa...

Heisann! Du har ein heilt fantastisk blogg, Emmeline!! Smiler og ler, og får tankerekkene i sving når eg les det du skriv. Ha ein fin dag!

Den gode feen sa...

God morgon :) Utruleg bra innlegg! Då eg var lita så digga eg høghælte sko. Det var det desidert finaste eg visste, og eg hugsar eg bestemte meg for å gå i høghælte (me snakkar stiletthælar) sko kvar dag når eg vart stor :) Ha ha, jommen sa eg smør. I mi viltre ungdomstid gjekk eg på raveparty og disco i høghælte platåsko. Dette øydela resten av mi høghælte karriere. Trur eg har fått ein skade i foten, for i alle år etter dei dagar får eg supervondt i foten berre av å prøve å stå på tå ;)

Tusen millionar takk for boka som eg vann. Eg rakk ikkje blogge den i går, men forhåpentlegvis i kveld. Du er verdas snillaste. ha ein superduper dag!!

~ ♥ LISBETH ♥~ sa...

Ha ha, jo jeg fikk med meg Frøken M. sitt innlegg. Men synes mammajoggeskoene har dukket opp de siste årene, var ikke så mange joggesko å se da jeg var nybakt mamma.

Men barnevognene fikk plutselig 3 hjul og slike sportsdoninger fordrer vel sportssko.
Ser jo tåpelig ut med en traktor ( de er forøvrig ikke fine de barnevognene) av en barnevogn og bak kommer et menneske i høyhælte sko.

Hva er det med de traktor barnevognene da? DET er meg en gåte. Jo altså , de skal kunne brukes i ulendt terreng , dahhhhh, har ikke sette en eneste på tur i skog og mark med en slik vogn, for der er jeg med hund på tur,...ikke en barnevogn i mils omkrets. For å se en traktorbarnevogn må en faktisk ta en tur til Torgalmenningen eller Lagunen kjøpesenter.

Min romantiske barnevogn passet best til søte ballerinasko.

Der er løsningen på skogåten. Sko velges etter type barnevogn. Jo styggere barnevogn jo fælere sko ;O)

Isba har jeg enda... faktisk kjøpte jeg nye i fjor, jaggu var de blitt dyre!!! De beste for slapsete bergensvær:O)

Slitan iaff med dine nye sko, jeg går sommeren i møte med de nye kloggene mine, veeeeeldig feminine.

Klem

Trude sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Trude sa...

Glemte en ting; jeg har 6 par ballerina i gullfarge... Ulike, men med litt ulik glans, fasong, med og uten paljetter. Høye hæler - nei takk..(selv om det ser veldig elegant ut)

Anonym sa...

Hei, så godt du skriver. Morsomt og interressant! Liker å følge bloggen din. God dag til deg!!!

☆Therese sa...

Ha ha, mange stilige salatskåler ja !!
Tror ikke jeg har endret så veldig på hvilken type sko jeg bruker etter at jeg fikk barn... Jeg har aldri hatt skodilla, kjøper et pr og bruker dem til de er oppbrukt, så kjøper jeg et nytt pr osv :)
Bruker med høy og lav hel om hverandre jeg.... Men nå har jeg faktisk tenkt jeg skulle kjøpe meg et pr converse !!!
Grattis med dine nye sko, må jo ha slike typer også :D

beauty comma sa...

Du får trøste deg med at gode sko er viktig, og at lave sko er sunne sko... Kjøpte eit par joggesko for første gong sidan vidaregåande, og det er heilt ubegripeleg kor "bouncy" dei er. Dei må vere laga etter kenguru-prinsippet... Eg reserverer stiletthælane for tango og kjenner at det er veldig godt å komme ned på flatmark igjen etterpå!

Vestlandsjenta! sa...

Føler virkelig med deg altså! Ikke det at jeg kan skylde på at barn har gitt meg dårlige skovaner, men jeg er virkelig fan av joggesko m.m. Men faktisk nå i det siste har jeg funnet ut at det er på tide å fikse litt på det området. Så jeg har faktisk invistert i noen finsko med rimelig høye heler!! Kan ikke gå på de enda, men lærer vel det etterhvert!! Hehe! Med tanke på at høyden min er 152 cm burde jeg virkelig være fan av ultrahøye hæler! Hehe!
Ha en strålende dag med salatbollen på tur!!

Rosa sa...

Eg har vel eigentleg aldri skjønt det der med damer og sko, eg.... men sjølvsagt, med vintersko og finsko, støvlettar og lave sommarsko, så kjem eg vel kanskje opp i eit tosifra antall eg òg.

men høge hælar, det kan eg godt gå med :)

Når alt dette er sagt, så var eg faktisk på sko-shopping igår. Hadde nemlig ikkje sommarsko, og enda opp med heile TO par! Det eine er faktisk verdt eit innlegg ;)

ha ein nydeleg dag med salatbolle under armen og joggesko på beina! (eller blei det Ilse idag, med det plutselege gråvèret?)

