torsdag 10. september 2009

StavangerturI morgen drar jeg til Stavanger og det gleder jeg meg VELDIG til. Det er virkelig spennende når man har en hel dag til rådighet, og en hel by som man kan inspisere. Fredag formiddag skal jeg besøke Sandnes. Jeg skal vandre opp og ned i hovedgaten og titte innom alle interiørbutikkene der. Etterpå skal jeg spise lunsj med en god venninne på Charles og de.Videre går turen til Stavanger. Der skal jeg se etter gode kupp hos Søstrene Grene, titte på Fargegaten, og kanskje gå på kino;) Fredag ettermiddag skal jeg møte Prinsessa og på kvelden skal vi besøke Den gode Feen! Det kommer til å bli SÅ KJEKT! Gjestfrie Prinsessa har åpnet herberget sitt, dermed kan jeg personlig få inspisere hennes Tildakolleksjon natt til lørdag.

Lørdag drar jeg avsted igjen for å spise lunsj på Ostehuset. (*Den personlige treneren er ikke orientert om all denne spisingen, jeg får vel ta straffen når jeg kommer hjem igjen!) Så venter shopping, sightseeing og deilig Tapasmiddag med gode venner på kvelden. Søndag er det hjemreise.


Om noen fremdeles lurer så er det MIN HELG denne helgen. Jeg tror det kommer til å bli fantastisk kjekt! Gode tips om steder som er verdt et besøk i Stavanger/Sandnes mottas med takk:) Jeg har notatblokken klar!

51 kommentarer:

Pink lady sa...

Ha en riktig god tur til Sandnes og Stavanger! Har hørt at det skal være noen koselige interiøbutikker i sentrum av Sandnes(en gågate muligens?).

Klem Pink Lady

Karianne og Vegard (veien til hjertet) sa...

det hørtes ut som en fantastisk helg!
GOD TUR og kos deg MASSE!!!! :)

ha en finfin kveld
klemmer fra karianne

camillaslykke sa...

Hei:)
Skal til Stavanger selv jeg om noen uker! Aldri vært der sånn ordentlig før.. Så gleder meg stort. Men du, har de søstrene grene i Stavanger by?
Kos deg i helgen, klem C

Ingunn sa...

God tur og kos deg masse. Både med venninne, interiør og litt mat...

Klem ingunn

Ellemeller sa...

God tur og et med godt samvit!

Anita

Prinsesse Elin sa...

Hei snuppeline
Jeg kan berolige deg med det at på gjesterommet finnes det ikke flere enn 4 Tildaer. Men så er dette rommet også sy rommet mitt. Håper du finner sengen bant rosestoffer og diverse knappe nåler. Å som jeg gleder meg til søstrene greene. :D Har allerede med handleliste på opvaskbørster til hele jobb avdelingen. Monica skulle ikke ha mindre en 10 + sånne ekstra hoder.
Nå skal jeg vaske resten av klærne som ligger utover hele grovkjøkken gulvet, rydden utenfor og så er jeg klar:))

HusmorDronninga sa...

Velkommen til Sandnes og Stavanger!
Jeg kan anbefale Smak i Sandnes.. En liten, men koselig interiørbutikk, som er verdt et besøk. Den ligger i Langgaten, hvor det også finnes flere interiørbutikker.

Ha en fantastisk helg, og kos dere masse!

Anonym sa...

Hei,

Så koselig helg du har å se frem til da, og kos deg nå bare med god mat og drikke, det har du ærlig fortjent, så flink som du har vært...
Jeg har ikke vært i, men kun sett på bilder fra Tirills butikk, Krossen kjøkkengleder i Sandnes, og den er nå min førsteprioritet hvis jeg kommer meg den vegen, sååå mye fint hun viser...
Ønsker deg riktig god tur, og helg.

Mvh. Hilde B.

Fjordheim sa...

Kan tenke meg at du får ei topp helg i Savanger/Sandnes.
Skal til Jæren om en måned.
Gleder meg.
Ønsker deg ei riktig god helg :)

sylvia sa...

god tur til deg
fra sylvia

prinsesselinn sa...