Unknown sa...

Kjære Emmeline,

Mine fire barn ble også levert med ekstrakilo og både ungene og kiloene kom for å bli... Takk og lov for ungene, men kiloene prøver jeg nå å kvitte meg med gjennom livsstilendring.
Jeg har hatt mine flate-sko år, men har begynt å kjøpe med høy hel (hæl?) igjen, herlig...

Varmt lykke til opp i høyden ;-)
fra Nanni

Anita sa...

Men salatskålen er såååå lekker da;0) Tar helt sikker oppmerksomheten! Har igjen vært innom min Bruka butikk, Traktøren; men det ser fortsatt ut som de lever i troen av at Bruka blir alt for dyrt:} DET er irriternde det! Sko hos meg er også en må ting, dvs, de må være veldig komfortable! Og nok ikke så pene alltid! Nå skal jeg gjøre noe, kos deg!

Interiør 63º N sa...

Det er så herlig å lese innleggene dine, du vet virkelig å sette ord på det hverdagslige :O) Fortsett med det :O) Kjempestilig skål forresten ;O)

Ha en herlig dag

Kirsti

Jorids BestemorBlogg. sa...

Artig og følge bloggingen din.
Du skriver på en artig og engasjerende måte,så takk for at du deler dine tanker til glede for oss andre!!
Ha en fin og kreativ uke!!

Olstad sa...

ha ha ha følte meg veldig truffet jeg har gått mye med høye sko. Jeg trodde det var mitt nye liv på landet som gjorde at jeg hadde parkert dem i sko skapet men kanskje det er mammatilværelsen.

Marita sa...

Vel.. noen av mine gamle kjente som har fått barn har ikke bare sluttet med lekre sko (og vesker).. de har jammen sluttet å bry seg om andre ting enn bleier (m.innhold..)raping og amming- for ikke å glemme "sting-antall" og det som værre er ;))
Barnløs-men-med-skapet-fullt-av-sko-OG-vesker- hilsen fra Marita

Grip dagen sa...

Når jeg ikke har vært innom her på en stund, er det litt av en jobb å "lese seg opp"... Du verden som du skriver!
Ser hyttepåsken ble tilbragt i Mandal. Kjenner igjen Ferieleilighetene. Jeg satt i leiligheten like bortenfor trappa og knurra sist sommer.
Jeg liker hytter med fri beligghenhet hvor vi kan gå barbeint i gresset.
Regnfulle dager der folk gikk rett utenfor vinduet vårt var IKKE noe for meg...

Nå skal jeg sy klypepose til ei som leser bloggen din. Takk for reklamen!

Vi skal også bygge på hytta. Jeg har tatt blyanten i venstra og tegner så godt jeg kan...
Vi har en laaangvarig og stooor jobb foran oss.
Ha det godt.
Klem marit

Rachel sa...

Ha ha ha, du kan få sagt det. Super betraktning Nesten like god som agurkmannen...

Anneli sa...

Jeg liker best sko uten for høye hæler.. Det er både mer behagelig og så slipper jeg å se ned på min kjære (: Men sko er definitivt viktig og "gjør" et antrekk.
Selv om det her i huset er min kjære som har flest par å velge i!

Det første bildet du viser, hvor et par sko henger over "strømkablene", har visstnok en spesiell betydning innenfor enkelte kretser.. Vi ble i alle fall fortalt av en politimann, på et foreldremøte om narkotika, at dette er et av signalene narkotikalangerne bruker for å opplyse at de har fått ny levering!
Bare en liten avsporing..

Ønsker deg en koselig helg Emmeline! Kos deg med dine nye sko (:
Klem fra Anneli <3

Anonym sa...

ecco har 20% avslag på Euro sko!
Og det er gode sko og fine sko og alt mulig sko. Løp og kjøp! he he
mvh sig ( men eg har ikkje mange sko par i mitt hus)

Anonym sa...

[u][b]Xrumer[/b][/u]

[b]Xrumer SEO Professionals

As Xrumer experts, we secure been using [url=http://www.xrumer-seo.com]Xrumer[/url] for a long leisure things being what they are and grasp how to harness the enormous power of Xrumer and adapt it into a Banknotes machine.

We also yield the cheapest prices on the market. Diverse competitors see fit charge 2x or temperate 3x and a end of the continuously 5x what we debt you. But we feel in providing gigantic accommodation at a low affordable rate. The large incidental of purchasing Xrumer blasts is because it is a cheaper variant to buying Xrumer. So we train to keep that contemplating in mind and provide you with the cheapest standing possible.

Not only do we cause the unexcelled prices but our turnaround time for your Xrumer posting is super fast. We intention secure your posting done to come you certain it.

We also provide you with a full log of loaded posts on contrary forums. So that you can notice seeking yourself the power of Xrumer and how we have harnessed it to gain your site.[/b]


[b]Search Engine Optimization

Using Xrumer you can trust to distinguish thousands upon thousands of backlinks for your site. Tons of the forums that your Site you intent be posted on oblige high PageRank. Having your join on these sites can truly expropriate build up some crown dignity recoil from links and as a matter of fact riding-boot your Alexa Rating and Google PageRank rating utterly the roof.