God tur !

mi-rachel sa...

jeg har et veldig bra tips!
benk kaffebar har nettopp åpnet i den gamle kinoen i Sandnes. der snakker vi folk som har peiling på god kaffe...og sunn og god mat.
tror ikke de har åpent lengre enn til kl 19:)

ellers så har jeg nesten utiskt til langgaten i sandnes..så jeg får speide etter en dame med mange handleposer tenker jeg:)

Trude sa...

Sandnes er kjempekos:-) t

Anonym sa...

God tur til Stavanger,
fantastisk flott by!!!
Kos deg masse!
Blir det med eller uten Convers på føttene ... ?!?
klem til deg

Fire Hjerter sa...

Høres ut som en smashing tur. Stavanger er en trivelig by.

Marianne sa...

Hei!! Jeg elsker Øvre Holmegate i Stavanger!! Har blogget om det tidligere- hvis du har tid- se på "ut på tur etikett" Ha en riktig god tur og kos deg masse!!!
Hilsen M

Sine sa...

Jeg undres om du kanskje hadde funnet masse du likte hos Fem Høns i sentrum på Randaberg, den kommunen du "kommer i land i" etter å ha kjørt Rennfast om du kommer med bil. En liten avstikker før du når Stavanger. Fem Høns trekker en del kunder fra rundtomkring, så om du har tid og overskudd. Ellers har du nå saktens fått med deg masse.

God tur! Tror været også skal bli fint.

Besta sa...

Høres ut som du får en fin tur. Kos deg hos prinsessa:)) og i de fine butikkene.
Klem fra Marilyn

oda sa...

Sjokoladepiken i den fargerike gaten er vel verd et besøk, men ikke direkte slankende! En kopp varm sjokolade her er sinnsykt deilig! Hun som driver den arvet former til sjokoladefigurer fra sin bestefar som hadde et konditori.En liten interiørbutikk, som ikke så mange vet om er "Flittige hender" i Niels Juelsgt. Litt innenfor Madlaveien. De har bl. a Green gate der og mye annet fint. Mange fine stoffer (de er noe dyre da, de stoffene:-), men skikkelig fine)Stavanger er min hjemby selvom jeg nå har hatt tilholdssted i Lindesnes i over 4 mnd, så lengter jeg tilbake nå. har forresten kjørt forbi hytten din, kjente den igjen fra bilder. Det var sist helg. God tur! Hilsen fra Olaug Brit

Anonym sa...

Ok:) Da kommer jeg med mitt tips til interiørbutikker i Sandnes... " Berheim antikk og interiør" er så absolutt verdt et besøk,en stor og flott butikk med mye spennende... Så ser jeg at du allerede har fått anbefalt Smak og Krossen kjøkkengleder-ta turen innom alle tre du,du blir ikke skuffet av de tør jeg påstå;) Alle disse ligger i og i nærheten av Langgata i Sandnes,som forøvrig er kjent som Norges lengste gågate...
Ellers ligger butikkene i Langgata på rekke og rad,jeg er sikker på du vil like deg der:) GOD TUR!

Hanne sa...

God fornøyelse og god helg!

Anonym sa...

Ostehuset har merket menyen sin sånn at det skal være lett å velge noe som er sunt :-)

Det ligger en lekker liten interiørbutikk tvers for oljemuseet som heter Maison Marie. www.maison-marie.no

Flittige hender i Kannik (ligger like ved Kannik skole) er også vel verdt et besøk!

Hjertelig velkommen!

Hilsen Gro

Ønskedrøm sa...

Jeg elsker sandnes og stavnger!! Samboeren min er der fra og det er vel heller ingen hemmlighet for de som kjenner oss at hadde det ikke vært slike sinnsyke eiendomspriser der hadde vi flyttet dit på flekken!

I gågata i Sandnes ligger det flere flotte interiør butikker. kommer selvfølgelig ikke på navnet på min favoritt i farten, men du skjønner nok hvem det er så fort du setter benet innenfor. De fører blant annet Green gate og ting fra Lisbeth Dale:)

Ønsker deg en riktig GOD TUR og kos deg MASSE!!

Klem Silje

sandra sa...

smak i langaten og berheim i gaten nedenfor. Kjempeflotte butikker:)

Hilde Heimdal sa...

Høres ut som en koselig tur !!

Må du kose deg masse:)

silje-sin sa...

Det høres ut som den perfekte helg:) Kos dere masse, og god tur! klem fra silje.

Brit Strikkenerd sa...

GOd tur !! Høres ut som en godt planlagt tur med masse gode aktiviteter som BUTIKKRUNDE!!

Strikkelaura sa...

Jeg skal se etter Emmeline, jeg er selv i byen denne helgen! ;-)

Anonym sa...

hei
Oil & Co. Fantastisk butikk med oljer i alle fasonger, eddik, krydder o.l. Også oljer til eksternt bruk.

Monica sa...

hehe her ser jeg at elin har skrevet at dere skal handle oppvaskbørster til hele jobben, hihi:)Inkludert de ti jeg skal ha:) Jeg tror du får en super tur og er sikker på at prinsessa foteller om alt av plasser som er verd å besøke. Berheim, smak og villa rosa er vel et must? søstrene grene høres heller ikke feil ut:) Høres ut som et fullpakket, men utrolig koselig program, åsså charles og de...mmm det er jo bare fantastisk der:) Ko sdeg masse på turen Emmeline,

Siddis back home sa...

ÅÅÅ, heldige Stavanger er min hjemby, nå fikk eg hjemlengsel!!

the Folding chair sa...

Solen skinner i Stavanger nå på morgenkvisten - velkommen skal du være ;)

Anita sa...

Det høres så koselig og oppfyllende ut! En perfekt helg for en travel multidame :0) KOs deg masse!

Nina sa...

Hei:-)

Velkommen skal du være til byen min, Stavanger:-)
Sandnes har litt flere flotte interiørforretninger enn vi har her i Stavanger. Vi har noen vi og, men Sandnes slår oss så absolutt.
Her i Stavanger kan en finne flotte butikker litt ut av sentrum. På Madla hvor jeg bor har vi en FLOTT interiørforretning som heter "Anne Gretas". Verdt et besøk. Ikke langt i fra (i enden av gaten hvor jeg bor:-)) har vi en KJEMPEFLOTT antikvitetsbutikk:-) og verdt et besøk:-) Men da er det nesten et must med bil...hadde det ikke vært for at jeg er sengeliggende skulle jeg gjerne kjørt deg dit:-)
I selve Stavanger er det jo koselige butikker dog. Indiska, og Søstrene Grene som du selv nevner (har fått inn et koselig sett i cream med tekrus, krukker til å ha te, sukker og kjeks i til en slikk og ingenting. På onsdag hadde de fortsatt et lass med oppvaskkoster;-)) ellers må du nesten bare gå å titte:-) Ta en tur på sjokoladepiken i den fargerike gata, vel verdt et besøk:-)

God tur, og kos deg masse:-)

Nina fra Stavanger
dessverre uten blogg;-)

Lene sa...

Min gode, gamle hjemby... *Savner Stavanger herfra Oslo i tider*

Jeg kan virkelig anbefale deg å gå innom Anne Gretas butikk når du er der. Det må være den fineste interiør butikken Stavanger har :-) Den ligger på Madla.

MumsiMumsan sa...

Å så kjekt! :)Stavanger er en flott by. Bodde der i 2001, og er stadig på besøk!
Ta en tur til Figgjo lager utsalget på Ålgård. Prinsessa vet nok hvor det er :)
Også har du fått høre om Fem høns ser jeg :)
Ha en flott helg, og kos dere masse!
Mumseklem fra meg :)

idyll sa...

Hei hei
Ser du har fått maaange gode råd...
Utenom smak,Villa Rosa og Maison Marie vil jeg gjerne tilføye KK Interiør som ligger litt utenfor stavanger sentrum, i Hillevågsveien.

I Stavanger sentrum ligger det en flott butikk i Breigata, husker aldri navnet:) Men verdt et besøk!!

God tur og kooos deg:)

Simple Lovely sa...

Velkommen til herlige Stavanger Emmeline!