This is making your position more and more popular. And with this increase in regard as grammatically as PageRank you can envisage to appreciate your area really superiority expensive in those Search Locomotive Results.
Above

The amount of traffic that can be obtained nearby harnessing the power of Xrumer is enormous. You are publishing your situation to tens of thousands of forums. With our higher packages you may equivalent be publishing your locale to HUNDREDS of THOUSANDS of forums. Imagine 1 mail on a popular forum disposition usually enter 1000 or so views, with communicate 100 of those people visiting your site. At once devise tens of thousands of posts on in demand forums all getting 1000 views each. Your traffic longing associate at the end of one's tether with the roof.

These are all targeted visitors that are interested or bizarre nearly your site. Imagine how assorted sales or leads you can succeed in with this considerable figure up of targeted visitors. You are truly stumbling upon a goldmine primed to be picked and profited from.

Retain, Above is Money.
[/b]

GET YOUR CHEAPLY BLAST TODAY:


http://www.xrumer-seo.com

Anonym sa...

[B]NZBsRus.com[/B]
No More Sluggish Downloads With NZB Files You Can Quickly Search Movies, PC Games, Music, Software & Download Them at Fast Rates

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]NZB[/B][/URL]

Anonym sa...

Predilection casinos? digging this innocent [url=http://www.realcazinoz.com]casino[/url] advisor and abduct up online casino games like slots, blackjack, roulette, baccarat and more at www.realcazinoz.com .
you can also discontinuation our up to the proceedings [url=http://freecasinogames2010.webs.com]casino[/url] mastery at http://freecasinogames2010.webs.com and broaden the assemble loving compressed spondulicks !
another another [url=http://www.ttittancasino.com]casino spiele[/url] in the region of is www.ttittancasino.com , because german gamblers, bloomer in forbearing online casino bonus.

Anonym sa...

Making money on the internet is easy in the undercover world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat method[/URL], Don’t feel silly if you don't know what blackhat is. Blackhat marketing uses not-so-popular or misunderstood ways to build an income online.

Anonym sa...

as towering as $4,000 USD, it rattling affects the moment to put in a multiple
gain for you to check the deviation 'tween a attractive poker thespian. If you are accomplishment to essay your own singular handwriting that module represent it an nonesuch set up where we free no deposit online casino bonuses as overlooking as $4,000 USD, it genuinely affects the meter to put in a set realise for you to get a line the variation 'tween a successful salamander player.

If you are passing to chance your own unusual pen that module score it an paragon lay where we
Also visit my page ; eve online role bonus

Anonym sa...

It's going to be ending of mine day, but before ending I am reading this fantastic post to increase my knowledge.

Feel free to visit my blog :: structured settlement protection act

Anonym sa...

Hey there! Do you know if they make any plugins to assist
with SEO? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very
good gains. If you know of any please share. Many
thanks!

My website oven repair Valrico [www.youtube.com]

Unknown sa...


雲林市徵信社
雲林縣徵信社
嘉義徵信社
嘉義市徵信社
嘉義縣徵信社
台南徵信社
台南市徵信社
台南縣徵信社
高雄徵信社
高雄市徵信社
高雄縣徵信社
屏東徵信社
屏東市徵信社
屏東縣徵信社
宜蘭徵信社
宜蘭市徵信社
宜蘭縣徵信社
花蓮徵信社
花蓮市徵信社
花蓮縣徵信社
台東徵信社
台東市徵信社
台東縣徵信社
澎湖徵信社
澎湖縣徵信社
金門徵信社

Unknown sa...


馬祖徵信社
馬祖縣徵信社
香港徵信社
大陸徵信社
美國徵信社
台北徵信社公司
台北縣徵信社公司
台北市徵信社公司
新北市徵信社公司
桃園徵信社公司
桃園市徵信社公司
桃園縣徵信社公司
新竹徵信社公司
新竹市徵信社公司
新竹縣徵信社公司
基隆徵信社公司
基隆市徵信社公司

Unknown sa...


彰化縣徵信社公司
南投徵信社公司
南投市徵信社公司
南投縣徵信社公司
雲林徵信社公司
雲林市徵信社公司
雲林縣徵信社公司
嘉義徵信社公司
嘉義市徵信社公司
嘉義縣徵信社公司
台南徵信社公司
台南市徵信社公司
台南縣徵信社公司
高雄徵信社公司
高雄市徵信社公司
高雄縣徵信社公司
屏東徵信社公司
屏東市徵信社公司
屏東縣徵信社公司
宜蘭徵信社公司
宜蘭市徵信社公司
宜蘭縣徵信社公司
花蓮徵信社公司
花蓮市徵信社公司
花蓮縣徵信社公司
台東徵信社公司

Related Posts with Thumbnails