Ostehust, yummy! Byens beste mat:) kan anbefale club sandwich, den er veldig populær og utrolig god.


Gooood tur!
Klem Julie Helen

Anonym sa...

Ser at du allerede har blitt anbefalt et besøk på Fem høns. Veldig kjekk butikk. Denne har de også på Stord (Leirvik sentrum) - dersom du kjører bil og trenger en liten pause på veien...

Fru Fryd sa...

God tur, og kos deg masse.

She Knits Flying Monkeys sa...

I really have no idea what your post says, but the photos are gorgeous! I lived in Sandnes oh so long ago when I was about 15, and we went to Stavanger on a regular basis. Oh how beautiful is Norway.

Charlotte sa...

sandnes: bærheim interiør, smak, villa rosa og bjørns kjøkkengleder
klær: gabor
stavanger: sjarm og sjel og så skal det være en veldig koselig interiør butikk oppe i gamle stavanger...

god tur:D synes sandnes er best på koselige interiør butikker..mens du er i fargegaten MÅ du ta turen innom sjokoladepiken....:D

MissMette sa...

Høres ut som en koselig helg. Kos deg en masse. Klem fra Mette

Gro sa...

Stavanger er en stilige by, altså! Har en venninne på Randaberg! God tur! Klem fra Gro

verdenskart sa...

Hei Emmeline!
Eg vil anbefala kafeen Sjokoladepiken i fargegatå i Stavanger!

Kos deg!

Rosa sa...

Det høyrest jo ut som den reinaste DRØYMEHELGA!!! Stavanger er den vakraste byen eg veit om. Du må sjølvsagt ta turen i gamlebyen, det er obligatorisk! Ved inngangen til den ligg det dessutan ein kosleg liten interiørbutikk som går mot fransk landstil. navnet hugsar eg ikkje i farten.

Ha ei fantastisk helg i Siddisland!

Therese sa...

Dette hørtes koselig ut. Jeg har aldri vært der selv, men Stavanger skal visst være en fantastisk by. Så før eller siden skal den nok sjekkes ut :)

Håper du har en flott tur :)

Solveig sa...

Regner med at turen har vært vellykka og at det snart blir bilder å se her på bloggen. Stavanger er en flott by:o)
Klem fra Solveig

Unknown sa...


馬祖徵信社
馬祖縣徵信社
香港徵信社
大陸徵信社
美國徵信社
台北徵信社公司
台北縣徵信社公司
台北市徵信社公司
新北市徵信社公司
桃園徵信社公司
桃園市徵信社公司
桃園縣徵信社公司
新竹徵信社公司
新竹市徵信社公司
新竹縣徵信社公司
基隆徵信社公司
基隆市徵信社公司

Unknown sa...


彰化縣徵信社公司
南投徵信社公司
南投市徵信社公司
南投縣徵信社公司
雲林徵信社公司
雲林市徵信社公司
雲林縣徵信社公司
嘉義徵信社公司
嘉義市徵信社公司
嘉義縣徵信社公司
台南徵信社公司
台南市徵信社公司
台南縣徵信社公司
高雄徵信社公司
高雄市徵信社公司
高雄縣徵信社公司
屏東徵信社公司
屏東市徵信社公司
屏東縣徵信社公司
宜蘭徵信社公司
宜蘭市徵信社公司
宜蘭縣徵信社公司
花蓮徵信社公司
花蓮市徵信社公司
花蓮縣徵信社公司
台東徵信社公司

Unknown sa...

新女性徵信
外遇調查站
鴻海徵信
亞洲徵信
非凡徵信社
鳳凰徵信社
中華新女性徵信社
全國新女性徵信社
全省女人徵信有限公司
私家偵探超優網
女人感情會館-婚姻感情挽回徵信
女子偵探徵信網
女子國際徵信
外遇抓姦偵探社
女子徵信社
女人國際徵信
女子徵信社
台中縣徵信商業同業公會
成功科技器材
女人國際徵信社
女人國際徵信
三立徵信社-外遇
女人國際徵信
女人國際徵信
大同女人徵信聯盟
晚晴徵信

Related Posts with Thumbnails